بررسی نسل جدید نیسان قشقایی با ظاهر و پیشرانه هیبریدی جدید + آلبوم تصاویر اسب بخار خودرو
نمای عقب خودرو زاویه بهتری دارد؛ چراغ های عقب پهن به برجستگی های چرخ عقب متصل شده و یک اسپویلر عقب شبیه به خودروهای هاچبک از سقف بیرون زده است. چرخهای آلیاژی ۱۸ اینچی با روکش دو رنگ در نسخه وارداتی نامی خودرو، که به خوبی قوسهای گلگیر را پر میکنند، این خودرو را از سایر نسخهها متمایز میکند. نیسان قشقایی یکی از پرفروشترین کراساوورهای کامپکت جهان است که همیشه به دلیل طراحی جذاب، کیفیت ساخت بالا و امکانات متنوع مورد توجه خریداران بوده است. حالا مدل ۲۰۲۵ با فیسلیفتی گسترده، طراحی مدرنتر و امکانات جدید معرفی شده تا بتواند همچنان در برابر رقبا قدرتمند ظاهر شود. در این بررسی، تمام تغییرات، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، تجربه رانندگی و ارزش خرید نیسان قشقایی ۲۰۲۵ را بهطور کامل بررسی میکنیم. قشقایی یکی از محصولات محبوب و پرفروش نیسان است که از سال 2006 با کد اتاق J10 به صورت رسمی پا به بازارهای جهانی گذاشت.
دگرگونیهای تازه و بهبودهای ظاهری بدنه و امکانات کابین یک بسته درخور، کارراهانداز و زیبا را در اختیار خانوادهها قرار میدهد. سواری این شاسیبلند متوسط راحت است و با همراهی پیشرانه نهچندان جذابش از پس تمام وظایف یک کراساوور شهری برمیآید. در بازاری که خودروها به سمت تجملات بیشتر پیش میروند و همه انتظار امکانات بیشتر را دارند، قشقایی راه خود را ادامه میدهد.
چند دکمه میانبر مفید در کنارهها و قاب پلاستیکی براق اطراف آن بخش میانی داشبورد را کمی مدرن تر کرده است. فضای داخلی به لطف استفاده سخاوتمندانه از چرم در درها، صندلیها، کنسول مرکزی و فرمان، لوکس به نظر میرسد اما طراحی داشبورد تقریباً قدیمی شده و حالا شاید به اندازه رقبای مدرن، به ویژه محصولات جدید چینی، هیجانانگیز و جذاب احساس نشود. نیسان میگوید که نام قشقایی برای این خودرو انتخاب شده تا نشان دهد صاحبان آن «طبعی کوچنشین و طبیعت گرد» دارند. ابعاد قشقایی آن را در دستهای خاص از شاسی بلندها قرار میدهد؛ این خودرو نه آنقدر کوچک است که در دسته کراس اوورهای کوچک قرار گیرد و نه آنقدر بزرگ است که به شاسی بلندهای میانسایز تعلق داشته باشد.
انصافاً با وجود آنکه طراحی نیسان قشقایی نامی خودرو به حدود سالهای ۲۰۱۶ برمیگردد، اما نمای بیرونی خودرو همچنان جذابیت زیادی دارد و اصالت ویژهای که میتواند در ذهن مشتری ایجاد کند، نقطه قوت آن محسوب میشود. طرح بهروز شده نمای چهره به ویژه استفاده از جلو پنجره نیسان با تزیینات وی شکل کرومی، جلوه قاطع، نسبتا اسپرت و فرم هیجانانگیزتری به نمای روبروی این ماشین کراس اوور شهری اعطا کرده است. با این تفاصیل، نیسان قشقایی جدید عملکردی مشابه یک کراس اوور تمام برقی دارد، با این وجود که از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری نیز بهره می برد.
عرضه این خودرو به بازار در زمان تولید، چندان پرتعداد نبود و به دلیل قیمت بالا در زمان عرضه، افراد زیادی قادر به خرید نیسان قشقایی نبودند. از سوی دیگر، ظاهر ساده و کمآلایش نیسان قشقایی نیز برای جلب توجه مخاطبین چندان جذاب به نظر نمیرسد. نیسان قشقایی خودرویی متعلق به یک دهه پیش است و از این رو، بسیاری از امکانات رفاهی مرسوم را در این خودرو نمیتوان مشاهده کرد.
در عین حال این خودروها از نسل شاسی بلند های بزرگتر و فول سایز امکاناتی نظیر جای بیشتر برای سرنشینان، ارتفاع از سطرح زمین و حتی فضای کافی برای بار نیز بهره مند هستند. از دیگر امتیازهای مشترک کامپکت ها و فول سایزها اشتراک آن ها در سیستم های چهارچرخ متحرک است. همین مسائل سبب شده است تا بازار خریدوفروش کمرونق، امروزه به یکی از معایب نیسان قشقایی تبدیل شود. نسخههای موجود از نیسان قشقایی در بازار ایران با وجود عمر بالا، قیمت بالایی دارند و مشتریان تمایلی برای خرید یک خودروی کارکرده با سن بالا و قیمت گزاف از خود نشان نمیدهند. توجه به این نکته نیز ضروری است که نیسان قشقایی از نظر خدمات پسازفروش نیز در جایگاه مطلوبی قرار ندارد و همین مساله، خرید قشقایی را به انتخابی پرمخاطره برای مشتریان تبدیل کرده است.
این خودرو با توجه به سابقهای که در ایران داشته، میتواند به یکی از خودروهای جذاب در لیست وارداتیهای تازهوارد به بازار تبدیل شود. نیسان قشقایی یک کراساوور ژاپنی با اصالت است که نزدیک به دو دهه از عرضه آن میگذرد و طی این سالها توانسته مخاطبان زیادی را در سراسر جهان به سمت خود بکشاند. بر این اساس میتوان گفت که نیسان قشقایی بار دیگر میتواند حضورش در بازار ایران را به لطف اصالت برند ژاپنی، کیفیت قابل قبول، مصرف سوخت معقول و طراحی مدرن و جذاب تضمین کند. یکی از اصلیترین رقبای نیسان قشقایی در شرایط فعلی بازار کشور، هیوندای توسان است که با مشخصات فنی مشابه و بهرهمندی از موتور 2 لیتری تنفس طبیعی توان خروجی 154 اسببخار را تولید میکند.
موتور بنزینی خودرو به صورت استاندارد در حالت بهینه با کم ترین مصرف سوخت قرار دارد، بنابراین قشقایی ۲۰۲۱ از میانگین مصرف سوخت فوق العاده ای برخوردار می شود. همانند نیسان لیف الکتریکی، در Qashqai 2021 نیز از ویژگی e-Pedal استفاده شده است که کنترل خودرو تنها با فشردن پدال گاز امکان پذیر می شود. چراغ های روزتاب بومرنگ و کشیده به همراه چراغ های ماتریکس LED ظاهر اسپرت و مدرنی را به نسل جدید قشقایی بخشیده اند. قشقایی از نظر دینامیک رانندگی بهترین نیست، اما رانندگی با آن آسان است و برای این بخش از بازار، هندلینگ مناسبی به واسطه تعلیق مولتی لینک مستقل عقب ارائه میدهد.
تولید نسل اول نیسان قشقایی در پارس خودرو در فاصله سالهای 2009 الی 2010 صورت گرفت. این خودرو ابتدا بهصورت وارداتی و در تعداد محدود وارد بازار شد و سپس پارس خودرو مونتاژ آن را برعهده گرفت. نیسان قشقایی در ایران، در دو تیپ تکدیفرانسیل و دودیفرانسیل موجود است که تیپ دودیفرانسیل، علاوه بر قابلیت آفرود، امکانات بیشتری را نیز ارائه میدهد. نیسان قشقایی یک کراساوور کامپکت است که اولین بار در نمایشگاه خودروی پاریس 2006 رونمایی شد.
کمی عجیب و غریب یا به اصطلاح فضایی بودن از ویژگی بارز طراحی ژاپنی مخصوصا در میان محصولات روز است. در نتیجه استفاده از ریمهای آلیاژی پولیششده در ترکیب با رنگ مشکی پیانویی و همچنین برش زاویهدار ستون C تا در پنجم خودرو را که به افزایش ابعاد گلگیرهای عقب منجر شده است، باید از المانهای نوین نیسان دانست. یکی از چیزهایی که شرکت نیسان برای بهینه سازی نسل های مختلف نیسان قشقایی در نظر داشته گیربکس آن است. نیسان قشقایی جزو شاسی بلندهای محبوب و کوچکی است که محبوبیت آن به ظاهر ژاپنی آن محدود نمی شود. اگر قصد خرید نیسان قشقایی دارید خوب است که سایر مشخصات سخت افزاری آن را با دقت بررسی کنید و از آموزه های گویا آی تی در این باره بهره مند شوید. از طرفی نسل دیگری از این خودرو توسط نیسان ارائه شده که امکانات محدود تری دارد که به نظر می رسد برای پوشش بازار با این برند و نام و با قیمت های متنوع این سیاست به خرج داده شده است.
از آنجایی که این خودرو به صورت تک دیفرانسیل با محور محرک جلو به بازار ایران عرضه خواهئد شد، نیروی تولید شده توسط موتور به وسیله جعبهدنده اتوماتیک CVT به چرخهای جلو منتقل میشود. سیکل ترکیبی مصرف سوخت نیسان قشقایی 6.79 لیتر در هر 100 کیلومتر پیمایش اعلام شده است که با توجه به ابعاد و وزن 1469 کیلوگرمی آن قابل قبول بوده و در دسته خودروهای اقتصادی و کم مصرف یگیرد. نسل سوم نیسان قشقایی که از سال 2021 تاکنون در سایتهای تولیدی نیسان در کشورهای محتلف از جمله چین تولید میشود، نسبت به نسلهای پیشین خود تغییرات گستردهای را تجربه کرده است. این تغییرات علاوهبر طراحی ظاهری و طراحی فضای داخلی کابین، تغییرات فنی وسیعی را نیز تجربه کرده است. از مهمترین تغییرات این خودرو اضافه شدن نسخه الکتریکی و پلاگین هیبریدی است که سبب شده سهم تازهای از بازار خودروهای پاک را نیز از آن خود کند. هرچند که در حال حاضر تنها نسخه بنزینی این خودرو قرار است به بازار ایران راه پیدا کند.
صندلیهای عقب نیز با وجود سقف پانورامیک، فضای پا و سر مناسبی دارند و راحتی آنها تقریبا مشابه صندلیهای جلویی است. عدم وجود خط سقف به سبک کوپه، مشابه برخی از رقبا، باعث شده که فضای بار ۴۸۶ لیتری قشقایی یکی از بزرگترینها در این کلاس باشد. ارتفاع صندلیهای جلو کمی زیاد است که به طور معمول، این ویژگی برای خریداران کراس اوورها یک مزیت محسوب میشود، زیرا به دید و تسلط بهتر کمک میکند. با این حال، سقف پانورامیک بزرگ ارتفاع سقف را کمی کاهش داده و فاصله آن با سر را مشکلساز کرده است.
این شرکت پیشتر مدلهای کیکس، سیلفی مکس ادیشن و قشقایی نسل دوم را در سامانه یکپارچه عرضه کرده بود و حالا برای نخستین بار، نیسان قشقایی آنر و آلتیما را به این سامانه آورده است. بخش میانی داشبرد با داشتن زاویه رو به راننده (طراحی رانندهمحور) با یک نمایشگر لمسی نسبتا بزرگ ۱۰ اینچی برای سیستم مولتی مدیا (۸ اینچ در نسخههای کمآپشن) همراه شده است. البته مجموعه کلاستر سنتی خودرو نیز حالا جای خود را به نمایشگر TFT با ابعاد ۱۰.۸ اینچ (۷ اینچ در نمونههای کم آپشن) داده و کاملا دیجیتال و مدرن است. تنها ایراد فرمان دایرهای D-Cut خودرو است و اگرچه با تاریخچه و ذات نیسان هماهنگ است، اما در برابر طراحی روز نمای داخلی کمی از مدافتاده به نظر میرسد. این خودروی شاسی بلند کوچک، به دلیل تنوع در طراحی و امکانات رفاهی مناسبی که داشت خیلی زود جای خود را در میان خودروهای پرفروش ژاپنی باز کرد. همانطورکه در قسمت قبل به آن اشاره شد، نیسان قشقایی خودرویی نیست که بهراحتی در هر کوچه و خیابانی مشاهده شود.
در مقایسه با این رقبا، نیسان قشقایی مدل 2024 با موتور بنزینی 2 لیتری باید تواناییهای منحصر به فرد خود را از طریق طراحی شیک، امکانات راحتی و سرگرمی، عملکرد قوی و ایمنی پیشرفته نشان دهد تا بتواند با این رقبا رقابت کند و محبوبیت خود را در بازار حفظ کند. در میان داشبورد یک صفحه نمایش لمسی 12.3 اینچی تعبیه شده که نمایش سیستم مالتی مدیا را برعهده دارد. نمونه موردنظر وارداتی نیز دارای نمایشگر 10 اینچی در مرکز داشبورد و یک نمایشگر 6 اینچی در صفحه پشت آمپر است. گفتنی است غربیلک فرمان در این خودرو از نوع D-Cut بوده که هماهنگی خوبی با طراحی مدرن و بروز تریم داخلی و داشبورد دارد. نیسان قشقایی وارداتی به بازار ایران از گونه ۲ لیتری تنفس طبیعی با حداکثر قدرت ۱۳۹ اسب بخار در دور موتورد۶۰۰۰ و بیشینه گشتاور ۱۸۴ نیوتن متر در دور موتور ۴۴۰۰ به همراه گیربکس اتومات CVT خواهد بود.
درنتیجه دغدغه بسیار مهم و قابل توجه بسیاری از دارندگان خودروهای جدید مجهز به موتور توربوشارژ درباره کیفیت بنزین در این خودرو تا حد زیادی برطرف میشود و دیگر لازم نیست که مالکان قشقایی جدید خیلی نگران نوع بنزین مصرفی ماشین خود باشند. این نسخه قشقایی با مدلی که توسط نامی خودرو وارد کشورمان شده متفاوت است زیرا نسخه وارداتی نیسان قشقایی درواقع نسل قبلی این خودرو است که فیس لیفت شده و در چین تولید میشود. نیسان قشقایی دارای پیشرانه چهار سیلندر تنفس طبیعی MR20 با حجم 2 لیتر است که قادر به تولید نیرویی معادل 151 اسببخار قدرت و حداکثر گشتاور 194 نیوتن متر است.
نیسان قشقایی وارداتی نامی خودرو به یک موتور ۲ لیتری چهار سیلندر متصل به جعبه دنده ضریب متغیر پیوسته CVT مجهز شده است که اکنون تنها گزینه پیشرانه موجود است. اگر به دنبال سیستم چهارچرخ محرک هستید، باید به محصول کوچکتر نیسان جوک یا مدل بزرگتر ایکستریل روی بیاورید. در واقع این کراساوور ژاپنی در نسل سوم خود تغییرات اساسی را تجربه کرده و با بهرهگیری از زبان طراحی جدید ژاپنیها، ظاهری مدرن و جذاب را به خود دیده است. نسل جدید این کراساوور ژاپنی نسبت به گذشته کمی بزرگتر شده و در طول ۳۵ میلیمتر، در عرض ۳۲ میلیمتر و در ارتفاع ۲۵ میلیمتر رشد داشته و فاصله محوری آنهم ۲۰ میلیمتر بیشتر شده است که این رشد ابعاد تاثیر مثبتی در افزایش فضای کابین و راحتی سرنشینان داشته است. در نمای جلو نیسان قشقایی 2024 شاهد استفاده از جلوپنجره ذوزنقهای شکل بزرگی هستیم که نسبت به نمونههای قبلی بازطراحی شده، اما به طور کلی اصالت خود را حفظ کرده است. در طرفین آن هم چراغهای اصلی به صورت LED باریک و دیلایت بومرنگی تعبیه شده که به زیبایی این بخش افزوده است.
تنها ویژگیهای قابلذکر در اینجا غربیلک فرمان D شکل، تریم مشکی پیانو روی داشبورد و رو دریها و نمایشگر 9 اینچی در میانهٔ داشبورد است. نیسان قشقایی وارداتی نامی خودرو دارای طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب برابر با ۴۴۰۱، ۱۸۳۷ و ۱۶۱۱ میلی متر است و وزن خالص آن هم ۱۴۶۹ کیلوگرم اعلام شده است. در دور جدید واردات خودرو علاوه بر گزینه های متعدد چینی، شاهد حضور برخی از برندهای ژاپنی و کره ای نیز هستیم و در همین راستا فرصتی فراهم شد تا یک بررسی میدانی از نیسان قشقایی وارداتی نامی خودرو به عمل آوریم. فضای داخلی و بار این خودرو به رسم تمام مدلهای قشقایی که تاکنون روانه بازار شدهاند، مناسب نیازهای خانواده ارزیابی میشود. خوشبختانه نیسان در روند قیمتگذاری هم خوب عمل کرده تا دسترسی به محصول پرفروشش برای خانوادههای بسیاری ممکن شود. همانطور که انتظار میرود، برچسب قیمت با افزایش امکانات، آپشنها و ارتقا به نمونه هیبریدی افزایش پیدا میکند.
از آن جایی که نیسان قشقایی جدید اولین خودروی تولیدشده براساس پلتفرم CMF-C محسوب می شود، فضای بار خودرو نیز به طور محسوسی افزایش یافته است. قشقایی یکی از کراس اوورهای پرفروش کمپانی ژاپنی نیسان است که حالا با نسخه فیس لیفت نسل دوم توسط شرکت نامی خودرو به ایران بازگشته است. نام این خودرو از ایل قشقایی گرفته شده و نام دیگر آن یعنی دوآلیس کلمهای کاملاً ساختگی از سوی نیسان است که به تواناییهای دوگانه این کراس اوور اشاره دارد.
سیستم تعلیق بیشتر برای راحتی تنظیم شده تا اسپرت بودن، که با سبم فضای داخلی خودرو همخوانی دارد. این ویژگی با سیستم تعلیق مالتی لینک عقب آن تقویت شده است، سیستمی که در بسیاری از رقبا با محور پیچشی یکپارچه جایگزین شده است. در هنگام پارک کردن در خیابان، باید مراقب چرخهای آلیاژی بزرگ خودرو باشید، زیرا خراشیدن آنها به لبه جدول فاجعهبار خواهد بود. همچنین، میزان نویز جادهای که توسط تایرهای قشقایی تولید میشود، خیلی چندان رضایتبخش نیست. همچنین، فضاهای ذخیرهسازی کاربردی زیادی در کابین وجود دارد، از جمله جالیوانیهای عمیق و کاربردی در درها و کنسول جلو. در کنسول مرکزی نیز یک فضای مناسب برای موبایل هم جلو دسته دنده با پورتهای مختلف دیده میشود.
نکته جالب آنکه در کاتالوگ های جهانی این خودرو، میزان قدرت و گشتاور پیشرانه ۲ لیتری تنفس طبیعی GDI آن به ترتیب حدود ۱۵۱ تا ۱۵۴ اسب و ۱۹۴ نیوتن متر ذکر شده است. پس از شروع دوباره واردات خودرو به کشور و عرضه قطره چکانی خودروهای جدید وارداتی به بازار، اکنون شاهد آن هستیم که رفته رفته پای برندهای معتبر هم به بازار خودرو ایران باز شده است. در این راستا شرکت نامی خودرو با سه محصول از نیسان قصد دارد سهمی از بازار خودروهای وارداتی جدید را به خود اختصاص دهد. نیسان قشقایی یکی از جدیدترین تازه واردهای بازار ایران است که برای مصرفکنندگان ایرانی نامی آشنا دارد. چرا که در سالهای دور این کراساوور ژاپنی به صورت مونتاژی با تیراژ بالا به بازار خودرو کشور عرضه شده و سابقهای درخشان از خود به جای گذاشته است. اکنون قرار است نیسان قشقایی با مدل 2024 بار دیگر شانس خود را در بازار نه چندان وسیع و رقابتی ایران بیازماید و با ظاهری کاملا بهروز شده و طیف جدیدی از امکانات و تجهیزات به رقابت با گزینههای اندک کرهای و ژاپنی بپردازد.
حتی با خرید تیپ LE یا دودیفرانسیل نیسان قشقایی، امکانات رفاهی چندانی در انتظار شما نخواهد بود. نیسان قشقایی این روزها یکی از گزینههای پیش روی خریداران در بازار خودروهای کارکرده محسوب میشود و بهواسطه ذات ژاپنی آن، ممکن است مشتریان بسیاری نسبت به خرید این خودرو متمایل شوند. بنابراین، شناخت کامل مزایا و معایب نیسان قشقایی برای مشتریان بازار خودرو در ایران اهمیت دارد. آنچه در ادامه خواهید خواند، بررسی کامل برتریها و کاستیهای نیسان قشقایی به عنوان یک کراساوور ژاپنی دست دوم در بازار خودرو ایران است.
هر چند این خودرو به لحاظ موتوری در رده پایینتری از نیسان قشقایی قرار میگیرد، اما با این حال با توجه به محدودیتهای بازار، یکی از گزینههایی است که ممکن است نظر خریداران را به خود جلب کند. هوندا وزل را شاید بتوان از رقبای سرسخت نیسان قشقایی برشمرد که از کیفیت ساخت بالا و متریال مصرفی با کیفیتی برخوردار است. شایان ذکر است این خودرو نیز از پیشرانه بنزینی ضعیفتری نسبت به قشقایی برخوردار است.
قشقایی جدید با تکیه بر بهبودهای ظاهری تازه، به خودرویی خانوادگی و نهچندان هیجانانگیز برای خانواده تبدیل شده است. به طور دقیق تر، طول بدنه به میزان ۳۵ میلی متر، عرض آن به میزان ۳۲ میلی متر و ارتفاع آن به میزان ۲۵ میلی متر افزایش یافته است. در مجموع، ۱۱ رنگ مختلف و ۵ انتخاب طرح دورنگ (Two Tone) برای بدنه قابل سفارش خواهد بود. قیمت اعلامشده، بهای فروش در مبادی ورودی کشور است و تغییرات نرخ ارز و تعرفههای گمرکی روی آن لحاظ نشدهاند.
این مساله هنگامی که تیپ تکدیفرانسیل یا SE از نیسان قشقایی را با کراساوورهای جدید چینی مقایسه کنید، شدت بیشتری پیدا میکند. این خودروها درحقیقت نسخههای بلندقامت هاچبکها هستند و از شاسی یکپارچه بهره میبرند. به همین دلیل، اکثر خودروهای این سگمنت فاقد توانایی آفرود هستند؛ چراکه وجود شاسی نردبانی و پیشرانه قدرتمند برای عبور از مسیرهای خارججادهای، ضروری به نظر میرسد. با این حال، برخی خودروسازان به دلیل ارتقا سطح عملکردی محصولات خود، کراساوورها را به قابلیت چهارچرخ محرک مجهز میکنند. کیفیت ساخت و دوام فنی خودروهای ژاپنی، از گذشتههای دور تا به امروز، از نقاط قوت این خودروها محسوب میشد. دوام بالا و کیفیت ساخت قابلقبول، یکی از مزایای نیسان قشقایی محسوب میشود و همین مساله سبب شده است تا پس از ده سال، این خودرو همچنان در بین گزینههای مناسب برای خرید قرار گیرد.
شتاب صفر تا صد این خودرو تقریبا نزدیک به ۱۰.۵ ثانیه برآورد شده و میانگین مصرف سوخت آن هم ۶.۷ لیتر در سیکل ترکیبی صدکیلومتری است. اما سبک طراحی جوان پسندانه ای که در نماهای بیرونی شاهد آن بودیم در طراحی داخل کابین دیده نمی شود و طراحی داخل کابین نیسان قشقایی وارداتی سبک طراحی عامه پسندی را به نمایش می گذارد. با این حال کیفیت متریال استفاده شده به حدی خوب است که می تواند طراحی ساده آن را فراموش کرد.
همچنین طراحی سپر به گونهای است که در امتداد خطوط برجسته نقش بسته روی کاپوت شکل گرفته و ظاهری عضلانی به نیسان قشقایی داده است. همانطور که پیشتر گفته شد، با توجه به افزایش فاصله محوری و بزرگ شدن ابعاد کابین، شاهد افزایش فضای داخلی هستیم که منجر به آسایش بیشتر و راحتی سرنشینان میشود. طراحی ارگونومیک صندلیها نیز از دیگر مواردی است که کیفیت سواری نیسان قشقایی را ارتقا میبخشد.
با این حال، این نسل از قشقایی نتوانست در رقابت با مدلهای کرهای و ژاپنی موفقیت چشمگیری کسب کند و در نهایت، واردات آن متوقف شد. نیسان قشقایی خودرویی است که برای استفاده روزمره و رانندگیهای معمول ساخته شده است؛ از این رو، بهترین تجربه ممکن از سواری را در این کلاس با نیسان قشقایی تجربه خواهید کرد. پیشرانه دولیتری تنفس طبیعی به همراه گیربکس اتوماتیک CVT ایکس ترونیک، بهترین گزینه برای چنین خودرویی هستند تا تجربه رانندگی لذتبخشی را نصیب مالکان خود کند. نیسان قشقایی نیز در دورهای به تولید رسید که هنوز تحریمها صنعت خودروسازی ایران را از پای درنیاورده بودند و همکاری نزدیکی بین پارس خودرو و نیسان در جریان بود. از این رو، حتی امروزه نیز میتوان به این کراساوور ژاپنی سالخورده بهعنوان خودرویی کارآمد و کمدردسر نگاه کرد. برای افرادی که به دنبال خرید خودرویی برای مصارف معمولی در بازه طولانی هستند، نیسان قشقایی یکی از بهترین گزینهها خواهد بود.
بنابراین در این رقابت شرایط کاملا یکسان بوده و پارامترهای دیگری از جمله اصالت برند، کیفیت و امکانات رفاهی تاثیرگذار میشوند. بنابراین این نیسان قشقایی است که در مقایسه با رقیب کرهای خود به دلیل بهرهمندی از تجهیزات و امکانات رفاهی و ایمنی بیشتر میتواند برنده این رقابت باشد. نیسان قشقایی مدل 2024 با چندین پیشرانه بنزینی، هیبریدی و الکتریکی به بازارهای مختلف عرضه میشود. این خودرو با توجه به نوع سیستم پیشرانه امکان عرضه به صورت تک دیفرانسیل یا دو دیفرانسیل را دارد. بنا بر اطلاعات منتشر شده توسط شرکت نامی خودرو، گزینه وارداتی به بازار ایران دارای پیشرانه چهار سیلندر تنفس طبیعی MR20 با حجم 2 لیتر است که قادر به تولید نیرویی معادل 151 اسببخار قدرت و حداکثر گشتاور 194 نیوتن متر است.
نیسان قشقایی بهعنوان یکی از پیشگامان کراساوورهای خانوادگی شناخته میشود و بسیاری از خودروسازان دیگر از فرمول موفق آن برای طراحی مدلهای خود الهام گرفتهاند. همچنین سیستم ترمز نیسان قشقایی در بخش جلو از نوع دیسکی خنک شونده و قسمت عقب از نوع دیسکی معمولی مجهز به ABS، CBC و EBD است. سیستم تعلیق کراساوور نیسان قشقایی در بخش جلو از نوع مکفرسون و در بخش عقب از نوع مولتی لینک است که سواری نرم و قابل قبولی را ارائه میدهد.
نیسان قشقایی آنر (Honor) با طراحی جدید، امکانات ایمنی پیشرفته، مصرف سوخت اقتصادی (۶.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر) و کیفیت ساخت نیسان، یک گزینه ایدهآل برای خانوادهها محسوب میشود. اگر به دنبال یک کراساوور شهری با ظاهری خاص، امکانات مدرن و استهلاک پایین هستید، این مدل میتواند انتخاب مناسبی باشد. همچنین هومدا وزل از دیگر رقبای قشقایی است که وجه اشتراک این دو خودرو اصالت برند ژاپنی است. همچنین میتوان از میان خودروهای مونتاژی در بازار ایران هم رقبای پرفروشی را نام برد که از جمله آنها فونیکس FX، فونیکس تیگو 7 پرو، کیامسی K7و … اشاره کرد که با قیمتی پایینتر، امکانات رفاهی به مراتب بیشتر و موتور قویتری دارند. نیسان قسقایی در بخش امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی خودرویی است که میتواند نسبت به رقبای وارداتی خود مدعی ظاهر شود.
دیدگاهتان را بنویسید