بررسی زانتیا خودرو بانک

با مزایا و معایب زانتیا آشنا شوید : نقاط مثبت و منفی یک خودروی میانسال فرانسوی

مطالبی که در ادامه می‌خوانید، توسط وب‌سایت خودرو بانک برای شما مهیا شده است. همراه با این سیستم ارتفاع زانتیا به طور خودکار با توجه به وزن سرنشینان و میزان بار روی خودرو تنظیم می شود. زانتیا قابلیت حرکت بر روی سه چرخ را دارد که از ویژگی های خودرویی با این سن و کلاس است. هندلینگ و هندلینگ عالی زانتیا در انواع شرایط جاده بسیار موفق است. داخل ماشین زانتیا دنده اتوماتیک از آپشن های بهتری همچون دکمه های کنترلی روی فرمان، تهویه مطبوع دستی و قابلیت تنظیم ارتفاع برخوردار است که البته پیدا کردن زانتیا دنده اتوماتیک به طبع سخت تر از دنده دستی است.

البته مالک خودرو ادعا کرد که تا سرعت 220 کیلومتر در ساعت را تجربه کرده است. شکل فرمان، دورشمار موتور و سرعت سنج، داشبورد و دسته دنده همگی فاقد جذابیت لازم بوده و به خوبی گویای عمر بالای خودرو هستند. بحث دیگر این است که اکثر زانتیاها روکش و گلگیر جلوی خود را عوض کرده اند که نشان می دهد چون شتاب و سرعت زیادی را با زانتیا تجربه کردند، بیشتر طعم تلخ تصادف را حس کردند. خودروهای فرانسوی به طور کلی به استهلاک بالا و قیمت بالا شهرت دارند و زانتیا نیز نه تنها از این قاعده مستثنی نیست، بلکه تایید محکمی نیز بر این باور عمومی وجود دارد. طراحی زانتیا به خصوص در قسمت عقب بسیار قدیمی است و این طراحی قدیمی در کابین نیز وجود دارد. در مقابل رقبایی مانند مزدا 3 قدیمی با طراحی بسیار زیبا و حتی سراتو قدیمی به راحتی می توانند از نظر طراحی این خودرو را شکست دهند.

اجزای این سیستم مخصوصا گوی ها نیاز به مراقبت و بازبینی داشته و در صورت بروز مشکل، پیدا کردن نمونه های اصلی کاری دشوار و در برخی شهر ها ناممکن خواهد بود. با توجه به استانداردهای کنونی زانتیا تجهیزات آنچنان زیادی ندارد، اما اگر نیم نگاهی به سال عرضه و رقبای هم قیمت فعلی داشته باشیم امکانات آن را مناسب خواهیم دید. یکی از شاخصه های زانتیا که در ابتدا سر و صدای زیادی هم به پا کرد، قابلیت تنظیم ارتفاع آن بود. در نمای جانبی با توجه به شکل خاص قسمت عقب و کشیده تر دیده شدن کاپوت این امر مشهودتر است.

در مجموع بعد از بررسی زانتیا و نکات مختلف آن، می‌توان گفت که زانتیا هنوز هم خودروی محبوبی است. با اینکه نسبت به خودروهای امروزی، امکانات ویژه‌ای ندارد و در مقایسه با طراحی‌های جدید، خودرویی قدیمی و از مد افتاده به نظر می‌رسد ولی باز هم هنوز بسیاری از افراد در آگهی‌های خودرو به دنبال نسخه‌ی تمیزی از آن می‌گردند. ما در این مقاله به همراه کارشناسان فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی دولوکس کار به بررسی زانتیا ، مشخصات ظاهری و فنی و دلایل موفقیت آن خواهیم پرداخت. خطوط صاف و خمیده بدنه، چراغ‌های جلو و عقب کشیده و ارتفاع کم آن، ظاهری اسپرت و جذاب به این خودرو می‌بخشید. زانتیا در ایران با دو مدل بدنه سدان و استیشن واگن عرضه می‌شد.

با توجه به وزن کم زانتیا و بهره‌مندی از پیشرانه‌های حجیم، شتاب‌گیری این خودرو کاملاً قابل قبول ارزیابی می‌شود و با توجه به قیمت روز خودرو در زمان حال، همچنان زانتیا یکی از سریع‌ترین سدان‌های تنفس طبیعی بازار ایران است. با این وجود زانتیا چندان مناسب برای استفاده در شهر نیست، چرا که مصرف سوخت آن در ترافیک‌های شهری به ۱۳ لیتر در صد کیلومتر نیز خواهد رسید. بدنه زانتیا توسط طراحان ایتالیایی در استودیو برتونه متولد شد. این خودرو که شباهت هایی به پژو 405 داشت در عین سادگی از استیل و ظاهر زیبا و ماندگاری برخوردار بود. کوتاه بودن طول صندوق عقب و در عوض بلند بودن کاپوت سیتروئن زانتیا ظاهری کاملا کشیده و تهاجمی به این خودرو می داد.

مشکل اصلی و مهم این خودرو سیستم تعلیق هیدروپنوماتیکی آن است که علاوه بر متمایز کردن این خودرو نسبت به همکلاس‌های خود، می‌تواند تبدیل به پاشنه آشیل این پیرمرد فرانسوی شود. این سیستم که با گوی کار کرده و قابلیت حرکت خودرو با سه چرخ را نیز فراهم می‌کند، بسیار حساس و شکننده است. اگر پیشرانه زانتیا سالم و بدون عیب باشد و به اصطلاح خوب گاز بخورد، سواری آن بسیار لذت‌بخش است. هنوز هم در این محدوده قیمتی، خودرویی پیدا نمی‌کنید که توان رقابت با شتاب و هندلینگ زانتیا را داشته باشد.

در مجموع می‌توان مصرف سوخت ترکیبی این خودرو را 8.2 لیتر در هر 100 کیلومتر تخمین زد. حداکثر سرعت برای زانتیا 203 کیلومتر در ساعت در نظر گرفته شده که برای عاشقان سرعت، عددی قابل توجه است. در بررسی زانتیا باید آن را در زمره‌ی خودروهای پرشتاب قرار داد. این خودرو صفر تا صد تا در 10.3 ثانیه طی می‌کند که برای خودرویی با وزن 1320 کیلوگرم، شتاب خوب و قابل قبولی است.

زانتیا را می‌توان بعد از پژو، محبوب‌ترین خودروی فرانسوی در ایران دانست. خودرو سیتروئن زانتیا یکی از خودروهای محبوب و پرطرفدار فرانسوی در داخل کشور است که در این گزارش از نمناک به بررسی همه جانبه خودرو “زانتیا” خواهیم پرداخت. ما بیش از یک دهه مشغول ارائه خدمت در زمینه مشاوره و خرید خودرو هستیم و علاوه بر پیشنهاد خودرو مناسب به شما، می توانیم آن را در محل کارشناسی کرده و سلامت بدنه و فنی آن را تا حد مورد نیاز مشخص کنیم.

بعد از توقف تولید زانتیا در فرانسه، این خودرو در ایران از سال 2001 تا 2010 در چهار نوع مختلف تولید شد. به گزارش سایپا، زانتیا یکی از بهترین محصولات تولید شده در تاریخ خودروسازی ایران بود. تولید این خودرو در سال 2010 به دلیل کمبود قطعات یدکی فرانسه و سیتروئن به پایان رسید. در مقاله دیگری از وب‌سایت «خودرو45» به‌طور کامل به بررسی آخرین مدل زانتیا، یعنی زانتیا 2 می‌پردازیم.

و دارای روکش مخملی هستند که با پوشش روی درب‌ها هماهنگ است.فضای کابین در قسمت جلو خوب و راضی کننده است. اگر از تمام گفته ها بگذریم، خودرو زانیتا این روزها نیز واقعا یک خودرو بی نظیر می باشد که اگر نسخه کم کارکرد آنرا تهیه کنید، قطعا می تواند چند سالی همراه شما باشد. با این حال در ادامه به بررسی همه جانبه خودرو زانتیا خواهیم پرداخت. بدین ترتیب می­توان این­ گونه نتیجه گرفت که زانتیا مانند برخی از رقبایش مثل هیوندای آوانته و هیوندای سوناتا، هنوز هم جذاب بوده و نمونه­ های تمیز و سالم آن بازار دست دوم خوبی دارد. در واقع این خودروی لیفت­بک (سدانی با در صندوق بلندتر و کم عرض­تر نسبت به خودروهای صندوق­دار و البته در صندوق یک تکه با شیشه عقب) با سواری بسیار راحت، شتاب و کشش خوب و در نهایت طراحی با پرستیژ خود مشهور است. زانتیا در سال 1992 توسط کمپانی سیتروئن فرانسوی تولید و به بازار جهانی عرضه شد.

به نوعی می‌توان گفت سیتروئن توانسته در این محصول توازن بسیار خوبی میان نرمی و پایداری ارائه کند که در کمتر اتومبیل ارزان قیمتی یافت می‌شود. همچنین شرکت فرانسوی سیتروئن، سیستم تعلیق بسیار باکیفیتی را برای این خودرو در نظر گرفته بود که هرگاه به یک دست‌انداز بلند می‌رسید ارتفاع خودرو افزایش پیدا می‌کرد و پس از دست‌انداز مجددا به ارتفاع معمولی خود برمی‌گشت. طراحان، ابعاد این خودرو را به گونه‌ای در نظر گرفتند تا فضای سرنشینان و فضای بار بسیار خوبی فراهم شود. با حذف این خودرو از خط تولید شرکت سایپا، قطعات یدکی زانتیا هم کمیاب شد و قیمت آن افزایش پیدا کرد. در این دوران خریداران ترجیح می‌دادند به‌جای خرید سیتروئن زانتیا به‌سراغ سایر خودروهای مدرن‌تر و ایمن‌تر بروند.

هر 60 هزار کیلومتر باید تسمه تایم خودرو را تعویض کنید که هزینه یک تسمه تایم زانتیا، نزدیک به 500 هزار تومان می باشد. با صدا در آمدن لنت های عقب و جلو باید اقدام به تعویض آنها کنید که هزینه تعویض همزمان لنت های عقب و جلو از 500 هزار تومان تا 1.5 میلیون تومان متغیر می باشد. زانتیا محصول شرکت فرانسوی سیتروئن است و سایپا تا سال 1389 آن را در ایران تولید می‌کرد. اما آیا این خودرو در حال حاضر ارزش خرید دارد؟ در ادامه، مزایا، معایب و قیمت این خودروی محبوب را بررسی می‌کنیم. کسانی که تجربه رانندگی با زانتیا سیتروئن را داشتند، به ‌خوبی می‌دانند که شتاب و روانی در رانندگی با این خودرو نهایت لذت خواهد بود.

حال مجموعه KM77 اقدام به بررسي و بررسي سه مدل سيتروئن زانتيا در تست سخت موس کرده که عملکرد آنها بسيار جالب است. اگر فيلم را مشاهده کنيد، سيتروئن زانتيا سبز رنگ در نسخه VSX و مدل 1993 است که مي تواند حداکثر 155 اسب بخار را توليد کند. سيتروئن زانتيا قرمز رنگ مدل 1997 است که توربوشارژ است و مي تواند حداکثر 150 اسب بخار را توليد کند. و در نهايت زانتيا طوسي رنگ مدل 1999 است که موتور ديزلي 110 اسب بخاري دارد. خودرو بانک/ به تازگي عملکرد سيتروئن زانتيا در تست موس به نمايش گذاشته شده است. اين خودرو که در سگمنت D قرار مي گيرد، زماني توسط سايپا به بازار ايران نيز عرضه شد و در نهايت به دليل مشکلات امنيتي، از خط توليد سيتروئن حذف شد.

پیشرانه 2 لیتری چهار سیلندر زانتیا SX که با کد XU10 شناخته می‌شود قادر به تولید 135 اسب بخار قدرت و 180 نیوتن‌متر گشتاور است. این نیروی تولیدی توسط یک گیربکس 5 دنده دستی به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. شتاب صفر تا صد این موتور 9/5 ثانیه و همچنین مصرف سوخت ترکیبی و حداکثر سرعت زانتیا به ترتیب 7 لیتر در هر صد کیلومتر و 203 کیلومتر بر ساعت است. زانتیا برای اولین بار در سال 1993 میلادی تولید شد و دو سال بعد به علت ایمنی پایین تولید آن در اروپا متوقف شد. و در سال 2000 میلادی (1380 شمسی) توسط شرکت سایپا مونتاژ آن در ایران اغاز شد. با این مقدمه به سراغ آزمایش زانتیا مدل 89 میرویم که از اخرین زانتیاهایی است که از خط تولید گذشته است!

شرکت سایپا در دهه 80 خورشیدی با شرکت سیتروئن قراردادی را امضا کرد که بر اساس آن قرار شد خودرو لیفت‌بک خانوادگی زانتیا در بازار ایران عرضه شود. سایپا در سال 1389 روند تولید خودرو زانتیا را متوقف کرد و پس از آن سعی داشت با تولید زانتیا 2 نگاه مشتریان بیشتری را به این محصول جلب کند که نتیجه‌ رضایت‌بخش نبود و این پروژه متوقف شد. این خودرو فرانسوی با دو موتور 2 لیتری و 1.8 لیتری در بازار ایران به فروش می‌رسید. مدل اول زانتیا با نام SX2000 در ایران عرضه می‌شد که به دلیل مصرف سوخت کم و توان بیشتر نسبت به مدل دوم از محبوبیت بیشتری برخوردار بود. زانتیا بر خلاف سایر محصولات فرانسوی مدت کمتری در بازار ایران دوام آورد و خیلی سریع روند تولید آن متوقف شد و به همین دلیل تهیه قطعات یدکی زانتیا برای مالکان آن به سختی انجام می‌شود.

و ضریب درگ این اتومبیل 0.31 است.باگرفتن سوییج این اتومبیل وقت آن رسیده که دیگر وارد اتومبیل شویم. زانتیا چند ویژگی منحصربه‌فرد داشت که از جمله آنها می‌توان به توانایی حرکت بر روی سه چرخ و نیز قابلیت تنظیم ارتفاع اشاره کرد. سیتروئن زانتیا در بازارهای جهانی با چند موتور مختلف قابل خریداری بود اما نسخه‌های در نظر گرفته شده برای بازار ایران، از موتور ۱.۸ لیتری و ۲.۰ لیتری بهره می‌بردند.

از مهمترین مشکلات ایمنی که در بررسی خودرو زانتیا به آن برخورد خواهید کرد بدنه بسیار ضعیف آن است ک هبا وجود دو کیسه هوای ایمنی در این خودرو بازهم آسیب جدی به سرنشینان وارد خواهد شد. هیچ‌گونه المان اسپرت یا خلاقیتی در طراحی قطعات بدنه زانتیا دیده نمی‌شود و همه چیز در کمال سادگی طراحی شده‌اند. سایپا در واپسین سال‌های تولید این خودرو تصمیم گرفت تا با ارائه یک فیس‌لیفت و عرضه زانتیا ۲، مجدداً توجه بخشی از بازار را به خود جلب کند که در اجرای موفق این پروژه ناکام ماند. زانتیا خودرویی متعلق به دهه نود میلادی است و بنابراین به راحتی متوجه تفاوت ظاهری آن با خودروهای امروزی خواهید شد. کاپوت کشیده و نوک تیز، ستون‌های باریک و صندوق عقب جمع و جور، ظاهر زانتیا را به شکل یک موشک درآورده‌اند که حاکی از سرعت و شتاب قابل توجه این خودرو است.

این خودرو که تا سال 2002 برروی خط تولید قرار داشت، تقریبا همزمان با توقف تولید در فرانسه، تولید مدل پنج‌در آن در ایران آغاز شد. سیتروئن زانتیا از سال 1380 تا 1389 توسط شرکت سایپا در چند مدل سوپرلوکس 1.8 لیتری، SX دو لیتری و زانتیا X دو لیتری به تولید رسید و در بازار خودروی ایران عرضه شد. اما نکته‌ی بعدی در مورد سیستم تعلیق است که از نوع هیدروپنوماتیک می‌باشد.

دلیل آن سبک ساخته شدن بدنه به منظور افزایش شتاب و سرعت بوده که همین موضوع سبب کاهش درصد ایمنی این خودرو گردیده است. سیستم تعلیق کارآمد زانتیا در همکاری با موتور توانمند 2 لیتری، رانندگی بسیار هیجان انگیز و لذت بخشی را به ارمغان می آورد که به جرات می توان گفت در هیچ یک از خودروهای با قیمت مشابه دیده نمی شود. با گذشت 6 سال از پایان تولید، هنوز این کهنسال فرانسوی طرفداران خاص خود را داشته و در محدوده قیمتی پایین تر از 50 میلیون تومان خودرویی توان رقابت از لحاظ شتاب، سرعت و هندلینگ با آن را ندارد. مشخصات فنی مناسب، قابلیت های دینامیکی بالا، طراحی خاص و زیبای بدنه در کنار امکانات خوب و سیستم تعلیق منحصر به فرد باعث شد که محصول سیتروئن با استقبال بسیار بالایی روبرو شده و به موفقیتی چشمگیر دست پیدا کند.

هر دو پیشرانه 1.8 و 2 لیتری آن 4 سیلندر 16 سوپاپ است که راندمان بسیار خوبی داشته و با جعبه دنده 5 سرعته و محور فعال اکسل جلو، شتاب و کشش خوبی را به راننده ارائه می کند. البته این محصول فرانسوی به خصوص در برخورد های بخش جلو سطح ایمنی کمی دارد و در بررسی سازمان ایمنی اروپا موفق به اخذ تنها 1.5 ستاره از مجموع 5 ستاره ایمنی شده است. که مانند اتومبیل‌های آلمانی کیلومتر شمار در سمت چپ و دور شمار موتور در سمت راست قرار گرفته است. البته این کابین دارای نقاط قوتی نیز می‌باشد که می‌توان به فرمان خوش‌دست. دسته دنده زیبا و در صندوق داشبورد، که بسیار شبیه اتومبیل‌های بی‌ام‌و و مرسدس‌بنز است، اشاره کرد.

پیشرانه دولیتری زانتیا قادر است تا در بهترین حالت ۱۳۵ اسب بخار قدرت و ۱۸۷ نیوتن‌متر گشتاور را به کمک یک جعبه دنده دستی ۵ سرعته راهی چرخ‌های جلو کند. پیشرانه ۱.۸ لیتری نیز می‌تواند حداکثر ۱۱۲ اسب‌بخار قدرت تولید کند که برای پاسخگویی نیازهای خانوادگی کافی به نظر می‌رسد. در ابتدای حضوری با هیوندای آوانته و تویوتا کرولا به رقابت پرداخت. در ادامه نیز خودروهایی همچون مزدا ۳ و رنو مگان نیز به این رقابت افزوده شدند.

به بیان دیگر در بررسی­ هایی که سازمان ایمنی اروپا (یورو ان.کپ) در سال 1997 بر روی این خودرو انجام داده است، زانتیا موفق به اخذ تنها 1.5 ستاره از مجموع 5 ستاره ایمنی این مؤسسه شده است. ظاهر کاملاً دهه نودی این خودرو با المان­هایی واضح همچون چراغ­های مستطیل مانند جلو و ستون قطور عقب، هر چند که در بین خودروهای مدرن با جزئیات طراحی فراوان حرف­های زیادی برای گفتن ندارد اما همین سادگی، شمایلی شکیل به خودروی مورد بحث بخشیده است. وجود رینگ­ های 15 اینچی فولادی به همراه قالپاق نیز یکی دیگر از المان­ های ظاهر به نسبت کهنه این خودروی جذاب است. اما در مجموع می­ توان گفت در جایگاهی که بسیاری از خودروهای تولید داخل هنوز هم با همان ظاهر 20 سال پیش به تولید می­ رسند، این پسرک فرانسوی با توجه به رنج قیمتی خود می تواند گزینه ای کمابیش زیبا باشد.

ترمزهای زانتیا در هر چهار چرخ دیسکی بوده و با توجه به ضد قفل بودن در مجموع عملکرد قابل اطمینانی دارند. مصرف سوخت خودروی مورد نظر در حالت ترکیبی نیز چیزی در حدود 9 لیتر بود. به هر ترتیب از اواسط سال 1389 زانتیا با محبوبیتی که نسبت به سال های ابتدایی کاسته شده بود از خطوط تولید خداحافظی کرد. اما با تحولات صورت گرفته در وضعیت اقتصادی و پرواز نرخ ارز در سال های ابتدایی دهه 90، قیمت خودروهای خارجی به یک باره چند برابر شد.

شکل ظاهری سپر های جلویی و عقبی خودرو نیز کمی اسپرت بوده و همین موضوع باعث شده بود تا زانتیا در دوران اوج خود به خودرویی برای هر دو نسل جوان و پیر تبدیل شود. اولین نکته ای که در خصوص هر خودرویی برای افراد آشنا با ماشین مهم است و به آن توجه می کنند در مورد مشخصات فنی آن خودرو است. مشخصات فنی به طور کلی شامل ۴ بخش محور محرک، گیربکس، پیشرانه و حجم موتور می شود. برای آن که بهتر بتوانیم زانتیا را به شما معرفی کنیم و دلیل این حجم از علاقه برخی افراد به آن را درک کنیم لازم است تا نکاتی را درباره این پیرمرد فرانسوی و خوش استایل به شما بگوییم. با ادامه این مقاله که توسط تیم تخصصی “یدک یار” تولید شده است همراه باشید و پاسخ سوالات ذهنی خودتان در خصوص زانتیا را پیدا کنید. عرضه رسمی این خودرو در فرانسه تا سال ۲۰۰۱ بیشتر ادامه پیدا نکرد!

زانتیا با توجه به بهره گیری از سیستم تعلیق پیشرفته سیتروئن و همچنین ارگونومی بسیار خوب، لذت رانندگی فراوانی دارد. در واقع این سیستم تعلیق انعطاف پذیر، هندلینگ بسیار خوب و سواری پایداری را برای شما فراهم می­ سازد که در نتیجه دلیلی برای لذت رانندگی بیشتر خواهد بود. اما یکی از مهم­ترین مشکلاتی که به طور کامل در پشت فرمان این خودرو حس می­شود، شیشه عقب بسیار کوچک و البته ارتفاع بلند صندوق است که میدان دید راننده را کور می­ کند. هرچند که با توجه به پوزه کشیده و صندلی­های فرو رفته، در صورت داشتن قدی کمتر از 180 سانتی­متر، فضای گسترده­ای از جلوی خودرو را هم نخواهید دید. زانتیا از سیستم ترمز دیسکی چهار چرخ به همراه سامانه ضد قفل ABS بهره می ­برد تا از حرکت باز ایستادن خودرو نیز با بهترین کیفیت تضمین شود. با توقف تولید زانتیا و محدودیت قطعات و لوازم یدکی، اندک اندک مشکلات این خودرو نمایان شدند و هزینه‌های سنگین نگهداری به عنوان یکی از معایب زانتیا مطرح شد.

در نمای جانبی خودرو دستگیره هاییبا رنگ متفاوت از بدنه میبینید که در آن زمان طراحی منحصر به فردی محسوب می شده است. گلگیر ها شکلی ساده داشته و نواری در وسط درب ها از عقب به درب های جلویی کشیده شده است. به لطف بهره گیری از سیستم تعلیق هیدروپنوماتیک که میراثی از DS افسانه ای است، زانتیا به خوبی ضربات موجود در مسیر را جذب کرده و سواری نرمی را ارایه می کند؛ در عین حال هندلینگ و فرمان پذیری آن نیز بسیار خوب بوده و بر روی جاده بسیار پایدار احساس می شود. با گذشت حدود یک دهه از عمر خودروی مورد تست، کیفیت کابین رضایت بخش بوده و چیزی از اتومبیل های صفر کیلومتر تولید داخل کم ندارد؛ البته در این بخش نمی توان از کنار خوش سلیقگی مالک به سادگی عبور کرد. معمولا خودروهایی که در ایتالیا طراحی می شوند، دارای استیل و تناسب خوبی بوده و ظاهری ماندگار دارند؛ این اصل تا حدود زیادی در مورد زانتیا نیز صادق است، چرا که از هر زاویه ای به آن نگاه کنید زیبایی را در قالبی ساده خواهید دید. سال‌ها بعد از حضور ژیان در ایران، خودروی جدیدی از این کمپانی وارد کشورمان شد که با استقبال بسیار خوبی از سمت مردم ما روبه‌رو گردید.

زانتیا 2 با چنین قدرت و شتاب گیری تا سرعت 203 کیلومتر می‌تواند در مدت 9.5 ثانیه به ‌سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد. توجوی یا همان J3 نخستین محصولی بود که از JAC چین به بازار ایران عرضه شد و با حجم مشابه پژو 206 تیپ 2 و با 8 سوپاپ بیشتر، کشش و شتاب بهتری نسبت به آن دارد اما نباید انتظار رانندگی سریع و اسپرتی از آن داشت. کیفیت ساخت ادوات داخلی و متریال به کار رفته در آن تا حدودی راضی کننده است. قطعات J3 در شهرستان ها کمیاب است اما لوازم مهم آن در تهران یافت می شود. در بررسی زانتیا متوجه معایبی هم می‌شویم که در نوع خود جالب توجه است.

کابین آن طراحی بهتر و مدرن تری نسبت به تندر90 یا همان لوگان نسل اول دارد. تندر 90، ساندرو و سیمبل، پیشرانه و مجموعه انتقال قدرتی یکسان دارند. کلاچ و حرکت نرم دنده ها در کنار دنده دادن دقیق گیربکس اتوماتیک، از نکات مثبت مشترک بین این سه خودرو است، اما سیمبل از نظر زیربندی و سیستم تعلیق، یک سر و گردن بالاتر از تندر90 قرار دارد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *