تست و بررسی جیلی GC6 اکسلنت
جیلی GC6 از طراحی ظاهری ساده و بیتکلفی بهره میبرد که بیشتر بر کارایی و هزینههای اقتصادی تمرکز دارد. در نمای جلوی خودرو، چراغهای بزرگ و مستطیلی شکل با خطوط ساده، همراه با جلوپنجرهای با نوارهای کرومی، به خودرو ظاهری متناسب با یک سدان کوچک شهری بخشیدهاند. چراغهای جلوی هالوژنی، بهخوبی وظیفه نوردهی را در شب انجام میدهند، اما خبری از چراغهای LED یا طراحیهای مدرن در این خودرو نیست. جیلی GC6 در زیر کاپوت خود یک پیشرانه ۴ سیلندر تنفس طبیعی به حجم ۱.۵ لیتر دارد که توان آن ۱۰۵ اسب بخار بوده و حداکثر گشتاور به ۱۴۱ نیوتن متر میرسد.
طراحان جیلی GC6 محل نصب پلاک را به صورت بزرگ و کشیده پایین خط کرومی جای دادهاند. سپر عقب این خودرو نیز به صورت دو تکه طراحی شده و یک خط عمیق و صاف در بالاترین قسمت آن قرار گرفته است. نکتهای که البته در اکثر خودروهای اقتصادی رواج دارد بیرون زدن سنسور دنده عقب از بدنه است که ظاهر خودرو را تحت تاثیر قرار میدهد. جیلی GC6 یک سدان اقتصادی است که در سال 2012 برای اولین بار رونمایی شد و پس از عرضه به بازار چین توانست فروش خوبی را در چین تجربه کند.
با نصب اپلیکیشن همراه مکانیک، یک دستیار متخصص خودرویی داشته باشید و از خدمات متنوع این شرکت بهرهمند شوید. این مجموعه با تجریهی هزاران همراهی در خرید و با ارائهی خدمات همه جانبهی خودرویی، در مسیر خلق بهترین تجربهی ممکن از خرید و فروش، کنار شماست. نبود کنترل کشش الکترونیکی (ESP) نیز با توجه به ابعاد بدنه باعث می شود تا از فشار بیش از حد و تعویض ناگهانی خط برای سنجش هندلینگ و پایداری خودرو صرف نظر کنیم. با قرار گیری در پشت فرمان اولین مسئله ای که نظر شما را به خود جلب می کند فرمان سنگین تر آن به نسبت اکثر رقبای هموطن خود است. با توجه به فرم بدنه، کلاسبندی و قیمت GC6 میتوان گفت این خودرو رقبایی همچون سایپا آریو، برلیانس H230، پارس اتوماتیک، بسترن B30 و… دارد. جای شما در این لیست خالی است، فروشگاه خود را در معرض دید بیش از یک میلیون کاربر روزانه زومیت قرار دهید.
با تشدید تحریمهای آمریکا علیه کشورمان انتظار میرفت جیلی دیگر در کشور حضور نداشته باشد اما شرکت خودروسازان بم اقدام به معرفی سدانی اقتصادی با نام GC6 در کشور ما کرد. هرچند همانند اکثر خودروهای چینی، GC6 نیز عمر کوتاهی در کشور ما داشت و پس از مدت کوتاهی (از سال ۹۶ تا ۹۸) دیگر تولید نشد. نمونههای کارکرده این خودرو هماکنون بهصورت محدود در بازار وجود دارند و شاید شما هم با دیدن آن به فکر دانستن مشخصات و قیمتش افتاده باشید.
با گشودن درب موتور با یک پیشرانه 4 سیلندر 1.5 لیتری 16 سوپاپ مواجه میشویم که در بهترین حالت (یعنی دور موتور 6000) حدود 102 اسب بخار قدرت تولید میکند و از دور موتور 3800 الی 4200 میتواند معادل 141 نیوتنمتر گشتاور را آزاد سازد. جیلی GC6 با توجه به قیمت مقرونبهصرفه و امکانات اولیهای که ارائه میدهد، یک گزینه مناسب برای خریدارانی است که به دنبال یک خودروی اقتصادی و کاربردی برای استفاده روزمره هستند. با این حال، برای افرادی که به دنبال خودرویی ساده و اقتصادی با هزینههای نگهداری پایین هستند، جیلی GC6 میتواند گزینهای مناسب و کارآمد باشد. در کمی آن طرفتر جیلی به عنوان اولین چینی با کیفیت با قیمت به نسبت مناسب به بازار ایران آمد و اوایل با مدل های امگراند۷ سدان و هاچبک دنده ای توانست بازار خوبی را به دست آورد. بعد از آن نسخه X7 که کراس اوور تک دیفرانسیل جیلی بود به بازار ایران معرفی شد و سپس امگراند۷ در نسخه اتوماتیک نیز به جاده های ایران راه پیدا کرد.
جیلی gc6 جدیدترین نمونه خودرو با نام جیلی در بازار است که در بازار ایران در گذشته شاهد نمونه های دیگری از آن بوده ایم. هر چند شرکت سازنده برای طراحی ظاهری آن برنامه ریزی داشته و هزینه های زیادی را صرف مشاوره با شرکت های خاص کرده اما به نظر می رسد تصمیم گیرنده و طراح نهایی، این خودرو را چندان که باید جدید طراحی نکرده است. جیلی GC6 اکسلنت در اسفند ماه 1400 قیمتی حدود 410 میلیون تومان را با مدل 1398 در بازار صفر کیلومتر ها دارد.
جیلی یکی از برندهای چینی موجود در بازار ایران است که با وجود عرضه ۴ محصول نتوانست به موفقیت دست پیدا کند و فروش خوبی داشته باشد. جیلی GC6 آخرین خودرو این کمپانی هم عرضه محدودی داشت و مشتریان کمی پیدا کرد. البته قیمت بالا، عدم وجود آپشنهای کاربردی و طراحی ظاهری معمولی دلایلی است که این خودرو را مورد پسند ایرانیها قرار نداد. جیلی GC6 از سیستم تعلیق مکفرسون در جلو و سیستم تعلیق نیمهمستقل در عقب بهره میبرد.
تلاش ما انتشار اخبار و مطالب روز حمل و نقل و وسایل نقلیه در ایران و جهان برای بازدیدکنندگان علاقهمند و ارائه و تبادل اطلاعات مفید و صادقانه در محیطی جذاب و دوستانه است. همچنین مایلیم تجربیات، دانستهها و نظرات شما را که برای همگی ما مفید و راهگشاست، بدانیم. من دو روزه که خریدم هنوز زوده برای قضاوت ولی تا الان راضی بود به نسبت هم قیمتهاش خوب که نه عالیه. طرح چرم صندلی ها نیز به واسطه تریم دو رنگ با دوخت قرمز رنگ طراحی جذابی دارد.
غربیلک فرمان هم به نوبه خود خوشدست و خوشفرم ساخته شده و از روکش چرمی در آن بهره گرفته شده است. پنل کیلومترشمار آنالوگ هم در پشت فرمان اطلاعات لازم را به راننده منتقل خواهد کرد. در کل، نمای ظاهری جیلی GC6 در مدل اکسلنت بسیار بهتر از گذشته بوده و در مقایسه با سدانهای داخلی نمای کاملا مدرنتر و جذابتری را به نمایش میگذارد. قبل از پرداختن به مزايا و معايب جيلی gc6 بهتر است طبق رسم هميشگی يک معرفی مختصر از اين خودرو داشته باشيم. جيلي gc6 درواقع نسخهای از جيلی MK است که جيلی MK جزو محصولات قديمی اين خودروساز چينی محسوب میشود و از سال 2006 تاکنون با فيسليفتهای متعدد روی خط توليد دوام آورده است. در بخش قوای محرکه نیز موتور 4 سیلندر 1.5 لیتری با حداکثر قدرت خروجی معادل 105 اسب بخار در دور 6200 rpm و حداکثر گشتاور 146 نیوتن متر در دور 4200 rpm استفاده شده است.
از نمای بغل و سه کنج، ظاهر خودرو معمولی است، ولی به نظر برخی دوستان و همکاران، نقطه ای در آن دیده نمی شود که باعث اذیت شدن بیننده شود و گاهی احساس بد ترکیبی را به مخاطب بدهد. بلکه استفاده از خطوط ساده و رعایت برخی نکات عمومی در GC6، ظاهری متناسب با قیمت آن را برای این چینی جدید الورود رقم زده است. وقتی درب خودرو را باز می کنید و به طراحی داخلی نگاه می کنید، باز هم حس سادگی با رعایت قوانین طراحی جدید در آن دیده می شود. با تخت گاز کردن، دور موتور به لطف گشتاور به نسبت مناسب خوب پر می شود و در صورت وجود شرایط، گیربکس معکوس می کشد. زیرا ترکیب موتور ۱٫۵ لیتری و گیربکس چهار دنده اتوماتیک کار خاصی را انجام نمی دهد.
از آن جا که جیلی تویوتا ویوس را به عنوان الهام دهنده اصلی خود در طراحی GC6 قرار داده است. GC6 از آن جا که در کلاس سدان های سایز کوچک موسوم به ساب کامپکت قرار دارد نیاز به طراحی گیرا و جذابی دارد تا بتواند مخاطب را جذب خود کند. از آن جا که افرادی که به دنبال خودرویی امن و بی دردسر و کم استهلاک هستند، از رنو ال ۹۰ استقبال می کنند، جوانان به دنبال خودرویی شیک هستند و برلیانس را انتخاب می کنند. هر چند خودروهایی که دارای رینگ های بالای ۱۷ اینچ هستند عملکرد خوب تری در جاده ها و پیج ها و در ناهمواری ها دارند اما در جیلی gc6 این چرخ ها، تا کنون نتیجه و تجربه خوبی از خود نشان داده اند. سیستم ترمز در این خودرو، به صورت جلو و عقب به صورت دیسکی لحاظ شده که از نظر امنیتی بهترین نتیجه را در بر خواهد داشت. این ویژگی ها موجب شده که جیلی gc6 به عنوان یک خودروی سدان شهری کوچک به شمار آید تا جوانان و خانواده های کم جمعیت از آن بهره مند شوند.
فیسلیفت مدل اکسلنت سبب شده تا طرح چهره این سدان بسیار مدرنتر و جذابتر از مدل الیت به نظر برسد. فرم هندسی چراغهای جلو با گوشههای تیز و حالت مناسب جلوپنجره شمایلی اسپرت و تهاجمی به این سدان چینی داده است. طراحی زیبا و متمایز سپر جلو و تعبیه چراغهای دیلایت در دو طرف سپر و دریچههای تهویه آن ظاهری مدرن به این بخش از چهره جیلی GC6 اکسلنت بخشیده که در مقایسه با مدل الیت چهرهای به مراتب بهروزتر و چشمنوازتر را از این سدان جمعوجور به نمایش گذاشته است. حالت برآمده قسمت میانی درب کاپوت نیز باعث عضلانیتر جلوه کردن نمای جلوی جیلی GC6 شده است. شتاب رسمی 13.5 ثانیه و حداکثر سرعت 165 کیلومتر بر ساعت نشان میدهند که GC6 برای کلکلهای خیابانی و سرعت رفتن ساخته نشده بلکه باید به چشم یک خودرو آرام شهری به آن نگاه کنید.
با امکان خرید آسان، ارسال سریع و پشتیبانی تخصصی، این فروشگاه تجربهای مطمئن و آسوده را برای مشتریان خود فراهم میکند. ولی می توان گفت که این اصول کمی با خلاقیت جیلی همراه بوده و ظاهر GC6 را از حالت یک خودرو اقتصادی به سمت یک خودرو معمولی برده است و از کلاس اکونومی خارج کرده است. طراحی عقب این خودرو خطوط طراحی جیلی را دنبال می کند و با کمی دقت، این خودرو ناشناخته در ایران، اکثر افراد را یاد جیلی می اندازد. جیلی GC6 از سال 2006 بر روی خط تولید این شرکت حضور دارد که با نام MK نیز خوانده می شود. این خودرو به صورت هاچبک و سدان تولید شده و شرکت جیلی نسل اول تویوتا ویوس را به عنوان مرجع طراحی و تولید آن قرار داده است. در هر صورت مدل سدان در سال 2015 یک فیس لیفت جدید دریافت کرد که مدل اکسلنت حاضر در کشور ما نیز همین مدل فیس لیفت شده است.
البته این نامها و مرزبندیها، بیش از همه، در بازار چین است که نمود مییابد و در بازارهای صادراتی، این خودرو با نام جیلی و بدون ذکر پسوند انگلون عرضه میشود. از جمله تغییرات این خودرو نسبت به مدل قبل فیس لیفت، تغییر طراحی کلی چراغهای جلو، جلوپنجره و حذف مه شکن درون سپر است که به جای آن چراغ LED روشنایی در روز، درون سپر جانمایی شده است. جیلی در طراحی چراغها و طرح جلوپنجره این خودرو، کاملا از زبان طراحی محصولات جدید خود مانند GC9 الگوبرداری کرده است. علاوه بر تغییراتی که در نمای جلوی GC6 اتفاق افتاده است، تغییر فرم چراغهای عقب و به تبعیت از آن سپر عقب، چهره به روزتری به این خودرو داده است.
یک فضای خالی نیز به منظور قرار دادن عینک تعبیه شده است (این بخش در مدل مجهز به صفحه نمایش مرکزی 8 اینچی به عنوان محل کلید تنظیم سیستم صوتی مورد استفاده قرار می گیرد). گفته شده که سازنده جیلی GC6 ، برای طراحی این خودرو از بخش طراحی ولو مشاوره گرفته و در صدد این بوده که خودروی خود را با تیپ و ظاهر خودروهای کره ای طراحی کند. تصمیم به خرید جیلی اکسلنت GC6، مانند هر خرید خودروی دیگری، باید بر اساس نیازها، بودجه و ترجیحات فردی اتخاذ شود. همچنین فرم صندلیها نیز مناسب ارزیابی میشود و از روکش با کیفیت در آنها استفاده شده. متریال رودریها و داشبرد از جنس پلاستیک سخت و نه چندان گرانقیمت بوده که خیلی مرغوب نیست، اما میتوان در این رنج قیمت آن را قابل قبول دانست. با این حساب میتوان گفت اگر به دنبال یک سدان با عملکرد فنی نسبتا مهیج و چالاک هستید، جیلی GC6 نمیتواند به طور کامل نیازهای شما را برآورده سازد، اما قادر است پاسخگوی احتیاجات متعارف خانوادهها باشد.
با اینکه اصالت محصول جدید خودروسازان بم، چینی است ولی تیراژ تولید و نظر کارشناسان چینی، روس، آمریکایلاتین و… نشان میدهد GC6 با توجه به قیمت آن از کیفیت مناسب برخوردار است. نتیجه این اتفاقات که به نسبت سکوت خبری بالایی نیز داشت، اولین محصول مونتاژی جیلی در ایران شد که بزودی روی خط تولید خودروسازان بم می رود. GC6 خودرویی است سدان که از مهر ۹۵ به خیابان های کشور می آید و بزودی ثبت نام آن آغاز می شود. از همین رو شرایطی فراهم شد تا این خودروی چینی جدید را چند ساعتی مورد تست و بررسی قرار دهیم. در این صفحه، نتیجه تست و بررسی اولیه خود را از محصول جدید جیلی را در ایران بیان می کنیم. بعد از آن هافی چین بود که محصول لوبو خود را به خط تولید خودروسازان بم فرستاد که نتوانست آنچنان موفق ظاهر شود.
این خودرو به دلیل طراحی بشدت ساده که یادآور لادای روسی است یکی از غیر جذاب ترین انتخاب ها ممکن بازار به شمار می رفت. پارس اتوماتیک شاید در مرحله اول چندان باب میل خریداران نباشد چراکه ظاهر آن تفاوتی با سایر نسخهها نداشته و از پلتفرمی قدیمی و تجهیزات کم رنج میبرد. GC6 یکی از محصولات قدیمی جیلی بوده که توسط شاخه انگلون ENGLON این شرکت تولید شد. بد نیست بدانید محصولات لوکستر جیلی با پسوند امگرند شناخته میشوند هرچند این مرزبندیها اکثراً برای مشتریان چینی بوده و در کشور ما با همان نام های ساده خود شناخته میشوند.
تنظیم صندلی راننده به خوبی انجام می شد و وقتی پشت فرمان آن می نشینید تا حد زیادی با دید خوبی را در طرفیت دارید. تنها ستون خودرو است که بخاطر کشیدگی، گاهی نقاط کوری را در سمت راننده ایجاد می کند. بعد از آن نسخه X7، کراساوور تکدیفرانسیل جیلی به بازار ایران معرفی شد و سپس امگراند۷ در نسخه اتوماتیک به جادههای ایران راه یافت. پس از مدتی و اوجگیری این چینی از برخی مدلهای کرهای و فرانسوی با آنکه واردات این برند متوقف شد اما تا چند وقت پیش نماینده واردات این خودروها، یعنی جیلران مدلهای ۲۰۱۴ جیلی را در ایران به فروش میرساند! در این میان با آنکه جیلی طرفدارانی در ایران پیدا کرده بود اما خبرهای خوشی از شرکت واردکننده به گوش نمیرسید و در پی آن اتفاقات دیگری در خودروسازان بم روی داد. اما در کنار این اتفاقات که با سکوت خبری بهنسبت طولانی همراه بودند، نخستین محصول مونتاژی جیلی در ایران به روی خط تولید خودروسازان بم رفت.
خودروسازان بم در ابتدا و به مدت کوتاهی نسخه پایه از این خودرو با نام الیت را تولید کرد که به خاطر طراحی قدیمی و امکانات کم با استقبال مواجه نشد اما سریعاً اقدام به تولید نسخه فیس لیفت GC6 با ظاهر بهتر و تجهیزات بیشتر کرد. این خودرو از نظر ظاهری به ویژه در بخش جلو و عقب بهبودهایی را تجربه کرد که در مجموع باعث شد طراحی دلچسبتری داشته باشد. جیلی نامی آشنا برای خریداران خودرو در کشور ماست و سدان امگرند EC7 آن خاطره خوشی را در ذهنها بر جای گذاشته است.
همچنین مهشکنهای درون سپر عقب نیز دچار تغییراتی شدهاند و چراغ دنده عقب از داخل چراغهای عقب به کنار مهشکنهای نصب شده درون سپر عقب انتقال پیدا کرده است. نسخه ۲۰۱۸ این خودرو، با نام جیلی gc6 نیوفیس، که کمی از نظر ظاهری و امکانات متفاوت تر است با قیمت اولیه ۷۴ میلیون تومان به فروش می رسد. جیلی اکسلنت GC6 با طراحی بدنهای مدرن و دینامیک، بهخوبی توجه را جلب میکند. خطوط بدنه بهصورت صاف و جریاندار طراحیشدهاند که به خودرو ظاهری شیک و مدرن میبخشد. جلوپنجره بزرگ و برجسته یکی از ویژگیهای بارز طراحی بدنه جیلی اکسلنت GC6 است.
همانطور که گفته شد نسخه اولیه و پیش از فیس لیفت این خودرو که با نام الیت شناخته میشد به خاطر ظاهر و تجهیزات کم خود با استقبال چندانی روبرو نشد اما خودروسازان بم سریعاً دستبهکار شد و مدل فیس لیفت را عرضه کرد که از تجهیزات قابل قبولی سود میبرد. از جمله تجهیزات این خودرو میتوان به سانروف، نمایشگر لمسی، سیستم تهویه مطبوع، دیلایت، صندلیها با روکش چرم، ترمزهای دیسکی در تمامی چرخ ها، دو کیسه هوا و… اشاره کرد. جیلی gc6 بهدلیل عرضه نسبتاً محدود فرصت نکرد تا خود را به دلالها بشناسد و تقریباً تمامی فروشندگان آن، مصرفکنندههای واقعی هستند. این مصرفکنندههای واقعی نیز قیمت خیلی منطقی و مناسبی را برای خودروی خود اعلام میکنند.
وب سایت خودرو با هدف اطلاع رسانی در حوزه خودرو در آذر 92 فعالیت خود را آغاز نموده است. سعی بر آن بوده که مرجعی برای اطلاعات و مشخصات فنی خودروهای داخل ایران باشیم و بتوانیم به صورت تخصصی مقایسه، قیمت، تست و بررسی خودروها را انجام بدهیم. در قسمت عقب نیز شاهد تغییر نهچندان کلی المانهایی از جمله چراغها، تزیینات درب صندوق و سپر هستیم که از هماهنگی زیادی با نمای روبهرو برخوردار نیست. چراغهای مهشکن پایین سپر و تغییر گرافیک داخلی چراغهای اصلی از جمله تغییرات در نمای پشت جیلی GC6 محسوب میشوند. همچنین با توجه به قیمت جیلی GC6، اگر قصد خرید خودرو دارید و بین جیلی جی سی 6 و پژو پارس مردد هستید، در مقاله مقایسه جیلی GC6 و پژو پارس اتومات میتوانید بررسی و مقایسه این دو سدان را بخوانید و تصمیم بهتری بگیرید. سیستم تعلیق و فنربندی نیز از پس دست اندازهای عظیم الجثه به خوبی بر می آیند تا بتوان سواری خودرو را در شرایط عادی نرم و راحت توصیف کرد.
همچنین این خودرو بخاطر خدمات پس از فروش و رقبای مختلف در بازار ایران بازار دست دوم مناسبی را ندارد. چراغهای عقب به صورت چهارگوش با زوایای نسبتا تیز و گرافیک داخلی قابل قبول طراحی شدهاند. درب صندوق جیلی GC6 میزبان یک خط کرومی سرتاسری است که میان چراغهای عقب قرار گرفته و بالای آن لوگوی جیلی قرار گرفته است.
این خطوط بهطور خاص در کنار بدنه کشیده شدهاند و به ایجاد ظاهری خوشفرم و جذاب کمک میکنند. طراحی فرم بدنه بهگونهای است که به خودرو قابلیت انعطاف و مانورپذیری مناسبی میبخشد و درعینحال، فضای داخلی را نیز بهخوبی تامین میکند. قیمت مناسب این خودرو نسبت به امکانات و ویژگیهایی که ارائه میدهد، آن را به گزینهای مقرونبهصرفه و جذاب برای خریداران تبدیل کرده است.
در این مقاله به بررسی کامل جیلی GC6 از جنبههای طراحی، فضای داخلی، مشخصات فنی، ایمنی و امکانات رفاهی خواهیم پرداخت. البته که لوگوی GC6 متفاوت از جیلی های وارداتی بوده و به شکل دایره ای طراحی شده است. کاسه چراغ های این خودرو سدان طرحی مشکلی داشته که نور آن در فضایی آینه ای شکل و عدسی دار به جلوی خودرو پرتاب می شود. در نمونه های مورد بررسی ما، یک ابروی نارنجی رنگ هم بالای قاب چراغ وجود دارد که روی برخی رنگ ها زیبایی خوبی را دارد و در برخی دیگر، آنچنان جالب به نظر نمی رسد.
جلو پنجره جیلی GC6 به صورت کشیده، متصل به چراغهای جلو و مشبک قرار دارد که توسط چند خط کرومی تزئین شده و لوگوی جیلی نیز وسط آن قرار گرفته است. سپر خودرو به صورت یک تکه است و میزبان یک ورودی هوای دیگر که از وسط آن یک خط زاویه دار کرومی گذشته، چراغهای روز به صورت منحنی و دو قاب پلاستیکی زیر چراغهای روز است. سپر و کاپوت جیلی GC6 از حجم دهی های عمیق و زاویهداری تشکیل نشده و تنها دو خط خیلی کم عمق روی سپر واقع شدهاند.
طراحان جیلی موفق شدهاند به کمک بازی هماهنگ خطوط، استفاده از رنگبندی جذاب و رعایت اصولی هارمونی، فضایی زیبا و شیک را در داخل کابین GC6 ترسیم نمایند که برای خودرویی در این رده قیمتی راضیکننده است. فرمان و نمایشگر جدید و تغییر برخی قسمتهای دیگر هم باعث شده شکل و شمایل اتاق یک سر و گردن بالاتر از نسخه الیت قرار گیرد و جلوه لوکستری داشته باشد. جیلی GC6 مجهز به یک موتور 1.5 لیتری 4 سیلندر است که توانایی تولید 105 اسب بخار قدرت و 140 نیوتنمتر گشتاور را دارد.
اما جیلی gc6 بهدلیل قرارگیری در رده سدانهای سابکامپکت، فضای کابین چندان بزرگی را در اختیار سرنشینان خود قرار نمیدهد و در مسافرتهای طولانی با حداکثر ظرفیت، سرنشینان خود را بیشازحد خسته خواهد کرد. جيلی gc6 با مصرف سوخت ترکيبی 6.3 ليتر در صد کيلومتر در رده خودروهای کممصرف بازار کشور ما قرار میگيرد. البته اين عدد 6.3 ليتر، رسمی و برای شرايط کاملاً ايدهآل است و مصرف سوخت واقعی اين خودرو در شهرهای پرترافيک و با ارتفاع بالا از سطح دريا، به حدود 9 ليتر در صد کيلومتر و حتی اندکی بالاتر نيز خواهد رسيد. اما همين ميزان از مصرف سوخت نيز در قياس با رقبای همقيمت، عددی قابلقبول است.
در این قسمت قرار است که شما مخاطبان اسب بخار با محاسن و معایب این خودرو آشنا شوید و اطلاعاتی در خصوص عملکرد گیربکس، مصرف سوخت، شتاب خودرو، نرمی اتاق، کیفیت و… به دست آورید. جیلی GC6 از نظر مشخصات فنی، یک خودرو ساده و معمولی در سطح سایر رقبای این رده میباشد. یعنی اینجا نه از پیشرانه حجیم خبری هست و نه توربوشارژر، بلکه تمرکز اصلی روی ویژگیهای اقتصادی نظیر استهلاک پایین و مصرف سوخت مناسب قرار گرفته.
با ورود به اتاق اولین چیزی که توجه شما را جلب می کند تریم دو رنگ آن است که بر روی تمامی بخش ها از جمله رودری ها، صندلی و داشبورد خودرو کار شده است. همچنین به منظور کنترل بهتر و تمرکز بیشتر راننده خودرو، دکمه های کنترلی صوتی روی فرمان لحاظ شده است. شبکههای اجتماعی دیجیاتو سریعترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. در زمان تخته کردن پدال گاز جعبه و استفاده از ضرایب بلندتر جعبه دنده، این خودرو نمی تواند از پس رقبای خود بر بیاید و شتاب گیری از صفر تا صد 14 ثانیه ای آن گواه این امر است.
جیلی اکسلنت GC6 بهعنوان یک خودروی میانرده با طراحی زیبا، عملکرد فنی مناسب و امکانات متنوع، انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال یک خودرو اقتصادی و باارزش خرید بالا هستند. طراحی ظاهری جیلی GC6 به گونهای است که در همان نگاه اول میتوان فهمید با یک محصول اقتصادی و ارزانقیمت طرف هستیم که البته با توجه به قیمت بالای خودرو در کشورمان دیگر نمیتوان به این محصول لقب خودرو اقتصادی را داد. به هر حال جیلی GC6 یک سدان اقتصادی است که جهت حضور در بازار کشورهای در حال توسعه طراحی شده است.
جیلی اکسلنت GC6 بهعنوان یکی از مدلهای میانرده برند چینی جیلی، با ویژگیهای مدرن و امکانات متنوع، به گزینهای جذاب برای خریداران در بازار خودرو تبدیلشده است. با طراحی زیبا و مدرن، فضای داخلی راحت، و مجموعهای از امکانات رفاهی و ایمنی، این خودرو قادر است نیازهای مختلف رانندگان و سرنشینان را بهخوبی تأمین کند. بدنه جیلی اکسلنت GC6 با خطوط جانبی صاف و متمایز طراحیشده است که به خودرو احساس پویایی و سرعت میبخشد.
بهطور کلی، جیلی GC6 از نظر طراحی ظاهری هیچ جذابیت خاصی ندارد، اما برای خریدارانی که به دنبال یک خودروی ساده و کاربردی هستند، این خودرو میتواند انتخابی مناسب باشد. جیلی GC6 اکسلنت نسخه فیس لیفت جیلی GC6 الیت است که در زمان عرضه بخاطر قیمت فوق العاده رقابتی، کم کم داشت در بازار ایران جا می افتاد اما بخاطر تحریم ها نتوانست حضور زیادی را در ایران تجربه کند و روند صعودی خود را از دست داد. این خودرو از نظر امکانات رفاهی، مشخصات فنی و ظاهر خودروی قابل قبولی است اما به دلیل عرضه محدود و خدمات پس از فروش ضعیف اصلا بازار خوبی ندارد و رقبایش وضعیت بهتری از این خودرو دارند.
این موتور با یک گیربکس 4 سرعته اتوماتیک عرضه میشود که عملکرد مناسبی برای رانندگی روزمره و درونشهری دارد. قدرت موتور و عملکرد گیربکس برای رانندگی در ترافیکهای شهری و جادههای بینشهری سبک مناسب است. داخل کابین جیلی GC6 با توجه به ابعاد خودرو، فضای نسبتاً مناسبی برای پنج سرنشین فراهم میکند.
جیلی gc6 خودرویی چینی است که از نظر ظاهری، توانسته نظر بسیاری از جوانان را به خود جلب کند. از آن جا که معمولا حودروهای جیلی به صورت محصولاتی اندامی شناخته می شوند، جیلی gc6 نیز از این قاعده مثتثنی نیست. جیلی gc6 به طور کلی خودروی چینی با طراحی سال ۲۰۱۴ است اما حدود یک سال است که در ایران به فروش رسیده است. فضای داخلی و کابین جیلی اکسلنت GC6 بهخوبی طراحیشده تا راحتی و راحتی استفاده را برای راننده و سرنشینان فراهم کند. این خودرو با ترکیبی از طراحی مدرن و امکانات کاربردی، محیطی دلپذیر و کاربرپسند را ارائه میدهد. فضای داخلی جیلی اکسلنت GC6 با استفاده از مواد باکیفیت بالا و طراحی مدرن، توجه را به خود جلب میکند.
این سیستم تعلیق بهگونهای طراحی شده است که راحتی مناسبی برای سرنشینان در جادههای شهری و خیابانهای هموار فراهم کند. هرچند این خودرو برای استفادههای آفرودی یا جادههای ناهموار طراحی نشده است، اما در جادههای هموار و برای استفاده روزمره عملکرد خوبی دارد. جیلی GC6 خودرویی سدان است که با توجه به فاصله محوری ۲۵۰۲ میلی متری می توان متوجه شد که آنچنان ابعاد بزرگی ندارد.
به لحاظ ایمنی، این خودرو توانسته است 5 ستاره را از موسسه ایمنی C-NCAP کسب نماید که از ساختار مستحکم آن حکایت میکند. تیپهای متعدد این خودرو از دو ایربگ به طور استاندارد بهره میبرند و سامانههای ایمنی همچون سیستم ضد بلوکه ترمز (ABS) و سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) نیز بهصورت استاندارد در آنها نصب شده است. در بالاترین تیپ این خودرو که در بازار چین عرضه میشود دوربین دید عقب به طور استاندارد وجود دارد. طراحی بدنه جیلی GC6، برخلاف سدان امگرند EC7، کمتر از استانداردهای نوین اروپایی سود میبرد و به ساختههای شرقی نزدیکتر است. قسمت جلوی آن از نمایی ساده و تا حدی زمخت بهره میبرد که از ظرایف و دقائق به کار رفته در امگرند، چندان اثری در آن دیده نمیشود.
بویژه که نماینده خودروسازان بم از سیستمهای کمکی پایداری نیز بهرهای نبرده و در نتیجه باید مقداری با آن مدارا کنید. البته هنوز هم سادگی بخش کناری، کوچک بودن سایز رینگها و ارتفاع کم سپر عقب نشان از ذات بیریای ماشین دارند اما بدلیل عدم وجود گزینههای جذاب در این سطح از بازار میتوان به طراحی جیلی GC6 نمره قبولی را اعطا کرد. مثلا سیستم تهویه به صورت دستی در آن کار شده است و از طرفی مانیتور خودرو با قابلیت اتصال USB و بلوتوث در GC6 وجود دارد. دی لایت خودرو روی مه شکن جلو نصب بوده و در مدل های نمونه خبری از کیسه هوا جانبی یا دوربین عقب و کروزکنترل نیست. در حال حاضر شرکت بم خودرو به صورت تحویل فوری جیلی GC6 را با قیمت 162 میلیون تومان به فروش می رساند که تقریبا مشابه با رقبای مهم این خودرو همچون جک j4، بسترن B30، رنو تندر 90 پلاس، پژو 207 و…است. در پایان جیلی GC6 از نظر کیفی و سطح تجهیزات و خدمات اصلا در حد و اندازه برند خود ظاهر نشده است و مدل های بالاتر آن که قرار بود توسط شرکت نگین خودرو وارد کشورمان شوند به نظر گزینه شایسته تری برای این شرکت بزرگ چینی به حساب می آید.
بالای مانیتور نیز چند کلید مانند فلاشر به همراه یک فضای خالی تعبیه شده است. دو طرف نمایشگر خروجیهای هوای تهویه مطبوع خودرو قرار گرفته که با خطوط کرومی تزئین شده است. پخش پایینی داشبورد نیز قسمت تنظیمات سیستم تهویه مطبوع الکتریکی همراه با نمایشگر و زیر آن نیز ورودی USB و فندکی خودرو تعبیه شده است. غربیلک فرمان جیلی GC6 به صورت سه شاخه با خطوط کرومی طراحی شده که روی آن دکمههای کنترل سیستم صوتی خودرو قرار گرفتهاند.
تولید این خودرو در کشور ما دوام چندانی نداشت و پس از حدود ۲ سال مونتاژ به پایان رسید. بدیهی است که اگر به دنبال خرید GC6 باشید میبایست در بازار دستدوم به دنبال آن بگردید و با نگاهی به آگهیهای مختلف و بسته به مدل، کارکرد و تمیزی خودرو باید بودجهای بین ۳۴۰ تا ۴۱۰ میلیون تومان را برای آن در نظر بگیرید. اولین چیزی که جلبتوجه میکند تریم دو رنگ مشکی و قهوهای بوده که نسبت به خودروهای داخلی حس و حال بهتری را به سرنشین منتقل میکند. طراحان سعی داشتهاند با خطوط نرم و ملایم کابینی زیبا ایجاد کنند که تا حدودی نیز موفق بودهاند.
دیدگاهتان را بنویسید