بررسی خودرو نیسان پیکاپ

نیسان ترا NISSAN TERRA؛ ویدیو معرفی و تست آفرودی از فوجی تا دماوند

پیست تست خودرو، سالن تأسیسات، سالن انبار، محوطه انبار بدنه‌های رنگ شده، سالن آماده‌سازی بدنه، سالن مونتاژ با بخش‌های خط تریم، خط شاسی و… از بخش‌های مهم این مجموعه هستند. فصل دهم اسب بخار با مشارکت سمن شیمی ، تولید کننده روانکارهای خودرو با جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا تولید و منتشر شده است. دنده ها به نرمی عوض می شوند و البته در کنار دنده اصلی یک دنده کمکی قرار دارد که حالت دو دیفرانسیل سنگین، دو دیفرانسیل سبک، آزاد و تک دیفرانسیل دارد که می توانید با توجه به شرایط آن را انتخاب کنید.

در این بین، می‌توان از وینگل 5 و پیکاپ ریچ به عنوان رقبای نیسان پیکاپ نام برد. پیکاپ ریچ توسط پارس خودرو مونتاژ می‌شود و نسبت به وینگل 5 از بازار خرید و فروش بهتر، کیفیت قطعات بالاتر و قطعات یدکی فراوان‌تری برخوردار است. بنابراین اگر در این رنج قیمتی به دنبال خرید یک پیکاپ صفر کیلومتر هستید که از قابلیت چهار چرخ محرک برخوردار باشد، پیکاپ ریچ می‌تواند انتظارات شما را برآورده کند. خودروی نیسان پیکاپ از همان ابتدای کار در قالب دو مدل تک کابین و دو کابین تولید شد.

در مقایسه ابعاد خارجی دو خودرو با یکدیگر شاهد کشیدگی قابل توجه ۲۳۵ میلی‌متری طول کلی کاپرا ۲ نسبت به پیکاپ هستیم که از فاصله محورهای آن که به اندازه ۱۵۰ میلی‌تر کشیده‌تر است، نشات می‌گیرد. این تغییر بارز در مقایسه با نسل پیشین کاپرا به منظور بزرگتر کردن محفظه بار و جاداتر شدن فضای داخلی خودرو انجام گرفت. کاپرا ۲ همچنین به اندازه ۶۵ میلی‌متر بلندتر از پیکاپ است اما از دیدگاه عرض به اندازه ۷۰ میلی‌متر باریک‌تر است.

این مشخصات در مقایسه با نسل قبلی (۱۲۲ اسب بخار و ۱۵۴ نیوتن‌متر) بهبود قابل توجهی نشان می‌دهند، اما همچنان خبری از پیشرانه‌های توربوشارژ یا هیبریدی در این خودرو نیست. شناخت معایب پیکاپ ریچ و سایر خودروهای بازار ایران در مورد کارایی، ایمنی، مشخصات فنی و سایر ویژگی خودرو اطلاعات کافی به مصرف کننده ارائه داده و به او کمک می‌کند با آگاهی بیشتر محصول مورد نظر خود را خریداری کند. در این بخش نقاط ضعف و معایب نیسان پیکاپ ریچ را بررسی کرده و ایرادات آن را از جنبه‌های مختلف مرور می‌کنیم. صرف نظر از قیمت، نیسان پیکاپ یک تفاوت اساسی با رقیبانش داشت و آن شاسی بلند بودن این خودرو بود. به عبارت بهتر نیسان پیکاپ شاسی بلندی با قابلیت حمل بار بود؛ به همین دلیل بسیاری از مشتریان خودروهای باری که صرفا بدنبال یک وانت برای رفع نیازهای خود بودند، خرید چنین خودرویی که نسبت به رقیبانش نیمه لوکس نیز محسوب می‌شد را چندان منطقی نمی‌دانستند.

مسلما به کمک این سیستم مکمل و همچنین وجود کیسه هوای ایمنی مختص به راننده و سرنشین صندلی جلو می‌توان امنیت بیشتری را از خودروی نیسان پیکاپ انتظار داشت. اگر قرار باشد خودروی آفرود با این رنج قیمت بخرید که بتوانید توی طبیعت گردی کمپینگ و تفریحاتتان از ان استفاده بکنید و از طرفی این خودرو خرج زیادی بابت استهلاک و قطعات هم رو دستتان نگذارد و مصرف سوخت منطقی هم داشته باشد نیسان پیکاپ می تواند گزینه مناسبی باشد. بسیاری از قسمت های پیکاپ شبیه به نیسان رونیز است و به نظر می رسد که ما فقط با پشتی تغییر یافته در رونیز می نشینیم.

اما این نیاز نیز هیچ‌گاه به درستی پاسخ داده نشد و سگمنت پیکاپ‌ها در ایران همواره محجور باقی ماند. نیسان تایتان2024XD با طراحی جذاب، موتور قدرتمند V8 و تکنولوژی‌های مدرن، گزینه‌ای مناسب برای رانندگان پیکاپ‌دوست است. این خودرو عملکرد خوبی در شرایط مختلف دارد و امکانات راحتی و ایمنی را به ارمغان می‌آورد.

بنابراین باید گفت که وضعیت فروش وانت نیسان در شرایط فعلی بازار ایران چندان پر رونق نیست و وضعیت به نفع رقبایی مانند وانت کاپرا است. اوایل دهه هشتاد شمسی و زمانیکه تنها وانت‌های بازار خودروهایی همچون مزدا 1600، پیکان وانت و نیسان وانت (نیسان جونیور) بودند، ناگهان پارس خودرو مدلی را راهی بازر کرد که با قیمت 16 میلیون تومانی خود، حدودا چهار برابر پیکان وانت و دو برار نیسان وانت می‌ارزید. پارس‌خودرو چیزی حدود یک دهه با نخستین ویرایش نیسان پیکاپ ادامه داد تا اینکه با اوج‌گیری برخی انتقادات نسبت به طراحی قدیمی و آپشن‌های پیش پا افتاده، مجبور به عرضه نسخه فیس‌لیفت این خودرو شد و نهایتا نیوپیکاپ در سال 1390 پا به خیابان‌ها گذاشت.

برای افراد بلندقد، سرنشینان ردیف عقب ممکن است کمی فضای محدودتری داشته باشند، اما به‌طور کلی، فضای عقب برای اکثر افراد مناسب است. در بخش دیگری از قسمت یازدهم فصل ده اسب بخار به سراغ روغن موتور سیکلت آمده ایم. موردی که شاید شنیده باشید که از روغن ماشین نیز برای موتور سیکلت می توان استفاده کرد. اما آیا واقعا اینطور است؟ در این بخش به استاندارد های مربوط به روغن موتور سیکلت نیز پرداخته ایم.

از دور موتور ۳ تا ۴ هزار تقریبا تمام گشتاور ۳۶۰ نیوتن متری را احساس می کنید که عدد بسیار قابل توجهی محسوب می شود و قابلیت های اصلی خودرو را در همین بازه مشاهده می کنید. نکته ی دیگری که لازم است ذکر شود این است که لگ توربوشارژ را تا زمان بوست کردن هنگام تخت کردن پدال گاز، اندکی در ترا احساس می کنید اما به واقع این مورد آزار دهنده نیست. در بخش ظاهری با خودرویی تنومند و با ابعاد به نسبت بزرگ مواجه هستیم که در جای جای خطوط و فرم بدنه به شما یادآوری می کند که من یک نیسان هستم. در نمای جلو، جلوپنجره بزرگ با قاب کرومی معروف نیسان را شاهد هستیم که لوگوی مانیان به‌جای لوگوی نیسان یا دانگ فنگ جانمایی شده است. لوگویی که احتمالاً با ورود خودرو به بازار، به سرعت توسط مالکان به نیسان تغییر خواهد یافت.

حداکثر گشتاور خروجی این خودرو نیز رقمی معادل 197 نیوتن‌متر با احتساب 2800 دور در دقیقه براورد می‌شود. همان گونه که به آن اشاره شد نوع سیستم انتقال قدرت چه در مدل دو کابین و چه در مدل تک کابین این خودرو در حالت دو دیفرانسیل طراحی شده است. در سال ۱۳۸۹ گروه خودروسازی بهمن در همکاری با خودروسازی ZX Auto چین، وانت دو کابین با نام کاپرا روانه بازار کرد که در تاخیر حضور سایر خودروهای چینی هم کلاس، داشتن قیمت رقابتی و تکیه بر نام شناخته شده و معتبر گروه بهمن توانست به سرعت در دل خریداران ایرانی جا باز کند. گروه بهمن در اوایل سال ۱۳۹۶ نسخه جدیدی از کاپرا با نام کاپرا ۲ را روانه بازار کرد که نه تنها از دیدگاه طراحی، بلکه از نظر کیفی نیز دستخوش تغییرات مثبت بسیار زیاد شده بود و چون سابقه طولانی‌تری در بازر ایران داشت استقبال بسیار خوبی را شاهد شد.

هر دو خودرو مورد بررسی در بازار ایران بیشتر به عنوان خودروهای آفرودی استفاده می شوند تا خودروهای کار. کاپرا ۲ در زمان عرضه لقب ارزان‌ترین خودرو دو دیفرانسیل بازار ایران را با خود یدک می‌کشید اما حقیقت آن است که داشتن فاصله محورهای بلند (مخصوصا در کاپرا ۲) و استفاده از پیشرانه‌های ضعیف باعث می‌شود این خودروها نتوانند مانند وانت‌های توانمند در آفرود عمل کنند. از سوی دیگر پیشرانه ضعیف آن‌ها امکان ارتقا فنی برای مقاصد آفرود را کاهش داده و فشار زیادی بر پیشرانه و سیستم انتقال نیرو نسبتا ضعیف آن‌ها می‌آورد. اوایل دهه ۹۰ بود که نیسان تصمیم گرفت که کم کم وارد بازار پیکاپ تراک ها بشود آنجا هم خودی نشان بدهد.

در هنگامی که چرخ ها از زمین فاصله می گیرند، عملکرد قفل دیفرانسیل در عبور از چاله ها کاملا به چشم می آید. همچنین حالت های چهار چرخ سبک و سنگین نیز توسط یک کلید چرخان قابل انتخاب هستند. نکته ای که به عنوان ضعف برای ترا می توان به آن اشاره کرد عدم بهره مندی این خودرو از کروز تطبیقی است. تست و بررسی نیسان ترا (NISSAN TERRA) و به چالش کشیدن این شاسی بلند جدید بازار در فضای شهری و آفرودی. پیکاپ ریچ به عنوان یک رویکرد موثر در مدیریت و بهینه‌سازی فرآیندهای کسب‌وکار و فروش، توانسته است توجه بسیاری از کارشناسان و مدیران را به خود جلب کند. این روش با استفاده از تکنیک‌ها و ابزارهای خاص، به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا روابط بهتری با مشتریان برقرار کنند و نیازهای آن‌ها را به‌طور دقیق‌تر شناسایی کنند.

نیسان پیکاپ با وجود قیمت بالا و عدم برخورداری از امکانات یا توانایی‌های قابل توجه توانست فروش مناسبی را در بازار کشورمان تجربه کند، البته اشتیاق فراون سازمان‌های دولتی و شرکت‌های نفتی برای خریداری نیسان پیکاپ سهم بزرگی در این میزان از فروش ایفا نمود. نیسان پیکاپ با پیشرانه ۲.۴ لیتری در بازار ایران عرضه گردید و در سال ۱۳۸۹ نیز تولید آن متوقف شد. نیسان پیکاپ اما با توجه به سال طراحی که به قبل از قرن ۲۱ بازمی‌گردد، با تکیه بر اصول طراحی بسیار ابتدایی و ساده و صد البته میانه رو، توانست همانند بیشتر خودروهای محافظه‌کار، جذابیت خود را در طی سالیان دراز حفظ کند. در نتیجه پارس خودرو چندی بعد به منظور رقابت در بازه قیمتی مناسب، این وانت که به “پیکاپ رونیزی” مشهور شد را با نسخه چینی آن با نام ریچ جایگزین کرد.

در نمای داخلی خودروی نیسان پیکاپ نکته‌ای که بتواند کاملا جلب توجه کند مشاهده نمی‌شود. نوع طراحی داشبورد و سایر ملحقات آن کاملا معمولی است و این موضوع در نحوه طراحی و شکل قرارگیری صندلی‌ها نیز مشاهده می‌شود. با این حال به دلیل وسیع بودن نسبی فضای کابین، سرنشینان این خودرو برخلاف وانت‌های معمولی با تنگی جا مواجه نخواهند شد. با این حال هم داشبورد و هم سایر اجزای موجود در کابین خودروی نیسان پیکاپ از دوام و استحکام بالایی برخوردار هستند. نیسان پیکاپ یک وانت بزرگ جثه و شاسی بلند است که می‌توان از آن به عنوان یک خودروی مختص به امور آفرود نیز استفاده کرد.

سومین مورد هم ضرایب بسیار نزدیک دنده ها به یکدیگر است که سبب می شود دنده ها پشت هم با فاصله بسیار اندکی تعویض شوند. فرمان نرم است، زاویه دید راننده خوب است و آینه های بزرگ به ما کمک می کند راحت تر رانندگی کنیم. قابلیت آفرود ماشین بسیار خوب است شاسی مستقل ماشین در شرایط بد خیلی خوب عمل می کند و واقعا منعطف است و در کل هنگام آفرود می توانید روی آن حساب کنید.

زاویه ورود خروج پیکاپ عالی است و در شیب زنی ها اصلا نمی بینیم که سپر خودرو گیر کند و این یه مزیت خیلی خوب توی افرود است. سواری خودرو واقعا نرم نیست سواری خشکی دارد و مخصوصا قسمت عقب کوبش می بینیم اما ما با یک ماشین افرود طرف هستیم و نباید از یک ماشین افرود انتظار داشته باشیم  که سواری ازرا رو به ما بدهد! فرمان خودرو نرم است، زاویه دید راننده خوب است و ایینه های بزرگ به ما کمک می کند که با این خودرو راحت تر رانندگی بکنیم. توانایی افرود خودرو خیلی خوب است شاسی مستقل خودرو توی شرایط بد خیلی خوب عمل می کند و واقعا منعطف است و می شود توی افرود خیلی روی این خودرو حساب باز کرد. اگرچه موتور تنفس طبیعی دارای مزایای خاص خود است، اما از نظر عملکرد و شتاب خودرو نسبت به نسخه‌های توربوشارژر شده، قدرت و گشتاور کمتری ارائه می‌دهد.

حتی در دوره‌ای برخی برای آفرودبازی سراغ آن رفتند که البته این وانت پاسخ مناسبی برای نیاز آن‌ها نبود. پلاستیک خشک به کار رفته در ساخت ادوات کابین نیز تقریبا بی‌کیفیت به نظر رسیده و احساس خوشایندی از لمس آنها در شما پدید نخواهد آمد. فضای کابین برای حضور ۴ تا ۵ سرنشین بزرگسال مناسب بوده و از این حیث می‌توان آن را یک کابین جادار پنداشت.

به لطف طراحی متفاوت چراغ‌های جلو که با خطوط غیر مستقیم انجام گرفته است و همچنین نوار سیاه رنگی که در بالای آنها قرار گرفته، خودروی نیو پیکاپ از ظاهر جدی‌تر و خشمگین‌تری نسبت به نیسان پیکاپ معمولی برخوردار است. در نمای کنار این خودرو یک خط حجم دهنده‌ی اصلی به چشم می‌خورد که در بخش پایین بدنه و اندکی بالاتر از رکاب قرار گرفته است. رکاب این خودرو نیز درست مثل شکل نسبتا برجسته‌ی گلگیرها از جمله نکات چشم‌گیر نمای کنار آن به شمار می‌رود. مسلما در مدل دو کابین این خودرو خصلت شاسی بلند بودن این محصول بیش از مدل تک کابین در نمای کنار آن به چشم می‌آید.

گلگیرها نیز در نمای کناری حالتی پف کرده و عضلانی دارند که سبب شده اند خودرو بزرگ تر به نظر برسد. نمای عقب اما جذابیت لازم را به اندازه سایر بخش ها ندارد و این مورد به‌خصوص در مورد گرافیک و شکل فیزیکی چراغ های عقب بیش تر به چشم می آید. این قسمت از اسب بخار را می توان نبردی میان یک تازه وارد دو رگه و یک کهنه کار با اصالت اما خالی از امکانات روز برشمرد.

اما در حال حاضر قیمت نسخه‌ی دسته دوم این خودرو افزایش یافته است و مدل ‌دو کابین این خودرو معمولا با قیمتی بیش از 100 میلیون تومان به فروش می‌رسد. قیمتی که بسته به کیفیت و سال ساخت این خودرو حتی گاه به 150 میلیون تا 160 میلیون تومان نیز می‌رسد. با این اوصاف نمی‌توان گفت که نمونه‌ی مونتاژ شده‌ از نیسان پیکاپ در ایران از توان فنی بالایی برخوردار است. با توجه به مشخصات فنی این موتور چهار سیلندر، این خودرو قادر است در مدت زمانی حدود 12 ثانیه از حالت سکون و سرعت صفر به سرعت صد کیلومتر در ساعت برسد. برای مثال فرمان اکثر خودروهای چینی عملکرد دقیقی ندارد و پیکاپ ریچ نیز به این مشکل مبتلا است.

این موتور تنفس طبیعی ۲.۴ لیتری قادر است ۱۳۳ اسب بخار قدرت و 1۹۷ نیوتن متر گشتاور تولید کند که توسط یک جعبه دنده ۵ سرعته دستی با دنده کمک و دو عدد دیفرانسیل به سوی هر چهارچرخ قابل ارسال است. شتاب ۰ تا ۱۰۰ این وانت ۱۷۱۶ کیلوگرمی معادل ۱۴.۳ ثانیه بوده و حداکثر سرعت آن نیز از ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر نخواهد شد. میانگین مصرف سوخت ترکیبی نیسان پیکاپ نسبتا بالا بوده و حدود ۱۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر برآورد می‌شود. شایان ذکر است که قدرت پیشرانه مدل نیوفیس نسبت به قبل کاهش داشته است؛ چرا که مدل قدیم از پیشرانه با قدرت ۱۵۰ اسب بخار و ۲۰۸ نیوتن متر برخوردار بود.

قیمت پیکاپ نیسان تایتان 2024XD، بسته به نسخه و تجهیزات مختلفی که انتخاب می‌شود، در حدود 50,000 دلار تا 70,000 دلار متغیر است. همچنین، این مبلغ ممکن است بسته به منطقه جغرافیایی و شرایط بازار متفاوت باشد و تغییراتی را به خود ببیند. در نمای بغلی درب ها خیلی ساده طراحی شده اند و درب عقب از درب جلو به شکل محسوسی کوچک تر است که این به دلیل فاصله محوری خودرو است. باتری نیسان پیکاپ در کیان باتری با قیمت مناسب و ارسال و نصب رایگان در شهر تهران است. اینجا بود که پیکاپ با از دست دادن طیف وسیعی از مشتریان، توان رقابتی خود را نیز از دست داد و رویای تصاحب بازار داخلی را کاملا به فراموشی سپرد. اما نیسان پیکاپ همچنان مشتریان خاص خود را داشت؛ مشتریانی که همه معایب آن را با جان و دل خریدند.

برای تست آفرودی خودرو در کنار ترا، به سراغ یک دستگاه پرادو J125 چهار سیلندر اتومات سه درب رفتیم. خودرویی که نزدیک به دو دهه از عمر آن می گذرد اما همچنان بسیار خوش خرید و فروش است. در نهایت شتاب صفر تا صد این اس یو وی، طی ندت زمان ۹‌.۴۳ ثانیه به ثبت رسید که برای این جثه، عدد بسیار مناسبی به نظر می رسد. ترا برای رسیدن از صد به صفر به ۴۰.۷۲ متر مسافت نیاز داشت که بازهم باید گفت با خط ترمز خوبی مواجه هستیم. در همان سالها وانت نیسان جونیور نیز در سایپا و شرکت زامیاد تولید می‌شد، وانتی که هنوز هم تولید آن ادامه دارد و هیچ خودرویی توانایی جانشینی آن را ندارد. در مجموع می‌توان گفت که اگرچه شکل ظاهری نیسان پیکاپ چندان امروزی نیست، اما در قیاس با ظاهر وانت‌های باری ساخت داخل کاملا معقول و قابل تحمل جلوه می‌کند.

در آغاز دهه ۱۳۸۰ شمسی، شرکت پارس خودرو با سابقه همکاری که از گذشته با شرکت نیسان ژاپن داشت، در غیاب خودرو پیکاپ کاربردی ۴ در مناسب برای استفاده‌های روزمره و باربری درون شهری، مدلی از نیسان را با نام اختصاری “پیکاپ” به مرحله مونتاژ رساند. این پیکاپ در حقیقت نسل اول سری وانت‌های D22 نیسان (جانشین D21) بود که در بیشتر بازارهای جهانی با نام نیسان ناوارا (فرانتییر و NP300 در برخی بازارها) شناخته می‌شد. D22 در سال ۱۹۹۷  روانه بازار شد و تا سال ۲۰۰۴ بر خط تولید باقی ماند اما حضور آن در بازار ایران در سال ۲۰۰۲ محقق شد. نیسان در سال ۲۰۰۴ فیس لیفت جدیدی برای D22 ارائه داد که از دیدگاه ظاهری بسیار به شاسی بلند پالادین (در ایران به نام رونیز) شبیه بود. نیسان پیکاپ در صورت قیمت‌گذاری مناسب از سوی پارس خودرو می‌توانست یکی از گزینه‌های معقول مشتریانی که نیاز به خودروی خانوادگی با قابلیت آفرود دارند، تبدیل شود. اما با این حال قیمت‌گذاری نسبتا بالا برای این محصول سبب شد تا مشتریانی که نیاز به این‌گونه وانتها داشتند نیز چندان سراغ نیسان‌ پیکاپ را نگیرند و در عوض به سراغ محصولات چینی نظیر وانت کاپرا و وینگل ۵ بروند.

موقعیت کابین در جلو مناسب است و به راحتی دو بزرگسال را در خود جای می دهد، البته صندلی این خودرو در جلو متصل است که باعث افزایش فضا می شود، اما در قسمت عقب فضای خیلی خوبی را نداریم. فضای بار نیسان پیکاپ فضای کاملا مناسبی ارائه می کند و از انجایی که این خودرو برای کمپینگ، افرود و طبیعت گردی ساخته شده وجود همپین فضای باری کاملا مورد انتظاراست و البته یک برگ برنده مناسب برای این خودرو محسوب می شود. پیکاپ نیسان از 0 تا 100 تقریبا در 12 ثانیه میرسد که برای همچین خودرویی خیلی خوب است و میتوان روی آن حساب باز کرد. موتور این خودرو استهلاک کمی دارد و از نظر قطعات خیالتان راحت باشد چون این خودرو سالهاست در بازار هست و قطعاتش در سراسر کشور وجود دارد. اگر اولویت شما نگهداری آسان و سازگاری با سوخت‌های با کیفیت پایین است، آلتیما 2025 می‌تواند گزینه مناسبی باشد؛ اما اگر به عملکرد دینامیکی و شتاب قوی علاقه‌مندید، ممکن است نیاز به بررسی گزینه‌های دیگر داشته باشید.

در عقب خودرو می بینیم که طرح ساده ادامه داشته اما خب واقعیت این است که در پیکاپ ها خیلی طراحان دستشان باز نیست که بخواهند دستکاری خاصی انجام بدهند و معمولا در pickup truck ها نمی بینیم که چراغ های عقبشان خیلی زرق و برق خاصی داشته باشد. زاویه ورود و خروج پیکاپ عالی است و اصلاً شاهد گیرکردن سپر خودرو در شیب نیستیم و این مزیت بسیار خوبی در افرود است. اما همانطور که از خودرو های آفرودی انتظار می رود سواری آن مخصوصا در در قسمت عقب خودرو خشک است. شتاب اولیه این خودرو بسیار خوب است و از آنجایی که گشتاور خودرو در دورهای پایین تولید می شود، پیکاپ ما را در جایی که می خواهیم از مانعی عبور کنیم تنها نمی گذارد و به خوبی از این موانع عبور می کند. به طور کلی در بخش طراحی باید گفت طراحی اش با معیار های امروزی هیچ هم خوانی ندارد اما با توجه به این که رقیب مستقیم داخل بازار ندارد و آن ها هم در همین وضع هستند نمی شود این را ایراد تلقی کرد هر چند که این خودرو پتانسیل بسیار زیادی برای تغییرات و شخصی سازی دارد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *