نیسان سیلفی آمیتیس خودرو عکس بررسی و مشخصات فنی پیشرانه
کابین نیسان سیلفی هم هرچند خیلی شلوغ و فضایی طراحی نشده است اما به لطف المانهایی مثل مانیتور بزرگ تبلت مانند، لیور دنده الکترونیکی با طراحی متفاوت و غربیلک فرمان D کات، بهروز و جذاب به نظر میرسد. اگر شما هم در فکر خرید یک سدان جمعوجور، پاک و باکیفیت هستید و البته با برندهای چینی میانه چندانی ندارید؛ در ادامه با بررسی نیسان سیلفی همراه ما باشید. البته طراحی جلو پنجره نسخه بنزینی با نسخه های هیبرید متفاوت بوده و در آن از خطوط موازی افقی استفاده شده که چهره این خودرو را عریض تر کرده است.
داشبورد با خطوط ساده و جذاب طراحی شده و یک صفحهنمایش لمسی ۱۲.۳ اینچی در مرکز آن قرار گرفته است. این مانیتور امکانات متنوعی همچون اتصال بلوتوث، USB، اندروید اتو و اپل کارپلی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار میدهد. نیسان سیلفی یک سدان مختص به استفاده روزمره و درونشهری با مصرف سوخت بسیار پایین است. از دیدگاه قیمت نهایی شرکتی میان دو گزینه قابل خرید، سیلفی مکس ادیشن به دلیل سطح بالاتر آپشنها و امکانات گرانتر از سیلفی پلاس است.
البته میدانیم که بهتر بود سیستم تعلیق عقب از نوع مالتی لینک مستقل باشد تا در بحث هندلینگ و پایداری، شرایط بهتری برای سیلفی رقم بخورد. چراغهای LED جلو و عقب، رینگهای آلیاژ و تزئینات کرومی، از دیگر المانهای جذاب در طراحی ظاهری سیلفی هستند. در این بررسی به طور کامل به مزایا و معایب نیسان سیلفی میپردازیم و در نهایت به شما در انتخاب نهاییتان کمک خواهیم کرد. در نمای کناری شاهد فاصله محوری بسیار خوب و رینگ های پُر کار ۱۷ اینچی برای این سدان اقتصادی (در بازار جهانی) هستیم و بالاخره در بخش عقب هم چراغ ها خوشبختانه به هم پیوسته نیستند و گرافیک داخلی بسیار زیبا و البته ساده ای هم دارند. در نمای جلو نیسان سیلفی شاهد جلوپنجرهای بزرگ با تزئینات کهکشانی هستیم که در ترکیب با چراغهای باریک با پس زمینه تیره، چهرهای نافذ به این نما بخشیده است.
با توجه به ویژگیهای برجستهای مانند طراحی زیبا، مصرف سوخت پایین، فناوریهای پیشرفته و ایمنی بالا، نیسان سیلفی از گزینههای مناسب برای افرادی است که به دنبال خرید یک سدان کامپکت باکیفیت هستند. آخرین قیمتی که آمیتیس خودرو برای سیلفی پلاس اعلام کرده، دو میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان است ولی این رقم در بازار حدود ۳.۳ میلیارد تومان است. البته تویوتا لوین یا کرولا هیبریدی هم با قیمتی در حدود سه میلیارد تومان در بازار قابل خریداری است ولی امکانات تویوتا حتی از سیلفی پلاس هم کمتر است و از لحاظ کیفیت ساخت هم خیلی تعریفی ندارد. نیسان سیلفی e-Power یک خودروی هیبریدی است که با ویژگیهای منحصربهفرد خود نظیر موتور ۱.۲ لیتری هیبریدی، سیستم فرمان برقی، و مصرف سوخت بهینه، تجربه رانندگی راحت، مقرون به صرفه و اقتصادی را برای کاربران فراهم میکند. این خودرو با سیستم کمک رانندگی هوشمند، نهتنها در ترافیکهای شهری بلکه در سفرهای طولانی نیز راحتی بیشتری به راننده ارائه میدهد. نیسان سیلفی یکی از بهترین سدان های ژاپنی در رده قیمتی اقتصادی است که حالا با انواع مدلها توسط شرکتهای مختلف به بازار ایران راه پیدا کرده است.
اگر در بررسی این خودرو ما را همراهی کنید، متوجه خواهید شد که نیسان سیلفی خودرویی متفاوت از سایر سدانهای کوچک آسیایی است. بدین ترتیب که یک موتور ۱.۲ لیتری سه سیلندر وظیفه تأمین شارژ پکیج باتری لیتیوم یون به ظرفیت ۳۸ کیلووات ساعت را بر عهده دارد تا انرژی الکتریکی مورد نیاز موتور برقی به قدرت ۱۳۶ کیلووات و حداکثر گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر تامین شود. نیروی تولید شده توسط موتور برقی از طریق یک گیربکس ضریب ثابت تک سرعته به محور چرخهای جلو میرسد و خودرو را به حرکت در میآورد. مصرف بنزین نیسان سلفی کمتر از ۴ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است و میتوان با یک باک پر تا حدود ۱۰۰۰ کیلومتر مسافت را با آن طی کرد.
بررسی نیسان سیلفی از نظر طراحیبعد از معرفی نیسان سیلفی به سراغ بررسی طراحی این خودرو میرویم. نیسان سیلفی با معیار قیمتهای جهانی خودرویی اقتصادی محسوب میشود و چهرهای نسبتاً ساده دارد. اما این سادگی به معنای نازیبا یا حتی دمده بودن نیست.در نمای جلو نیسان سیلفی شاهد جلوپنجرهای بزرگ با تزئینات کهکشانی هستیم که در ترکیب با چراغهای باریک با پس زمینه تیره، چهرهای نافذ به این نما بخشیده است. ضمن اینکه خطوط عضلانی دو طرف کاپوت، کمی چاشنی اسپرت هم به این قسمت داده است.نمای جانبی نیسان سیلفی سادهتر از نمای جلو طراحی شده اما رنگ مشکی سقف و ستونها در کنار فرورفتگی قسمت پایینی دربها، این نما را از سادگی محض خارج کرده است.
در واقع، پیشرانه بنزینی این خودرو فقط نقش ژنراتور دارد و چرخ های جلوی خودرو را تغذیه نمی کند. به این ترتیب می توان گفت نوع سیستم هیبریدی سیلفی از نوع سری است و موتور بنزینی فقط شارژر باتری ها محسوب می شود. نسخهای از نیسان سیلفی که وارد بازار ایران شده، از فناوری هیبریدی E-POWER بهره میبرد.
درست زیر نمایشگر، سه خروجی گرد سیستم تهویه مطبوع به چشم میخورد که جریان هوای مطبوع را به داخل کابین هدایت میکنند. دکمههای مربوط به سیستم تهویه و دیگر امکانات خودرو در زیر این خروجیها قرار دارند، که در کنار زیبایی، کارایی بالایی دارند. نیسان سیلفی با طراحی جذاب، آپشن های متنوع، مصرف سوخت اقتصادی و فناوریهای پیشرفته، یکی از بهترین گزینهها برای خریداران خودروهای سدان کامپکت است.
این سیستم پیشرفته از یک موتور بنزینی سه سیلندر ۱.۲ لیتری استفاده میکند که بهعنوان ژنراتور عمل کرده و باتریهای لیتیوم یونی خودرو را شارژ میکند. موتور الکتریکی این ماشین با توان تولید ۱۳۶ اسب بخار و گشتاور ۳۰۰ نیوتنمتر، نیروی لازم را تأمین میکند. ویژگی خاص نیسان سیلفی آمیتیس که آن را در بازار کشورمان به خودرویی منحصربهفرد تبدیل میکند، قوای محرکهٔ هیبرید ژنراتوری است. این قوای محرکه مزیتهای خودروهای الکتریکی را با خودروهای بنزینی ترکیب میکند و راندمان بسیار بالایی دارد. کابین جادار، کیفیت ساخت مناسب، سواری نرم و مصرف سوخت پایین هم از دیگر نقاط قوت سیلفی هستند.
نیسان سیلفی فضای مناسبی برای سرنشینان جلو و عقب ارائه میدهد و صندوق عقب آن نیز با ظرفیت بالا، نیازهای خانوادهها را به خوبی پاسخ میدهد. همچنین دریچههای تهویه برای سرنشینان عقب و امکاناتی مثل گرمکن صندلیهای جلو، سطح رفاه را بهطور چشمگیری افزایش میدهند. این ماشین که به تازگی وارد بازار ایران نیز شده، به دلیل امکانات متنوع و قیمت مناسب، گزینهای جذاب برای خانوادهها و افرادی است که به دنبال خودرویی کارآمد و مقرونبهصرفه هستند. در این مقاله از الو نیسان، به بررسی جامع نیسان سیلفی از تمام زوایا میپردازیم. این محصول نسبت به مدل قبلی دارای طراحی زیبا و اسپرت تر بود و توجهات زیادی را به سمت خود جلب کرد. نیسان سیلفی در سال ۲۰۲۳ مورد فیس لیفت قرار گرفت و حالا با قوای فنی هیبریدی بهصورت فول آپشن در ایران حاضر است.
به همین بهانه امروز به سراغ بررسی مشخصات نیسان سیلفی رفتهایم تا با این ژاپنی متفاوت بازار بیشتر آشنا شویم. این سدان ژاپنی برخلاف بسیار از خودروهای مشابه وارداتی دارای پیشرانه تماما الکتریکی است با این تفاوت که یک موتور بنزینی ۱.۲ لیتری سه سیلندر نیز زیر کاپوت این خودرو یافت میشود. این موتور بنزینی نقش ژنراتور و تامین کننده برق باتریهای لیتیوم یونی نیسان سیلفی به ظرفیت ۳۸ کیلووات ساعت را بر عهده دارد. بعد از شروع دور جدید واردات خودرو، چندین شرکت واردکننده به سراغ محصولات مختلف نیسان رفتند که از جمله آنها میتوان به نیسان سیلفی نامی خودرو اشاره کرد. در این مطلب به بررسی کامل نیسان سیلفی بنزینی و e-power هیبرید، محصول وارداتی پارس خودرو، نامی خودرو پیشرو و آمیتیس خودرو میپردازیم.
نیسان سیلفی E-POWER در بخش طراحی مطابق زبان طراحی جدید نیسان میباشد و در بخش نمای جلویی نظیر چراغها و جلوپنجره شباهتهای انکارناپذیری را بین این خودرو با نیسان ماکسیما شاهد هستیم. برآمدگی های روی کاپوت بسیار جذاب هستند و به عضلانیتر شدن خودرو بسیار کمک کرده اند. نیسان سیلفی یک سدان جادار، راحت، کم مصرف و قابل اعتماد است که با ارائه امکانات و آپشنهای متنوع، میتواند گزینه مناسبی برای خانوادهها و رانندگان ناوگانهای تاکسی باشد.
نیسان سیلفی e-Power به موتور هیبریدی ۱.۲ لیتری مجهز است که ترکیبی از موتور بنزینی و الکتریکی است. این خودرو قدرتی برابر با ۱۳۶ اسب بخار و گشتاوری معادل ۳۰۰ نیوتنمتر تولید میکند. مدل ۲ لیتری تنفس طبیعی، ۱۵۰ اسب بخار قدرت و ۲۰۰ نیوتنمتر گشتاور تولید میکند. این نسخه از سیلفی با گیربکس CVT در زمان ۱۰ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت میرسد و میانگین مصرف سوخت ۷ لیتر در صد کیلومتر برساعت دارد. نسخه هیبریدی نیسان سیلفی، معروف به e-Power، یک انتخاب جذاب برای افرادی است که به دنبال خودرویی با مصرف سوخت پایین و قیمت مناسبتر هستند.
گذشته پرافتخار این برند نشان داده است که لنتهای تکستار نه تنها در جادهها بلکه در مسابقات اتومبیلرانی نیز پیشرو و افتخارآمیز بوده و هستند. موید این مطلب همکاریهای موفقیتآمیز مرسدس بنز و تکستار در مسابقات اتومبیلرانی از دهه 1950 در ایتالیا است. در زمینه کیفیت و کارایی، لنتهای ترمز تکستار اولین انتخاب برای وسایل نقلیه مجهز به ترمز دیسکی سرامیکی کربنی هستند.
نیسان سیلفی که در بازارهای مختلف دنیا با نامهایی مثل نیسان آلمرا، نیسان سانی و نیسان سنترا هم شناخته میشود، نخستین بار در سال 2000 معرفی و به بازار عرضه شد. این سدان کامپکت تا به حال 4 نسل را پشت سر گذاشته است و آخرین نسل آن از سال 2019 روی خط تولید قرار دارد. ماشین سیلفی در یک سگمنت نسبتاً شلوغ عرضه میشود و بنابراین حتی در بازار کم تنوع ایران هم حریفان نسبتاً قابلتوجهی برای آن وجود دارد. از جمله میتوان به هیوندای النترا ۲۰۲۳، کیا سراتو GT، تویوتا کرولا ۲۰۲۳ و دیگر سدانهای جمعوجوری که احتمالاً در آینده به بازار ایران میآیند، به عنوان رقبای این خودرو اشاره کرد.
وقتی که خودرو ترمز می گیرد به واسطه ی نیروی اصطکاک با دیسک و صفحه انرژی حرکتی به انرژی گرمایی تبدیل شده .و باعث شتاب منفی اتومبیل می شود و خودرو از حرکت می ایستد و یا از سرعت آن کاسته می شود. همچنین میتوانید برای اطلاع از جدیدترین قیمت روز خودرو و آخرین تغییرات بازار، به صفحه مربوطه مراجعه کنید. با نصب اپلیکیشن همراه مکانیک، یک دستیار متخصص خودرویی داشته باشید و از خدمات متنوع این شرکت بهرهمند شوید. سایت پدال برگزیده مردم و داوران به عنوان بهترین سایت فارسی در حوزه خودرو از چهارمین، پنجمین و هفتمین جشنواره وب ایران است.
نیسان سنترا نقش سدان کوچکی را در سبد محصولات برند ژاپنی ایفا میکند و پایینتر از خودروهایی همچون نیسان آلتیما و نیسان ماکسیما قرار میگیرد. تولید نیسان سیلفی یا همان نیسان سنترا از سال 2000 میلادی آغاز شده است و تا به حال چهار نسل این خودرو روانه بازار جهانی شدهاند. نیسان از نسل دوم سنترا، تصمیم گرفت تا این خودرو را با تمرکز ویژه برای بازار چین عرضه کند.
اگر به دنبال ماشینی هستید که هم ظاهر زیبا و هم عملکرد قابلاعتماد داشته باشد، این ماشین میتواند انتخابی ایدهآل برای شما باشد. این خودرو، نهتنها نیازهای روزمره شما را برآورده میکند، بلکه در سفرهای طولانی نیز همراهی مطمئن و اقتصادی خواهد بود. از جدی ترین رقبای بنزینی نیسان سیلفی در ایران میتوان به تویوتا کرولا، هیوندای النترا و کیا سراتو اشاره کرد و شاید اصلی ترین رقیب آن را بتوان تویوتا پریوس هایبرید نامید که البته تا مدل 2017 در بازار ایران موجود هستند. یکی دیگر از رقبای هیبریدی نیسان سیلفی نیز شاین مکس هایبرید میباشد که البته نیسان سیلفی که از نوع پلاگین هایبرید است و شاین مکس از نوع هیبریدی معمولی میباشد.
چراغهای عقب بزرگ و خوشساخت بهصورت مجزا از یکدیگر قرار گرفتهاند و برخلاف بسیاری از مدلهای جدید، بههمپیوسته نیستند. با مصرف سوخت ترکیبی ۴.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، این خودرو برای رانندگی در شهر و جادهها بسیار اقتصادی است. حداکثر سرعت آن ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت است که برای یک خودروی سدان هیبریدی کاملاً قابلقبول است. مصرف سوخت ترکیبی اعلام شده برای نیسان سیلفی معادل ۳.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم مخزن سوخت بنزینی آن نیز ۴۱ لیتر می باشد. طول، عرض و ارتفاع نیسان سیلفی به ترتیب ۴۶۴۹ میلیمتر، ۱۸۱۵ میلیمتر و ۱۴۴۷ میلیمتر میباشد و فاصله محوری آن نیز ۲.۷۱ متر است و فضای بسیار سخاوتمندانه ای برای سرنشینان خودرو به ارمغان میآورد و حتی افراد قد بلند نیز در ردیف عقب مشکل خاصی نخواهند داشت.
نسخههای وارداتی به بازار کشورمان هم تولید سایت چین (جوینت ونچر دانگ فنگ – نیسان) هستند. نیسان سیلفی e-Power یک سدان هیبریدی است که با هدف ارائه راندمان بالا، مصرف سوخت بهینه و تجربه رانندگی راحت، در بازار عرضه میشود. این خودرو به موتور هیبریدی HR12 مجهز است که بهطور ترکیبی از یک موتور بنزینی و الکتریکی بهره میبرد. نیسان سیلفی وارداتی آمیتیس خودرو چه ویژگیها و مشخصاتی دارد و تفاوت آن با نمونههای وارداتی نامی خودرو در چیست؟ با بررسی جامع نیسان سیلفی آمیتیس همراه ما باشید. نمای عقب نیسان سیلفی هم نکته خاص و متمایزکنندهای ندارد اما به لطف چراغهای نسبتاً بزرگ دوتیکه با گرافیک جذاب و برآمدگی درب صندوق بار، قابل قبول به نظر میرسد. سنترا و سیلفی، خودروهای خانوادگی نیسان در کلاس سدان با شباهت فنی و ظاهری هستند.
در مقابل، اگر به دنبال هیجان بیشتری در رانندگی هستید، از حالت اسپرت این ماشین استفاده کنید تا با شتابگیری سریعتر و پاسخدهی بهتر، تجربهای متفاوت را برای شما به ارمغان بیاورد. خطوط برجستهای که از کاپوت تا عقب خودرو کشیده شدهاند، به ظاهر اسپرت این خودرو کمک میکنند. علاوه بر این، طراحی یکپارچه و هماهنگ نیسان سیلفی باعث شده که در نگاه اول توجه هر بینندهای را به خود جلب کند. در مورد طراحی داخلی این ماشین ژاپنی نیز باید گفت که سبک و سیاق خاص خود را دارد و هماهنگی مناسبی با طرح بدنه ارائه میدهد. دریچههای تهویه گرد ما را یاد محصولات مرسدس میاندازد و فرم غربیلک نیز حس و حال اسپرت میدهد.
این مدل از سال ۲۰۱۹ و در نمایشگاه خودروی شانگهای بهطور رسمی معرفی شد و از آن زمان تاکنون با تغییرات و بهبودهای طراحی بهخصوص در مدل ۲۰۲۳، توجه بسیاری از مشتریان را جلب کرده است. نیسان سیلفی e-Power با این مجموعه از امکانات رفاهی و ایمنی میتواند تجربه رانندگی راحتتر، ایمنتر و لذتبخشتری را برای رانندگان فراهم کند. با سیستمهای پیشرفتهای همچون رادار تصادف و کنترل کشش، رانندگان میتوانند با اطمینان بیشتری در جادهها حرکت کنند و از ویژگیهای رفاهی مانند صندلیهای برقی و گرمکن فرمان لذت ببرند. این خودرو، با تجهیز به فناوریهای روز دنیا، به یکی از انتخابهای برجسته در بازار خودروهای سدان هیبریدی تبدیل شده است. هرچند پیشینهٔ سیلفی در سبد محصولات نیسان به سال ۲۰۰۰ بازمیگردد ولی این خودرو در نسل سوم خود که در سال ۲۰۱۲ معرفی شد، با مدل سنترا ادغام شد و در حال حاضر، سیلفی و سنترا اساساً یک مدل هستند که با دو نام مختلف عرضه میشوند. البته نام سیلفی فقط به بازار چین اختصاص دارد و این سدان کامپکت در دیگر بازارها مثل آمریکا با نام سنترا عرضه میشود.
نیسان سیلفی به لطف پیشرانه پلاگین هیبریدیاش، مشمول عوارض واردات کمتری میشود که این مساله در قیمت تمام شده خودرو تاثیرگذار خواهد بود. همچنین سطح امکانات این خودرو قدرت رقابت با سایر گزینههای همرده را به آن اعطا میکند. تویوتا کرولا از معین موتور، کیا سراتو از کوشا خودرو و هیوندای الانترا از کرمان موتور، سه رقیب عمده نیسان سیلفی هستند. هر سه رقیب این خودرو به پیشرانه درونسوز مجهز هستند و در این بین تنها نیسان سیلفی موتور پلاگین هیبریدی دارد. این تفاوت بزرگ باعث میشود تا مشتریان با سلیقههای متفاوت به خرید نیسان سیلفی علاقمند شوند، چرا که این خودرو با تمرکز بر مصرف سوخت اندک و برد بلند ساخته شده است.
مشخصات فنی، بزرگترین تفاوت را بین نیسان سیلفی و سایر رقبای این خودرو نظیر تویوتا کرولا یا کیا سراتو ایجاد میکنند. زیر کاپوت سیلفی، موتور پلاگین هیبریدی قرار دارد که از ترکیب موتور درونسوز و موتور الکتریکی تشکیل شده است. پیشرانه درونسوز این خودرو عضوی از موتورهای خانواده HR نیسان است که 1.2 لیتر حجم دارد. نسخه پلاگین هیبریدی نیسان سیلفی با پسوند e پاور، در سال 2021 برای عرضه به بازار چین معرفی شد. بنابراین خودروهایی که ما امروز در بازار داریم، نسخههای انحصاری بازار چین هستند.
همانند دیگر خودروهای نیسان، یک نمایشگر عریض نیز به صورت جداگانه از داشبورد خودرو قرار گرفته است. قیمت نیسان سیلفی در بازار کشورمان تا این لحظه هنوز به صورت دقیق مشخص نشده است اما به نظر میرسد قیمت نهایی آن در بازار نزدیک به رقیب هموطنش یعنی تویوتا کرولا باشد. دیگر نکته جالب در مشخصات نیسان سیلفی E-POWER قابلیت بازیابی انرژی اتوماتیک است. در واقع به محض اینکه راننده پای خود را از روی پدال گاز برمیدارد، ترمزهای خودرو درگیر میشوند و باتریها را شارژ میکنند. این قابلیت علاوه بر افزایش شعاع حرکتی خودرو، باعث میشود تا راننده کمتر مجبور به استفاده از پدال ترمز شود.
مصرف سوخت ترکیبی نیسان سیلفی با موتور 1.6 لیتری به طور میانگین 6.9 لیتر در 100 کیلومتر و با موتور 2.0 لیتری به طور میانگین 7.2 لیتر در 100 کیلومتر است. ادغام چراغها با جلوپنجره در این نسخه فیسلیفت همچنان حفظ شده، اما اندکی به عرض جلوپنجره خودرو افزوده شده است. دو گوشه سپر دربرگیرنده دو شکاف مثلثی عمودی است که بر حس و حال اسپرت نیسان سیلفی هیبرید میافزاید.
نیسان سیلفی e-Power به سیستمهای ایمنی متعددی مانند کروز کنترل هوشمند، سیستم هشدار خروج از خط، رادار تصادف جلو و عقب، ترمز اضطراری خودکار، سیستم پایش نقاط کور و ۶ ایربگ مجهز است تا رانندگی ایمنتری را فراهم کند. نیسان سیلفی، که در بازار جهانی با نام نیسان سنترا شناخته میشود، در دسته سدانهای کامپکت یا کلاس C قرار میگیرد. این خودرو با ابعاد مناسبی که دارد، بهخوبی جایگاه خود را در بازارهای مختلف پیدا کرده است. نیسان سیلفی e-Power، که نسخه هیبریدی از این سدان است، دارای طراحی جذاب و متناسب با نیازهای کاربران مدرن است.
البته در پشت فرمان نمایشگر دیجیتال وجود ندارد و اطلاعات مربوط به وضعیت خودرو به وسیله آمپرهای آنالوگ و یک صفحه دیجیتال ابتدایی نمایش داده میشود. نیسان سیلفی e-Power با طراحی داخلی مدرن و کاربردی، تجربهای راحت و لوکس را برای سرنشینان فراهم میآورد. کابین این سدان هیبریدی ترکیبی از تکنولوژی پیشرفته و طراحی زیباست که به راحتی با نیازهای روز کاربران هماهنگ است.
سیستم L2 بهویژه برای کاهش خستگی در مسیرهای طولانی مفید است و راننده را از بسیاری از کارهای خستهکننده رها میکند. بخش انتهایی خودرو طراحی معاصر و نسبتا معمولی دارد، اما گرافیک طراحی سیستم روشنایی تمام LED خودرو با سیستم روشنایی در روز V شکل افقی معرف برند نیسان و همچنین اتصال امتداد سقف به لبه در صندوق، ظاهری متمایز برای خودرو به ارمغان میآورد. به دلیل فیس لیفت اعمالشده روی این خودرو، ساختار طراحی سنتی و امضای انحصاری زبان طراحی برند نیسان تحت عنوان V-Motion دیگر در جلوپنجره خودرو دیده نمیشود و حالا چهرهای معمولیتر شبیه به محصولات امروزی گروه خودروسازی هیوندای-کیا پیدا کرده است. رند تکستار در سال 1913 به عنوان یک شرکت فروش تاسیس و در 1961، تامینکننده اصلی اولین ماشین آلمانی مجهز به ترمزهای دیسکی شد.
نسخههای چینی نیسان سنترا در چین با همکاری دانگ فنگ که شریک گروه نیسان است، به تولید میرسند. روند تمرکز نیسان بر بازار چین طی نسل سوم این خودرو نیز ادامه یافت و در نسل چهارم به اوج خود رسید. نسل چهارم نیسان سنترا یا نیسان سیلفی برای نخستین بار در نمایشگاه خودرو شانگهای 2019 رونمایی شد، اقدامی که نشان دهنده تمرکز نیسان بر بازار چین است.
وزن خالص این خودرو ۱۴۸۰ کیلوگرم میباشد و طبق بررسی های انجام شده شتاب صفر تا صد این خودرو در حدود ۹ الی ۱۰ ثانیه میباشد. فرمان خودرو برقی و حساس به سرعت است و سیستم تعلیق جلو از نوع مکفرسون و تعلیق عقب از نوع تورشن بیم میباشد که عملکرد قابل قبولی نیز در ناهمواری های جادهای دارد. صندلیها از ارگونومی مناسبی برخوردار هستند و در مسافتهای طولانی سرنشینان را اذیت نمیکنند.
البته قوای محرکهٔ کرولا از نوع هیبریدی معمولی است ولی با ۱۳۸ اسب بخار قدرت، بسیار نزدیک به سیلفی است. اگر از نوع قوای محرکه صرفنظر کنیم، کیا سراتو وارداتی کوشا خودرو با موتور ۲ لیتری و هیوندای النترا وارداتی کرمان موتور با پیشرانهٔ ۱.۶ لیتری هم میتوانند از دیگر رقبای نیسان سیلفی آمیتیس باشند. نیسان سیلفی هیبرید بازار ایران نسل چهارم سیلفی به تولید سال ۲۰۱۹ است که در حقیقت نسل هشتم مدل سنترا (Sentra) به حساب میآید و در بسیاری از بازارهای بینالمللی با نام نیسان سنترا به فروش میرسد. نسخه وارداتی بازار ایران چه در نسخه سیلفی پلاس و چه در مدل سیلفی مکس ادیشن، نمونه فیسلیفتشده این خودرو است که در سال ۲۰۲۳ دستخوش تغییرات طراحی خارجی و داخلی شد. نیسان سیلفی e-Power در بازار ایران به دلیل داشتن قابلیت انتقال نیروی هیبرید، نیازی به داشتن پیشرانه بنزینی قدرتمند ندارد. دلیل آن است که سیستم انتقال نیرو در این خودرو از یک موتور الکتریکی متصل به گیربکس E-CVT یا همان گیربکس ضریب متغیر اتوماتیک مختص به خودروهای هیبرید (DHT) بهره میگیرد.
در حال حاضر پایگاه خبری اسب بخار یکی از پرمخاطب ترین رسانه های صنعت خودرو در ایران است و به صورت روزانه به اخبار و حواشی آن می پردازد. مدل ۱/۶ لیتری دنده دستی ساخت چین با حداقل امکانات،۱۷ هزار دلار قیمت دارد و به ندرت برای دیگر کشورها عرضه میشود. نسخه ۲ لیتری CVT بیشترین فروش بازار جهانی را به خود اختصاص داده و ۲۰ تا ۲۲ هزار دلار است.
نیسان سیلفی با همکاری شریک تجاری نیسان یعنی دانگ فنگ در کشورهای چین، تایلند و مکزیک به تولید میرسد و احتمالا نسخههای وارداتی به ایران از نوع مونتاژ چین خواهد بود. رقبای اصلی نیسان سلفی در سگمنت C عبارتند از تویوتا کرولا، کیا سراتو و هیوندای النترا که در همگی رقبای آن در ایران از نوع بنزینی هستند. سیلفی یا سنترا یکی از محصولات سدان کمپانی نیسان، در سگمنت C میباشد که از سال ۲۰۰۰ تا به امروز در حال تولید است و هم اکنون در چهارمین نسل خود به سر میبرد. نسل چهارم نیسان سیلفی با کد اتاق B18 در سال ۲۰۱۹ معرفی شد که قرار است توسط شرکت نامی خودرو پیشرو به ایران وارد شود؛ البته این شرکت خودروهای دیگری از برند نیسان نظیر نیسان کیکس و نیسان ایکس تریل را برای واردات به ایران در نظر دارد. با این توصیف تیپ هایبرید نیسان سیلفی در اصل یک خودروی برقی است که ژنراتور بنزینی سه سیلندر نیز روی آن نصبشده تا برق خودرو بهصورت مستقل و بدون نیاز اساسی به منبع شارژ بیرونی تأمین شود. گیربکس نیسان سیلفی هیبرید نیز همچون اکثر خودروهای برقی از نوع تک سرعته اتوماتیک است.
دانگ فنگ شاین مکس که محصول وارداتی ایران خودرو به حساب میآید، یک تیپ هیبریدی نیز دارد. البته باید توجه داشت که دانگ فنگ شاین مکس هیبریدی، از نوع هیبریدی ساده است و پلاگین هیبرید نیست. حداکثر قدرت موتور برقی نیسان سلفی هیبرید به عنوان منبع اصلی قوای محرکه این خودرو، معادل ۱۳۶ اسب بخار و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور است که به صورت لحظهای و در همان ابتدای حرکت به طور کامل سر چرخهای جلو ظاهر میشود. انتقال لحظهای بیشینه گشتاور به چرخها، شتاب فوقالعاده هیجانانگیزتری نسبت به خودروهای بنزینی هم قدرت برای نیسان سیلفی هیبرید به وجود میآورد که نتیجه آن شتاب صفر تا ۱۰۰ حدود ۹ ثانیه است. نیسان سیلفی یک سدان خانوادگی نسبتاً جمعوجور در سگمنت C محسوب میشود که نخستین نسل آن طی سال ۲۰۰۰ به عنوان جایگزین مدل پولسار وارد خط تولید شرکت نیسان شد.
این خودرو در محور جلو از سیستم تعلیق مک فرسون و در محور عقب از سیستم میل پیچشی بهره مند است که در محور جلو به ترمزهای دیسکی خنک شونده و در محور عقب ترمز های دیسکی با سیستم ضد قفل (ABS) مجهز شده است. قیمت نیسان سیلفی با احتساب کلیه هزینه های جانبی ویژه اسفند 1403 به 2 میلیارد و 440 میلیون تومان رسیده است. این سیستم به راننده کمک میکند تا در هنگام رانندگی طولانیمدت، رفت و آمد در ترافیک شهری و جادههای شلوغ راحتتر باشد.
از نمایشگر بزرگ و کیفیت بالای مواد استفادهشده گرفته تا تجهیزات رفاهی و ایمنی پیشرفته، این خودرو یک گزینه مناسب برای افرادی است که به دنبال راحتی و تکنولوژی در یک سدان کامپکت هستند. یکی دیگر از ویژگیهای جذاب نیسان سیلفی، سیستم کروز کنترل تطبیقی است که با توجه به شرایط جاده و سرعت خودروهای اطراف، سرعت خودرو را تنظیم میکند. سنسورهای پارک جلو و عقب و دوربین ۳۶۰ درجه نیز از دیگر امکانات ایمنی این خودرو هستند.
مانیتور ایستاده روی داشبورد، فرمان D شکل و کلیدهای کمتعداد زیر خروجی تهویه مطبوع، کابین نیسان سلفی را جوانپسند و اسپرت نشان میدهند. کیفیت مواد استفاده شده در صندلیها و تودری نیز، برای خودرویی با حدود قیمت ۲۰ هزار دلار، رضایتبخش است. برای عقب نیسان سیلفی نیز، خطوط عمیق با حجمدهی واضح استفاده شده که در مجموع، حس اسپرت خودرو را تقویت میکنند.
سیلفی به دلیل سیستم تعلیق نرم و هندلینگ مناسب، سواری بسیار راحتی را ارائه میدهد. فرمانپذیری سیلفی در سطح متوسطی قرار دارد و شاید برای رانندگیهای اسپرت آنچنان مناسب نباشد. این مهندسی در انتقال نیرو موجب میشود که فشار مکانیکی از روی پیشرانه بنزینی برداشته شده و ضمن کاهش خیرهکننده از میزان مصرف سوخت، برد مفید خودرو در ساختار حرکتی تمام الکتریکی به شکل چشمگیری افزایش یابد. اسب بخار فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ با محور تست و بررسی ویدیویی خودروها آغاز کرد. این رسانه در همان سال پایگاه خبری خودرو را در فضای وب تاسیس کرد و با انتشار اخبار مختلف صنعت خودرو، شاخه های فعالیت خود را گسترش داد.
زمان دقیق برای فروش خودرو از طریق سامانه یکپارچه مشخص نیست و میتوانید اخبار و شرایط فروش را از خودرو45 دنبال کنید. تنها فرق بین این دو خودرو در آپشنها و امکانات است که سیلفی مکس ادیشن آپشنهای بیشتری را در اختیار راننده و سرنشینان میگذارد. این ساختار فنی باعث شده است تا نیسان سیلفی بسیار کم مصرف باشد و برای طی کردن هر صد کیلومتر مسافت در سیکل ترکیبی، تنها حدود 4 لیتر بنزین مصرف کند.
دیدگاهتان را بنویسید