خودرو سهند

ماشین سهند سایپا + مشخصات فنی و قیمت

طبق وعده‎های داده شده، انتظار می‌رود خودروهای متقاضیان نهایتاً تا مردادماه الی اسفندماه ۱۴۰۳ تحویل داده شوند. حدس می‌زنیم قیمت ماشین سهند کارخانه، چیزی بین قیمت فعلی شاهین و ساینا تعیین شود. خودرو سهند سایپا دارای چراغ روشنایی در روز است که به افزایش دید خودرو توسط سایر رانندگان کمک می‌کند. سنسور نور نیز برای این محصول درنظر گرفته شده است که به صورت خودکار چراغ‌های خودرو را در هنگام تاریکی هوا روشن می‌کند. سنسور پارک عقب این محصول نیز در کنار دوربین عقب، به راننده در هنگام پارک کردن خودرو کمک کرده و از برخورد با موانع جلوگیری می‌کند.

سایپا سهند در رقابت با خودروهای اقتصادی مانند رانا پلاس و سورن پلاس از ایران خودرو و اطلس و ساینا S از سایپا قرار دارد. این خودرو با طراحی مدرن تر و امکانات بهتر از ساینا S و نزدیک به اطلس، گزینه ای مقرون به صرفه برای خریداران است. در مقایسه با رانا پلاس و سورن پلاس، اگر چه ماشین سهند، امنیت، کیفیت ساخت و قدرت موتور کمتری دارد اما با قیمت مناسب تر نسبت به آنها می تواند توجه بسیاری از خریداران را جلب کند. سایپا سهند بین محصولات سایپا در سطحی بین ساینا S‌ و شاهین دنده‌ای قرار می‌گیرد. با مقایسه قیمت این سه خودرو نیز می‌توان دید که سهند کمی گران‌تر از ساینا S و کمی ارزان‌تر از شاهین دنده‌ای است.

آپشن سانروف نیز به سرنشینان امکان لذت بردن از فضای باز و نور طبیعی را می‌دهد. روکش چرمی پارچه‌ای صندلی‌های خودروی دو رنگ است که علاوه بر زیبایی، دوام بیشتری دارند؛ هر چند کیفت نهایی این اقلام را باید در سطح خودروهای تولید داخل درنظر گرفت. یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیت ماشین سهند در بین مصرف‌کنندگان، آپشن‌ها و امکانات جذاب آن است. در نهایت، سهند فرصتی است برای ایران خودرو تا با ارتقای سطح محصولات خود، به تقاضای خریداران پاسخ دهد و استانداردهای جدیدی را در خودروسازی داخلی معرفی کند. چراغ‌های عقبی این خودرو در واقع مشابه سدان‌های فولکس واگن شبیه هستند و به همین دلیل مقداری این چراغ‌ها بزرگ به نظر می‌رسند. شکل ظاهری سهند از قسمت بیرون خودرو و طراحی داخلی آن خیره کننده است و برخی آن را نسخه جدیدی از کوییک به حساب می‌ آورند.

سایت پدال برگزیده مردم و داوران به عنوان بهترین سایت فارسی در حوزه خودرو از چهارمین، پنجمین و هفتمین جشنواره وب ایران است. بسیار عالی وزیبا به هر تغییری هرچند کم وکوتاراهی است واسه موفقیت بزرگ و سازنده.ای کاش من جز اولین کسانی باشم که صاحب این خودرو ایرانی باشم. سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

این خودرو که نسخه به روز شده ساینا S محسوب می شود، گامی جدی از سایپا برای جایگزینی خودروهای پرطرفدار گذشته همچون تیبا صندوق دار و ساینا معمولی است. طراحی مدرن تر، آپشن های متنوع تر و ارتقاء های فنی در مدل های  Sو  G، سهند را به یکی از انتخاب های اصلی متقاضیان خودرو های اقتصادی داخلی تبدیل کرده است. در ادامه این مقاله، به بررسی ویژگی ها، امکانات و قیمت این محصول جدید از خانواده خودروهای اقتصادی سایپا می پردازیم تا دیدی کامل از این سدان جدید داشته باشید. سهند اتوماتیک به یک موتور ۱.۵ لیتری چهار سیلندر از نوع M15i مجهز شده که حداکثر قدرت آن ۹۰ اسب بخار و حداکثر گشتاور آن ۱۳۷ نیوتن‌متر است. این پیشرانه به گیربکس اتوماتیک CVT با قابلیت تیپ ترونیک ۶ سرعته متصل است که به خودرو امکان حرکت نرم و روان را می‌دهد. شرکت پارس‌خودرو به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های گروه خودروسازی سایپا، به‌تازگی مشخصات کامل خودرو سهند در نسخه‌های اتوماتیک را منتشر کرده است.

البته سهند S از محصولات ایران‌خودرو رقیب قیمتی مستقیمی را مقابل خود نمی‌بیند و نزدیک‌ترین مدل‌ها به آن، رانا پلاس و سورن پلاس XU7P هستند که هردو در بازار بیش از ۶۰۰ میلیون تومان قیمت دارند. خودرو سایپا سهند پارس خودرو (Saipa Sahand) از نظر قیمت، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، بررسی طراحی ظاهری مورد توجه خریداران است. سهند در دو تیپ S و G عرضه می شود که از نظر امکانات داخلی تفاوت های قابل توجهی دارند. تیپ S به عنوان نسخه پایه، با صندلی های پارچه ای و داشبورد و رودری های تک رنگ عرضه می شود.

این پلتفرم همان پلتفرمی بوده که در خودروهای تیبا، ساینا و اطلس نیز استفاده می‌شود. طراحی بدنه این خودرو نسبت به ساینا تغییراتی داشته است و ظاهر آن کمی مدرن‌تر و جذاب‌تر شده است. از امکانات احتمالی این خودرو می‌توان به روکش چرمی صندلی، دوربین عقب، صفحه نمایشگر لمسی، فرمان برقی، پنل کیلومتر شمار دیجیتال، کروز کنترل، سانروف یا سقف شیشه‌ای و استارت دکمه‌ای اشاره کرد. سهند سایپا یک خودروی سدان است که بر روی پلتفرم نام آشنای X200 سایپا که پلتفرمی مشترک با ساینا، تیبا و کوییک است، ساخته شده و در کلاس سایز B سدان ها قرار می گیرد.

پارس خودرو سهند دارای یک موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی است که دارای ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ است و می تواند به وسیله گیربکس ۵ سرعته دستی یا گیربکس cvt ، نهایت قدرت ۹۰ اسب بخار و گشتاور نهایی ۱۳۷ نیوتن متر را به چرخ های جلو منتقل کند. چراغ های عقب دو تکه و باریک با طراحی دو رنگ به درب صندوق انتقال یافته اند و حالتی مشابه سدان های متوسط فولکس واگن ایجاد کرده اند. این چراغ ها، همراه با صندوق عقب جدید و لوگوی پارس خودرو، نمایی نسبتا مدرن و زیبا به عقب خودرو بخشیده اند.

سهند پارس خودرو در دو تیپ S و G عرضه می‌شود که تیپ G دارای امکانات رفاهی بیشتری است. از جمله امکانات موجود در سهند S می‌توان به سیستم تهویه نیمه‌اتوماتیک، ترمز کمکی، کنترل کشش و پایداری، دیلایت، اتولایت، سیستم پایش فشار تایر، فرمان دی کات، صندلی پارچه‌ای، ایزوفیکس، آینه جانبی برقی و سنسور دنده عقب اشاره کرد. در تیپ G، علاوه بر این امکانات، دکمه‌های کنترلی روی فرمان، صندلی چرمی و پارچه‌ای، تریم داخلی دو رنگ، گرمکن آینه بغل، سانروف، نمایشگر ۷ اینچی، دوربین عقب، بلندگوهای عقب و آنتن کوسه‌ای نیز افزوده شده است.

گنجایش باک سوخت سهند سایپا تغییری نکرده و 41 لیتر بنزین را درون خود جا می‌دهد. طبق اظهارات محمدعلی تیموری، مدیرعامل سایپا، طرح پیش فروش سهند در فروردین ۱۴۰۳ برای متقاضیان ثبت نام خودرو سهند کلید زده شد. هنوز قیمت قطعی برای این خودرو اعلام نشده اما خریداران بایستی در مرحله اول، مبلغ ۲۲۴ میلیون تومان پیش پرداخت نمایند.

از سایر ویژگی‌های طراحی این خودرو می‌توان به طراحی فرورفته بین دو چراغ عقب، خطوط حجم دهنده روی سپر، نصب دی‌لایت در فرورفتگی دو طرف سپر جلو، چراغ‌های LED و جلوپنجره ماتریسی نگینی اشاره کرد. بر خلاف ساینا و ساینا اس که پلاک عقب روی در صندوق نصب می‌شد، اکنون طراحان آن را روی دیفیوزر نصب کرده‌اند. طراحان سایپا سهند اگزوز را نیز در دیفیوزر قرار داده‌اند که به واسطه این تغییر دیگر منبع اگزوز حالت آویزان نداشته و به نوعی پنهان شده است. خودرو سهند سایپا به دلیل مشخصات فنی جذابی که دارد، مورد توجه بسیاری از مصرف‌کنندگان قرار گرفته است که در جدول زیر می‌توانید برخی از مهم‌ترین مشخصات آن را مشاهده کنید.

یکی دیگر از مزایا و معایب سهند پارس خودرو به هزینه‌های نگهداری پایین‌تر آن در مقایسه با خودروهای دیگر مربوط می‌شود. به دلیل استفاده از قوای محرکه مشترک با تیبا و ساینا، قطعات این خودرو قیمت پایین‌تری نسبت به خودروهای کارکرده هم قیمت همچون انواع پژو دارند و این موضوع می‌تواند یکی از مزیت‌ها و نقاط قوت سهند باشد. از جمله این امکانات می‌توان به دو کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو، سیستم ترمز ضدقفل، توزیع نیروی ترمز، ترمز کمکی، کنترل کشش و کنترل پایداری اشاره کرد. البته در نسخه G برخی از امکانات اضافی مانند سیستم تهویه اتوماتیک، سنسور عقب و گرمکن آینه بغل نیز گنجانده شده است. خودروی سهند، محصول جدید شرکت پارس خودرو، یکی از جدیدترین تولیدات داخلی است که با هدف پاسخ به نیازهای مشتریان در دسته خودروهای اقتصادی عرضه شده است.

در نمایشگاه تحول صنعت خودرو ۱۴۰۱ فرصتی پیش آمد تا نمونه‌ اولیه این خودرو به همراه مشخصات کلی آن به نمایش درآید. در ادامه قصد داریم به بررسی ماشین سهند سایپا پرداخته و مشخصات فنی سهند سایپا به همراه دیگر ویژگی‌های این سدان جدید مبتنی بر پلتفرم تیبا ایکس۲۰۰ را به اطلاعتان برسانیم. حداکثر قدرت موتور خودرو سهند سایپا ۹۰ اسب بخار در دور موتور ۵۰۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور آن ۱۳۷ نیوتن متر در دور موتور ۲۵۰۰ دور در دقیقه است. این اعداد نشان می‌دهند که موتور سهند سایپا برای رانندگی‌های روزمره و شهری مناسب است و می‌تواند عملکرد قابل قبولی را ارائه دهد؛ هر چند وزن بالای آن نسبت به توان موتور، خبر از شتاب نه‌چندان مناسب این محصول می‌دهد. سهند سایپا، به عنوان جدیدترین محصول این شرکت خودروسازی، در واقع فیس‌لیفتی از سایپا ساینا محسوب می‌شود و از نظر طراحی و امکانات نسبت به آن بهبودهایی داشته است. در یک نگاه کلی، سهند S و سهند G دو مدل مختلف از این خودروی تازه‌وارد هستند که دارای قوای محرکه یکسان هستند و صرفا از نظر امکانات و آپشن‌ها با یکدیگر تفاوت دارند.

سیستم نمایشگر سرگرمی مقداری جلو آمده و ابعاد آن نسبت به نمونه‌های دیگر کوچکتر است با این حال دسترسی به آن برای سرنشینان راحت‌تر و در هنگام رانندگی برای راننده دشوارتر است. تلاش ما انتشار اخبار و مطالب روز حمل و نقل و وسایل نقلیه در ایران و جهان برای بازدیدکنندگان علاقه‌مند و ارائه و تبادل اطلاعات مفید و صادقانه در محیطی جذاب و دوستانه است. همچنین مایلیم تجربیات، دانسته‌ها و نظرات شما را که برای همگی ما مفید و راه‌گشاست، بدانیم. بازنشر محتوا بدون اشاره به منبع، غیرمجاز و حق car.ir برای پیگیری از طریق DMCA محفوظ است.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. چین در حال حاضر ، قطب صنعت خودرو سازی دنیا است .پاکستان هم که ، اصلا خودروسازی نداره .من نمیدونم که شما این همه اطلاعات تخصصی را ، از کجا کسب کردی .

برخی خودروی سهند را پراید پلاس می‌ نامند و برخی اعتقاد دارند نسخه فیس لیفت ساینا است. در کل می توان سهند را یک خودروی نسل سوم از تیبا شناخت که هم کارآمدتر است و هم زیبایی بیشتری دارد. سهند هم در بخش تزئینات بدنه و هم در بخش قوای محرکه و متریال کابین امیدوار کننده به نظر نمی‌رسد. با بررسی کابین این خودرو شاهد استفاده از پلاستیک‌های خشک در سراسر آن خواهید بود. وضعیت قوای محرکه نیز همین‌گونه است و نباید انتظار بالایی از کیفیت قطعات آن داشته باشید. وبسایت کار مگز در تلاش است تا جدید ترین و به روز ترین اخبار خودرو را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

ماشین سهند سایپا و اطلس سایپا هر دو دارای سیستم تهویه اتوماتیک، فرمان اسپرت زیبا با دکمه های کنترلی روی آن و همچنین صفحه نمایش لمسی 7 اینچی می باشند. جنس و متریال استفاده شده در ماشین سایپا سهند s و اطلس از مرغوب ترین نوع موجود در بازار می باشد و تریم داخلی هر دو ماشین دورنگ و خیره کننده است. مقدار مصرف سوخت در 100 کیلومتر در هر دو ماشین 7.1 لیتر است و حداکثر قدرت موتور و حداکثر گشتاور در خودرو سهند s و اطلس برابر است. در کل مشخصات سهند s و اطلس را که به خوبی مقایسه کنید متوجه شباهت های بسیاری می شوید. تفاوت عمده این دو ماشین در طراحی ظاهری و ارگونومیک آن ها است و همچنین در امکانات نیز ماشین اطلس سایپا کمی مجهز تر از سهند سایپا می باشد.

نمای عقبی این خودرو محبوب سایپا با چراغ‌های باریک دو رنگ و صندوق با طراحی اسپرت هم نسبتا زیبا و جوان‌پسند است؛ با این حال بخش کناری سایپا سهند تفاوت چندانی با ساینا و تیبا ندارد. یکی از اصلی‌ترین دلایل محبوبیت سایپا سهند مشخصه‌های فنی آن است که در ادامه این بخش به بررسی طراحی بدنه این خودرو و طراحی داخلی آن خواهیم پرداخت و برخی از مشخصات فنی سهند را در قالب جدول بیان می‌کنیم. خودرو سهند به عنوان یک محصول جدید از ایران خودرو، گزینه ای جذاب برای خریداران داخلی محسوب میشود. طراحی مدرن، پیشرانه قدرتمند، امکانات رفاهی متنوع و ایمنی بالا از جمله ویژگی های بارز این خودرو هستند.

استفاده از مواد بی‌کیفیت در کابین، تأثیر منفی بر تجربه رانندگی می‌گذارد و می‌تواند ایمنی سرنشینان را در شرایط بحرانی به خطر بیندازد. خرید سایپا سهند با سیستم ترمز ضد قفل ABS و سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD همراه است. این سیستم‌ها با همکاری یکدیگر، ایمنی بیشتری را در هنگام ترمزگیری فراهم می‌کنند؛ سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، نیروی ترمز را به صورت متناسب بین چرخ‌های جلو و عقب توزیع می‌کند و از انحراف خودرو در هنگام ترمزگیری جلوگیری می‌کند. همچنین برخورداری از سامانه VVT یا همان زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌های سوخت به عنوان اصلی‌ترین تغییرات این پیشرانه محسوب می‌شود. ضمن این که امکان تطبیق این پیشرانه یورو 5 با استاندارد آلایندگی یورو 6 نیز وجود خواهد داشت. این پیشرانه قادر است قدرتی برابر با 90 اسب بخار و گشتاور 135 نیوتن‌متر را به تولید برساند.

عرضه سایپا سهند در این محدوده قیمتی، آن را به رقیب جدی رانا پلاس ایران خودرو تبدیل می‌کند. سهند از نظر قوای فنی در مقابل رانا پلاس ضعیف ظاهر می‌شود اما امکانات رفاهی پرشمار و همچنین عرضه انبوه، می‌تواند رقیب ایران خودرویی را به شکست وادار کند. در شرایطی که سدان‌های اقتصادی چینی از بازار ایران خارج شده‌اند، احتمال می‌رفت که نسخه اتوماتیک سایپا سهند در بازار بدون رقیب جدی باشد که این شرکت به دلایلی از عرضه نسخه دنده اتوماتیک منصرف شد. فرمان خودرو سهند به صورت D کات بوده و غربیلک آن نیز به صورت ۳ شاخه به همراه کلیدهای کنترلی طراحی شده است. فضای کابین با توجه به اینکه پلتفرم خودرو با ساینا، تیبا و کوییک مشترک است، مشابه با همین خودروها است و فضای نسبتا مناسبی دارد.

بر روی کاپوت از خطوط طراحی موازی استفاده شده است تا جلوه بهتری به این خودرو دهد . جلو پنجره ها طراحی لوزی شکل دارند و در وسط جلو پنجره نشان پارس خودرو دیده می شود و در پایین جلو پنجره نواری کرومی رنگ وجود دارد که چراغ ها را به یکدیگر وصل می کند. در دومین بخش از بررسی مزایا و معایب سهند پارس خودرو به نقاط ضعف این خودرو می‌رسیم.

ما در این محتوا در مورد مهم‌ترین مشخصات سهند و مزایا و معایب آن با شما صحبت کردیم و به مقایسه آن با خودرو اطلس پرداختیم. در پایان هم در مورد قیمت سایپا سهند برای طرح پیش‌فروش آن در فروردین ۱۴۰۳ توضیحاتی را دادیم. آیتول یک سامانه جامع خدمات خودرو است که خدماتی مانند استعلام و پرداخت خلافی، نوبت دهی تعویض پلاک، استعلام عوارض آزادراهی،  پرداخت طرح ترافیک ، مالیات نقل و انتقال خودرو و صدها خدمت دیگر را ارائه می‌دهد. اگر بخواهیم نمای عقب خودروی سهند را مورد بررسی قرار دهیم می توان گفت چراغ‌ های عقبی خودرو نسبت به نمونه‌های دیگر خودروهای سایپا بیشترین تغییرات را به خود اختصاص داده‌اند. به  طور کلی در بخش طراحی کابین سهند پارس خودرو دارای طراحی بروزتری نسبت به نسل های قبلی خود است. مهم ترین چیزی که در بخش طراحی کابین ، توجه ها را به خود جلب می کند استفاده از تریم دورنگ است.

همچنین پیشنهاد می‌کنیم برای اطلاع از اخبار ثبت نامی این خودرو به صفحه ثبت نام شاهین مراجعه کنید. با توجه به انتظارات مشتریان و رقابت فزاینده در بازار خودرو، ارائه نسخه‌ متنوع از سهند با امکانات و قیمت‌ مختلف میتواند به جذب بیشتر مشتریان کمک کند. همچنین، تبلیغات مناسب و بررسی دقیق بازخوردهای کاربران، نقش مهمی در تثبیت جایگاه این محصول در بازار خواهد داشت.

ظاهر زیباتر و آپشن‌هایی که در نگاه اول راضی کننده به نظر می‌رسند، شاید بتوانند متقاضیان این خودرو را امیدوار کنند. طبق زمزمه‌هایی که به گوش می‌رسد، سایپا خیال دارد سهند را در چندین تیپ طراحی و تولید کند که شامل نسخه‌های لو آپشن و فول خواهند شد. در مجموع، خرید سایپا سهند می‌تواند برای افرادی که به دنبال یک خودروی جادار، کم استهلاک و با قطعات فراوان هستند، گزینه مناسبی باشد.

این موتور که با کد M15i شناخته می‌شود، در واقع نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته موتور M15 است. سهند جایگزینی برای برخی مدل های قدیمی تر ایران خودرو به شمار می رود و با امکانات و طراحی جدیدی وارد رقابت شده است. سهند S تیپ پایهٔ این خودرو محسوب می‌شود که تجهیزات و امکانات کمتری نسبت به سهند G دارد ولی در بخش فنی یکسان است. کل ماشین های سایپا بر مبنای تیبا صندوق دار هستش و انگار بقیه ماشینهاشون رو بر مبنای اون ساختن،،احتمالا تیبا صندوق دار براشون توجیه اقتصادی ندارد یه کم آپشن روی ماشین های جدیدش میذاره که گرونتر بفروشم. از سوی دیگر، موفقیت خودرو سهند در بازار به عواملی مانند کیفیت مونتاژ، دوام قطعات و عملکرد آن در شرایط مختلف آب و هوایی کشور بستگی دارد. در نمای جانبی، رینگ‌ آلومینیومی اسپرت و دستگیره‌ هم رنگ بدنه بر جذابیت ظاهری سهند افزوده اند.

در بخش رودری ها شاهد استفاده از پلاستیک خشک هستیم که طراحی دو رنگ آن جلوه خوبی را ایجاد کرده است.در بخش داشبورد نیز از شاهد استفاده از ترکیب رنگ های خوبی هستیم که حس خوبی را به سرنشینان می دهد. دریچه های سیستم تهویه طراحی گرد و اسپرتی دارند و درون یک قاب کرومی رنگ قرار گرفته اند. این پلت فرم ها و پیشرانه ها متاسفانه در دنیای خودرو نه تنها جایگاهی ندارد بلکه تولید آنها منسوخ و ممنوع شده است.

از سوی دیگر، کابین جادار برای خودرویی در این کلاس، طراحی داخلی زیباتر و بروزتر، پیشرانهٔ کم‌استهلاک و فراوانی قطعات یدکی را هم می‌توان ازجمله مزایای سهند S برشمرد. متاسفانه در اینجا با یک محصول جدید که بر اساس پلتفرمی مدرن ساخته شده باشد، طرف نیستیم. سهند سایپا در واقع فیس‌لیفت خودرو ساینا محسوب می‌شود که نمای جلو و پشت آن به طرز کاملا زیبا و دلچسبی تغییر کرده است. سال ۱۴۰۰ بود که مطلع شدیم دومین خودروساز بزرگ کشور قصد دارد یک سدان جدید با نام سهند سایپا را به بازار ارائه دهد.

این خودرو با طراحی مدرن و امکانات به‌روز، توجه بسیاری از علاقه‌مندان به خودروهای سواری را جلب کرده است. سهند بر اساس پلتفرم به‌روزرسانی‌شده‌ای ساخته شده و با تمرکز بر مصرف سوخت بهینه، راحتی سرنشینان و قیمت رقابتی به بازار عرضه شده است. با وجود ویژگی‌های مثبت، بازار این خودرو تحت تأثیر رقابت شدید با سایر خودروهای داخلی و خارجی است که ارزش آن را در مقایسه با امکانات ارائه‌شده به چالش می‌کشد. این تجهیزات شامل نمایشگر سیستم سرگرمی، دوربین عقب، سانروف و روکش چرمی صندلی‌ها می‌شوند. طراحی داخلی سهند سایپا نیز دستخوش تغییرات بسیاری شده؛ نمونه موجود در نمایشگاه  از کابین و داشبورد دورنگ بهره مند بود که باید دید در نسخه های تحویلی کماکان به صورت دو رنگ عرضه می شود یا خیر!

طبق فرمایش کاتالوگ درباره مشخصات ماشین سهند، این خودرو پیرو استاندارد عدم آلایندگی یورو ۵ است و بنابراین برای عملکرد نیاز به بنزین باکیفیت خواهد داشت. یکی از کامنت‌هایی که منتقدان هنگام بررسی خودرو سهند دادند، در ارتباط با اسکی رفتن پارس خودرو از دیزاین سدان‌های فولکس واگن در طراحی این خودرو و به ویژه نمای عقبی و چراغ‌های دوتکه بود. با این حال، استفاده از پلتفرم مشابه همچنان حس طراحی ایرانیزه شده‌ای برای سهند باقی گذاشته است.

همچنین طراحی کنسول میانی نسبت به ساینا اندکی تغییر کرده است که در نتیجه آن اهرم تعویض دنده با صندلی اندکی فاصله گرفته است. با وجود تغییر در برخی قسمت‌های نمای داخلی سهند، این خودرو همچنان براساس پلتفرم پراید شکل گرفته است و فاصله محوری مشابهی نسبت به ساینا دارد. این خودرو با فاصله بین دو محور 2.4 متر، همچنان یک سدان جمع و جور به حساب می‌آید.

از دیگر مشخصات ظاهری بیرونی می‌توان به هک نام سهند و لوگوی پارس خودرو در درب صندوق اشاره کرد. استفاده از پلاستیک نرم در بخش‌ های نزدیک به سرنشینان و کیفیت بالاتر اجزای کابین نسبت به سایر محصولات پیشین سایپا از دیگر ویژگی‌ های طراحی داخلی این خودرو است. جلوپنجره مشکی با طرح لوزی و قاب کرومی به خوبی تا کنار چراغ ها امتداد یافته است و سپر جلو با طراحی جدید، چراغ های مه شکن خطی و خطوط حجمی روی کاپوت، نمایی اسپرت و جوان پسند به خودرو داده اند. در نمای جانبی، تغییرات عمده ای مشاهده نمی شود و این بخش همچنان شباهت زیادی به ساینا دارد. تنها تفاوت مهم، استفاده از رینگ های آلیاژی در تیپ G و قالپاق جدید در تیپ S است.

تعداد سرنشین این خودرو ۵ نفر اعلام شده است و وزن آن نیز به ۱۱۰۰ کیلوگرم می‌رسد. سهند سایپا در رنگ‌های مختلفی از جمله سفید، مشکی، نقره‌ای، خاکستری، قرمز و آبی به بازار عرضه شده است. این پیشرانه ضمن برخورداری از کوئل‌های جدید، بالانسر شفت آن نیز ارتقا پیدا کرده و در کنار شتاب اولیه و قدرت حرکتی بهتر اکنون لرزش و صدای کمتری را تولید می‌کند.

قیمت خودرو سهنددر جدیدترین طرح پیش‌فروش سایپا که در فروردین ۱۴۰۳ اعلام شده، امکان ثبت‌نام برای خرید خودرو سهند نیز برای متقاضیان فراهم گردیده است. متقاضیان باید مبلغ ۲۲۴ میلیون تومان را به‌عنوان پیش‌پرداخت واریز کنند، و قیمت نهایی خودرو در زمان تحویل، که بین مرداد تا اسفند ۱۴۰۳ خواهد بود، به‌روز تعیین خواهد شد.در حال حاضر (مهر ۱۴۰۳) این خودرو به تازگی وارد بازار شده است. براساس قیمت در سایت های خرید و فروش خودرو، قیمت سهند بین ۴۵۰ تا ۵۵۰ میلیون تومان محاسبه شده است.زمان تحویل خودرو سهند چه زمانی است؟زمان تحویل خودرو سهند مطابق با طرح پیش‌فروش سایپا، بین مرداد تا اسفند ۱۴۰۳ اعلام شده بود.

موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی، ۴ سیلندر ، ۸ سوپاپ که قادر است روی هم رفته ۹۰ اسب بخار و ۱۳۷ نیوتن  متر گشتاور از طریق گیربکس ۵ سرعته دستی یا گیربکس اتوماتیک CVT به چرخ های جلو منتقل کند. سهند سایپا یک سدان زیبای اقتصادی با طراحی کاملا قابل قبول به ویژه در نمای جلو و عقب محسوب می‌شود. طراحی کابین آن نیز می‌تواند مورد پسند و رضایت مشتریان واقع شود، به ویژه اگر با یک متریال نسبتا باکیفیت همراه باشد، قطعا ضریب رضایت مشتری از این خودرو بسیار بیشتر خواهد بود. ماشین سهند s سایپا از خانواده خودرو های اقتصادی این شرکت می باشد و مانند ماشین های دیگر این دسته سایپا مثل پراید، تیبا و ساینا سهم زیادی از خودرو های ارزان قیمت را از آن خود کرده است..

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *