مقایسه ام وی ام ۵۳۰ با لیفان ۶۲۰

لیفان ۶۲۰ چگونه است؟ + تصاویر و راهنمای خرید خودرو بیت‌ ران

یکی از موضوعاتی مهمی که با بررسی تجربه رانندگی افراد مختلف درباره ام وی ام 530 خیلی به‌چشم می‌آید، عملکرد فوق‌العاده نرم فرمان این خودرو است. این در حالی است که کمپانی چری، عرض خودروی ام وی ام 530 را به‌عنوان یک سدان کوچک‌تر از بسیاری خودروهای دیگر طراحی کرده است. در مقابل می‌توان به سمند اشاره کرد که حدود 1903 میلی متر عرض دارد.

هر چند این موضوع باعث می‌شود که رانندگی در سرعت‌های پایین و همچنین پارک کردن خودرو برای شما آسان‌تر شود؛ اما در عین حال برای رانندگی در سرعت‌های بالا با این خودرو باید مراقب باشید. تغییر جهت ناگهانی MVM 530 در سرعت‌های بالا ممکن است حادثه آفرین باشد. این در حالی است که کمپانی چری، عرض خودروی ام وی ام ۵۳۰ را به‌عنوان یک سدان کوچک‌تر از بسیاری خودروهای دیگر طراحی کرده است.

شرکت‌های تولید خودرو، خودروهای مختلفی را تولید کرده و وارد بازارهای خودرو می‌کنند. از طرفی دیگر، شرکت‌های خودرو سازی در کشورهای مختلف (به ویژه در کشور چین) افزایش یافته‌اند. امیدواریم که این مطلب توانسته باشد اطلاعات مفیدی از ام وی ام ۵۳۰ در اختیارتان قرار دهد. شما می‌توانید با مراجعه به بخش آگهی‌های خودرو در سایت دیوار، از آخرین قیمت خرید و فروش ام وی ام ۵۳۰ مطلع شوید. ام وی ام ۵۳۰ یک موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ دارد که ۲۰۰۰ سی‌سی حجم آن است و حداکثر قدرت ۱۳۹ اسب بخاری را به ارمغان میاورد.

این موضوع مهمی است که باید حتما قبل از خرید MVM 530 مد نظر قرار دهید. ام وی ام 550 یا چری E5 از سال 2011 بر روی خط تولید کمپانی خودروسازی چری قرار گرفت و تا سال 2016 عرضه آن تداوم یافت. این خودرو نسخه فیس‌لیفت «ام وی ام ۵۳۰» محسوب می‌شود که در بازار کشور ما با استقبال نسبتا مناسب مشتریان ایرانی روبرو شد.

شاید امروز بسیاری از خودروهای میان رده موجود در بازار ایران از آپشن‌هایی مانند سنسور دنده عقب، چراغ مه شکن عقب و جلو، آینه برقی و … برخوردار باشند؛ اما وجود این ویژگی‌ها برای خودرویی که در سال 1390 در کشور عرضه شد، خیلی جذاب بود. مانند بسیاری دیگر از خودروهای چینی، ام وی ام 530 نیز از نظر آپشن در وضعیت مناسبی به‌سر می‌برد. ام وی ام 530 یکی از اولین خودروهای چینی است که در دهه 90 شمسی وارد ایران شد. مدیران خودرو با همکاری کمپانی چینی چری، MVM 530 را در سال 1390 روانه بازار ایران کرد.

حال که این دو خودرو به صورت جداگانه به شما معرفی شدند، نوبت به مقایسه این دو خودرو در زمینه‌های مختلف می‌رسد. اطلاعات کلی که در بخش‌های قبلی این مطلب، از خودروهای ام وی ام 530 و لیفان 620 بدست آوردید، می‌تواند در درک بهتر مقایسه‌هایی که بین این دو خودرو انجام می‌شود، به شما کمک کند. معیارهای مختلفی که برای مقایسه این دو خودرو در نظر گرفته شده است به شرح زیر می‌باشند.

درون چراغ، ال ای دی کار شده است که کیفیتی همانند عکس ها را ندارد. یک جلوپنجره با سه خط کرومی هم در نمای جلوی خودرو جا خوش کرده است. اتاق خبر دیوار در تلاش است تا با افزایش دانش کاربران خود، تجربه استفاده از دیوار را برای آنها بهینه‌تر کند.

جدا از مشخصاتي كه از بخش هاي فني اين محصول شنيده ايم، باید دید سومین مدل از خانواده برند ملی ایران خودرو در عمل و در برابر رقبای خود در بازار چگونه ظاهر میشود. این مجموعه با تجریه‌ی هزاران همراهی در خرید و با ارائه‌ی خدمات همه جانبه‌ی خودرویی، در مسیر خلق بهترین تجربه‌ی ممکن از خرید و فروش، کنار شماست. برای مقایسه بار دیگر به‌سراغ سمند می‌رویم که حدود 1460 میلی متر ارتفاع دارد. لیفان ۶۲۰ ایمنی بالاتری نسبت به سمند موتورملی دوگانه سوز، ام وی ام ۵۳۰ دارد.

براساس معیارهای ذکر شده در این مطلب، خودروی ام وی ام 530 می‌تواند خودروی مناسب‌تری برای شما باشد. البته خودروی لیفان 620 نیز با توجه به برتری‌هایی که نسبت به رقیب خود دارد (مانند برخورداری از حداکثر سرعت بیشتر)، می‌تواند یک خودروی مناسب برای یک سواری خوب باشد. طراحی بیرونی خودرو یکی دیگر از مهم‌ترین معیارهای مقایسه خودروهای مختلف است. لازم است بدانید هیچ کدام از دو خودروی مورد مقایسه، از یک طراحی نو و به روز برخوردار نیستند.

در مورد مصرف سوخت پیشرانه XUM به دليل حجم بيش‌تر، اندکی عطش بیش‌تر به بنزین از خود نشان می‌دهد ولی در مجموع فاصله آن‌قدر قابل توجه نیست که به عنوان یک عامل تاثیر‌گذاراز آن یاد شود. اما شرکت لیفان برای جبران این مورد، امکانات مختلف و ایمنی بالایی را برای لیفان 620 در نظر گرفته است. این موتور در مینی کوپرهای تولید شده توسط بی ام، نیز به کار برده شده است. حداکثر سرعتی که خودروی لیفان 620 می‌تواند به آن دست یابد، 180 کیلومتر بر ساعت است. در مقایسه ام وی ام 550 و لیفان 620 از نظر فنی باید گفت که ام وی ام 550 قوای محرکه خود را از یک پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر تنفس طبیعی دریافت می‌کند.

در دفترچه راهنمای ام وی ام 530 این طور ذکر شده است که شتاب 0 تا 100 این خودرو در حدود 12.5 ثانیه رقم می‌خورد. این در حالی است که در تجربه‌های عملی رانندگی با این خودرو معمولا زیر 14 ثانیه نمی‌توان 0 تا 100 را پر کرد. به خاطر نوع سیستم تعلیق عقب، نمی توانید انتظار هندلینگ مناسبی از این خودرو داشته باشید. از لحاظ وزن، خودروی ام وی ام 530 کمی سنگین‌تر از رقیب خود می‌باشد. البته این خودرو از موتور قدرتمندتری نسبت به لیفان 620 برخورداراست. همین امر موجب شده است بتوانید یک سواری خوب را از ام وی ام 530 دریافت کنید.

با توجه به تنوعی که در بازارهای خودرو وجود دارد، با یک بودجه مشخص، ممکن است با چند مدل مختلف خودرو مواجه شوید. بین این خودروها، اتومبیل‌های تولید شده توسط برخی از شرکت‌های خودروسازی معتبر و باکیفیت نیز وجود دارد. به صورت خاص، پاشنه آشیل ام‌وی‌ام 530 در سیستم تعلیق آن به خصوص در محور عقب قرار دارد که بسیاری از افراد را از خود ناراضی ساخته است. در مورد لیفان نیز دید محدود شیشه عقب و فضای کم‌ترداخل اتاق با در نظر گرفتن ابعاد بدنه، چندان به نظر خریداران خوش نیامده هر چند که بزرگ‌ترین صندوق عقب این کلاس در اختیار این خودرو است! درهر مقایسه گروهی، یکی از بخش‌های اصلی به قوای محرکه خودروها مربوط می‌شود. اما قبل از بررسی فنی این سه خودرو با یکدیگر بهتر است نگاهی داشته باشیم به دنا که با دو پیشرانه مختلف قابل سفارش خواهد بود.

قبل از بررسی معایب ام وی ام ۵۳۰، بد نیست که نیم نگاهی به مهم‌ترین مزایای آن بیندازیم. خوش‌بختانه با عرضه دنا این موضوع نیز تا حد زیادی خودنمايي مي‌كند (هرچند سورن ELX کلاس 11 نیز محصولي مجهز در محدوده قیمتی خود به حساب می‌آید) تا رقابت نزدیک‌تری به وجود آید. هم لیفان وهم ام‌وی‌ام، به واسطه حضور چندین ساله در بازار تقریبا امتحان خود را پس داده‌اند.

اما حداکثر سرعت ممکن برای لیفان 620 (با توجه به موتوری که دارد)، 200 کیلومتر بر ساعت می‌باشد. با مقایسه ام وی ام ۵۳۰ با تندر ۹۰ در می‌یابیم که ام وی ام ۵۳۰ با دارا بودن حجم موتور ۱۹۷۱ و تولید حداکثر قدرت ۱۳۹‌ اسب بخار با گشتاور ۱۸۲‌ نیوتن‌متر، عملکرد خوبی را از خود به‌نمایش می‌گذارد. این در‌حالی است که تندر ۹۰ از موتور ‌۱۶۰۰ سی‌سی با توان ۱۰۵‌ اسب بخار بهره می‌برد که در این بخش برتری با خودروی ام وی ام ۵۳۰ است. عرضه ام وی ام ۵۳۰ در سال ۱۳۹۴ متوقف شد و در‌حال‌حاضر فقط در بازار دست‌دوم یافت می‌شود. در این مطلب قصد داریم به مقایسه ام وی ام ۵۳۰ با خودروهای هم‌رده‌اش دربازار یعنی لیفان ۶۲۰ و رنو تندر ۹۰ بپردازیم.

حتی خیلی از اصول آیرودینامیک برای جلوگیری از کاهش شتاب خودرو در سرعت‌های بالا نیز در این ماشین رعایت نشده است. اما آن‌چه در حال حاضر وپس از گذشت سال‌ها به وضوح می‌توان نظاره‌گر آن بود، موفقیت نسبی سمند در تمامی مدل‌ها به عنوان یک خودروی خانواده محکم، ايمن و بادوام است. اگر قصد خرید خودرو صفر در این بازه قیمت را دارید، سه گزینه کوییک، ساینا و تیبا پیش روی شما قرار دارند؛ اما اگر به‌دنبال خودروهای کارکرده هستید، می‌توانید پژو 206، سمند و لیفان 620 را خریداری کنید. از یک خودرو با حداکثر قدرت 140 اسب بخار، انتظار نمی‌رود که در سینه کش جاده و سربالایی‌ها با مشکل روبه‌رو شود. این در حالی است که از معایب ام وی ام 530، عملکرد نامناسب در مسیرهای سربالایی است. البته به شرطی که خودروی مورد نظر علاوه بر برخورداری از وزن زیاد، از موتور قدرتمندی نیز برخوردار باشد.

دلیل متوقف شدن تولید خودروی ام وی ام 530، واردات محصولات جدید چری (توسط مدیران خودرو) به کشور ایران بود. از مهم‌ترین ویژگی‌های این خودرو می‌توان به سواری نرم و کابین جاداری که برای خودروی ام وی ام 530 در نظر گرفته شده است اشاره کرد. لیفان ۶۲۰ و ام وی ام ۵۳۰ از نظر فنی که مهمترین بخش است، بسیار نزدیک به هم عمل میکنند و تفاوت خیلی زیادی در آنها از این نظر پیدا نخواهید کرد. نکته مهم اینجاست که قدرت موتور بیشتر در MVM 530 و حداکثر سرعت بیشتر در لیفان 620 دو عاملی هستند که برتری نسبی را برای هر دو ایجاد می‌کنند و در نهایت از نظر مشخصات فنی میتوانیم شرایط نسبتا یکسانی را برای آین دو در نظر بگیریم. لیفان 620 که توسط کرمان موتور مونتاژ شد و در واقع یک خودروی اقتصادی بود.

بنابراین طبیعی است که متقاضیان خرید خودروهای چینی، در انتخاب یکی از این دو خودرو، دچار تردید شوند. در ادامه، خودروهای ام وی ام 530 و لیفان 620 مورد مقایسه قرار می‌گیرند. شما با توجه معیارهای مختلفی که در این مطلب، بین این دو خودرو مورد مقایسه قرار می‌گیرد، می‌توانید از انتخاب خود مطمئن شوید. دو مدل از خودروهای مشهوری که در ایران طرفداران زیادی دارند، خودروهای ام وی ام 530 و لیفان 620 هستند. بسیاری از افراد هنگام خرید خودرو، در انتخاب یکی از این دو مدل، دچار تردید می‌شوند. در این مطلب از وبسایت نیکا یدک، خودروهای ام وی ام 530 و لیفان 620 به طور کامل مورد بررسی و مقایسه قرار می‌گیرند.

سبک طراحی چراغ‌های نسبتا حجیم به همراه شمایل ساده اما کم‌ نقص سپرها و جلوپنجره مزین به نوارهای کرومی، باعث شده ام وی ام 550 در مقایسه با لیفان 620 از نمای ظاهری زیبا و هماهنگ‌تری برخوردار باشد. اگر قصد خرید خودرو صفر در این بازه قیمت را دارید، سه گزینه کوییک، ساینا و تیبا پیش روی شما قرار دارند؛ اما اگر به‌دنبال خودروهای کارکرده هستید، می‌توانید پژو ۲۰۶، سمند و لیفان ۶۲۰ را خریداری کنید. البته هرکدام از خودروهای جایگزین MVM 530 نیز نقاط ضعف و قوت خاص خود را دارند که باید در جای خود بررسی کنید. قبل از پایان بخشیدن به این مطلب، بد نیست که نیم نگاهی به جایگزین‌های MVM 530 در بازار ایران بیندازیم. این خودرو بسته به میزان کارکرد و سلامت فنی در زمان نگارش این مطلب (تابستان ۱۴۰۲) در محدوده قیمت ۳۲۰ تا ۴۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود. بدون تردید در زمان عرضه یکی از خودروهای با کیفیت خارجی اقتصادی در بازار ایران بود.

در مقابل می‌توان به سمند اشاره کرد که حدود ۱۹۰۳ میلی متر عرض دارد. دنا به واسطه قرار‌گیری در یک کلاس بالاتر نسبت به خانواده سمند (به لحاظ خصوصیات لوکس) به طور طبیعی تجهیزات ایمنی و رفاهی بیش‌تری را نیز در خودمی‌بیند که این موارد جدا از تزیینات لوکس به کار رفته در این خودرو است. در مورد خودروهای چینی، یک نقطه مشترک برای اکثر آن‌ها قابل مشاهده است و آن هم تعداد و تنوع تجهیزات رفاهی است.

این خودرو بسته به میزان کارکرد و سلامت فنی در زمان نگارش این مطلب (تابستان 1402) در محدوده قیمت 320 تا 420 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود. قبل از بررسی معایب ام وی ام 530، بد نیست که نیم نگاهی به مهم‌ترین مزایای آن بیندازیم. اما موتور ۱.۸ لیتری ۱۳۱ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور بر دقیقه و ۱۶۸ نیوتون متر گشتاور در ۴۲۰۰ دور بر دقیقه در اختیار راننده قرار می دهد. با توجه به دومعیار قبل، می‌توان موتور خودروی ام وی ام 530 را برنده این رقابت دانست. اما لازم است بدانید بر اساس یک معیار دیگر، موتور لیفان 620 از عملکرد بهتری برخوردار است. حداکثر سرعتی که با کمک موتور ام وی ام 530 می‌توانید به آن دست پیدا کنید، 185 کیلومتر بر ساعت است.

هر دو خودرو ام وی ام ۵۳۰ و ۵۵۰ به‌عنوان محصولات شرکت مدیران خودرو به بازار ایران راه یافتند و هم‌چنان هم نمونه کارکرده آ‌ن‌ها به‌وفور در بازار یافت می‌شود. طبیعی است که وقتی بیش از 12 سال از عرضه یک خودرو در بازار ایران می‌گذرد، نمی‌توان انتظار داشت بازار خرید و فروش دست دوم آن، رونق سال‌های نخستین را داشته باشد. یکی از معایب ام وی ام 530، مشکل در پیدا کردن قطعات یدکی این خودرو است. با این‌حال نباید از انصاف گذشت؛ طراحی ظاهری و داخلی ام وی ام 550 قدری مدرن‌تر و دل‌پذیرتر به‌نظر می‌رسد و از کیفیت سواری خوشایندتری برای مصارف خانوادگی سود می‌برد. همچنین به علت یکسان بودن پیشرانه و جعبه‌دنده ام وی ام 550 با کراس‌اوور ام‌وی‌ام ایکس 33، مالکان این خودرو دغدغه کمتری در رابطه با تأمین قطعات یدکی و دریافت خدمات پس از فروش گسترده خواهند داشت.

شاخص مصرف سوخت نیز نشان می‌دهد که MVM 530 یک خودروی مناسب رانندگی در شهر است. ام وی ام ۵۳۰ یکی از اولین خودروهای چینی است که در دهه ۹۰ شمسی وارد ایران شد. مدیران خودرو با همکاری کمپانی چینی چری، MVM 530 را در سال ۱۳۹۰ روانه بازار ایران کرد. در آن زمان ام وی ام ۵۳۰ به‌عنوان یک خودرو پرآپشن با قیمت مقرون‌به‌صرفه بود. به‌همین دلیل خیلی از کسانی که به‌دنبال خرید ماشین میان رده بودند، به‌سراغ آن رفتند.

این در حالی است که معمولا سدان‌های موجود در بازار ایران مصرف بالاتر از 7 یا 8 لیتر دارند. از مهم‌ترین معایبی که می‌توان برای این خودرو نام برد، می‌توان به کیفیت ساخت نسبتاً پایین، وجود ضعف در گیربکس و عایق بندی کابین خودرو اشاره کرد. ام وی ام 530 دارای یک موتور 4 سیلندری تنفس طبیعی با حجم 2 لیتر است.

این خودرو از نظر طراحی داخلی درمجموع متعلق به طراحان اروپای غربی و شرقی است و از نظر جادار بودن، همین بس که سه نفر با قد ۱۸۰ سانتی‌متر می‌توانند به‌راحتی در صندلی عقب تندر ۹۰ بنشینند. صندوق عقب این خودرو نیز با ظرفیت ۵۱۰ لیتر برای هر خانواده‌ای در سفرهای طولانی مناسب است. ولی به‌طور کلی ام وی ام ۵۳۰ به‌دلیل پرزرق‌وبرق بودن در این زمینه برتری بیشتری نسبت به تندر ۹۰ دارد که براساس اصل سادگی طراحی شده است. مقایسه لیفان 620 با ام وی ام 530 از این جهت در میان کاربران مورد توجه قرار دارد که این دو خودرو از نظر قیمتی نزدیک به هم هستند و هر دو به عنوان خودروهای چینی در بازار ایران وجود دارند. در اولین بخش از مقایسه ام وی ام 550 و لیفان 620 به بررسی طراحی این دو خودرو خواهیم پرداخت؛ عرضه MVM 550 چند سال پس از LIFAN 620 صورت گرفته است، به‌همین‌دلیل از طراحی مدرن‌تر و خوشایندتری در مقایسه با رقیب هم‌وطن خود سود می‌برد. در نمای جانبی ام وی ام 550 نسبت به نسخه قبلی (ام وی ام ۵۳۰) تغییرات چندانی اعمال نشده‌است، اما نمای جلو و عقب آن کمی جذاب‌تر از قبل به‌نظر می‌رسد.

اگر بخواهیم به دو محصول چینی بسیار مشهور از کلاس سدان‌های جمع‌وجور اقتصادی موجود در بازار کشورمان اشاره‌کنیم، بی‌شک «ام وی ام 550» و «لیفان 620» اولین گزینه‌هایی هستند که نامشان به ذهن خطور خواهد کرد. در دفترچه راهنمای ام وی ام ۵۳۰ این طور ذکر شده است که شتاب ۰ تا ۱۰۰ این خودرو در حدود ۱۲٫۵ ثانیه رقم می‌خورد. این در حالی است که در تجربه‌های عملی رانندگی با این خودرو معمولا زیر ۱۴ ثانیه نمی‌توان ۰ تا ۱۰۰ را پر کرد.

البته بهره‌مندی پیشرانه لیفان 620 از زنجیر تایم به‌جای تسمه، مزیتی است که تقریبا هیچ‌کدام از رقبای حاضر در این رنج قیمت از آن سود نمی‌برند. با تمام این تفاسیر می‌توان با اختلاف نه‌چندان زیاد ام وی ام 550 را برنده این رقابت و دارای ارزش خرید بیشتر در مقایسه با لیفان 620 دانست. پیشرانه اول و استاندارد این خودرو نمونه 1.7 لیتری EF7 يا موتور ملي است که در بررسی اجمالی دنا به صورت کامل به آن پرداخته شد. بزرگ‌ترین مزیت این پیشرانه در میزان مصرف سوخت آن قرار دارد که در رده کم‌مصرف‌ها و اقتصادی‌های کلاس خود طبقه‌بندی می‌شود.

این در صورتی است که با توجه به معیارهای ذکر شده، لیفان 620 توانست امتیاز کمتری را کسب کند. البته در نظر داشته باشید که در این مطلب، تنها به برخی از معیارهای مقایسه این دو خودرو اشاره شد. در ابتدا، خودروی لیفان 620 که یکی از خودروهای مونتاژ شده توسط شرکت کرمان موتور به شمار می‌رود را بررسی می‌کنیم. شرکت کرمان موتور پس از اینکه خودروی لیفان 520 را برای متقاضیان عرضه کرد، تصمیم به مونتاژ یک خودروی جدید چینی گرفت؛ این خودرو، همان خودروی لیفان 620 است.

لیفان ۶۲۰ یک موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه دارد که ۱۸۰۰ سی‌سی حجم آن است و حداکثر توان ۱۳۱ اسب بخاری را ایجاد کرده است. لیفان نیز در ایران توسط شرکت کرمان موتور مونتاژ می‌شود و با همان نام lifan به بازار خودرو ایران وارد شد. به آخرین بخش از مقاله مقایسه 550 MVM و لیفان 620 رسیدیم؛ مهم‌ترین مزیت ام وی ام 550 در مقایسه با لیفان 620 برخورداری از گیربکس اتوماتیک است که تکلیف مشتریان دوست‌دار جعبه‌دنده‌های خودکار را در این ‌بین خیلی زود مشخص می‌کند. در سایر قسمت‌ها هر دو خودرو تقریبا عملکرد و شرایط نزدیکی دارند و نمی‌توان برتری محسوسی برای یکی نسبت به دیگری قائل شد. احتمالا بهترین جواب برای این سوال در مقوله قیمت قابل بیان خواهد بود. آن‌چه مشخص است دو رقیب اصلی آن همین خودروهای چینی خواهند بود که اتفاقا چندی است به دلیل فقدان تنوع در بازار، مورد توجه خریداران بیش‌تری نیز قرار گرفته‌اند.

به صورت اجمالی اگر بخواهیم این دو خودرو را مورد بررسی قراردهیم، نه می‌توان خیلی نکات منفی آن‌ها را سرزنش کردو نه نکات مثبت‌شان آن قدر برجسته هستند که به عنوان شاخصه‌های حیاتی در برتری هر یک محسوب شود. در بین خودروهای موجود در بازار ایران، یکی از نرم‌ترین سیستم‌های تعلیق مربوط به MVM 530 است. سیستم تعلیق نرم تا زمانی که با سرعت بالا رانندگی نکنید یا پیچ‌های تند و تیز در پیش نداشته باشید، هیچ مشکلی برای شما به‌وجود نمی‌آورد. موتور ۱.۶، ۱۱۵ اسب بخار قدرت را در ۶۰۰۰ دور بر دقیقه و ۱۴۹ نیوتون متر گشتاور را در ۴۰۰۰ دور بر دقیقه در اختیار راننده قرار می دهد. همان طور که در ابتدای این مطلب ذکر شد، امروزه خودروهای بسیار متنوعی در بازارهای خودرو موجود هستند. افرادی که قصد خرید خودرو دارند، یک بودجه مشخص را برای خرید یک خودرو در نظر می‌گیرند.

اگرچه این خودروها هر دو چینی هستند و سال‌ها است که دیگر تولید نمی‌شوند اما بازار دست دوم آنها پررقابت است و بحث سر اینکه کدامیک ارزش خرید بیشتری دارد همیشه در محافل صحبت آن بوده است. در بحث آپشن‌ها و امکانات رفاهی، ام وی ام 550 در مقایسه با لیفان 620 تلنت 1.8 لیتری از برتری خاصی برخوردار نیست و هر دو خودرو تقریبا سطح مشابهی از تجهیزات رفاهی را در اختیار سرنشینان خود می‌گذارند. با مطالعه جدول زیر می‌توانید از جزئیات بیشتری پیرامون امکانات و آپشن‌های رفاهی این دو خودرو اطلاع پیدا کنید. همان‌طور که مشاهده می‌شود، در این ‌بین تنها ام وی ام 550 مجهز به گیربکس اتوماتیک است که انتخاب را برای بسیاری از مشتریان ساده‌تر می‌کند.

شما می‌توانید با مطالعه اتاق خبر از آخرین اخبار و مطالب آموزشی درباره به‌روزرسانی‌های سایت دیوار هم مطلع شوید. والله تا حالا این مسأله را نشنیدم.اتفاقا موتور ۵۳۰ موتور خوب و کم استهلاکیه. برخلاف لیفان ایکس ۶۰ که نشان گر سرعت اش دیجیتالی بود، این جا با یک پشت آمپر زیبا با رنگ های آبی و سفید طرف هستیم.

زیرا که هم یک خودروی سدان است، هم جای پای بزرگ تری دارد و هم مصرف سوخت کمتری نسبت به ۲۰۶ دارد. از ویژگی های جالب لیفان ۶۲۰ فضای صندوق ۶۵۰ لیتری این خودرو است که حدود ۱۶۰ لیتر بیشتر از سمند جا می گیرد. سپس با موتور ۱.۸ لیتری ریکاردوی انگلیس به بازار عرضه شد که توانست عرصه را بر ام وی ام ۵۳۰ تنگ کند و شرکت لیفان بتواند به حیات خود در ایران ادامه دهد. از نظر طراحی خودرو باتوجه به سال تولید آنها که مربوط به 2006 و 2008 است، طراحی قدیمی محسوب میشود و سایر موارد به سلیقه شخصی شما برخواهد گشت و نمیتوان در مقاله نسبت به طراحی این دو خودرو اشاره خاصی داشت.

هر چند این خودرو از وزن بیشتری نسبت به لیفان 620 برخوردار است (70 کیلوگرم)، اما موتور قدرتمند ام وی ام 530، این عیب را جبران کرده است. با نصب اپلیکیشن همراه مکانیک، یک دستیار متخصص خودرویی داشته باشید و از خدمات متنوع این شرکت بهره‌مند شوید. سلام .من ۹ ساله این ماشین رو دارم واقعا واقعا عالیه و ازش راضیم .مدل ۹۳.هر کی بخره برده ..فقط شاید برای برای خرید شاسی ام وی ام بخام بفروشم. از رقبای قیمتی این خودرو می توان به سمند موتورملی دوگانه سوز، ام وی ام ۵۳۰ اشاره کرد. سیستم تعلیق این خودرو در قسمت جلو از نوع فنر حلقوی با ستون مک فرسون و در عقب از نوع تیرچه یک تکه و فنر حلقوی است. حجم مخزن سوخت این خودرو ۵۸ لیتر است که برای یک خودرو سدان مناسب است.

مشخصات این خودرو را در ادامه مشاهده نمایید تا سپس به سراغ مقایسه ام وی ام 530 و لیفان 620 برویم. در سوی دیگر لیفان 620 نیز شرایط بهتری از ام وی ام 550 در بازار ندارد و همچون رقیب هم‌وطنش آهسته و پیوسته راه خود را در بازار ایران ادامه می‌دهد. خدمات پس‌از فروش تقریبا ضعیف‌تر و گرانی نسبی بهای لوازم‌یدکی را می‌توان در زمره دلایل وجود ضعف در بازار خریدوفروش لیفان 620 به شمار آورد. کلاس سدان‌های جمع‌وجور شهری در کشور ما با استقبال بی‌شماری روبرو بوده و همین امر سبب شده‌است تا خودروسازان همواره روی فروش محصولات خود در این کلاس خودرویی حساب ویژه‌ای باز کنند. چینی‌ها نیز پی به محبوبیت این دست خودروها در کشور ما برده‌اند و گاه ‌و ‌بیگاه برخی از محصولات خود را با همکاری شرکت‌های ایرانی روانه بازار کشورمان می‌کنند. یکی از موضوعاتی مهمی که با بررسی تجربه رانندگی افراد مختلف درباره ام وی ام ۵۳۰ خیلی به‌چشم می‌آید، عملکرد فوق‌العاده نرم فرمان این خودرو است.

با اطلاعاتی که در این مطلب ذکر می‌شود، شما به راحتی می‌توانید از بین دو خودروی ذکر شده، یکی را انتخاب کرده و برای خرید آن اقدام کنید. با مقایسه ام وی ام ۵۳۰ با لیفان ۶۲۰ متوجه می‌شویم که لیفان نیز در هر چهار چرخ به ترمزهای دیسکی و سیستم‌های ABS و EBD مجهز شده و دارای دو کیسه‌هوا برای سرنشینان جلویی خودرو است. لیفان 620 نیز از همین سطح ایمنی برخوردار بوده و موفق به کسب سه ستاره ایمنی از موسسه C-NCAP کم شده‌است. بنابراین می‌توان سطح امنیتی که این دو خودرو به سرنشینان خود ارائه می‌دهند را تقریبا یکسان دانست. با مطالعه جدول زیر اطلاعات دقیق‌تری نسبت به نوع تجهیزات ایمنی ام وی ام 550 و لیفان 620 به دست خواهید آورد. با نگاهی به بررسی‌های انجام شده، می‌توان به این نتیجه رسید که خودروی ام وی ام 530، از ارزش خرید بالاتری نسبت به خودروی لیفان 620 برخوردار است.

بنابراین مصرف سوخت لیفان 620 حدوداً دو لیتر بیشتر از رقیب خود است (به ازای هر 100 کیلومتر مسافت). از جمله امکاناتی که برای خودروی ام وی ام 530 در نظر گرفته شده است، می‌توان به آینه‌های برقی، رینگ اسپرت، مه شکن‌های عقب و جلوی خودرو، صتدلی‌های چرمی، سانروف برقی 2 حالته، سنسور پارک عقب، تهویه مطبوع اتوماتیک و سایر امکانات اشاره کرد. برای اینکه این دو خودرو را به شکل کاملی بررسی کنیم، در ابتدا ویژگی‌ها و اطلاعات هر یک از این دو خودرو را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌دهیم. سپس با توجه به ویژگی‌های ذکر شده برای هر یک از این دو خودرو، معیارهای مختلفی برای مقایسه خودروهای ام وی ام 530 و لیفان 620 ذکر می‌شود. وجود خودروهای بسیار گوناگون در بازارهای خودرو، موجب شده است افرادی که به دنبال خرید خودرو هستند، دچار تردید و سردرگمی شوند.

اگر سرعت خودرو برای شما از اهمیت بیشتری نسبت به سایر ویژگی‌های خودرو برخوردار است، لیفان 620 می‌تواند انتخاب بهتری برای شما باشد. اما اگر قدرت موتور برای شما اهمیت دارد، به طور حتم ام وی ام 530 می‌تواند انتخاب مناسب‌تری برای شما باشد. از لحاظ حداکثر گشتاور ایجاد شده توسط هر موتور، همچنان موتور ام وی ام 530، عملکرد بهتری نسبت به لیفان 620 از خود نشان می‌دهد. حداکثر گشتاور موتور ام وی ام 530، 182 نیوتن متر در 4500 دور در درقیقه می‌باشد. موتور لیفان 620 نیز دارای حداکثر گشتاوری برابر با 160 نیوتن متر در 4200 دور در دقیقه است.

لیفان ۶۲۰ از پلت فرم و اتاق تویوتا کرولا استفاده می کرد که در بخش جلو دچار تغییرات شده بود. از نظر ایمنی وجود آپشنی با عنوان نشان دهنده فشار باد تایر و همچنین ایموبلایزر که در خودروی MVM 530 ایجاد شده است، کمی شرایط جذابتری از نظر ایمنی برای این خودرو فراهم کرده است. اگر در این وضع پول بنزین را ندارید لیفان ۶۲۰، ۱۶۰۰ سی سی می تواند گزینه خوبی برای تان باشد. این موتور ۱۰.۸ لیتر در داخل شهر و ۶.۹ لیتر در خارج از شهر و در مجموع به طور ترکیبی ۸.۴ لیتر در هر صد کیلومتر مصرف می کند. تندر ۹۰ یکی از خودروهای روز جهان در کلاس B است که در سراسر اروپا، آسیا و خاورمیانه مقبولیت و محبوبیت ویژه‌ای به‌دست آورده است. تندر ۹۰ موفقیت خود را مرهون طراحی زیبای بدنه، اتاق جادار و دلباز، و برخورداری از جدیدترین فناوری خودروسازی است.

سعی کردیم تصویر روشنی از مزایا و معایب ام وی ام 530 پیش روی شما قرار دهیم تا تصمیم‌گیری برای خریدن یا نخریدن این خودرو برایتان آسان‌تر شود. روی‌هم‌رفته می‌توان گفت که MVM 530 به‌عنوان یک خودرو معمولی برای رانندگی در شهر مناسب است؛ اما برای رانندگی با سرعت زیاد در جاده‌های بین شهری، گزینه‌های جایگزین بهتری در مقایسه با آن وجود دارند. تجربه رانندگی با MVM 530 را دارید؟ نظرات خود را درباره آن با ما در میان بگذارید. برای اطلاع از قیمت ام وی ام 530 و دریافت کارشناسی خودرو کلیک کنید. پس از بررسی کلی خودرو لیفان 620، نوبت به بررسی خودروی ام وی ام 530 می‌رسد. همان طور که ذکر شد، این خودرو توسط شرکت مدیران خودرو (ام وی ام) در کشور ایران مونتاژ شد.

این خودرو که دارای یک جعبه‌دنده پنج‌سرعته دستی است، ۷.۴ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر ترکیبی مصرف می‌کند. شاید امروز بسیاری از خودروهای میان رده موجود در بازار ایران از آپشن‌هایی مانند سنسور دنده عقب، چراغ مه شکن عقب و جلو، آینه برقی و … برخوردار باشند؛ اما وجود این ویژگی‌ها برای خودرویی که در سال ۱۳۹۰ در کشور عرضه شد، خیلی جذاب بود. از جمله دیگر مزایای MVM 530 در ردیف آپشن‌ها می‌توان به تهویه اتوماتیک، روکش‌های چرم و سانروف اشاره کرد. مانند بسیاری دیگر از خودروهای چینی، ام وی ام ۵۳۰ نیز از نظر آپشن در وضعیت مناسبی به‌سر می‌برد. برای یک خودرو مانند ام وی ام با حداکثر قدرت ۱۴۰ اسب بخار، مصرف سوخت ترکیبی حدود ۶٫۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر عدد قابل قبولی به‌شمار می‌رود. این در حالی است که معمولا سدان‌های موجود در بازار ایران مصرف بالاتر از ۷ یا ۸ لیتر دارند.

از سوی دیگر به دلیل وزن پایین‌تر لیفان 620 با وجود گشتاور کمتر پیشرانه 1.8 لیتری، میزان چالاکی هر دو خودرو (در نسخه دستی) تقریبا هم‌سطح با یکدیگر برآورد می‌شود. در سوی دیگر لیفان 620 حضور دارد که گفته می‌شود در فرآیند طراحی بیرونی آن از برخی مدل‌های قدیمی‌تر ب ام و سری ۳ الگوبرداری شده است. ابعاد بدنه لیفان 620 در مقایسه با ام وی ام 550 جمع‌و‌جورتر به‌نظر می‌رسد. علاوه‌بر این ازنظر سبک طراحی نیز ساده‌تر جلوه می‌کند و از آلایش کمتری برخوردار است. دنا به عنوان جدیدترین خودروی ملی، دو سال است در خیابان های شهر به وفور مشاهده می‌شود.

از لحاظ فنی، موتور خودروی ام وی ام 530، قدرتمندتر از موتور خودروی لیفان 620 است. خودروی ام وی ام 530 از یک موتور با حجم 1971 سی سی و خودروی لیفان 620 از یک موتور با حجم 1794 سی سی بهره می‌برد. در مقابل، حداکثر توان لیفان 620، 131 اسب بخار در 6000 دور دقیقه می‌باشد. فرمان‌پذیری و دینامیک یک خودرو به طور حتم یکی از حیاتی‌ترین مشخصه‌ها در یک رانندگی مطمئن و ایمن به حساب می‌آید. در این بخش دنا مطمئنا در رده‌ای بهتر از هر دو خودرویدیگر قرار می‌گیرد.

اکنون که بیش از ۱۲ سال از زمان عرضه آن سپری شده، قصد داریم نگاهی به مهم‌ترین مزایا و معایب ام وی ام ۵۳۰ بیندازیم. اگر هنوز در فکر خرید این ماشین هستید، پیشنهاد می‌کنیم قبل از تصمیم‌گیری نهایی این مطلب را بخوانید. برای یک خودرو مانند ام وی ام با حداکثر قدرت 140 اسب بخار، مصرف سوخت ترکیبی حدود 6.8 لیتر در 100 کیلومتر عدد قابل قبولی به‌شمار می‌رود.

در آن زمان ام وی ام 530 به‌عنوان یک خودرو پرآپشن با قیمت مقرون‌به‌صرفه بود. اکنون که بیش از 12 سال از زمان عرضه آن سپری شده، قصد داریم نگاهی به مهم‌ترین مزایا و معایب ام وی ام 530 بیندازیم. طبیعی است که وقتی بیش از ۱۲ سال از عرضه یک خودرو در بازار ایران می‌گذرد، نمی‌توان انتظار داشت بازار خرید و فروش دست دوم آن، رونق سال‌های نخستین را داشته باشد. یکی از معایب ام وی ام ۵۳۰، مشکل در پیدا کردن قطعات یدکی این خودرو است. شرکت سازنده به‌مرور زمان از خدمات پس از فروش این محصول خود در بازار ایران کاسته است.

مقایسه ام وی ام 530 با لیفان 620 برای افرادی جالب است که تصمیم دارند یک خودرو میان رده دست دوم چینی را خریداری کنند. هر دو خودروی ام وی ام 530 و لیفان 620 توقف تولید شده‌اند و آنها را تنها در بازار دست دوم خودرو می‌توانید خریداری نمایید. در این مقاله به معرفی ام وی ام 530 و لیفان 620 می‌پردازیم و سپس با یکدیگر مقایسه می‌کنیم. ام وی ام 550 از سیستم تعلیق تقریبا نرم‌تری در مقایسه با لیفان 620 برخوردار است و سواری عامه‌پسندتری را برای سرنشینان خود به‌ارمغان می‌آورد.

این در حالی است که از معایب ام وی ام ۵۳۰، عملکرد نامناسب در مسیرهای سربالایی است. این موضوع به‌خصوص در مواقعی که با MVM 530 به‌صورت خانوادگی به مسافرت می‌روید و بار در صندوق ماشین زیاد است، خیلی به‌چشم می‌آید. دنا نیز از پلتفرم كم‌وبيش یکسانی با سمند بهره می‌برد و به همین دلیل حتی در بدبینانه‌ترین حالت باز هم می‌توان خصوصیات مثبت سمند را در کنار تغییرات جدید اعمال شده در آن به منظور ساخت خودرویی منطبق با استانداردهای روز مشاهده کرد. به دور از جانب‌داری، نباید دنا را دربرگیرنده بهترین و هماهنگ‌ترین طراحی دانست، زیرا علاوه بر اين كه زيبايي و طراحي تا حدودي يك امر سليقه‌ای و شخصي است، ولی بدون شک يكي از زیباترین و اسپرت‌ترین طراحی‌ها در اختیار آن خواهد بود. معیارهای مقایسه دیگری نیز برای مقایسه ام وی ام 530 و لیفان 620 وجود دارد.

به طور کلی، مناسب بودن یا نبودن طراحی بیرونی یک خودرو، تا حد زیادی بستگی به نظر متقاضی دارد. بنابراین با توجه به اینکه هیچ کدام از این دو خودرو از یک طراحی متفاوت و نو بهره‌مند نیستند، نمی‌توان امتیاز این بخش را با قطعیت کامل به یکی از این دو خودرو داد. جعبه دنده به کار برده شده در خودروی لیفان 620، یک جعبه دنده از نوع دستی پنج سرعته است. ام وی ام ۵۳۰ کمی از لیفان ‌۶۲۰ گران‌تر است، اما در مقابل قدرت بیشتر و مصرف کمتری عرضه می‌کند. بد نیست برای کسب اطلاعات بیشتر، مقایسه لیفان ۶۲۰ با رقبایش را هم مطالعه کنید. باوجود این‌که طراحی فضای داخلی ام وی ام 550 در مقایسه با لیفان 620 از اختلاف سطح آن‌چنانی برخوردار نیست، اما معیارهای طراحی امروزی بیشتری در آن به چشم‌خورده و چشم‌نواز‌تر به‌نظر می‌آید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *