بررسی خودرو های وارداتی

چه خودروهایی در دوره جدید سامانه وارداتی ها عرضه می شوند؟ آخرین خودرو

این سازمان از واردکنندگان خواست تا گزارش‌های دوره‌ای از فعالیت‌های خود ارائه دهند. اگر به دنبال خرید یک کراس‌اوور جمع‌وجور و البته غیرچینی هستید بهترین گزینه برای شما نیسان کیکس وارد شده توسط شرکت نامی خودرو است. کیکس از امکانات رفاهی و ایمنی خوبی برخوردار است و از طرفی دیگر به‌خاطر موتور ۱.۵ لیتری‌اش، تعرفه واردات کمتری به آن تعلق می‌گیرد و نسب به نسخه وارداتی شرکت جهان نوین آریا، برای خریدار ارزان‌تر تمام می‌شود. تقریباً همه نسل‌های اسپورتیج در بازار ایران مورد استقبال مردم قرار گرفتند و همیشه نیز جزو خوش فروش ترین خودروها بودند.

در این تاپیک، جدیدترین خودروهای وارداتی معرفی می‌شوند و آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به ماشین‌های وارداتی جدید ارائه می‌گردد. شرط اول برای ثبت نام این است که مبلغ 500 میلیون تومان باید در حساب شما بلوکه شود (حساب وکالتی). بعد از این که مبلغ مورد نظر را بلوکه کردید، باید از بین 36 خودرو، ماشین مورد علاقه‌تان را براساس 5 اولویت انتخاب کنید. ثبت نام هم فقط از طریق سایت SaleAuto.ir انجام می‌شود و مراحل عجیب و غریبی ندارد.

از جمله بهترین خودروهای وارداتی به ایران می‌توان به کیا ریو، هیوندای النترا، هیوندای اکسنت و میتسوبیشی میراژ اشاره کرد. همچنین چانگان CS35 پلاس و یونی تی و یونی کی، از بهترین خودروهای وارداتی چینی به حساب می‌آیند. برای مثال می‌توان به پوشش چرم داخلی آن اشاره کرد که جذاب و زیبا به نظر می‌رسد. دو تا از امکانات جالب این خودرو، ترمز پیشگیری از برخورد خودکار و مدیریت پدال گاز است و به لحاظ ایمنی هم جزو بهترین خودروهای زیر 20 هزار دلار به حساب می‌آید. گفته می‌شود در صورت ثابت ماندن اوضاع، ایمپرزا با قیمت یک میلیارد تومانی به دست مشتریان خواهد رسید.

نسخه‌های نسل ششم این خودرو که طی دهه 1370 وارد بازار کشورمان شده بودند، همچنان کار می‌کنند. البته نباید انتظار داشته باشید نگهداری تویوتا کرولا برایتان ارزان تمام شود. تویوتا کرولا سدانی کوچک، کم‌استهلاک و بادوام از تویوتا است که طی نسل‌های مختلف در بازار کشورمان حضور داشته است.

اما بر اساس این مصوبه بازار خودرو‌های سواری تولیدی و مونتاژی انحصاری تشخیص داده شده و مشمول این دستورالعمل هستند. می‌توان گفت خیر، چراکه این خودروها وارد دوره استهلاک خود شده‌اند و به‌مرور هزینه نگهداری‌شان برای مالک سنگین خواهد بود. اما در مورد واردات این دوره باید گفت که ناقص بودن آن به شدت دست خریداران را از انتخاب‌های متنوع کوتاه کرده است. استفاده از باتری لیتیوم-یون با ظرفیت 11.3 کیلووات‌ساعت که امکان مسافت الکتریکی (بدون استفاده از موتور بنزینی) تا 60 کیلومتر را فراهم می‌کند. گیربکس پیشرفته دوکلاچه با 7 سرعت، تجربه رانندگی نرم و بدون وقفه را فراهم می‌کند و به بهبود کارایی سوخت کمک می‌کند. بااین‌حال، اصلاح برخی چالش‌ها مانند کاهش هزینه‌های اضافی و افزایش تنوع محصولات، می‌تواند به بهبود عملکرد این سامانه کمک کند.

همان‌طور که می‌دانیم، در حال حاضر با شروطی از سوی دولت رو به رو هستیم؛ از جمله اینکه در آیین نامه واردات خودرو قید شده، خودروهای وارداتی باید زیر 20 هزار یورو باشند. بنابراین در مطلب پیش رو تصمیم گرفته‌ایم به معرفی و بررسی اجمالی ماشین‌هایی بپردازیم که وارداتی هستند و جزو بهترین‌ها محسوب می‌شوند. بنابر اطلاعیه سامانه یکپارچه، عرضه ۱۴ خودروی وارداتی از برندهای تویوتا، هیوندای، هوندا، کیا، اشکودا و نیسان آغاز شد.

میتسوبیشی اوتلندر نخستین بار در قالب فیس‌لیفت اول نسل سوم در ایران حاضر شد. مدتی بعد آرین موتور فیس‌لیفت دوم نسل سوم را نیز در تیراژ گسترده به بازار ایران عرضه کرد. نسخه‌های محدودی از این خودرو با پیشرانه پلاگین هیبریدی نیز به بازار ایران راه یافتند. آرین موتور به‌تازگی نسل چهارم این خودرو را نیز رونمایی کرده است و در آینده نزدیک روانه بازار کشور خواهد کرد. برتری لاماری هیبرید در مقایسه با نسخه بنزینی فقط در بحث پیشرانه نیست؛ بلکه تیپ هیبرید و وارداتی این خودرو به امکانات رفاهی و ایمنی بیشتری نیز مجهز است و همین موضوع ارزش خرید این کراس‌اوور را بالا می‌برد.

کیا سراتو معمولاً پیشرانه قوی‌تری نسبت به هیوندای الانترا هم‌نسل خودش دارد و جذابیت ظاهری آن نیز بیشتر است. به همین دلیل افرادی که به خرید خودروی اسپرت وارداتی با قیمت مقرون‌به‌صرفه علاقه دارند، کیا سراتو را برای خرید انتخاب می‌کنند. تعداد محدودی کیا سراتو کوپه در قالب نسل دوم و سوم این خودرو نیز در بازار ما حضور دارد که گزینه‌ای محبوب برای جوانان و علاقه‌مندان به خودروهای اسپرت محسوب می‌شود. برای اینکه کمی فضا شفاف‌تر شود، تصمیم گرفتیم تا در این مطلب به بررسی ارزش خرید خودروهای وارداتی نامبرده با توجه به مشخصات فنی اعلام شده بپردازیم. اگر قصد ثبت نام در سامانه را دارید، پیشنهاد می‌کنیم حتما قبل از هر اقدامی این گزارش را تا پایان دنبال کنید.

این خودرو طی دوره جدید واردات خودرو نیز در بازار ایران حضور دارد و با دو نام و چهره مختلف به ایران آمده است. برخی نسخه‌های این خودرو با ظاهری ساده‌تر با نام تویوتا کرولا شناخته می‌شوند. بخش دیگری از خودروها نیز با ظاهری نوین و نام تویوتا لوین به بازار کشورمان عرضه شده‌اند. قیمت‌ها سالیانه افزایش می‌یابند و هزینه نگهداری خودروها نیز بسیار سنگین شده است. همچنین سخت‌گیری‌های مداوم برای واردات خودرو باعث شده یافتن بهترین ماشین خارجی در ایران برای مصرف‌کنندگان چندان آسان نباشد.

باتوجه‌به این قضیه دو شرکت کوشا خودرو و هرمس خودرو نسل جدید کیا اسپورتیج را در سبد محصولات خود قرار دادند تا در بازار ایران عرضه کنند و به فروش برسانند. ورود خودروهای وارداتی گسترده، تنوع و کیفیت محصولات موجود در بازار ایران را افزایش داده و رقابت را در بازار داخلی تقویت کرده است. با ارائه لیست خودروهای وارداتی، شفافیت در قیمت‌ها و تسهیل فرآیند ثبت نام خودروهای وارداتی، این سامانه توانسته است تا حد زیادی نیازهای مصرف‌کنندگان را پاسخ دهد. یکی از نکات مهم در تحلیل قیمت خودروهای وارداتی، مقایسه آن‌ها با بازارهای بین‌المللی است. به‌عنوان مثال قیمت تویوتا لوین در چین یا اروپا بسیار کمتر از قیمت نهایی در ایران است. کیا سول مدل 2023، میتسوبیشی میراژ، نیسان سنترا و هیوندای اکسنت از جمله خودروهای وارداتی جدید به حساب می‌آیند که قیمت‌های جذاب و وسوسه کننده‌ای نیز دارند.

بیایید نگاهی به بهترین خودروهای وارداتی به ایران بیندازیم و خوش نقش و نگارهای خارجی را مورد بررسی قرار دهیم. تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد. آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مرحله قبل، اولویت اول خودروی انتخابی ایشان لحاظ شده است، امکان تغییر سفارش را ندارند. در بروزرسانی سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی مشخص شد مدل H5 هونگچی به اشتباه درج شده و خودروی مدنظر در سامانه، هونگچی برقی EQM5 است. اضافه بر این خودروی جک جی سون برقی نیز به لیست خودروهای برقی سامانه افزوده شده است.

در ادامه نقاط قوت و ضعف هر کدام از ۹ خودروی حاضر در لیست را به طر خلاصه مورد بررسی قرار می دهیم تا با مطالعه مزایا و معایب آن ها بتوانید خودروی وارداتی مورد نظر خود را پیدا کنید. توجه داشته باشید که قرار گرفتن خودروها در زیر به معنای ترتیب آن ها از لحاظ ارزشمندی نیست. در پاسخ به این سوال باید گفت مشتری باید علاوه بر دخالت دادن سلیقه و نیازش، برخی پارامترهای دیگر مانند مشخصات فنی، امکانات رفاهی، تامین قطعات، خدمات پس از فروش و قیمت تمام شده آن ها را مد نظر قرار دهد تا بتواند بهترین انتخاب ها را داشته باشد. منظور از انتخاب‌های منطقی٬ خرید خودروهایی است که در مجموع از نظر کیفیت(استهلاک و سواری)٬ از نظر بازار خرید و فروش٬ خدمات و قطعات٬ امکانات و آپشن و البته قیمت در وضعیت قابل قبولی قرار بگیرند. تبصره ۳- آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه ارسال به خودرو ساز و یا رزرو را مشاهده می‌نمایند، در این مرحله امکان انتخاب خودرو را نخواهند داشت .

اگر قصد خرید تویوتا کرولا را دارید، پیشنهاد می‌کنیم نسخه‌های جدید این خودرو را خریداری کنید. درصورت بروز مشکل، هزینه نگهداری مدل‌های قدیمی زیاد است، درحالی‌که یافتن قطعات ظاهری و فنی برای مدل‌های جدید دشواری کمتری دارد. دشوار است که لیستی درمورد بهترین ماشین خارجی در ایران بنویسیم و نامی از تویوتا کرولا نیاوریم؛ چون که این خودرو همواره محبوب مشتری‌های ایرانی بوده است.

یکی از بزرگ‌ترین خودروهای وارداتی عرضه شده در سامانه یکپارچه میتسوبیشی اوتلندر است که در عرضه جاری نسخه دو دیفرانسیل آن برای اولین‌بار در لیست خودروهای قابل‌فروش قرار گرفته است. زوتی DL5 احتمالا ارزان‌ترین خودرویی است که در قالب این طرح توسط پارس خودرو به‌فروش می‌رسد. این خودرو به احتمال زیاد در محدوده قیمت 1 تا 1.1 میلیارد تومان به‌فروش می‌رسد.

تبصره ۳- آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه ارسال به خودرو ساز و یا رزرو را مشاهده می‌نمایند، در این مرحله امکان انتخاب خودرو را نخواهند داشت . مزدا 3 یکی از سدان‌های محبوب بازار کشور ما است که نسل‌های اول و دوم آن در بهمن موتور مونتاژ و به بازار ایران عرضه شدند. اما به تازگی نسل چهارم مزدا 3 به صورت وارداتی و با شرکت آفتاب خودرو به ایران آمده است.

تویوتا کرولا و تویوتا لوین در حال حاضر توسط چند شرکت مختلف و در نسخه‌های 1.2 لیتری توربو و 1.8 لیتری هیبرید عرضه می‌شوند. البته در ابتدای دور جدید واردات، تعداد محدودی تویوتا کرولا 2022 با پیشرانه 1.5 لیتری تنفس طبیعی هم در بازار کشورمان عرضه شدند. واردات خودرو بعد از مدت‌ها بالأخره جان گرفته است و تنوع نسبتاً بالایی را در فهرست خودروهای وارداتی شاهد هستیم. البته که این تنوع با دوره قبلی واردات قابل مقایسه نیست و اکثر خودروهای وارداتی جدید هم تولید چین هستند. اما با این وجود بسیاری از افراد خرید این وارداتی‌های صفرکیلومتر را به خودروهای کارکرده دور قبلی واردات ترجیح می‌دهند. در همین راستا، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز اعلام کرد که با هماهنگی شورای رقابت، سازوکارهای نظارتی جدیدی برای جلوگیری از هرگونه تخلف احتمالی در بازار خودروهای وارداتی تدوین شده است.

مدل‌های CS35 و CS55 پلاس به عنوان کراس‌اوورهای کوچک و جمع‌وجور، مناسب برای استفاده شهری هستند. مدل‌های یونی T کراس، یونی V و یونی K نیز به عنوان کراس‌اوورهای بزرگتر و با امکانات بیشتر، برای خانواده‌ها و سفرهای طولانی مناسب هستند. با طول 4525 میلی‌متر، عرض 1845 میلی‌متر و ارتفاع 1615 میلی‌متر، بستیون T77 فضای داخلی جاداری را فراهم می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی 7.1 لیتر در هر 100 کیلومتر (طبق استانداردهای جهانی) که برای یک کراس‌اوور بسیار مناسب است. شرکت راسا موتور واردات دو مدل از GAC شامل سدان امپو و کراس‌ اوور GS3 را قطعی کرده است و در صورت امکان سدان اقتصادی سوزوکی سیاز و اس یو وی سوزوکی جیمنی را نیز وارد خواهد کرد. ماموت خودرو محصولات جتا از جوینت ونچر فولکس واگن و FAW شامل VS7، VS5 و VA3 را وارد بازار کرده است.

لازم به ذکر است که در عرضه جاری خودروهای وارداتی، لوین و کرولاهای عرضه شده متعلق به شرکت آریاک کار هستند که در میان واردکننده‌های تویوتا به بازار ایران، بهترین و گسترده‌ترین خدمات پس از فروش را به مشتریانش ارائه می‌کند. از طرفی دیگر این شرکت اعلام کرده که خودروهای ثبت‌نام‌شده توسط مردم را در کوتاه‌ترین زمان و فقط پس از ۲۰ روز تحویل می‌دهد. طراحی ظاهری این خودرو هم مدرن و جالب توجه است؛ اما به‌نظر می‌رسد که فضای سرنشینان عقب و همچنین صندوق این ماشین در مقایسه با سایر سدان‌های موجود در بازار کمی کوچک‌تر باشد.

خوشبختانه ژاپنی‌ها در زمینه امکانات رفاهی نیز گل کاشته‌اند و می‌توانند رضایت مشتریان خود را جلب کنند. مثلا در این سدان جمع و جور می‌توان تکیه گاه دستی نصب شده روی صندلی راننده، استارت از راه دور و سیستم تهویه را جزو کلیدی‌ترین امکانات دانست. ۵-هونگچی eqm5 – این خودرو برقی گروه بهمن و BM Cars نیز سرنوشتی مشابه خودرو لونا GRE را تجربه کرد و حالا با بازار بدون مشتری مواجه است.

مدل هیبریدی این خودرو نیز با کاهش قابل توجه مصرف سوخت، به حفظ محیط زیست کمک می‌کند. تویوتا لوین به مجموعه‌ای از سیستم‌های ایمنی پیشرفته مجهز است که شامل سیستم ترمز اضطراری، کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم هشدار خروج از خط و سیستم‌های ایمنی فعال دیگر می‌شود. مکث موتور قصد دارد خودروهای وارداتی ونوسیا شامل مدل‌های وی آنلاین، استار و D60 پلاس را در دو مدل بنزینی و برقی وارد بازار کند. ایران خودرو در اولین تجربه اش برای واردات خودرو اقدام به آوردن شاین مکس کرده که خودروی به نسبت قوی و زیبایی است. در صورتی که قیمت نهایی حدوداً ۱ و نیم میلیاردی این خودرو برای خریدار محقق شود، نسبت به رقبای چینی مونتاژی اش ارزنده تر خواهد بود و احتمالاً بازار سدان های بین ۱ تا ۱.۵ میلیارد را در دست بگیرد. در مورد ایران خودرو هم باید گفت که اولین تجربه وارداتش است و احتمالاً در این راه با مشکلات عمده ای رو به رو شود و نتواند به راحتی از پس تعهداتش بربیاید.

این رسانه در همان سال پایگاه خبری خودرو را در فضای وب تاسیس کرد و با انتشار اخبار مختلف صنعت خودرو، شاخه های فعالیت خود را گسترش داد. در حال حاضر پایگاه خبری اسب بخار یکی از پرمخاطب ترین رسانه های صنعت خودرو در ایران است و به صورت روزانه به اخبار و حواشی آن می پردازد. چند ماه پیش بود که مجوز ورود خودروهای خارجی به کشور صادر شد و حتی نمونه‌هایی از بهترین محصولات کره‌ای و چینی به کشور راه یافتند. خودروسازان خصوصی از گوشه و کنار کشور تلاش کردند با کمپانی‌های معتبر قرارداد منعقد کنند و محصولات باکیفیتی به کشور بیاورند.

جک S3 کرمان موتور هم یکی دیگر از رقبای این خودرو با قیمت حدودی 1 میلیارد تومان در بین ماشین‌های مونتاژی موجود در بازار ایران است. بستیون T77 دیگر خودروی وارداتی BM Cars یا بهمن موتور است که امکانات رفاهی و ایمنی به نسبت زیادی دارد و از طرفی برایش از موتور پرتوانی هم استفاده شده. این خودرو از لحاظ طراحی، آپشن و مشخصات فنی آن چنان ویژه نیست و قادر نیست تا خریدار را حیرت زده کند. به طور کلی قیمتش به نسبت بالاست و نمی توان پیش بینی کرد که زیاد مورد استقبال قرار گیرد. این خودرو خدمات پس از فروش خوبی خواهد داشت اما ظاهر و قیمتش چنگی به دل نمی زند.

به‌نظر می‌رسد این خودروی کره‌ای هم کار سختی برای جلب نظر مشتریان ایرانی خواهد داشت. معین خودرو با عرضه یکی از سدان کره‌ای یعنی تویوتا کرولا در این طرح شرکت کرده است. هیوندای اکسنتی که قرار است توسط کرمان خودرو وارد شود تقریباً هیچ آپشن ایمنی و رفاهی قابل توجهی ندارد و با این حال احتمالاً حدود ۲ میلیارد تومان برای خریدار آب می خورد.

نسخه‌ای از کیا اسپورتیج نسل پنجم که به بازار کشورمان راه پیدا کرده، از نوع L (با فاصله محوری بیش‌تر نسبت به نسخه استاندارد) است و در چین مونتاژ می‌شود. قوای محرکه این نسخه یک پیشرانه 1.5 لیتری توربو GDI با حداکثر قدرت 198 اسب بخار و حداکثر گشتاور 253 نیوتن متر است که نیروی خود را از طریق یک گیربکس 8 سرعته اتوماتیک به محور جلو این کُره‌ای محبوب منتقل می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفرتاصد کیا اسپورتیج نسل پنجم هم به ترتیب برابر با 5.8 لیتر در صد کیلومتر و 8.5 ثانیه است. طبق اطلاعیه اخیر سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، متقاضیانی که قصد خرید خودروی وارداتی را دارند در این مرحله می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود و بلوکه کردن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از میان گزینه‌های عرضه شده، اولویت‌بندی مدنظرشان را انجام دهند. اوضاع برای فولکس واگن جتا VS7 در مقایسه با هیوندای النترا به‌مراتب بهتر است.

از برند کره‌ای کیا که دل بکنیم، می‌توانیم به برند ژاپنی نیسان اشاره کنیم که خودروی جذابی نظیر ورسا برای واردات به کشورمان دارد. قیمت این خودرو طبیعتا زیر 20 هزار دلار است و مهم‌ترین مولفه‌های آن برای ورود به کشور، راحتی و ایمنی بالایی است که دارد. سواری نرم و کابین راحت می‌تواند باب طبع مشتریان باشد و پیشرانه 4 سیلندری که قادر است 122 اسب بخار قدرت تولید کند، هیجان انگیز به نظر می‌رسد. پیشرانه هوندا وزل یک نمونه 1.5 لیتری تنفس طبیعی با حداکثر قدرت 124 اسب بخار و حداکثر گشتاور 145 نیوتن متر است که نیروی خود را از طریق یک گیربکس اتوماتیک ضریب متغیر (CVT) به محور جلو منتقل می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفرتاصد هوندا وزل هم به ترتیب برابر با 6.3 لیتر در صد کیلومتر و 11.5 ثانیه است. در ادامه فهرست بهترین خودروهای وارداتی جدید بازهم به محصولی از کیا می‌رسیم.

شرکت کره‌ای کیا یکی از بهترین خودروسازانی است که سراغ داریم و خوشبختانه این برند معتبر جهانی قبلا حساب خود را برای مشتریان ایرانی پس داده است. یکی از ماشین‌های جذاب این خودروساز، کیا سول مدل 2023 است که احتمالا با توجه به قیمتی که دارد، وارد بازار داخلی خواهد شد. در این بازده زمانی متقاضیان فرصت داشتند تا نسبت به انتخاب سه اولویت مورد نظر خود از لیست خودرو‌های قابل عرضه در سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی اقدام کنند. هیوندای توسان ازجمله خودروهای خارجی باسابقه در بازار ایران به حساب می‌آید که طی نسل‌های مختلف در اختیار مشتریان ایرانی قرار گرفته است. هیوندای توسان از سال 2004 در بازار جهانی حضور دارد و تمامی نسل‌های آن در کشورمان به فروش رسیده‌اند. طی دهه 1380 و 1390، نسل‌های نهم، دهم و یازدهم تویوتا کرولا نیز در تعداد زیاد وارد بازار ایران شدند.

مشخصات فنی نیسان سیلفی E-POWER شامل یک پیشرانه 3 سیلندر 1.2 لیتری تنفس طبیعی و یک پیشرانه برقی است که حداکثر قدرت 136 اسب بخار و حداکثر گشتاور 300 نیوتن متر را تولید و از طریق یک گیربکس تک سرعته اتوماتیک به محور جلو منتقل می‌کند. همچنین آخرین دور از فروش خودرو‌های وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی، از روز شنبه ۱۸ تا ۲۳ اسفندماه به مرحله اجرا در آمد. البته متقاضیان باید از روز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ماه در یکی از حساب‌های خود نزد بانک‌های عامل واجد شرایط اعلامی سامانه، به نام خودرو وارداتی، وکالتی کرده و ۵۰۰ میلیون تومان را در این حساب بلوکه کنند؛ برای این منظور تا ساعت ۱۲ سه‌شنبه ۲۱ اسفند ماه مهلت در نظر گرفته شد. گفتنی است، آخرین دور از فروش خودرو‌های وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی، از روز شنبه ۱۸ تا ۲۳ اسفندماه به مرحله اجرا در آمد.

تبصره ۲- قراردادهای فروش باید صرفاً  براساس آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو منعقد گردد. یکی از بهترین خودروهای وارداتی چینی که احتمالا وارد می‌شود و در حوزه کراس اوورها، از زبان طراحی جدید و امکانات جذاب برخوردار شده، چانگان یونی تی است. این خودروی به غایت جذاب می‌تواند بهترین ماشین وارداتی چینی باشد که قرار است به صورت انبوه به بازار داخلی ما راه یابد. پیشرانه توربوشارژ 4 سیلندر این ماشین می‌تواند حدود 180 اسب بخار قدرت تولید کند و از طریق گیربکس 7 سرعته دوکلاچه به محور جلو انتقال دهد.

مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفرتاصد هوندا HR-V هم به ترتیب برابر با 5.4 لیتر در صد کیلومتر و 10.7 ثانیه است. توان موتور و حداکثر گشتاور این خودرو را می‌توان با برخی از تولیدات داخلی سایپا و ایران خودرو مقایسه کرد. شاید بتوان از این نظر تویوتا کرولا را ضعیف‌ترین خودروی عرضه شده در این مرحله سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی دانست. با توجه به کاتالوگ ارائه شده از طرف معین خودرو می توان گفت که کرولا ۱.۲ لیتری از لحاظ آپشن و امکانات ایمنی در جایگاه بسیار خوبی قرار می گیرد و به احتمال زیاد بسیار مورد توجه تعداد زیادی از ثبت نام کنندگان خودروهای وارداتی باشد. در مورد مشخصات فنی این خودرو هم می توان گفت که با وجود موتور کم حجمش اما توان و گشتاور قابل قبولی تولید می کند. با توجه به استهلاک بسیار پایین محصولات تویوتا و همچنین قطعات به نسبت ارزان تری که دارند، این خودرو مورد پسند مردم ما قرار خواهد گرفت.

بنابراین می توان گفت که هونگچی H5 فول ترین خودرو از لحاظ امکانات رفاهی و ایمنی است و از قضا مشخصات فنی بسیار خوبی هم دارد. بهمن موتور از گذشته های دور در زمینه خدمات پس از فروش بسیار عالی عمل کرده و احتمالاً برای محصول پرچم دارش یعنی H5 هم سنگ تمام بگذارد و مشتریانش را کاملاً راضی نگه دارد. به طور کلی قیمت نهایی حدوداً ۳ میلیاردی این خودرو دور از انتظار نیست و با توجه به مزایایش می تواند گزینه خوبی برای قرار گرفتن در اولویت های بالا باشد.

نیسان سیلفی از نظر آپشن دو تیپ متفاوت دارد که تیپ کم آپشن (پلاس) توسط شرکت آمیتیس گستر و تیپ فول (مکس ادیشن) توسط نامی خودرو وارد می‌شود. پرتیراژترین خودروهای وارداتی غیرچینی در دور جدید واردات، تویوتا کرولا و تویوتا لوین هستند که در واقع یک روح در دو بدن محسوب می‌شوند و به همین دلیل آن‌ها را در قالب یک خودرو بررسی می‌کنیم. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نتایج قرعه کشی آخرین مرحله عرضه خودرو‌های وارداتی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

میتسوبیشی گالانت و میتسوبیشی لنسر دو سدان مطرح این خودروساز در کشورمان هستند. با‌این‌حال اگر بخواهیم خودرویی از برند میتسوبیشی را در لیست بهترین ماشین‌های خارجی در ایران قرار بدهیم که تمامی ویژگی‌های لازم را داشته باشد، میتسوبیشی اوتلندر خواهد بود. با توجه به ورود خودروهای وارداتی جدید در سال 1403، بازار خودروی ایران شاهد تنوع زیادی از مدل‌های مختلف بوده است. بااین‌حال، بسیاری از خودروهای وارداتی همچنان از نظر کیفیت و قابلیت‌ها در مقایسه با گزینه‌های داخلی جذاب‌تر هستند. در این مقاله از سایت مزایدات و مناقصات، به تحلیل و مقایسه جدیدترین قیمت خودروهای وارداتی ارائه‌شده در این سامانه و شرایط ثبت نام آن‌ها می‌پردازیم.

همچنین موتور 1.6 لیتری آن قادر به تولید 201 اسب بخار قدرت است و از امکانات آن می‌توان به ترمزهای قوی، تنظیمات اسپرت سیستم تعلیق و سراگزوز دوتایی اشاره کرد. آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودروهای ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند. هوندا وزل و هوندا HR-V به دلایلی مثل برند معتبر، کیفیت ساخت بالا، استهلاک پایین و آپشن‌های قابل قبول، لایق قرارگیری در فهرست بهترین خودروهای وارداتی جدید هستند. بر اساس اطلاعیه منتشرشده از سوی شورای رقابت، این تصمیم پس از بررسی‌های کارشناسی و با هدف تقویت رقابت در بازار خودروهای وارداتی و کاهش شکاف قیمتی میان نرخ‌های مصوب و بازار آزاد اتخاذ شده است. در این اطلاعیه آمده است که آزادسازی قیمت‌ها می‌تواند به بهبود عرضه و افزایش تنوع خودروهای وارداتی در بازار کمک کند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *