پیکاپ کلوت اتوماتیک مشاهده قیمت، مشخصات فنی، عکس و فیلم خودرو
قیمت تویوتا کرولا الیت بهصورت علیالحساب یکمیلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان اعلام شده است. با این شرایط افراد با بودجههای مختلف میتوانند خودروی مورد نظر خود را خریداری کنند. در این قسمت امکانات و تجهیزات ماشینهای کلوت و T8 را به صورت سریع مورد بررسی قرار میدهیم.
مکث موتور قصد دارد در سال 1400 شمسی، تیراژ خود را به 1200 دستگاه برساند و سهم بازار خود را در سال 1401 به 50 درصد برساند، سهم بازاری که به نظر می رسد کار دشواری برای مکث موتور باشد. دایون 7امین تجاری ساز چین است و سابقه زیادی در تولید خودروهای تجاری در بزرگ ترین بازار خودروی جهان دارد، اما نیم نگاهی به خودروهای شاسی مستقل نیز داشته و قرعه دایون V5 نیز به مکث موتور رسیده تا به عنوان اولین محصول خود در ایران به بازار عرضه شود. انتخاب بین خودرو کلوت و تی۸ کار بسیار سختی محسوب میشود زیرا هر دو خودرو مزایای خاص خود را دارند.
کلوت در حقیقت به برجستگی های بین شیارهای نعلی شکل در بیابان ها گفته می شود و از آنجایی که این خودرو نیز به هدف اصلی آفرود در بیابان ها و بیراهه ها تولید شده، نام کلوت برای آن انتخاب شده است. پیکاپ کلوت همان دایون V5 است و خودروی دیگر دایون نیز توسط خودروسازی ایلیا به نام دایون Y5 عرضه خواهد شد که در نمای جلو شباهت بسیاری به یکدیگر دارند. در هر صورت دایون V5 که یک پیکاپ شاسی مستقل است، قرار است روی خط تولید مکث موتور برود و به نام کلوت به بازار شلوغ پیکاپ ها اضافه شود.
شتاب این وانت حدود ۱۲ ثانیه و حداکثر سرعت آن ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت است، که نشاندهنده قدرت و کارایی مناسب آن در جادهها است. داستان از این قرار است که مکث موتورز، زیرمجموعه گروه خودروسازی ماموت، به عنوان برند مونتاژکننده وانت جدیدی در ایران شناخته میشود. این وانت که نام ایرانیزه شدهاش “کلوت” است، مشابه سایر محصولات چینی مثل فیدلیتی و دیگنیتی، در زمانی که فشار تحریمها بیشتر شده، به بازار عرضه میشود. این خودرو مانند دیگر تیپهای هیبرید لوین و کرولا، به پیشرانه ۱.۸ لیتری تنفس طبیعی در کنار موتور برقی مجهز شده است. در طراحی ظاهری T8 چراغهای زنون در جلو و چراغهای LED در عقب خودرو را مشاهده میکنیم که طراحی منحصر به فرد و خشنی را به این خودرو دادهاست. جلو پنجره T8 با طراحی فرم کشیده در کنار سپر بزرگ شمایل تهاجمی بیشتری را به بیننده القا میکند.
تقریبا بعد از توقف تولید نیسان پیکاپ پارس خودرو، بازار خودروهای پیکاپ دو کابین دو دیفرانسیل به نوعی به فراموشی سپرده شده بود. فقط تعداد کمی از خودروها در این سگمنت اقدام به نوسازی بازار نمودند که کاپرا بهمن موتور و آسنا آمیکو فقط دو تن از مشهورترین آن ها می باشند. همانطور که در بررسی ها مشخص شد خودرو کلوت شاسی مستقل است تا نخستین ملزومات اصلی یک پیکاپ را جهت آفرود فراهم کند. در ضمن مشابه رقبایی مانند جک t8 و آمیکو آسنا این خودرو نیز دارای قفل دیفرانسیل بوده و سه حالت مختلف برای تنظیمات آن در نظر گرفته شده است. در بررسی ها مشخص شد تنظیم نوع انتقال قدرت به چرخ های جلو و عقب خودرو کلوت به صورت الکتریکی صورت می گیرد. طراحی نمای بیرونی مکث موتور کلوت بخصوص در نمای جانبی و استایل کلی بدنه، به طرز زیبا و دلنشینی از پرچمداران مطرح جهانی مانند فورد رنجر ۲۰۱۵ الهام گرفته و به عنوان یک پیکاپ شهری، ظاهری نسبتا چشم نواز را در نگاه بیننده به نمایش می گذارد.
تنها تفاوتی که به چشم میخورد، ادامه یافتن چراغهای عقب در سمت نمای جانبی است که متفاوت با طرح چراغ عقب پیکاپهای رقیب است. این مجموعه با تجریهی هزاران همراهی در خرید و با ارائهی خدمات همه جانبهی خودرویی، در مسیر خلق بهترین تجربهی ممکن از خرید و فروش، کنار شماست. استفاده از گیربکس اتوماتیک موجب شده تا علاوه بر اینکه کلوت ۳۰ کیلوگرم سنگینتر شود، مصرف سوختش افزایش یافته و به ۱۲.۶ لیتر در هر صد کیلومتر برسد. اگرچه تلاشهایی برای بهبود طراحی داخلی با استفاده از تریمهای تزئینی نقرهای و مشکی، دوخت بخیههای قرمز صندلیها و نمایشگر بزرگ ۹.۰ اینچی سیستم مولتیمدیا صورت گرفته است، اما وجود حجم بالای پلاستیک فشرده در داخل خودرو به راحتی قابل نادیدهگرفتن نیست. ترمزهای این وانت، شامل ترمزهای جلو دیسکی دو جداره و ترمزهای عقب کاسهای است که به افزایش ایمنی خودرو در زمان توقف کمک میکند. یکی از نکات مهم در انتخاب وسایل نقلیه، مصرف سوخت و تأثیر آن بر محیط زیست است.
کلوت اتوماتیک در شهریور ماه ۱۴۰۱ با قیمت یک میلیارد و ۱۸۷ میلیون تومان در نمایندگیهای مکث موتور به صورت محدود به فروش میرسد. خلا بزرگ در بازار وانتبارهای دو کابین دو دیفرانسیل کشور، بلاخره پس از سالهای طولانی، خودروسازان را وادار کرد که در راستای تامین این بازار بیتنوع، بیگدار به آب زده و چند محصول جدید روانه بازار کنند. این بازار بخصوص که انتظار میرود در کشوری نظیر ایران بسیار محبوب واقع شود، در حقیقت جایگاه جولان خودروهای بسیار گرانقیمت چینی شده است که مشتریان آنها بیشتر به دنبال گذارن وقت در مناطق تفریحی آفرود هستند و نه رانندگانی که از طریق حمل بار امرار معاش میکنند. و هنوز چینی ها تمرکز خود بر تولید یک نمای داخلی دوست داشتنی از کلاس وانت معطوف نداشته اند.
کلوت دارای دو ایربگ راننده و سرنشین جلو است که بهتر بود برای یک خودرو آفرود از حداقل 4 ایربگ استفاده می شد. دارای سیستم های امنیتی مناسبی مانند ABS، سیستم ترمز ترکیبی CBS، سیستم کمکی ترمز BAS و سیستم پایداری الکترونیک ESC است. ترمز جلوی کلوت دیسکی و ترمز عقب آن کاسه ای است و بهتر بود که ترمز های عقب نیز حداقل در نسخه ی اتوماتیک دیسکی می شد. قبل از پرداختن به مشخصات خودروی کلوت و طبق رسم همیشگی بهتر است نگاهی به پیشینه این خودرو داشته باشیم. پیکاپ کلوت در اصل محصولی از دایون است و در بازار چین با نام دایون V5 شناخته میشود. پیشینه این خودرو به سال 2015 برمیگردد و در چین علاوه بر دایون توسط خودروسازان دیگری مثل فودِی (Foday) و دانگ فنگ هم تولید میشود.
در بررسی نمای جلو خودرو کلوت، جلو پنجره ای و چراغ های کنار آن طوری طراحی شده اند که سبب قاطع و مهربان به نظر رسیدن ظاهر خودرو شده اند. ناگفته نماند دایون v5 با اسامی دیگری مانند کیتون v و دانگ فنگ یوفنگ p16 هم در بازارهای چین و برخی کشورها ارائه می شود ولی مکث موتور تصمیم گرفت محصول خود را با نامی ایرانی و متناسب با نوع کاربری این پیکاپ آفرودر دو دیفرانسیل به میدان روانه کند. به هر روی آنچه به نام مکث موتور کلوت می شناسیم در واقع همان دایون v5، فودی f22 یا دانگ فنگ p16 است.
پیکاپ کلوت در واقع همان دایون V5 است که در ایران توسط مکث موتور ریبج شده و نام کلوت روی آن گذاشته شده است. در مشخصات فنی کلوت مثل بسیاری از پیکاپها و SUV های امروزی چینی، پیشرانهای با تکنولوژی میتسوبیشی را میبینیم. این پیشرانه 2.4 لیتری توربو که با کد 4K22 شناخته میشود، حداکثر قدرت 215 اسب بخار و حداکثر گشتاور 320 نیوتن متر را تولید و از طریق یک گیربکس 6 سرعته دستی یا 6 سرعته اتوماتیک به چرخها منتقل میکند.
اما باید در نظر داشته باشید که این شباهتها، تنها ظاهری است و در بخش مشخصات فنی، این دو خودرو تفاوتهایی باهم دارند. وب سایت خودرو با هدف اطلاع رسانی در حوزه خودرو در آذر 92 فعالیت خود را آغاز نموده است. سعی بر آن بوده که مرجعی برای اطلاعات و مشخصات فنی خودروهای داخل ایران باشیم و بتوانیم به صورت تخصصی مقایسه، قیمت، تست و بررسی خودروها را انجام بدهیم. در این میان، کلوت برگهای برندهای مثل پیشرانه قدرتمند، آپشنهای قابل قبول و قیمت رقابتی را دارد اما مواردی مثل طراحی ظاهری نه چندان بهروز و شبکه خدمات پس از فروش نسبتاً محدود هم نقاط ضعف این محصول مکث موتور هستند. داشبورد کلوت مکث موتور هم با معیار سال 2015 طراحی معقولی دارد و هنوز هم نقاط قوتی مثل طرح جذاب صفحه نشان دهندهها در آن دیده میشود.
آنچه امروز به نام مکث موتور کلوت میشناسیم، در حقیقت همان دایون V5 یا همان فودی F22 یا همان دانگ فنگ P16 است. سپهر فارغ التحصیل مهندسی مکانیک است و سابقه فعالیت ژورنالیستی در مجلات تخصصی حوزه خودرو و وب سایت های مربوطه را دارد. مسائل فنی و تکنیکی، تست و بررسی خودروهای جدید، تیونینگ و مسابقات اتومبیل رانی داخلی و خارجی از زمینه های تخصصی و مورد علاقه او هستند.
در بررسی فضای داخلی خودرو کلوت می توان این طور بیان کرد که با ورود به کابین ، این حس القا می شود که چینش المان های داخلی بخصوص در قسمت داشبورد، کمی شلوغ است. البته به طور کلی طراحی داشبورد زیاد شلوغ و پیچیده به نظر نمی رسد و وجود یک ساعت آنالوگ در ناحیه بین دریچه های تهویه، یک تقلید خام از محصولات لوکس محسوب می شود و حضورش چندان منطقی به نظر نمی رسد. پیکاپ کلوت همان خودرو دایون v5 است و خودرو دیگر دایون هم به اسم دایون y5 توسط خودروسازی ایلیا عرضه خواهد شد که در نمای روبرو بسیار به یکدیگر شبیه هستند. به هر صورت دایون v5 پیکاپ شاسی مستقلی است که روی خط تولید مکث خودرو قرار گرفته و با اسم کلوت به بازار شلوغ پیکاپ ها روانه می شود. به علت وجه شباهت در خصوصیاتی مانند استقامت و منحصر به فرد بودن این خودرو، کلوت نام گرفته است.
بر اساس تجربه استفاده از خودروهای ارائه شده در این سگمنت تا به امروز، نباید انتظار چندان زیادی از کلوت داشته باشید. مکث موتور سال ۱۴۰۰ پیکاپ چینی دایون V5 را با نام کلوت به بازار خودرو ایران آورده بود و نسخه اتوماتیک وانت دو کابین را در اردیبهشت ۱۴۰۱ در چهارمین نمایشگاه خودرو تهران معرفی کرد. گیربکس کلوت اتوماتیک با دایون Y5 ایلیا موتور یکسان است و همچنین دیگر مشخصات فنی آن فرقی با مدل دستی ندارد. جعبهدندهای که در این خودرو به کار رفته از نوع ۶ سرعته اتوماتیک است و قدرت را با انتخاب راننده به هر چهار چرخ منتقل میکند. کلوت که در اصل محصول شرکت Dayun چین است با نام دایون V5 به بازار های جهانی عرضه شده است و در دسته پیکاپ بزرگ جای میگیرد. طراحی این پیکاپ به سال ۲۰۱۵ بر میگردد و از ظاهر خودرو مشخص است که با خودروی مدرنی سر و کار نداریم!
بدنه این وانت به صورت جدا از شاسی طراحی شده است که باعث افزایش استحکام و کاهش وزن خودرو میشود. ابعاد کلی خودرو شامل طول ۵۳۳۰ میلیمتر، عرض ۱۸۷۰ میلیمتر و ارتفاع ۱۸۶۴ میلیمتر است. فاصله بین محور جلو و عقب آن نیز ۳۱۰۰ میلیمتر بوده که به پایداری بیشتر خودرو کمک میکند.
پیکاپ کلوت اتوماتیک از لحاظ ظاهری تفاوت خاصی با نسخه دنده ای ندارد اما کابین این خودرو و آپشن های آن مقداری متفاوت شده و در بخش فنی نیز تغییر گیربکس تنها تفاوت ایجاد شده نسبت به نسخه دنده ای است. گیربکس نصب شده روی این خودرو 6 سرعته دستی است شاسی این خودرو مستقل است تا بتواند اولین ملزومات اصلی یک پیکاپ برای آفرود را داشته باشد. همچنین همانند رقبایی چون جک T8 و یا آمیکو آسنا، کلوت نیز دارای قفل دیفرانسیل است و سه حالت مختلف برای تنظیمات دیفرانسل در نظر گرفته شده است. وزن بار قابل حمل برای کلوت 1 تن است که به همراه پیکاپ آمیکو آسنا بیشترین وزن بار قابل حمل در بین رقبا است.
هر چند این رقم ، مبلغ کمی محسوب نمی شود ولی نسبت به بسیاری از رقبای هم رده خود ارزانتر بوده یا از نظر فنی فاکتورهای بیشتری برای ارائه دارد. با توجه به گفتههای مدیرعامل مکث موتور این پیکاپ در سال جاری در ۱۲۰۰ نسخه راهی بازار خواهد شد و تیراژ تولید آن برای سال آینده ۲۵۰۰ دستگاه است. در تست آفرود نیز عملکرد خودرو به گونه ای بود که بدون نیاز به درگیر کردن دنده کمکی، پیمودن انواع شیب در مسیر تست امکان پذیر بود، همچنین عملکرد کلی سیستم تعلیق نیز در مقایسه با سواری بسیار خشک خودروهای آفرودی دارای شاسی مستقل، کاملا قابل قبول به نظر می رسید. فاصله بین دو محور خوب کلوت باعث شده تا فضای خوبی برای سرنشینان عقب ایجاد شود و به راحتی سه نفر می توانند در ردیف عقب بنشینند.
سازندگان چینی هنوز تمرکز خود را بر تولید نمای داخلی مطلوب و دوستداشتنی در گروه خودروهای وانت معطوف نکردهاند. نتیجه این رویکرد، کیفیت متریال و طراحی داخلی نامناسبی است که ممکن است بیننده را به یاد سایر وانتهای چینی در سالهای قبلی بیندازد. پس از توقف تولید نیسان پیکاپ توسط پارس خودرو، بازار وانتهای دو کابین دو دیفرانسیل به نوعی با غفلت مواجه شد.
اول این که این خودرو به یکی یکی از قدرتمندترین پیشرانههای بنزینی به کار رفته در وانتهای چینی بازار کشور مجهز است . دوم ابعاد قابل توجه و بازه وزنی قابل حمل درخور توجه آن (برابر با حدود ۹۵۰ کیلوگرم) است که یک برتری تکنیکی به حساب میآید. از دیگر امکانات و تجهیزات این خودرو می توان به سیستم های کمکی abs, cbs, bas اشاره کرد که خودرو را در حرکت های جاده ای یاری می رسانند. کلوت فقط از دو عدد کیسه هوا برای سرنشینان جلو بهره می برد و برای آن زاپاس فول رینگ، زاویه ورود ۲۹ درجه، زاویه خروج ۲۴ درجه، کلیدهای کنترلی روی سیستم صوتی، تنظیم برقی صندلی در ۶ جهت، رکاب جانبی آلومینیومی و … در نظر گرفته شده است. به این ترتیب کلوت، پیکاپ دو دیفرانسیل متوسط بوده و ساختار اتاق آن مستقل از شاسی است. ضمنا برخی جزئیات فنی گیربکس خودرو نیز متناسب با شرایط محیطی ایران با تغییر همراه شده است.
کلوت، اولین محصول کمپانی مکث موتور است که ابتدا به صورت دندهای و بعد به صورت اتوماتیک به بازار ایران عرضه شد و نام اصلی آن دایون V5 است. از جمله آپشنهای این خودرو میتوان به کروزکنترل، کنترل پایداری، ترمز کمکی، دوربین دنده عقب، ورود و استارت بدون کلید و صندلی 6 حالته برقی راننده اشاره کرد. تنها تفاوتی که به چشم میخورد، تنظیم دکمهای سیستم تهویه مطبوع است که فقط در نمونه دنده دستی قرار دارد. قابلیت حمل بار ۹۵۰ کیلوگرم برای یک وانت مونتاژی بازار داخلی، مجهز به یک پیشرانه توانمند که شاید برای اولین بار مشتریان یک محصول چینی از این کلاس را راضی کند، میتواند در کنار قیمت رقابتی، کلوت را به سادگی به صدر جدول فروش کشور برساند.
محصول جدید دایون V5، تحت برند مکث موتورز با نام “پیکاپ مکث کلوت”، در دو نسخه متفاوت به بازار عرضه میشود. نسخه بنزینی این خودرو با پیشرانه ۲.۴ لیتری توربو چهار سیلندر میتسوبیشی با توان ۲۱۸ اسب بخار و ۳۲۰ نیوتونمتر گشتاور مجهز شده است. همچنین، نسخه گازوئیلی آن از یک موتور چهار سیلندر توربو دیزل ۲.۰ لیتری بهره میبرد که ۱۶۳ اسب بخار قدرت و ۳۹۰ نیوتونمتر گشتاور تولید میکند.
واژه کلوت در اصل از ترکیب دو واژه کل به معنای آبادی و لوت که نام کویر زیبای ایران می باشد، حاصل شده است. پدیده کویر به خاطر فرسایش بادی و آبی ایجاد شده و کلوت بزرگترین عارضه طبیعی کلوخی دنیا محسوب می شود. نام این خودرو از کلوت های شهداد و کوهه مُند گرفته شده است که علاوه بر اصالت فارسی مصداق وقار ،ابهت و سرسختی هم می باشد. از مشتریان گرامی خواهشمندیم تمامی واریزی های خود را بنام حساب حقوقی شرکت هیواد فیدار آروند واریز نمایند. نام “کلوت” از ترکیب دو واژه “کل” و “لوت” به معنای “شهر لوت” گرفته شده و به برجستگیهای سنگی در نواحی بیابانی اشاره دارد که به نام یاردانگ (Yardang) نیز شناخته میشوند.
در نمای جانبی شاهد طراحی ساده ای هستیم و زرق و برق آنچنانی در این خودرو مشاهده نمی کنیم. بر روی در ها شاهد زه های جانبی، در پایین خودرو شاهد رکاب آلومینیومی و رینگ های ۱۷ اینچی هستیم. سپر عقب از جنس پلاستیکی است و داخل فضای بار، عمیقترین فضای باری به حساب میآید که بین پیکاپهای مونتاژی میبینیم. جنس استفاده شده در این قسمت از پوشش ضدخش بوده و جلوی آسیب رسیدن به خودرو را هنگام جابهجایی بار میگیرد. با نصب اپلیکیشن همراه مکانیک، یک دستیار متخصص خودرویی داشته باشید و از خدمات متنوع این شرکت بهرهمند شوید. کیفیت متریال استفاده شده داخل کابین نسبت به رقیب خود یعنی KMC T8 اندکی پایینتر است و انتظار میرود پلاستیکهای خشکی که داخل کابین استفاده شده، بعد از مدتی کارکرد، به صدا بیفتند.
از دیگر مشخصات پیکاپ کلوت هم بایستی به حداکثر ظرفیت حمل بار 1000 کیلوگرمی اشاره کنیم که مقدار قابل توجهی است. بررسی ها حاکی از آن است به زودی خودرو کلوت در مقیاس وسیعی به بازار روانه می شود و فقط آن زمان است که می توان به قضاوت خودرو در برابر رقبای نو ظهورش اقدام کرد. از مهمترین رقبای فعلی کلوت در بازار می توان به جک t8 کرمان موتور، کاپرا بهمن موتور، فوتون ایران خودرو دیزل، آمیکو آسنا ارس خودرو دیزل اشاره کرد. کلوت به بازار پر رقابت ۵ هزار دستگاهی وانت ها وارد شده تا با برگ های برنده خود این رقابت را جذابتر نماید. ولی اخیرا پی بردند که پتانسیل فروش و سهم بازار این سگمنت خودرویی بیش از آن چیزی است که تصور می شده است. از این رو اکنون شرکت های متعددی وارد این عرصه شده تا محصولاتی از این کلاس را به بازار روانه کنند.
نام دایون V5 در این بازار بالاخره پس از چندبار دست به دست شدن و شنیدن شایعات متفاوت، به دست شرکت مکث موتورز در بازار داخلی ایران روانه خط تولید شد. در مجموع هر چند روند طراحی خودرو کلوت را در بیشتر پیکاپ های داخلی شاهد هستیم و هیجان چندانی در آن دیده نمی شود ولی نمی توان به سادگی و کاربردی بودن این طراحی انتقاد داشت. البته که طراحی پیکاپ های روز دنیا بسیار مدرن و بروز است ولی با توجه به رقبای داخلی می توان از این نظر برای خودرو کلوت نمره قبولی در نظر گرفت. در آن سو کلوت با داشتن چراغهای بزرگ جلو که در طراحی جلو پنجره به خوبی جایگذاری شده با ارتفاع بالای سپر جلو، ترکیب و ظاهر متفاوتی از یک پیکاپ را میدهد. طراحان چینی برای سوار و پیاده شدن آسان سرنشینان، برای این ماشین پارکابی قرار دادهاند. اما نسخه دنده اتوماتیک به دلیل اینکه اخیرا معرفی شده، فعلا در بازار به صورت دقیق کشف قیمت نشده است.
فاصله ی مناسب ۳۱۰۰ میلیمتری دو محور کلوت، این امکان را فراهم کرده است که سرنشینان در این خودرو احساس راحتی کنند و فضای ردیف دوم حتی برای سه سرنشین با ابعاد متوسط نیز مناسب ارزیابی می شود. ظرفیت بار کلوت حدود ۱ تن است و عمق محفظه ی بار آن حدود نیم متر است که در میان رقبا، همانند آمیکو آسنا دارای عمق مناسبی دارد. سیستم تعلیق کلوت، در محور عقب به صورت فنر شمش یا فنر تخت است که یکی از بهترین مکانیزم های تعلیق برای پیکاپ های شاسی مستقل است و در محور جلو به صورت جناقی دوبل با فنر مارپیچ است.
شرکت کرمان موتور بهطور رسمی نمایندگی کلوت در ایران را دارد؛ همچنین برای خرید ماشین t8 باید به شعب بهمن موتور که به صورت رسمی نمایندگی t8 را دارند، مراجعه کنید. در این مقاله به مشخصات فنی و ظاهری هر دو ماشین میپردازیم و مقایسه کلوت و t8 را بررسی میکنیم. نسخه دنده دستی این خودرو در اواخر اسفندماه 1401 به قیمت یک میلیارد و 620 میلیون تومان در بازار معامله شد. خودروی کلوت، شباهت بسیاری به دایون Y5 دارد که توسط ایلیا موتور در ایران مونتاژ میشود.
هدف از این مقایسه افزایش آگاهی برای اخذ یک تصمیم هوشمندانه بهمنظور خرید نقد یا خرید اقساطی خودرو چینی است. در کابین و داشبورد وجود مانیتور لمسی برای رفاه بیشتر رانندگان تعبیه شده و کلیدهای کنترلی در جاهای درست قرار گرفتهاند. در دو طرف ستونهای جلو دستگیرههایی تعبیه شده که سوار شدن به خودرو را راحتتر میکند. اما همانطوریکه در بررسی دایون نیز بحث کردیم، طرح کلی کابین اندکی قدیمی بوده و حتی فرم قرارگیری کیسههوای سرنشین جلو، چندسالی است که منسوخ شده است.
دیدگاهتان را بنویسید