ام وی ام ایکس 22 پرو

ام وی ام ایکس 22 پرو ام تی X22 PRO MT مشخصات و قیمت

پیش از این، در ایکس 22 یک پیشرانه 1.5 لیتری 4 سیلندر تنفس طبیعی به کار رفته بود که 105 اسب بخار قدرت و 135 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کرد. از جزئیات طراحی که بگذریم، نوبت به فضای موجود در کابین ایکس ۲۲ پرو می‌رسد. این محصول مونتاژی مدیران خودرو یک کراس اوور ساب کامپکت است که فضایی فوق‌العاده جمع و جور را در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد. البته سه سرنشین بزرگسال به خوبی در صندلی عقب آن جا می‌گیرند، اما به‌وضوح به‌خاطر محدود بودن فضای سر در این ناحیه افراد قدبلند به هیچ وجه تجربه راحتی از نشستن داخل کابین این خودرو نخواهند داشت. از جمله امکانات رفاهی اضافه شده به نسخه فیس لیفت ایکس ۲۲ باید به سامانه جلوگیری از عقبگرد خودرو در سربالایی‌ها کنترل سرعت در سرازیری ترمز پارک برقی و فرمان برقی اشاره کرد که این مورد آخر در استفاده شهری معمولا مورد توجه رانندگان قرار می‌گیرد.

این خودرو در رده کراس اوورهای اقتصادی و شهری قرار می گیرد و نباید از آن توقع سواری پرهیجان، شتاب بسیار بالا و عملکرد خیره کننده را داشت. عمده کراس اوورهای اقتصادی نقص هایی در زمینه های مختلف دارند، اما هنر ام وی ام این بوده که سعی کرده در ایکس 22 پرو دنده ای یک بالانس خوب بین طراحی ظاهری، طراحی کابین، امکانات ایمنی و رفاهی و مشخصات فنی برقرار کند و واقعا این موضوع در این خودرو دیده می شود. نکته جالبی که از همان شروع حرکت توجه ما را به خود جلب کرد، هماهنگی خوب گیربکس و موتور X22 پرو دنده ای و تعویض نرم و دقیق دنده ها بود. با وجود اینکه با یک خودروی دنده ای رانندگی می کردیم، اما ضریب دنده ها به نحوی طراحی شده بودند که به کمترین میزان تعویض دنده نیاز باشد. به گزارش سرویس خودرو اقتصادآنلاین، مدیران خودرو یکی از وارد کنندگان خودروی چینی به بازار ایران است که دارای محصولات متنوعی می‌باشد.

جالب است بدانید که نسخه IE اردیبهشت ماه امسال بهایی برابر با ۶۷۵ میلیون تومان داشته است و در طی ۷ ماه یک رشد قیمت حدودا ۶۰ میلیونی را تجربه کرده است. اگر با دقت نگاه کنید، احتمالا متوجه بازطراحی سپر عقب خواهید شد که حالا شبرنگ‌های قرمز افقی و ادوات نقره‌ای رنگ با دو حفره‌ی ظاهری در طرفین دارد. چراغ ترمز هم به وسط سپر عقب منتقل شده است تا کارایی و زیبایی بیشتری داشته باشد. از دیگر امکاناتی که این کراس اوور بدان مجهز است می‌توان به 2 کیسه هوا برای سرنشینان جلو، سیستم صوتی با نمایشگر 9 اینچی و قابلیت اندروید میرورلینک، تعداد 4 بلندگو داخل کابین و بلوتوث اشاره کرد. اگرچه با یک کراس اوور به‌شدت فشرده مواجه‌ایم، کماکان موتور X22 Pro توانی که باید را برای به حرکت در آوردن وزن 1.2 تنی آن ندارد.

البته این خودرو در بازارهای جهانی به نام چری تیگو 3X (یا چری تیگو 2) عرضه می‌شود که در بازار ایران با نام ام وی ام X22 سال‌ها توسط مدیران خودرو مونتاژ و فروخته شده‌است. در بخش طراحی نمای جلو خودرو به طور کلی عوض شده که شامل چراغ‌ها، جلوپنجره و سپر جلو است. همچنین به لحاظ رفاهی ترمز پارک برقی اتوهلد در کنار فرمان برقی به این خودرو اضافه شده است. وقتی وارد کابین X22 پرو دنده ای می شوید، با فضایی جذاب تر از قبل مواجه هستید.

چری، تعدادی از تولیدات خود را با نام MVM و از طریق شرکت مدیران خودرو در ایران مونتاژ می‌کند. چری باسابقه‌ترین برند چینی فعال در کشور ما محسوب می‌شود و بیشترین تنوع محصولات را دارد. کراس‌اوورهای چری، با نام تیگو شناخته می‌شوند و نام اصلی X22  در بازار کشورهای خارج چین مثل روسیه، تیگو ۲ است اما در داخل چین با نام تیگو 3X فروخته می‌شود. از جمله امکاناتی که نسخه پرو دارد می‌توان به گرم‌کن صندلی، آینه‌های جانبی تاشونده، سیستم فرمان برقی، سیستم کنترل حرکت در سرپایینی، سنسور نور، صفحه نمایش بزرگتر، نورپردازی زیر درها، تنظیم برقی جهت تهویه مطبوع و تصفیه هوای داخل کابین اشاره کرد.

X22 پرو دنده ای ، خودرویی اقتصادی از نوع هاچ بک کراس و در کلاس طراحی B است که ظاهری اسپرت و جوان پسندانه تری نسب به نسل قبلی خود (MVM X22) دارد. اگر تجربه‌ی حضور در کابین X22 اصلی را داشته باشید، با دیدن داشبورد و فرمان ایکس ۲۲ پرو، شگفت‌زده خواهید شد. به‌ندرت می‌توان خودرویی در بازار جهانی یافت که نمای داخلی خود را برای نسخه‌ی فیس‌لیفت تا این حد تغییر دهد. طرح رو کش صندلی‌ها و تو دری‌ها تغییری نکرده و مانند خودرو ایکس ۲۲ از دو رنگ مشکی و نارنجی تشکیل شده است. ام وی ام ایکس ۲۲ پرو یک کراس اوور فوق‌العاده جمع‌وجور یا هاچ‌بک کراس محسوب می‌شود. فاصله محوری این خودرو ۲۵۵۵ میلی‌متر است و به لطف سقف بلند این خودرو، سرنشینان فضای کافی در اختیار دارند.

با نصب اپلیکیشن همراه مکانیک، یک دستیار متخصص خودرویی داشته باشید و از خدمات متنوع این شرکت بهره‌مند شوید. این مجموعه با تجریه‌ی هزاران همراهی در خرید و با ارائه‌ی خدمات همه جانبه‌ی خودرویی، در مسیر خلق بهترین تجربه‌ی ممکن از خرید و فروش، کنار شماست. خیلی از خودروسازان معروف ۳ سیلندر توربو تولید می کنند.اگه خراب شد بیمه هم که هست.

هم چنین، شرایط فروش اقساطی و قیمت کارخانه و بازار x22 این محصول را بررسی کردیم. برند ام وی ام که پیشتر تمرکز اصلی خود را روی عرضه خودروهای اقتصادی گذاشته بود، مدتیست که به سمت عرضه خودروهای لوکستر، تکنولوژی محور و جوانپسند گام برداشته و سعی کرده افراد دنبال کننده فشن و تکنولوژی را به خود جذب کند. این خودرو با وجود اینکه در سگمنت کراس اوورهای اقتصادی قرار می گیرد، اما سعی کرده با طراحی جذاب خود و امکانات بیشتر خود به نسبت برخی از کراس اوورهای B سگمنت اقتصادی، مشتریان و افراد جوان را هرچه بیشتر به خود جذب کند.

نکته جالب عمق زیاد فضای بار بوده که به لطف استفاده از زاپاس کوچک حاصل شده است. درباره مشخصات فنی و پیشرانه‌های احتمالی ام وی ام X22 فیس لیفت فعلا اطلاعاتی در دست نیست، ولی به احتمال زیاد شاهد تغییرات خاصی در این بخش‌ها نخواهیم بود. در این صورت چری 3X پلاس نیروی خود را از موتور 1.5 لیتری سابق دریافت خواهد کرد. برخی نشریات مدعی هستند خروجی این موتور در 3X پلاس از 105 به 116 اسب بخار افزایش یافته است. براساس اخبار منتشر شده توسط منابع آگاه مدیران خودرو در حال انجام تست‌های ام وی ام X22 پلاس یا X22 پرو است و این خودرو به زودی در بازار ایران عرضه خواهد شد.

ام وی ام X22 معمولی از سال ۱۳۹۷ به بعد، با امکانات مضاعفی نظیر سیستم کمک ترمز، کنترل حرکت در سربالایی، کنترل پایداری و کشش و سیستم نظارت بر فشار باد تایرها روانه بازار شد. نسخه فیس لیفت X22 در سال ۱۴۰۰ و تحت عنوان ام وی ام X22 Pro روانه بازار کشور شد. سبک طراحی چهره و بخش جلویی خودرو به‌طور کامل دگرگون و بر اساس زبان طراحی جدید چری با جلوپنجره نسبتا بزرگ کهکشانی و سپرهای الهام‌گرفته از خودروهای روز بازار از نو طراحی شد و ظاهری بسیار نزدیک به محصولات لوکس برند فونیکس در بازار ایران یافت. نزدیک به یکسال پیش مدیران خودرو نسخه بروزرسانی شده ام وی ام ایکس 22 را با پسوند پرو به بازار عرضه کرد. برخلاف نسل قبلی که در دو مدل دنده ای و اتوماتیک عرضه شده بود، ام وی ام ایکس 22 پرو در ابتدا تنها با گیربکس اتوماتیک وارد بازار شد.

طراحان نیت خوبی برای ایجاد تحول و نوآوری در کابین قدیمی این خودرو داشته‌اند، اما متاسفانه در عمل طرح داشبورد ام وی ام ایکس ۲۲ پرو خیلی جذاب و عامه‌پسند از آب درنیامده است. شیوه طراحی نامتقارن و استفاده نسبتا نابجا از اشکال هندسی و زوایای تند در داشبورد، موجب شده تا این بخش  علی‌رغم بهره‌مندی از الگوی جدید و خلاقانه، خیلی زیبا و مطابق با سلیقه مشتریان ایرانی احساس نشود. دامنه تغییرات در داخل کابین چری 3X پلاس (ام وی ام X22 فیس لیفت) محدودتر احساس می‌شود.

صندلی ها از روکش چرمی با رنگ های مشکی و نارنجی استفاده می کنند که بر خلاف محصولات گران تر این شرکت نظیر X55 پرو و تیگو 7 کیفیت چندان جالبی ندارد. فضای ردیف عقب خودرو نیز برای افراد قد بلند مناسب نیست و در واقع باید گفت که X22 پرو دنده ای بیشتر مناسب خانواده های کم جمعیت و مسافرت های کم وسیله است. ایکس ۲۲ پرو در مقایسه با سایر خودرو‌های اقتصادی ظاهری جذاب‌تر دارد و بسیار جوان پسند است. در نمای جلو چراغ‌های دی لایت به جای چراغ‌های اصلی قرار گرفته و در بخش میانی سپر جلو نیز چراغ‌های اصلی قرار دارند که زیبایی خاصی به این کراس‌اوور بخشیده است.

شرکت مدیران خودرو سرانجام نخستین سری از شاسی بلند ام وی ام ایکس 22 پرو دنده ای را به دست مشتریان رساند. در همین راستا فعالان بازار در آگهی‌های فروش خود، قیمت این خودرو را در بازار نیز تعیین کردند. در ادامه ضمن بررسی اختلاف قیمت MVM X22 Pro MT در بازار و کارخانه، با مشخصات فنی و امکانات آن نیز آشنا خواهیم شد. با این حال، نسخه دنده ای X22 پرو از لحاظ آپشن ها پیشرفت خوبی نسبت به X22 داشته است.

دیزاین کلی کابین مشابه با نسخه اتوماتیک اجرا شده و تنها چند آپشن را نسبت به نسخه اتوماتیک کمتر دارد. طراحی کابین و کیفیت مواد اولیه بکار رفته در بخش داشبورد و کنسول میانی نسبت به نسخه دنده ای قبلی چند پله ای بهتر شده است. به گزارش خودرونویس، ام وی ام ایکس 22 پرو در رده کراس اوورهای B سگمنت قرار می گیرد. این سگمنت نه تنها در دنیا بلکه در ایران نیز طرفداران بسیار زیادی داشته و اگر به آمار فروش X22 پرو نگاهی داشته باشیم، کاملا متوجه صحت این موضوع می شویم. در ادامه می توانید ویدیو تست و بررسی ام وی ام X22 پرو دنده ای را مشاهده کنید.

موتور X22 پرو دنده ای دارای موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی است که از ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ تشکیل شده است. این خودرو ۱۱۶ اسب بخار قدرت و گشتاور ۱۴۳ نیوتن متر را از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو منتقل کند. سیستم تعلیق جلو این خودرو از نوع مک فرسون و سیستم تعلیق عقب از نوع توییست بیم است که با توجه به اقتصادی بودن این ماشین سواری نرم و قابل قبولی را به وجود می‌آورد.

با توجه به محدودیت ظرفیت ثبت نام، فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما جهت ثبت نام قطعی با شما ارتباط برقرار کنند. با توجه به محدودیت ظرفیت ثبت نام فرم را پر کنید تا کارشناسان ما جهت ثبت نام قطعی باشما ارتباط برقرار کنند. کامپیوتر سفری هم بین دو دایره مدرج قرار گرفته و اطلاعات مربوط به طی مسافت و میزان مصرف سوخت را نشان می‌دهد.

به لطف بهره گیری از سیستم کنترل پایداری بوش نسل 9.3، حرکت رولینگ بدنه به حداقل رسیده بود و حس اطمینان بیشتری در پیچ ها و مانورهای ناگهانی با این خودرو نسبت به نسل قبل داشتیم. در واقع با وجود اینکه ام وی ام ایکس 22 پرو دنده ای موتور خیلی قدرتمندی ندارد و توان آن در حد سایر رقباست، اما به حدی موتور و گیربکس با یکدیگر هماهنگ هستند که در بیشتر شرایط موضوعی به نام دنده مرده در این خودرو وجود ندارد. به عنوان مثال در شرایطی که در جاده کوهستانی و شیب مثبت با کولر روشن و دو سرنشین و مقداری بار در صندوق عقب در حرکت بودیم، در سرعت 40 کیلومتر بر ساعت و دنده سه هیچ فشاری به خودرو وارد نمی شد و موتور ناک نمی زد. در ادامه تست و بررسی ام وی ام ایکس 22 پرو MT دستی به طراحی کابین آن می پردازیم.

این سبک و سیاق طراحی را از کراس اوورهایی مثل جک/سهول K7 که در ایران با نام کی ام سی کی 7 عرضه می‌شود دیده‌ایم. صفحه آمپر تغییر کرده و به حالت متعارف آنالوگ درآمده است که البته خیلی هیجان‌انگیز نیست و انتظار ما را که حضور نمایشگر تمام دیجیتال در این بخش بود، برآورده نمی‌کند. حجم صندوق عقب ایکس ۲۲ پرو نیز معادل ۴۲۰ لیتر است که تقریبا در حد متوسط به بالا قرار دارد.

از این رو در بازاری کم رقیب شرکت‌هایی مانند مدیران خودرو و کرمان موتور می‌توانند قیمت‌های دلخواه خود را به بازار دیکته کنند. این شرایط احتمالا تا قبل از عرضه رسمی نسخه هاچ بک شاهین (آریا)‌ به عنوان یک خودرو کراس داخلی یا نسخه داخلی سازی شده پژو ۲۰۰۸ در سال آینده ادامه خواهد داشت. ام وی ام X22 پرو دنده ای را می توان خودرویی بهتر از X22 دنده ای قدیمی دانست. همچنین فناوری پیشرانه ها بهبود یافته و این پیشرانه استهلاک کمتری نسبت به نمونه های توربو شارژ دارد. اما باید بدانیم که شاید تعویض دنده های این خودرو برای ما جذاب نباشد و کیفیت متریال کابین X22 پرو دنده ای نتواند نظر ما را جلب کند.

اما با کمی دقت بیشتر می‌توان مواردی مثل جایگزینی فرمان D شکل با فرمان استاندارد و استفاده از نشان‌دهنده‌های جدید، بزرگ‌تر شدن نمایشگر سیستم اینفوتینمنت، بازنگری در چیدمان دکمه‌های کنترلی و تغییر شکل جزئی داشبورد و همچنین دریچه‌های سیستم تهویه را کشف کرد. ام وی ام x22 پرو دنده ای یکی از محصولات شاخه ام وی ام از شرکت مدیران خودرو است که در واقع نسخه اقتصادی از X22 پرو اتوماتیک به حساب می آید. براساس اطلاعات موجود در سایت مدیران خودرو، X22 جدید با پیشرانه‌ی یک لیتر توربوشارژ به‌جای موتور ۱/۵ لیتری در مدل پیشین، تولید خواهد شد. قدرت این پیشرانه‌ها مشابه خواهد بود اما موتور توربوشارژ جدید، حدود ۱۵ نیوتن‌متر گشتاور بیشتر خواهد داشت. در نمای جانبی، تفاوت خاصی بین ایکس ۲۲ معمولی و ایکس ۲۲ پرو دیده نمی‌شود که البته باتوجه به عدم تغییر نسل خودرو، طبیعی است. در تصاویر منتشر شده، رینگ‌های ۱۶ اینچ هم مثل سال‌های قبل روی X22 پرو نصب شده‌اند؛ اما تغییراتی جزئی در آینه بغل‌ها دیده می‌شود.

پنل پشت فرمان هم، با طرحی بسیار شبیه به نمونه‌ی موجود در X33، ارائه می‌شود که دارای کامپیوتر سفر و یک صفحه دیجیتال کوچک برای نمایش اطلاعات فنی خودرو است. به هر حال جاده‌های کشورمان پر شده از کراس اوورهای چینی که قیمت‌های مناسب و امکانات جذابی دارند. یکی از جذاب‌ترین خودروهایی که هم‌اکنون می‌توان از برند چری نام برد، ام وی ام X22 است که در خود چین و بسیاری از کشورهای همسایه با نام چری تیگو 3 یا چری تیگو 2 شناخته می‌شود. عدم انتقال قدرت از موتور به گیربکس، شتاب‌گیری بسیار ضعیف، مشکل برقی، مشکل کولر، مشکل هواگیری باک. در مورد هندلینگ و کیفیت سواری هم می‌توان گفت که گرچه ضربات وارده به کابین در اینجا تا حدودی کمتر شده اما باز هم احساس خشکی تا حدودی سرنشینان عقب را اذیت خواهد کرد. همچنین به دلیل بهره‌مندی از سیستم‌های کنترل پایداری، تعادل خودرو در عبور از پیچ‌ها بهتر شده اما همچنان در سرعت‌های بالا بادی‌رول و تکان‌های جانبی دور از انتظار نیست.

چهره ام وی ام X22 نسب به گذشته کاملاً تغییر کرده و نمای جلویی آن خشن‌تر و به روزتر شده است. چراغ‌های جلویی ام وی ام X22 کشیده و باریک است و در کناره‌های سپر چراغ‌های مه‌شکن دیده می‌شود. در بخش کنسول، در قسمت بالای داشبورد از پلاستیک خشک  اما با طرح چرم دوزی شده و از پلاستیک های بافت دار استفاده شده است. در بخش میانی کنسول از پلاستیک پیانویی استفاده شده است که در مرکز آن سیستم مالتی مدیا ۹ اینچی و کلید های مربوط به سیستم تهویه مطبوع قرار دارد.

این خودرو ظاهری اسپرت و جوان پسندانه دارد و طراحی آن حس خوبی را به بیننده منتقل می کند. در نمای جلو این خودرو جلو پنجره بزرگ و کهکشانی را می‌بینیم گه نشان ام وی ام در وسط آن قرار داده شده است. کابین ام وی ام X22 پرو دنده‌ای تغییرات گسترده‌ای در مقایسه با نسل اول خود کرده است. نمایشگر جدید و فرمان دی‌کات، دو تغییر بزرگ وی ام X22 پرو دنده ای در مقایسه با نسل نخست این خودرو هستند. داشبورد میانی این خودرو نیز کمی به سمت راننده متمایل شده تا او کنترل بیشتری بر کابین داشته باشد. از سوی دیگر جک S3 به عنوان تنها رقیب مستقیم MVM X22 PRO نیز متاسفانه اخیرا افزایش قیمت را تجربه کرده و حالا (اذر 1400) ۵۲۸ میلیون تومان قیمت دارد.

به لطف طراحی زیبا و جوانان پسند این محصول شرکت چری توانسته است تا ایکس ۲۲ پرو را به سایر نقاط جهان از جمله آمریکای جنوبی به فروش برساند. ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک و دنده‌ای تنها در بخش مشخصات فنی و امکانات رفاهی با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت. شرکت مدیران خودرو اواسط دهه 90 کراس اوور جمع و جور جدیدی با نام ام وی ام ایکس ۲۲ را به بازار معرفی کرد که در بازارهای دیگر به‌عنوان تیگو ۲ یا تیگو ۳x شناخته می‌شد. این خودروساز بخش خصوصی سپس در سال ۱۴۰۰ اقدام به عرضه نسخه جدید همین کراس اوور با نام ایکس ۲۲ پرو (۳x پلاس) کرد؛ ابتدا در تیپ اکسلنت و از سال گذشته در تیپ IE اتوماتیک.

در بخش میانی رودری ها از رویه چرم مصنوعی، هماهنگ با تریم استفاده شده در داخل کابین هستند و در بخش پایین رو دری ها نیز مانند قسمت بالا از پلاستیک خشک استفاده شده است. همچنین در نمای جلو x22 پرو دنده ای دیفیوزر جلو را مشاهده می کنیم که به رنگ نقره ای و در زیر قسمت پلاک قرار گرفته است. در نماهای جانبی ام وی ام x22 پرو دنده ای یک خط طراحی را مشاهده می کنیم که از قسمت گلگیر جلو شروع شده و تا قسمت چراغ های عقب کشیده می شود.

خودروسازی چری، در شهر ووهو استان آنهوی (Wuhu, Anhui Province) کشور چین فعالیت می‌کند. این شرکت در سال ۱۹۹۹ بنیان نهاده شد و از سال ۲۰۰۳ با تولید انواع خودروهای سواری آغاز به کار کرد. هم‌اکنون چری در گروه خودروسازان برتر چین از نظر تیراژ تولید و کیفیت ساخت است. نرم شیک راحت اکتان بریزید حتما اگر بنزین سوپر گیر نیومد ، نکته اش فقط همینه . البته اگر از کنار رینگ‌های 16 اینچی X22 PRO که طراحی زیباتری دارند، عبور کنید. ام وی ام X22 پرو یک هاچ‌بک کراس است که در گروه خودروهای اقتصادی کلاس B  قرار می‌گیرد و برای استفاده شهری مناسب‌تر است در حالی که نیاز خانواده را برای مسافرت‌های بین شهری نیز برآورده می‌کند.

اما ترکیب تریم مشکی پیانویی و تریم تزئیناتی شبیه به فیبر کربن، در کنار فرمان D-Cut و کلاستر آنالوگی که حالا ساختار دایره دارد، بیننده را اندکی به یاد طراحی کابین محصولات برند آئودی می‌اندازد. ام وی ام X22 معمولی زمانی که وارد بازار ایران شد، طراحی مورد قبول اما اقتصادی و نسبتا ساده‌ای داشت. استفاده از تریم دورنگ مشکی/نارنجی داشبرد و کابین، انسجام قابل قبول المان‌های طراحی داشبرد و رودری‌ها، استفاده از نمایشگر لمسی میانه داشبرد و کلاستر آنالوگ معکوس که به هنگام عرضه جالب توجه جلوه کرد. ایکس 22 پرو دستی یک کراس اوور با طول 4200 میلی متر و فاصله بین دو محور 2550 میلی متریست و واقعا ابعاد جمع و جوری دارد.

اما با این وجود فضای کابین برای یک خانواده چهار نفره و یا حتی 5 نفره مناسب است. البته در صورت نشستن سه نفر سرنشین در ردیف دوم ممکن است مقداری فضای شانه محدود باشد. فضای بار این خودرو نیز 420 لیتر اعلام شده که با توجه به ابعاد آن مناسب است.

بنابراین علاقه مندان به خرید این خودرو کراس اوور، باید در زمان فعال شدن طرح فروش به سامانه مذکور مراجعه نمایند. مدیران خودرو در روز جمعه پنجم آذر ماه سال 1400، طی مراسمی عمومی در ایران مال، رسما ااین خودرو را معرفی کرد، این شرکت X22 Pro را با قیمت 580 میلیون تومان روانه بازار خواهد کرد و فروش آن نیز از روز شنبه ششم آذر آغاز گردید. در داخل خودرو، طرح داشبورد، صفحه کیلومتر و فرمان D کات جدیدی برای خودرو در نظر گرفته شده و همچنین امکاناتی مانند صفحه نمایش 9 اینچی، ترمز پارک برقی و اتوهلد نیز به امکانات آن افزوده شده است. گیربکس اتوماتیک نمونه ۴ سرعت AT است که با وجود داشتن دوام فنی و لذت رانندگی بیشتر از CVT، به دلیل توان فنی کم پیشرانه و تعداد کم ضرایب دنده (در مقایسه با گیربکس‌های ۵ و ۶ سرعت جدیدتر)، از نظر چالاکی و حس سواری اسپرت، حرف چندانی برای گفتن ندارد. البته باید دوباره تاکید کنیم که X22 معمولی یک کراس‌اوور درون شهری بسیار کوچک است که هدف آن پیش از هر چیز، بر کاهش مصرف سوخت متمرکز شده است. در حال حاضر اختلاف قیمت این محصول در کارخانه و بازار چیزی نزدیک به ۹۰ میلیون تومان است.

یقینا در صورت استفاده از بنزین سوپر، مقداری خنکتر بودن هوا و همچنین استفاده از لاستیک خارجی، اعداد ثبت شده بهتر بودند. ام وی ام ایکس 22 پرو MT در نمای جلو دارای چراغ های دوتایی بوده و در بالاترین قسمت چراغ های LED دیلایت را شاهد هستیم و در داخل سپر هم چراغ های اصلی قرار گرفته اند. این سبک طراحی امروزه ترند روز طراحی خودرو در دنیا بوده که در این خودرو هم دیده می شود.

در نمای کناری X22 پرو دنده ای می توانیم رینگ های ۱۶ اینچی آلومینیومی را مشاهده کنیم که رینگ ها طراحی اسپرت دارند و استفاده از ترکیب رنگ های مشکی و نقره ای بر زیبایی آن افزوده است. تقریبا یک سال و نیم پیش بود که گروه خودروسازی مدیران خودرو به واسطه فروش بالا محصول MVM X22، MVM X22 Pro را روانه بازار کرد، که بار دیگر مدیران خودرو میزان فروش خوبی را با این محصول تجربه کرد. نام اصلی این خودرو تیگو ۲ پرو بوده که در سالهای اخیر توسط کمپانی چینی چری به بازار جهانی عرضه شده است. از دیدگاه نگارنده، مهم‌ترین تغییر در نمای داخلی X22 پرو، مرتبط با فرمان و پنل پشت آن است. فرمان اسپرت با چند کلید لمسی و فیزیکی، همراه طرح D شکل، حس اسپرت ایکس ۲۲ جدید را افزایش می‌دهد.

چراغ های روشنایی اصلی در نسخه اتومات از نوع LED بوده اما در نسخه دنده دستی از نوع هالوژنی است. ترمز دستی در نسخه اتومات به صورت برقی و در نسخه دنده دستی به صورت مکانیکی است. جهت مقایسه بیان می کنیم که ام وی ام X22 پرو دنده ای MT نسبت به نسل قبل 11 اسب بخار قدرت بیشتر و 8 نیوتن متر گشتاور بیشتری تولید می کند. مصرف سوخت این خودرو در هر 100 کیلومتر سیکل ترکیبی در شرایط تست با کولر روشن و دو سرنشین در حدود 7 لیتر بود و در حالت رانندگی پرفشار هم مصرف سوخت این خودرو از 8.5 لیتر فراتر نرفت.

تریم داخلی دورنگ مشکی/نارنجی، با حجم کمتر به نسخه فیس‌لیفت ام وی ام X22 پرو نیز راه یافته است. موتور بکار رفته روی ام وی ام X22 پلاس یک لیتری 3 سیلندر توربوشارژ است که نیروی خود را از طریق یک گیربکس CVT به چرخ‌های جلو تحویل می‌دهد. طراحی کلی کابین شامل داشبورد و مجموعه نشانگرهای سرعت سنج و دورسنج موتور به همراه مانیتور ۹ اینچی در بخش مرکزی به کلی تغییر کرده و نسبت به مدل قدیمی کاملا به روز و ارگونومیک به نظر می‌رسد.

پیشرانه مذکور تحت مهندسی موسوم به AVL ساخته شده و سه سیلندری است و می‌تواند حداکثر قدرت 101 اسب بخار و گشتاور 150 نیوتن‌متر را تولید کند. جعبه دنده ام وی ام X22 پرو IE نسل جدید جعبه دنده‌های گروه چری است و دو قابلیت تیپ ترونیک و تعویض دنده مصنوعی تا 9 سرعته دارد. قوای محرکه X22 pro یک موتور سه سیلندر توربوشارژ یک لیتری است و گیربکس آن از نوع ۹ سرعته CVT می باشد اما در نسخه X22 PRO MT قوای محرکه چهار سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی است و گیربکس آن ۵ سرعته دستی است.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *