ام وی ام ۱۱۰ لاکچری، مشخصات ام وی ام ۱۱۰ لاکچری خودرو
تیپ کامفورت ام وی ام ۱۱۰ اس از داشتن برف پاک کن عقب، سنسور دنده عقب و رینگهای آلومینیومی محروم است. همچنین نکته نه چندان جالب در این خودرو قرار گیری دستگیره درب عقب بوده که متصل به لچکی عقب طراحی شده و ارگونومی بدی برای باز شدن دارد. سایز رینگ ها نیز در این خودرو 1 اینچ نسبت به نسل قبل افزایش پیدا کرده است. با توجه به تمامی نکاتی که درباره این مدل خودرو گفته شد، ام وی ام ۱۱۰ اس گزینه مناسبی برای رفت و آمد های شهری در ترافیک های سنگین تهران است و با توجه به ابعاد کوچکی که دارد مشکلی برای جای پارک شما به وجود نمیآورد. وظیفه انتقال قدرت پیشرانه ام وی ام ۱۱۰ اس به چرخهای جلوی خودرو بر عهده یک جعبه دنده ۵ سرعته دستی است. نسل جدید ام وی ام 110 با نام ام وی ام 110S توسط مدیران خودرو عرضه می شود.
ام وی ام ۱۱۰ یا چری QQ یک هاچبک چینی بسیار جمعوجور و ریزنقش است که میتوان آن را کپی محصولی کرهای به نام دوو ماتیز دانست. دوو ماتیز برای چند سال روی خط تولید شرکت کرمان موتور در ایران حضور داشت، اما پس از واگذاری مالکیت شرکت دوو به کمپانی خودروسازی جنرال موتورز آمریکا، شراکت کرمان موتور با دوو نیز به خط پایان رسید و تولید دوو ماتیز در ایران برای همیشه متوقف شد. با توجه به نمای بدنه بسیار کوچک یاین خودرو، فضای داخلی و کابین آن کاملا به اندازه بوده و راحتی سرنشینان را فراهم میکند. البته این قول را نمیدهیم که در مسافت های طولانی همچنان راحت و مناسب باقی بمانند.
امروزه بازار این دست از خودروها در ایران چندان داغ نبوده و خودروهای بسیار کمی در آن حضور دارند که یکی از معدود انتخابهای درست همین ام وی ام ۱۱۰ اس است. این خودرو با دارا بودن پیشرانه ۳ سیلندره و حجم موتور ۱۰۰۰ سی سی بوده و گشتاور و قدرتی به ترتیب ۹۳ نیوتن متر و ۶۸ اسب بخار دارد. البته بالا بودن قیمت ام وی ام ۱۱۰ اس با توجه به امکانات محدود و پیشرانه نه چندان قدرتمند امری غیر منطقی است چرا که این خودرو تقریبا با قیمت پراید ۱۱۱ برابری میکند اما مشخصات فنی این مدل پراید بسیار قابل توجه تر از این ام وی ام کوچک است.
غربیلک فرمان به صورت سه شاخه با ظاهری ساده طراحی شده و خوش دست به نظر می رسد. یکی از نکات متفاوت کابین MVM ۱۱۰S صفحه کیلومتر شمار کاملا دیجیتال این خودرو است. همچنین از فضای داشبورد در این خودرو خبری نیست و تنها یک فضای کوچک بدون درب در جلوی سرنشین جلو قرار دارد. از نظر فضای کابین MVM ۱۱۰S خودرویی کوچک است که تنها برای ۴ نفر فضای کافی دارد. فضای پا و سر برای سرنشینان هر دو ردیف نسبتا مناسب بوده اما فضای صندوق عقب فدای فضای پای ردیف دوم شده است. ام وی ام ۱۱۰S در بخش کابین نیز به کلی نسبت به نسل قبل متفاوت و البته بهتر شده است.
ام وی ام 110 حدود ۱۰ سال روی خط تولید شرکت مدیران خودرو حضور داشت تا آنکه از تابستان ۱۳۹۴ نسخه فیس لیفت این مدل با نام ام وی ام 110S وارد بازار کشور شد. ظاهر ام وی ام 110 اسپرت نسبت به قبل تغییرات نسبتا زیادی را به خود دید و شمایل اصطلاحا فانتزیتری را به نمایش میگذاشت. متریال داشبورد از پلاستیک نه چندان باکیفیت ساخته شده که برای خودرویی در این رنج قیمت چندان دور از انتظار نخواهد بود. به طور کل طراحی فضای داخلی ام وی ام ۱۱۰ اس گرچه نسبت به گذشته خوشایندتر به نظر میرسد اما همچنان نقدهایی بر آن وجود خواهد داشت که البته با توجه به قیمت خودرو، این کمبودها چندان غیر قابل انتظار نیست. با این حساب بازار هدف دوو ماتیز در ایران خالی ماند و خودروسازان کشور باید فکری به حال پر کردن مجدد آن برمیداشتند.
شما هم نام ام وی ام ۱۱۰S را بارها شنیده و مدل های مختلف آن را در خیابان های شهر دیده اید. در اواخر دهه ۷۰ میلادی بود که خودرویی جمع و جور و کوچک با نام دوو ماتیز توسط چینی ها ب به عرضه میدان گذاشت و توانست طرفداران بسیاری را به خود اختصاص دهد. این خودرو کم مصرف، کوچک، و باکیفیت با توجه به طراحی تخم مرغی خود در چشم خریدار بسیار دیدنی بود و قیمت مناسب آن نیز بر محبوبیت بیشتر آن دامن زد. ام وی ام ۱۱۰S نسل جدید خودروی نام آشنای ام وی ام ۱۱۰ یا همان چری QQ بود که توانست به واسطه طراحی پویا و قابل قبول در کنار نکات مثبتی مانند ابعاد فوق العاده جمع و جور و مصرف بسیار پایین مورد استقبال قرار گیرد. این خودرو اکنون دیگر تولید نشده اما نمونههای کارکرده آن با تیپهای مختلف در بازار خودرو وجود دارد که هنوز هم میتواند یک گزینه نسبتا بهروز و مناسب در دسته خودروهای جمع و جور شهری باشد.
سرنشینان جلو فضای مناسبی را در اختیار دارند اما به خاطر فضای صندوق جای پای سرنشینان عقب محدود است. در قسمت انتهایی یا عقب MVM ۱۱۰S باز هم یک طراحی پویا و بهروز، هماهنگ با قسمت جلو خودرو را شاهد هستیم. چراغهای اصلی به صورت ستونی با ظاهری بزرگ در دو طرف خودرو طراحی شدهاند و میان این دو، شیشه بزرگ عقب قرار گرفته است. این شیشه بزرگ در واقع درب محفظه بار یا صندوق عقب خودرو بوده که به سمت بالا باز شده و میتوان اندک وسایلی را درون صندوق کوچک این خودرو قرار داد.
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
در تیپ های اسپرت این خودرو شاهد دو رنگ بودن بدنه آن هستیم که نمای زیباتری را در نگاه بیننده به وجود میآورد. رانندگی در شلوغی های شهری و پیدا کردن جای پارک برای تمامی افرادی که روزانه در خیابان های شهری در حال رفت و آمد هستند امری سخت و دشوار است. ام وی ام ۱۱۰ اس که یک هاچبک مینی محسوب میشود گزینه بسیار مناسبی برای بسیاری از افرادی است که این رفت و آمد های روزانه را انجام میدهند. در این بخش از مقاله یدک یار قصد داریم تا به بررسی ام وی ام ۱۱۰ اس پرداخته و ویژگی و مشخصات فنی آن را در اختیار شما قرار دهیم. همچنین گشتاور حاصل از این پیشرانه ۱۲ سوپاپ، برابر ۹۳ نیوتن متر است که در بازه ۳۵۰۰ تا ۴۵۰۰ دور در دقیقه پدیدار خواهد شد. حداکثر سرعت این خودروی ۹۳۶ کیلوگرمی برابر ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت عنوان شده و گنجایش باک سوخت آن در حدود ۳۵ لیتر است.
البته در صورت توجه به قیمت و کلاس خودرو شاید کمبودهای این چنینی کابین چندان برجسته به نظر نرسند. یکی از منفی ترین نکات نسخه های کامفورت ام وی ام ۱۱۰ اس حذف برخی اپشن های حیاتی و ایمنی مانند گرمکن و برف پاک کن شیشه عقبی است. این خودرو ایمنی چندانی ندارد اما در مقایسه با خودروهایی نظیر پراید قطعا عملکرد بهتری دارد! دو کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو و سیستمهای ترمز ABS و EBD تنها تجهیزات ایمنی آن است.
در نسخهٔ وباپلیکیشن نیازی به دانلود و بهروزرسانی نیست و کاربران iOS و اندروید با دسترسی به آیکون اپلیکیشن در کنار سایر اپهای موبایل خود میتوانند از آن استفاده کنند. تلاش ما انتشار اخبار و مطالب روز حمل و نقل و وسایل نقلیه در ایران و جهان برای بازدیدکنندگان علاقهمند و ارائه و تبادل اطلاعات مفید و صادقانه در محیطی جذاب و دوستانه است. همچنین مایلیم تجربیات، دانستهها و نظرات شما را که برای همگی ما مفید و راهگشاست، بدانیم. شبکههای اجتماعی دیجیاتو سریعترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است.
همچنین، خریداران با توجه به قیمت عرضه شده برای این خودرو ترجیح به این موضوع دارن که به سراغ موتور های قدرتمند تری چون پژو ۲۰۶ تیپ ۲، تیبا، و ساینا بروند. طراحی ظاهری ام وی ام 110 اسپرت نسبت به مدل پیشین از المانهای ظاهری جالبتری برخوردار شده و چهرهای خندهرو و اصطلاحا فانتزی را به معرض دید قرار داده است. در نمای جلو دیگر اثری از آن حالت خنثی و گنگ گذشته دیده نمیشود و شاهد حالتی خندان در نسخه S هستیم. چراغهای جلو شکل دایرهای ساده مدل پیشین را کنار گذاشته و فرمی بیضیمانند و برجسته به خود گرفتهاند.
به طور کلی نمای ظاهری ام وی ام ۱۱۰s نسبت به گذشت بسیار زیباتر شده و در صورتی که طرفدار این کلاس از خودروهای کوچک شهری باشید، احتمالا میتواند نظر مثبت شما مشتری ایرانی را به سوی خود جلب نماید. با ورود به کابین ام وی ام 110 اسپرت نسخه اس شاهد نوعی طراحی نسبتا متعادل با رگههایی از خلاقیت هستیم که در نوع خود جالب و متناسب با نمای بیرونی خودرو به نظر میرسد و نسبت به گذشته پیشرفت مناسبی را شاهد بوده است. طرح داشبورد اندکی خلاقانه و متمایز به نظر رسیده و همچون بدنه خودرو از احجام فانتزی در طراحی آن بهره گرفته شده است. در اینجا از در جعبه داشبورد خبری نیست و یک محفظه خالی در سمت سرنشین روی داشبورد تعبیه شده که جلوه جذابی را پدیدار نکرده است. فرورفتگی بالای کنسول میانی داشبورد نیز حالتی شبیه به یک بشقاب مقعر به وجود آورده که به نظر میرسد برای قرار دادن لوازم تزئینی یا جعبه دستمال کاغذی مناسب باشد.
چهره mvm110s پس از فیس لیفت از آن حالت گنگ و سادهلوحانه خود به یک وضعیت بشاش که نشاط و سرزندگی را به بیننده انتقال میدهد، تغییر یافته است. این خودرو در بازار رقبایی همچون کوییک، تیبا، ساینا، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ و پراید ۱۱۱ را دارد. جای شما در این لیست خالی است، فروشگاه خود را در معرض دید بیش از یک میلیون کاربر روزانه زومیت قرار دهید. بازنشر محتوا بدون اشاره به منبع، غیرمجاز و حق car.ir برای پیگیری از طریق DMCA محفوظ است. تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد.
ام وی ام ۱۱۰ لاکچری (mvm 110 luxury) جزو اولین خودروهای چینی بازار ایران بود که توسط کرمان موتور به ایران عرضه شد. در دهه 80 شمسی فعالیت شرکت کرهای دوو در ایران شدت گرفت و در کنار محصولاتی همچون دوو سیلو و دوو اسپرو پای یک هاچ بک کوچک شهری جدید نیز به بازار ایران باز شد و آن خودرویی نبود جز دوو ماتیز! از همان ابتدای ورود دوو ماتیز به ایران القابی مانند جارو برقی به این خودرو نسبت داده شد اما رفته رفته با عملکرد خوبی که ماتیز از خود نشان داد توانست در بازار جای خود را باز گرده و محبوبیت خود را بیشتر کند. اما با مالکیت شرکت جنرال موتورز آمریکا بر شرکت دوو، این خودروساز کرهای از ایران رفت تا در کنار فقدان محصولات سدان پرطرفدارش، جای خالی ماتیز نیز احساس شود. ام وی ام ۱۱۰S از خودرو های تولید شده توسط شرکت مدیران خودروست که برای اولین بار در سال ۱۳۹۴ عرضه شد. این خودرو به واسطه طراحی جمع و جور و فانتزی خودرویی مناسب برای ترافیک های شهری است و تاکنون در سه تیپ کامفورت، لاکچری، و اسپرت لاکچری عرضه شده است.
ظاهر کلی بدنه ام وی ام ۱۱۰ اس کاملا عاری از هر نوع خشونت است و بسیار نرم مهربان جلوه میکند. چراغ های مه شکل که در زیر چراغ های اصلی قرار گرفته و جلوپنجره را نیز در خود جای داده است. نمای جانبی خودرو را قرار گیری غیر متعارف دستگیره در بخش درب های عقبی تشکیل میدهد که طاهری مدرن و فانتزی به وجود آورده است. از نظر فضای کابین نیز ام وی ام 110 لاکچری خودرویی کوچک است که تنها برای 4 نفر فضای اتاق کافی دارد. ام وی ام ۱۱۰ اسپرت همانطور که اشاره کردیم نسل دوم چری QQ، یک هاچ بک جمع و جور شهری است. طراحی این خودرو نسبت به نسل قبل تفاوت بسیار زیادی پیدا کرده و خوشبختانه ظاهر بروز و بهتری دارد.
سایت پدال برگزیده مردم و داوران به عنوان بهترین سایت فارسی در حوزه خودرو از چهارمین، پنجمین و هفتمین جشنواره وب ایران است. پنل پخش صوت که فاقد درگاه سی دی بوده و از طریق پورت usb، قابلیت پخش آهنگ را داراست، نمایی بسیار قدیمی و از مد افتاده دارد. کلیدهای گردان تنظیم سیستم تهویه و سایر دکمههای مرسوم نیز در ناحیه زیرین آن جانمایی شدهاند. اتوماتش فکر کنم چهار سیلندره و فقط برای رفتن سرکار و بردن بچه ها به مهد و مدرسه میخوام. وباپلیکیشن یا PWA دیوار سرویسی است که نصب آن، استفاده از دیوار را بدون نیاز به دانلود اپلیکیشن و بهروزرسانی و تنها با کلیک روی آیکون آن فراهم میکند.
فیسلیفت ام ویام ۱۱۰ شامل تغییراتی ظاهری و فنی میشود و آن را به خودرویی بهروزتر تبدیل کرده است. به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، ام وی ام ۱۱۰ جزو اولین خودروهای چینی بازار ایران بود که توسط مدیران خودرو به بازار عرضه شد. این خودرو در اصل چری QQ نام دارد که در ایران با نام ام وی ام ۱۱۰ شناخته میشود.
شکرت مدیران خودرو در سال ۱۳۹۴ این نمونه را با پسوند S وارد بازار کرد که از لحاظ قیمتی در رده خانواده پژو ۴۰۵، سمند و ۲۰۶ قرار دارد و صد البته تاثیر منفی را در بازار آن به وجود آورد. در سال ۹۷ به بعد، مدیران خودرو تیپ های اسپرت لاکچری ام وی ام ۱۱۰ اس را در بازار روانه کرد. بعد از توقف تولید دوو ماتیز، شرکت مدیران خودرو با توجه به رده قیمتی پاینی که این خودرو شامل میشد اقدام به تولید ام وی ام ۱۱۰ اس نمود. البته این خودرو در ابتدا با نام چری QQ شناخته میشد اما با ورود ام وی ام ۱۱۰ اس، خریداران یکی پس از دیگری خصوصا بانوان به این خودرو علاقه مند شدند. از نظر ایمنی نیز نسل قبلی این خودرو ایمنی چندانی نداشت البته که در مقایسه با خودروهایی نظیر پراید قطعا عملکرد بهتری داشت! این خودرو نیز از نظر ایمنی با اینکه نسبت به قبل ارتقا پیدا کرده اما همچنان خبری از تست تصادف آن نیست!
درون کابین این خودرو با یک طراحی نسبتا ساده مواجه هستیم که در آن از المانهای دایرهای شکل زیادی استفاده شده است. در بالاترین قسمت داشبورد یک محفظه دایرهای بزرگ قرار داشته که ممکن است برای قرار دادن اشیا طراحی شده باشد. پس از آن دریچههای تهویه مطبوع خودرو، یک سیستم پخش ساده و سرانجام تنظیمات سیستم تهویه مطبوع به صورت دستی قرار دارند. با نگاه به قسمت پشت خودرو دو نکته توجه شما را به خود جلب خواهد کرد؛ اول چراغهای یکتکه تعبیه شده روی ستون C و در دو طرف شیشه عقب که نسبتا بزرگ و برجسته به نظر میرسند، دوم ناحیه مشکی رنگ سپر عقب که تقریبا مشابه با گونه موجود در سپر جلو طراحی شده است. همچنین در مدلهای اسپرت این خودرو بخشهایی از ستونها، سقف و نمای جانبی تا گلگیر عقب، به رنگ مشکی درآمدهاند که حس جسورانهتری در بیننده پدید میآورند.
هنگامی که دوو ماتیز وارد بازار ایران شد، با توجه به سابقه خوبی که دوو به واسطه برخی محصولات خود مانند سییلو و اسپیرو در بین ایرانیان برای خود به یادگار گذاشته بود، توانست توجهات اقشار مختلف به ویژه زوجهای جوان و بانوان را به سمت خود جذب نمایند. تیپ کامفورت از داشتن برف پاک کن عقب، رینگ های آلومینیومی و سنسورهای دنده عقب محروم می باشد. مصرف سوخت ترکیبی ام وی ام ۱۱۰ اس که یکی از نکات بسیار مثبت آن محسوب میشود تنها ۴.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. از نقطه نظر فضای سرنشینان نیز ام وی ام ۱۱۰s نسبت به گذشته بهتر عمل کرده و فضای کافی را در اختیار سرنشینان خود قرار میدهد؛ هرچند در ردیف عقب با توجه به ابعاد نبستا کوچک خودرو، قاعدتا محدودیتهایی وجود خواهد داشت. نمای عقب ام وی ام ۱۱۰s هم از اصول طراحی مشابه نمای روبرو این خودرو تبعیت نموده است. چراغها به صورت برجسته و کشیده طراحی شده و جناحین شیشه عقب را پوشش داده است.
سپر خودرو بزرگ و کشیده طراحی شده که مانند سپر جلو یک قسمت مشکی رنگ در انتهای آن قرار گرفته که میزبان چراغهای دنده عقب و مهشکن خودرو به همراه محل نصب پلاک است. ام وی ام ۱۱۰ اس در نمای جانبی ظاهر تخم مرغی شکل داشته و خطوط نه چندان برجسته، سادگی این قسمت را کاهش دادهاند. نکته جالب در این خودرو قرارگیری دستگیره درب عقب بوده که متصل به لچکی عقب طراحی شده که خاص به نظر میرسد اما ارگونومی مناسبی برای باز شدن ندارد. سایز رینگها نیز در این خودرو ۱ اینچ نسبت به نسل قبل افزایش پیدا کرده است. با توجه به محبوبیت خودرو چینی ماتیز که سال ها پیش در بازار ایران وجود داشت، شرکت مدیران خودرو با طراحی جدید تر و توانست نمونه پیشرفته تری از چری کیو کیو را با نام ام وی ام ۱۱۰ اس در بازار عرضه کند.
شکل و شمایل کاملا تخم مرغی ام وی ام ۱۱۰ اس در نگاه اول کاملا مشهود است، خصوصا زمانی که به چراغ های بیضی شکل و همچنان تخم مرغی شکل آن نگاه میکنید، این موضوع بیش از پیش در ذهن شما نقش میبندد. البته به اعتقاد بسیاری، ام وی ام ۱۱۰ اس خودرویی جذاب و شیک به حساب نمیآید، اما به معنی این نیست که ظاهر زشتی دارد. ام وی ام ۱۱۰ اس (MVM 110S) در ابتدا ورود خود به بازار رقیبی برای پراید محسوب میشد اما با توجه به بازار قطعات ضعیف و بازار دست دوم نامطلوب از این دور رقابت عقب ماند. البته امروزه تعداد زیادی از این نمونه خودرو در حال رفت و آمد در سراسر شهر است. وب سایت خودرو با هدف اطلاع رسانی در حوزه خودرو در آذر 92 فعالیت خود را آغاز نموده است. سعی بر آن بوده که مرجعی برای اطلاعات و مشخصات فنی خودروهای داخل ایران باشیم و بتوانیم به صورت تخصصی مقایسه، قیمت، تست و بررسی خودروها را انجام بدهیم.
این خودرو امکانات ایمنی نظیر دو کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو و سیستمهای ترمز ABS و EBD را دارا بوده و ترمز چرخهای جلوی آن از نوع دیسکی و در عقب از نوع کاسهای هستند. یکی از نکات متفاوت کابین این خودرو، صفحه کیلومتر شمار کاملا دیجیتال این خودرو است. همچنین از فضای داشبورد در این خودرو خبری نیست و تنها یک فضای کوچک بدون درب قرار دارد.
امکانات رفاهی و مشخصات فنی آن نیز در مقایسه با ابعاد و قیمت کلی خودرو تقریبا مناسب است. یکی از اولین خودروهای چینی موجود در بازار ایران ام وی ام 110S اسپرت لاکچری بود که توسط شرکت کرمان موتور در ایران عرضه شد. در دهه 80 شمسی فعالیت شرکت کرهای دوو در ایران بیشتر شد و علاوه بر محصولاتی مثل دوو سیلو و دوو اسپرو، یک هاچ بک کوچک شهری جدید نیز به بازار ایران آمد. اما بعد از این که شرکت جنرال موتورز آمریکا مالکیت شرکت دوو را بر عهده گرفت، این خودروساز کرهای از ایران رفت و فقدان محصولاتش در ایران احساس شد. کابین و داشبورد این خودرو باز هم نسبت به نسل قبلی خود بهبود های فراوان و مثبتی پیدا کرده است.
همچنین مصرف سوخت ترکیبی این خودرو که یکی از نکات بسیار مثبت آن محسوب میشود تنها ۴.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. همچنین سیستم تعلیق این خودرو در چرخ های جلو از نوع مک فرسون و در چرخ های عقب از نوع فنر پیچشی به همراه میله نگهدارنده بوده که سواری قابل قبولی را برای این خودرو به ارمغان آورده است. طراحی غربیلک فرمان از نوع سه شاخه نسبتا ساده با المانهای اسپرت است که در کنار نمای جذاب پنل کیلومترشمار، حس خوشایندی را به راننده منتقل میکند.
هنگام ورود به کابین ام وی ام اسپرت لاکچری با یک طراحی نسبتا ساده مواجه می شویم که در آن از المان های دایرهای شکل زیادی استفاده شده است. در حال حاضر ام وی ام 110s تنها در قالب نسخه اسپرت لاکچری به بازار عرضه میشود که بهای آن در کارخانه و بازار به ترتیب برابر 41,900 و 50 میلیون تومان است. ام وی ام 110s به یکی از ضعیفترین پیشرانههای خودرویی موجود در کشور مجهز شده است. این موتور سه سیلندر دارای حجمی معادل یک لیتر بوده و توان خروجی آن در حدود ۶۸ اسب بخار اعلام شده است که در دور موتور ۶۰۰۰ rpm به اوج خود میرسد. در مجموع، فضای داخلی ام وی ام ۱۱۰s اگرچه نسبت به گذشته دچار تحولات مثبتی شده اما از نظر متریال ادوات کابین و نوع طراحی، باز هم دچار نقص و کمبود است.
با این که کابین و داشبورد این خودرو بهبود پیدا کرده اما باز هم از پلاستیک خشک در قسمت های مختلف آن استفاده شده است. در بالاترین قسمت داشبورد یک محفظه دایرهای بزرگ وجود دارد که محلی برای قرار دادن اشیا است. بعد از آن دریچه های تهویه مطبوع خودرو، سیستم پخش ساده و در نهایت تنظیمات سیستم تهویه مطبوع به صورت دستی قرار گرفته اند.
قسمت مشکیرنگ سپر نیز که شامل دریچه ورودی هوا و قابهای مهشکن است، حالتی شبیه به لبخند را در ذهن تداعی میکند. همانطور که گفته شد، ام وی ام ۱۱۰ اس دارای سه تیپ کامفورت، لاکچری، و اسپرت لاکچری است که از نظر آپشنی و ظاهری با یکدیگر دچار تفاوت هستند و عملا تغییری در پیشرانه و مشخصات فنی آنها وجود ندارد. از دیگر تفاوت های این تیپ ها سال تولید آنهاست؛ تولید تیپ های کامفورت و لاکچری از سال ۹۴ تا ۹۶ و تولید تیپ اسپرت لاکچری از سال ۹۷ میباشد. فضای داخلی ام وی ام ۱۱۰ اس را نمایی ساده و در عین حال کاربردی و قابل قبول تشکیل میدهد. طراحی کابین این خودرو به صورت مدور بوده و هماهناگی خوبی را با نمای بیرونی و بدنه به وجود میآورد. همه چیز در کابین در جای خود قرار دارد؛ سیستم صوتی، دریچه های کشیده شکل کولر، غربیلک فرمان، صفحه کیلومتر یک آمپری و دسته دنده همگی برای به وجود آوردن فضایی برای رانندگی مناسب هستند.
در واقع، ام وی ام ۱۱۰ اس را میتوان نسخه جدید تر و فیس لیفت دوو ماتیز دانست که اتومبیلی محبوب در میان جوانان و به خصوص بانوان است. ام وی ام 110 اسپرت به یکی از کوچکترین و ضعیفترین پیشرانههای موجود در میان خودروهای داخلی مجهز شده است. نوع پیشرانه در مشخصات فنی MVM 110 اسپرت از نوع ۳ سیلندر تنفس طبیعی به حجم یک لیتر است. توان خروجی موتور ام وی ام 110S برابر ۶۸ اسب بخار است که در ۶۰۰۰ دور در دقیقه پدید میآید. همچنین گشتاور حاصل از این موتور ۱۲ سوپاپ نیز به ۹۳ نیوتنمتر میرسد که توسط یک جعبه دنده دستی ۵ سرعته به سوی چرخهای جلو انتقال مییابد. حداکثر سرعت این خودرو ۹۳۶ کیلوگرمی ۱۳۸ کیلومتر بر ساعت و میزان مصرف سوخت آن ۴.۲ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است.
این خودرو در دو تیپ کامفورت و لاکچری به بازار عرضه شد که تیپ لاکچری تنها برخی امکانات رفاهی را اضافه تر دارد. در ایران خودروی چری QQ را با نام ام وی ام 110 می شناسند که یکی از محصولات شرکت چینی چری است. بعد از دوو این فرصت در اختیار چری قرار گرفت تا QQ (ام وی ام 110) را در بازار ایران عرضه کند. از سال 1384 نسل اول این خودرو در 3 تیپ ام وی ام سیلندر، ام وی ام سیلندر دندهای و ام وی ام سیلندر اتوماتیک در ایران فروخته شد و تا سال 1394 تولید آن ادامه داشت.
در این خودرو دستگیره درب عقب به لچکی عقب متصل شده که ارگونومی بدی برای باز شدن دارد. چراغ های اصلی با ظاهری بزرگ و به شکل ستونی در دو طرف خودرو قرار گرفته اند و میان این دو، یک شیشه بزرگ تعبیه شده است. در حقیقت این شیشه بزرگ، درب صندوق خودرو است که به سمت بالا باز می شود و تعداد وسایلی کمی درون آن جای می گیرد. چراغ های دنده عقب و مه شکن خودرو به همراه محل نصب پلاک هم در این قسمت قرار دارند.
در قسمت فوقانی دریچههای میانی تهویه نیز یک فضای فرو رفته به فرم بشقاب وجود دارد که شاید مناسب قرار دادن جعبه دستمال کاغذی باشد. البته در سالهای اخیر ام وی ام 110 ظاهر قدیمی خود را به طاق نسیان کوبیده و اینک با ظاهری جدید و شایستهتر، قدم به خیابانهای ایران نهاده است. خودرو های متفاوتی در سراسر جهان وجود دارد که هر کدام برای کاری ساخته میشوند.این خودرو همانطور که گفته شد شتاب و کشش آنچنانی ندارد و فقط در حد داخل شهر قابل قبول میباشد.اگر به دنبال یک خودروی کوچک هستید، میتوانید روی این خودرو حساب کنید.
در اینجا خبری از درب محفظه داشبورد به صورت مرسوم نیست و در عوض یک حفره بزرگ در کنار داشبورد (روبروی صندلی شاگرد) آماده بلعیدن اشیا و لوازم شماست. چراغهای جلو از حالت ساده و دایرهای خارج شده و اینک به صورت برجسته و بیضی فرم در دو گوشه درب کاپوت جای گرفتهاند. در این مقاله قصد داریم تا این کوچولوی دوست داشتنی را در بوته نقد قرار داده و جنبههای مختلف باطنی و ظاهری آن را مورد کنکاش قرار دهیم. بنابراین در ادامه با دیجیاتو همراه شوید تا با هم به بررسی ام وی ام 110s بپردازیم. کیوکیو یا همان ام وی ام 110 خودمان، در آن روزهای اولیه چندان مورد اعتنا واقع نشد اما به واسطه صبر و شکیبایی فراوان و البته قیمت رقابتی که از آن برخوردار بوده، اینک به قدیمیترین عضو خانواده چری در ایران بدل شده است.
دیدگاهتان را بنویسید