بررسی خودرو چانگان cs35 پلاس

تست و بررسی چانگان cs35 پلاس + مشخصات فنی تکنو تودی

فضای داخلی چانگان CS35 پلاس طراحی ساده و کاربردی ای دارد؛ در نمای روبروی راننده از یک فرمان 3 شاخه D کات استفاده شده که کلید های کنترل سیستم صوتی و کروز کنترل روی آن قرار گرفته اند. صفحه کیلومتر خودرو نیز به صورت یکپارچه با مانیتور سیستم مولتی مدیا طراحی شده و دسترسی آسانی برای راننده و سرنشینان دارد. در بخش بالایی نمای جلو یک نوار چند تکه نسبتا باریک سرتاسری طراحی شده که همان چراغ های روز خودرو و چراغ کوچک محسوب می شود. جلوپنجره خودرو مشبک و نسبتا بزرگ و پهن طراحی شده تا این قسمت را خشن تر جلوه دهد. بر روی سپر چراغ های اصلی به صورت عمودی طراحی شده و قسمت داخلی آنها توسط یک خط قرمز رنگ سرتاسری به یکدیگر متصل شده‌اند.

چانگان CS35 پلاس در واقع فیس لیفت نسل دوم این خودرو محسوب می‌شود که در سال 2021 میلادی معرفی شد. این خودرو علاوه بر چین، در روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز عرضه شده است و اکنون مشتریان ایرانی آماده ورود آن هستند. چانگان CS35 پلاس، در کنار برادر دیگرش چانگان یونی تی، با ورود به بازار خودروهای ایران، گزینه‌های انتخاب خرید را برای دوستداران کراس اوور، افزایش داده است. چانگان CS35 پلاس، با پیشرفت در ابعاد مختلف، اکنون یک خودرو به روز محسوب می‌شود که در مقایسه با دیگر کراس‌اوورها، جایگاه ویژه‌ای دارد. این خودرو، با داشتن استهلاک کم و هزینه‌های نگهداری پایین، می‌تواند کارایی بهینه‌ای برای خریداران، داشته باشد. طرح نمای عقب ساده و بی‌آلایش بوده و چراغ‌های عقب، همسان چراغ‌های جلو دیده می‌شود.

سر و صدای موتور و فضای خارج از کابین، به کم‌ترین مقدار به درون آن منتقل می‌شود؛ بنابراین از این نظر، آرامش خوبی در کابین حکمفرما است. چانگان CS35 پلاس، با طراحی اسپرت و بدنه زیبا، می‌تواند علاوه بر نگاه عموم مردم، توجه طبقه جوان جامعه را به خود جلب کند. با آغاز ممنوعیت واردات، این چینی‌ها بودند که فضای زیادی برای عرض اندام پیدا کردند. انواع و اقسام خودروهای کراس اوور و سدان عرضه شدند و خودروسازان خصوصی تبدیل به مونتاژکارانی شدند که گویا چاره‌ای جز مونتاژ قطعات منفصله چینی نداشتند. کمین چینی‌ها بالاخره جواب داد و موفق شدند نیمی از بازار خودروی کشورمان را صاحب شوند.

گفتنی است یک گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک معمولی نیز مامور انتقال قدرت موتور تنفس طبیعی چانگان CS35 PLUS به سمت چرخ‌های جلو خواهد بود. برای اطلاع از آخرین قیمت روز خودرو داخلی و خارجی در بازار ایران این صفحه اختصاصی از پدال را دنبال کنید. چانگان CS35 پلاس که سری جدید چانگان CS35 محسوب می‌شود، برای اولین بار در سال 2018 در چین رونمایی شد. با این حال، این ایربگ های جانبی و پرده ای تنها مخصوص تیپ 3 بوده و چانگان CS35 پلاس تیپ 2 تنها 2 ایربگ برای سرنشینان جلو دارد.

اگر شما نیز تصمیم به خرید چانگان cs35 نسخه جدید دارید، با مجله خودرو همراه مکانیک همراه باشید تا مشخصات چانگان جدید سایپا را به آگاهی شما برسانیم. نمای عقب نیز با چراغ‌های سراسری که لوگوی چانگان در مرکز آن‌ها قرار گرفته، طراحی هماهنگی دارد. در مجموع، طراحی چانگان CS35 پلاس نسبت به نسل قبل کاملاً متحول شده و اکنون با چهره‌ای مدرن و جسورانه، می‌تواند در بازار کراس اوورهای کوچک حضور پررنگی داشته باشد. چانگان CS35 پلاس، در شهریور 1402 توسط شرکت سایپا، به عنوان اولین محصول وارداتی، از شرکت چانگان چین، در نمایشگاه خودرو مشهد، رونمایی شد. چانگان در فیس‌لیفت سال ۲۰۲۱ برای CS35 پلاس داشبورد کاملاً جدیدی را طراحی کرد که هنوز هم مدرن و بروز به نظر می‌رسد.

در بخش جلو، چراغ‌های LED باریک با نوار نورانی سراسری، جلوه‌ای خاص ایجاد کرده‌اند. لوگوی چانگان در مرکز این نوار قرار گرفته و جلوپنجره مشکی مشبک، چهره‌ای جسورانه به خودرو بخشیده است. قطعه قرمز رنگ در پایین سپر به همراه سایر جزئیات قرمز روی بدنه، حس اسپرت خودرو را تقویت می‌کند. برگ برنده خودروهای چینی برای نفوذ به بازار کشورهای در حال توسعه، ارائه امکانات رفاهی رنگارنگ در کنار قیمت مقرون به صرفه است.

البته در آن زمان نسخه های محدودی از چانگان ایدو هم به بازار ایران آمد، اما شروع شناخت ما از چانگان در اصل با CS35 رقم خورد. کراس اوور CS35 در سال ۲۰۱۲ در چین معرفی شد و این اولین تجربه چانگان در تولید کراس اوور بود. در سال ۲۰۱۸ کمپانی چانگان چانگان CS35 پلاس را معرفی کرد و این خودرو در ابتدا قرار بود جایگزینی برای CS35 معمولی باشد، اما بعداً قرار شد به عنوان محصولی مستقل شناخته شود و در رده ای بالاتر از آن قرار گیرد.

طراحی در این کراس اوور نسبت به آنچه در CS35 های قدیمی دیده بودیم زمین تا آسمان متفاوت است. بطور کلی سبک طراحی های چانگان چه در سری CS و چه در سری یونی (UNI) المان های مدرن و جذابی دارد. در جلو چراغ های LED کشیده را داریم که بوسیله یک نوار ال ای دی به هم متصل شده اند و نشان چانگان در وسط این نوار قرار دارد. طرح مشبک جلوپنجره مشکی رنگ طراحی شده و در قسمت پایین سپر قطعه ای قرمز رنگ با الگوی Y دید می شود که با دیگر قطعات روی بدنه هماهنگی دارد. اضافه شدن این قطعه به چانگان CS35 پلاس باعث شده تا چهره این کراس اوور کمی اسپرت تر بنظر برسد. در این نما از خطوط تند و تیزی استفاده نشده و گلگیرهای جلو و عقب کمی بیرون زده از بدنه طراحی شده اند تا خودرو را بیش از پیش عضلانی جلوه دهند.

این خودرو که نسل جدید یکی از پرفروش ترین کراس اوورهای چینی در ایران محسوب می شود، با بروزرسانی های متعدد و ویژگی های جذاب، بار دیگر توجه خریداران را به خود جلب کرده است. در این مقاله، نگاهی جامع به چانگان CS35 پلاس خواهیم داشت و بررسی می کنیم که آیا این خودرو می تواند جایگاه موفقیت نسل قبلی خود را تکرار کند یا خیر. آن‌طور که از شنیده‌ها برمی‌آید، شرکت سایپا انتخاب خود را انجام داده و موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی را برای بازار ایران در نظر گرفته است. به گزارش اتو نیوز،حدود یک دهه پیش، کراس‌اوور چانگان CS35 به‌صورت وارداتی راهی بازار کشورمان شد و سپس در سال ۱۳۹۵ سایپا مونتاژ آن را آغاز کرد. این کراس‌اوور چینی مدتی است که در ایران عرضه می‌شود و مثل گذشته سایپا قصد مونتاژ آن را هم دارد ولی این بار قرار است CS35 پلاس با برند سایپا و نام ۴۲۱P عرضه شود تا از این طریق بتواند تحریم‌ها را دور بزند. چانگان CS5 Plus از نظر امکانات و آپشن‌های رفاهی و ایمنی سطح قابل قبولی را داراست.

این کراس‌اوور چینی مدتی است که در ایران عرضه می‌شود و مثل گذشته سایپا قصد مونتاژ آن را هم دارد ولی این بار قرار است CS35 پلاس با برند سایپا و نام 421P عرضه شود تا از این طریق بتواند تحریم‌ها را دور بزند. چانگان CS35 پلاس به عنوان یک خودرو کراس اوور سایز کوچک، نسخه فیس لیفت مدل اصلی سی اس 35 است. سی اس ۳۵ پلاس، با ارائه مجموعه‌ای از امکانات مناسب، قوای فنی خوب و ظاهری زیبا، می‌تواند یکی از پرفروش‌ترین محصولات چانگان و یا حتی پرفروش‌ترین محصول وارداتی در ایران باشد.

از ویژگی‌های شاخص طراحی داخلی می‌توان به نمایشگرهای به هم پیوسته، به همراه دریچه‌های تهویه افقی که به صورت فیک، سرتاسر داشبورد تا بخش روبه‌روی سرنشین را فراگرفته‌اند، اشاره نمود. محبوب‌ترین نسخه این خودرو از یک موتور 1.4 لیتری توربوشارژ بهره می‌برد که قدرتی معادل 158 اسب بخار تولید می‌کند. گشتاور 260 نیوتن‌متری این موتور باعث می‌شود خودرو در شتاب‌گیری و عبور از سربالایی‌ها عملکرد مطلوبی داشته باشد. این خودرو با هدف رقابت در بازاری پررقابت و جلب رضایت خانواده‌ها و رانندگان شهری طراحی شده است. خودروی CS35  پلاس از پیشرانه 1.4 لیتری توربو با 158 اسب بخار قدرت و 260 نیوتن متر گشتاور به همراه جعبه دنده 7 سرعته اتوماتیک دو کلاچه بهره می برد.

چراغ های اصلی در قسمت پایین قرار گرفته اند و این همان سبکی است که در خودروهایی مثل چانگان یونی تی و یا لاماری ایما دیده بودیم. جلوپنجره با رنگ زمینه مشکی طرای شده است و نشان S با رنگ قرمز روی آن دیده می شود. همانند درگ مدل های سری CS پلاس، در این خودرو هم قطعاتی با رنگ قرمز داریم که باعث می شود چهره این کراس اوور اسپرت تر شود. قیمت برای اولین عرضه در سامانه یکپارچه وارداتی ها ۱ میلیارد و ۱۱۴ میلیون تومان برای تیپ ۲ و ۱ میلیارد و ۱۸۲ میلیون تومان برای تیپ ۳ در نظر گرفته شده است.

بنابراین اگر هزینه مالیات، شماره‌گذاری، بیمه و … را هم به این مبلغ اضافه کنیم، قیمت نهایی چانگان CS35 پلاس، در فول‌ترین تیپ، عددی در حدود 1 میلیاردو 100 میلیون تومان خواهد بود. به طور مثال تیپ دو برخلاف تیپ سه سیستم تهویه اتوماتیک ندارد و از کیسه هوای جانبی، سقف شیشه‌ای بازشونده و دوربین جانبی سمت راست بی‌بهره است. طبق اخبار منتشر شده، سایپا قصد دارد که خودروهای چانگان CS35 پلاس تیپ ۲ و ۳ را براساس اولویت انتخابی، در هفته دوم تیر ماه به دست مشتریان برساند.

به طور کلی می‌توان گفت که نمای داخلی محصول جدید سایپا کاملا چشم‌نواز است و نسبت به حریفانی مثل ام وی ام ایکس ۲۲ پرو جذابیت و گیرایی بیشتری برای مشتری ایرانی خواهد داشت. داشبورد خودرو با خطوط ساده و استفاده از مواد باکیفیت، حس لوکس بودن را القا می‌کند. نمایشگر لمسی بزرگ در مرکز داشبورد که کنترل سیستم چندرسانه‌ای و تنظیمات خودرو را بر عهده دارد، به خوبی در دسترس راننده و سرنشینان قرار دارد. خطوط طراحی جلوپنجره بزرگ خودرو به همراه تزئینات کرومی آن، ظاهری جذاب و پویا ایجاد کرده است. چراغ‌های LED که با ظرافت خاصی طراحی شده‌اند، به همراه دی‌لایت‌های عمودی، نمای مدرنی به خودرو می‌بخشند.

CS35 پلاس تا به الان در تیپ های مختلف عرضه شده که هر کدام تفاوت‌هایی را با یکدیگر دارند. احتمالا در میان مدل‌های متفاوت آن، سایپا تنها نسخه‌ی تنفس طبیعی این خودرو را به بازار ایران عرضه کند. این تیپ از این سری خودروی چانگان، گشتاور 260 نیوتن متری و قدرت 158 اسب بخار را تولید می‌کند.

البته وجود 6 ایربگ برای سرنشینان جلو، جانبی های جلو و پرده ای اوضاع را کمی بهتر می کند. براساس اطلاعاتی که در نامه وزارت صمت به بورس کالا دیده می‌شود، قیمت پایه چانگان CS35 پلاس ۵۸۳ میلیون تومان در نظر گرفته شده است. این مجموعه با تجریه‌ی هزاران همراهی در خرید و با ارائه‌ی خدمات همه جانبه‌ی خودرویی، در مسیر خلق بهترین تجربه‌ی ممکن از خرید و فروش، کنار شماست. گیربکس 7 سرعته دوکلاچه خودرو علاوه بر انتقال قدرت روان، مصرف سوخت را نیز بهینه کرده است. این خودرو با مصرف سوخت 6.5 لیتر در هر 100 کیلومتر، یکی از اقتصادی‌ترین گزینه‌ها در این کلاس محسوب می‌شود.

همچنین مطابق الگوی جدید طراحی کراس‌اوورها، چراغ‌های روشنایی اصلی در گوشه‌های سپر و به صورت مخفی قرار گرفته‌اند. طراحی چانگان CS35 پلاس با الهام از خطوط تهاجمی و اسپرت، توجه هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. جلوپنجره بزرگ و شش‌ضلعی با تزئینات کرومی، چراغ‌های LED جلو با طراحی باریک و تیز، و دیلایت‌های جذاب، چهره‌ای مدرن و قدرتمند به این خودرو بخشیده است.

در اواسط دهه 1390 خورشیدی، وقتی چانگان CS35 به ایران آمد، به یکی از پرفروش‌ترین کراس‌اورهای کوچک بازار کشورمان تبدیل شده بود. البته روزهای خوش چانگان، دوام زیادی نداشت چراکه ساندرو (تست خودرو رنو ساندرو) و برادر قدبلندش با نام استپ‌وی به پارس خودرو آمدند و کراس‌اور CS35 را به حاشیه کشاندند. البته بخت، نه با رنوی فرانسه یار بود و نه با چانگان چین، چراکه در اوایل سال 1397 و با خروج ناگهانی ترامپ از توافق برجام، تحریم‌های صنعت خودرو مجددا شروع شد و هر دوی این برندها از بازار ایران رفتند.

ابتدا قرار بود این خودرو جایگزین نسل قبلی شود ولی ازآنجایی‌که CS35 قدیمی همچنان فروش بالایی داشت، تولیدش ادامه یافت و نسل جدید با پسوند پلاس در کنار آن به‌عنوان مدلی لوکس‌تر و گران‌تر عرضه شد. CS35 پلاس در اوایل سال ۲۰۲۱ فیس‌لیفت شد و در قسمت دماغه نمای مدرن‌تری به خود گرفت. یک پنل یکپارچه دو صفحه نمایش مالتی مدیا و جلوآمپر دیجیتال را در خود قرار داده است.

فاصله محوری چانگان سی اس 35 پلاس 2600 میلی‌متر است و در زمره خودروهای سایز کوچک دسته‌بندی می‌شود. قیمت چانگان cs35 نسخه جدید در بازار چین بسته به نوع تیپ و مشخصات فنی چیزی حدود ۱۰ تا ۱۶ هزار دلار است. با ابلاغ آیین نامه جدید واردات و اعلام اسامی شرکت های واردکننده، سایپا یکی از شرکت هایی بود که خیلی زود دست به کار شد و اقدامات مربوط به واردات برند چانگان را نهایی کرد.

قیمت چانگان سایپا در زمان عرضه احتمالا در محدوده 650 تا 750 میلیون تومان خواهد بود. برای مشتریان چینی، فیس‌لیفت 2021 چانگان CS35 پلاس، از اوایل بهار 1400 قابل خریداری بود می‌توان آنرا در خیابان‌های چین مشاهده کرد. نکته جالب توجه دیگر در مورد کابین چانگان CS35 پلاس، تریم پرتقالی رنگ در چرم های این خودرو است که باعث جذابیت و متفاوت بودن آن شده اند.

با یک کراس اوور کامپکت یا کوچک طرف هستیم پس فضای عجیب و غریبی در ردیف دوم نداریم اما نسبت به همکلاس های این خودرو، فضا نسبتا قابل قبول است. چانگان CS35 پلاس در دو تیپ ۲ و ۳ به بازار ایران می آید و در این دو تیپ مشخصات فنی یکسان بوده اما امکانات متفاوت است. چانگان CS35 پلاس از پیشرانه ای ۱.۴ لیتری توربوشارژ بهره می برد که توانایی تولید ۱۵۸ اسب بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور را دارد.

البته قیمت این خودرو در بازار فراتر از اینها خواهد بود چراکه با یک محصول وارداتی طرف هستیم و نه مونتاژی و مردم معتقد اند وارداتی های چینی از مونتاژی ها (بدلیل الزام داخلی سازی)، کیفیت بهتری دارند. در این مقاله از مجله خبری رسا، به بررسی چانگان CS35 پلاس پرداختیم و جوانب مختلف این کراس‌اوور جذاب و تازه وارد را مشاهده کردیم. بدیهی است که این خودرو، با طراحی جذاب و امکانات مدرن، به عنوان یک گزینه اقتصادی در بازار خودروهای کراس‌اوِر جهانی گزینه مناسبی به نظر می‌رسد اما در بازار کشور ما نمی‌توان این خودرو را یک محصول اقتصادی دانست. از همین رو برای اظهار نظر درباره موفقیت سی اس 35 پلاس باید تا زمان عرضه گسترده این خودرو به بازار کشور صبوری پیشه کرد.

فرمان از نوع D کات است و قسمت پایین آن قره ای رنگ طراحی شده تا کمی از سادگی طراحی داخلی کاسته شود. دسته نده از نوع مکانیکی است و دکمه های تنظیم سیستم تهویه در روبروی دسته دنده طراحی شده اند. در مجموع طراحی داخلی بسیار ساده ارزیابی می شود و در بسیاری از قطعات داخلی از پلاستیک خشک استفاده شده است.

هر کدام از این خودروها ویژگی‌های خاص خود را دارند، اما چانگان CS35 پلاس با طراحی مدرن، امکانات رفاهی کامل و قیمت مناسب، یکی از گزینه‌های جذاب برای خریداران این سگمنت محسوب می‌شود. برجستگی های روی گلگیر بهمراه قطعات پلاستیکی باعث شده تا این کراس اوور پهن تر بنظر برسد و خطی برجسته از بالای گلگیر جلو تا گلگیر عقب کشیده شده است. در عقب چراغ ها به هم پیوسته طراحی شده اند و الگوی Y این بار در گوشه چراغ های عقب تکرار می شود. دیفیوزر در پایین سپر با رنگی دودی طراحی شده و در گوشه های سپر دو خروجی گرد اگزوز را می بینیم. در مجموع طراحی چانگان CS35 پلاس مدرن و البته جذاب است و می تواند در رده کراس اوور ها کوچک حرفی برای گفتن داشته باشد.

دسته دنده نیز به صورت مکانیکی بوده و دکمه‌های تنظیم سیستم تهویه، در روبروی دسته دنده، قرار گرفته‌اند. تعبیه جلو پنجره بزرگ در کنار چراغ‌هایی که چانگان، آن را به دم نهنگ یا Whale-tail نامیده است، با هدف اسپرت کردن و برای جذب نظر مشتریان جوان طراحی شده است. از مهم‌ترین ویژگی‌های چانگان CS35 پلاس، طراحی چراغ‌های جلو، با ورودی هوای سه تکه سپر، چراغ سرتاسری عقب، خروجی‌های اگزوز در طرفین سپر عقب و اضافه شدن تریم قرمز رنگ به بدنه می‌باشد. قیمتی که برای این خودرو در نظر گرفته شده نسبت به چینی‌های مونتاژی بازار ایران پایین‌تر است. گروه صنعتی سایپا سال‌هاست که با چانگان همکاری می‌کند و حالا بعد از وقفه‌ای میان مدت، تصمیم گرفته مجدداً فعالیت‌های وارداتی با این شرکت را از سر بگیرد.

بررسی مشخصات فنی چانگان CS35 پلاس نشان می‌دهد که این خودرو با دو پیشرانه 1.4 لیتری توربوشارژ یا 1.6 لیتری تنفس طبیعی راهی بازار داخل خواهد شد. به نظر می‌رسد سایپا برای قدرت بیشتر این خودرو از پیشرانه 1.4 لیتری توربوشارژ استفاده خواهد کرد. صنعت خودروسازی چین طی سال‌های اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته و چانگان از این رشد عقب نمانده است. بررسی چانگان CS35 پلاس نشان می‌دهد که این کراس اوور کوچک و جمع و جور در نگاه اولیه شباهت زیادی با فولکس واگن آلمان دارد ولی فیس لیفت سال 2021 آن تغییرات تازه‌ای را به ارمغان آورد.

خطوط کناری خودرو نیز با انحنای خاص و دستگیره‌های کرومی، حس لوکس بودن را به ارمغان می‌آورد. در قسمت عقب، چراغ‌های LED پیوسته و اسپویلر کوچک سقفی، تکمیل‌کننده طراحی زیبای این کراس‌اوور چینی است. چانگان CS35 پلاس یکی از خودروهای محبوب و پرفروش شرکت چینی چانگان است که در بازار ایران نیز جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. در این مطلب، به بررسی طراحی، مشخصات فنی، امکانات، رقبا، نظرات کاربران، مزایا و معایب این خودرو می‌پردازیم. زیر کاپوت این کراس اوور چینی یک پیشرانه ۱.۴ لیتری توربوشارژ (TGDI) داریم که توان تولید نهایت قدرت ۱۵۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۶۰ نیوتن متر را دارد. همچنین این خودرو در تیپ 3 با امکانات بیشتری همچون دوربین پارک زیر آینه شاگرد، سیستم تهویه اتوماتیک و کروز کنترل همراه است.

اگر با قیمت بالای نسخه مونتاژ، حساسیت به کیفیت بنزین و تک دیفرانسیل بودن آن مشکلی ندارید، این خودرو انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. پیش از اینکه واردات خودرو به کشور ممنوع اعلام شود، خودروسازان جهانی با صنعت خودروی کشورمان همکاری می‌کردند و هنوز پای چینی‌ها به بازار باز نشده بود. مشتریانی که بودجه کافی داشتند، ترجیح می‌دادند به جای خرید محصولات بی‌کیفیت چینی، خودروهای کره‌ای، ژاپنی، آلمانی و فرانسوی را خریداری کنند. اگر قصد خرید یک کراس‌اوور شهری دارید، حتماً بررسی چانگان CS35 پلاس را در لیست خود قرار دهید. چانگان CS35 پلاس، در واقع نسل جدید چانگان CS35 است که در سال 2018 معرفی و عرضه شده و در سال 1401 نیز به بازار ایران راه یافت.

پیشرانه چانگان CS35 پلاس از نوع 1.4 لیتری توربوشارژر است که حداکثر 158 اسب بخار قدرت و 260 نیوتن متر گشتاور آزاد می‌کند. چانگان CS35 پلاس با پیشرانه 1.4 لیتری چهار سیلندر با سیستم سوخت رسانی GDi و توان 157 اسب بخار عرضه می‌شود. این موتور با گیربکس 7سرعته اتوماتیک DCT جفت شده است که عملکرد نرم و روانی را ارائه می‌دهد. سیستم تعلیق مستقل مک‌فرسون در جلو و سیستم تعلیق نیمه‌مستقل در عقب، سواری راحت و پایداری مناسبی را تضمین می‌کند.

غربیلک فرمان D شکل، دریچه‌های تهویه طرح سراسری که در کل عرض داشبورد کشیده شده است و نمایشگر ۱۰ اینچی متصل به صفحه آمپر دیجیتالی، از ویژگی‌های داخلی این کراس‌اوور چینی هستند. کنسول مرکزی با دستگیرهٔ بزرگی در سمت سرنشین، طراحی جالبی دارد و کیفیت متریال و مونتاژ مناسب به نظر می‌رسد. CS35 پلاس ۴,۳۳۰ میلی‌متر طول، ۱,۸۲۵ میلی‌متر عرض و ۱,۶۶۰ میلی‌متر ارتفاع دارد و فاصلهٔ محوری آن برابر ۲,۶۰۰ میلی‌متر است. چانگان CS35 پلاس به معنای واقعی نشان دهنده پختگی طراحان چینی در خلق یک کراس‌اوور کوچک و اسپرت است. نسل دوم این خودرو در ابتدا شبیه به کراس‌اوورهای فولکس واگن طراحی شده بود اما در فیس لیفت 2021، چانگان CS35 پلاس چهره‌ای متفاوت را به نمایش گذاشت. جلوپنجره این خودرو اکنون بزرگتر شده است و در ازای آن چراغ‌های باریک‌تر و کوچکتر شده‌اند.

مشخصات فنی هر دو تیپ یکسان است و با پیشرانه 1.4 لیتری توربو با سیستم سوخت‌رسانی GDI عرضه می‌شوند، که 155 اسب‌بخار قدرت و 255 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. با بررسی چانگان CS35 پلاس از نظر طراحی داخلی، به‌وضوح متوجه تغییرات زیادی نسبت به نسخه معمولی CS35 می‌شویم. طراحان چینی این کراس اوور برای متنوع کردن فضای کابین از تریم دو رنگ مشکی و قرمز بهره گرفته‌اند و در میانه داشبورد نیز قطعه کرومی یکپارچه‌ای خودنمایی می‌کند. همچنین دریچه‌های تهویه هوا روی داشبورد تعبیه شده و صفحه نمایش دوگانه به صورت پلکانی، نمای جذابی را ایجاد کرده است.

اما زمان تولید این خودرو توسط سایپا در ایران، ممکن است برخی امکانات رفاهی آن متفاوت باشند. امکانات نمونه‌ی خارجی این خودرو مواردی همچون سیستم کنترل ایستایی در سربالایی، کروز کنترل، گرمکن صندلی‌های جلو، فرمان برقی، کیسه‌های هوا، ترمز پارک برقی، دوربین 360 درجه و عقب می‌باشند. از نظر فضای داخلی، این کراس اوور کامپکت با فاصله محوری ۲۶۰۰ میلی‌متر، فضای کافی برای سرنشینان ردیف جلو و عقب فراهم می‌کند.

هرچند حدود شش سال از زمان معرفی CS35 پلاس می‌گذرد ولی این خودرو به لطف فیس‌لیفت سال ۲۰۲۱ همچنان ظاهر مدرنی دارد که با رقبای جدیدتر قابل‌رقابت خواهد بود. از آنجایی که این خودرو قیمت اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه‌ای داشت، توانست با اقبال خوبی مواجه شود. سایپا موفق شد امتیاز واردات این کراس اوور را دریافت کند ولی دیری نپایید که نقشه‌هایش نقش بر آب شد. آیا نسخه جدید این خودرو می‌تواند موفقیت نسل اول را به دست آورد؟ بررسی مشخصات فنی چانگان CS35 پلاس می‌تواند در پیدا کردن پاسخ این پرسش به شما کمک کند.

آن CS35هایی که در سایپا کاشان مونتاژ می‌شدند، از نسل اول این خودرو بود و محصول سال 2012 محسوب می‌شد. البته قرار بود که نسل دوم این خودرو، یعنی چانگان CS35 مدل 2018 نیز به ایران بیاید ولی آنقدر آمدنش به تعویق افتاد که چانگان در سال 2021، فیس‌لیفت نسل دوم را هم معرفی نمود. البته این تعویق، نهایتا به نفع سایپا تمام شد چراکه به جای مدل 2018 حالا به سراغ مدل‌های 2021 و 2022 این خودرو رفته است. بدنه خودرو در مقایسه با ابعاد رینگ‌ها کوچک به نظر می‌رسد و طراحان چانگان با اضافه کردن یک فرورفتگی به تداعی بیشتر این حس کمک کرده‌اند. کمی پایین در در قسمت میانی داشبورد، پنل سیستم تهویه مطبوع به چشم می خورد که یک نمایشگر باریک و کلید های پیانویی شکل دارد. کنسول میانی نیز میزبان دسته دنده مکانیکی و کلید های ترمز پارک برقی و اتوهلد است.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *