مقایسه خودروهای برقی وارداتی

قیمت خودروهای برقی عرضه شده در سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول

طبق آخرین اخبار، بر اساس اطلاعیه شماره ۲ سامانه ماشین‌های برقی وارداتی، قیمت قطعی خودروهای برقی در مبادی ورودی کشور مشخص شده است. لازم به ذکر است که هزینه‌های جانبی مانند بیمه، مالیات و سایر عوارض قانونی به این قیمت اضافه خواهد شد. تحریم‌های اقتصادی و محدودیت‌های ارزی باعث شده است که واردات این خودروها با مشکلات جدی مواجه شود. همچنین، نوسانات قیمت ارز و افزایش هزینه‌های گمرکی نیز به افزایش قیمت نهایی این خودروها در بازار ایران منجر شده است. این مسائل اقتصادی باعث می‌شود که خودروهای برقی به عنوان یک گزینه مقرون‌به‌صرفه برای مصرف‌کنندگان ایرانی محسوب نشوند و تنها تعداد محدودی از افراد قادر به خرید آنها باشند.

ET5 در ایران توسط شرکت نوین ماهان مونتاژ و عرضه می‌شود که با برند نبکا موتور شناخته می‌شود و از طریق همکاری کرمان موتور و گروه مپنا شکل گرفته است. ET5 روی محور جلوی خود یک موتور الکتریکی با ۲۰۱ اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور دارد و به یک پکیج باطری ۷۲ کیلووات ساعتی مجهز است که شعاع حرکتی ۵۲۰ کیلومتری را فراهم می‌کند. ابعاد لونا GRE ایران خودرو با طول ۴,۶۷۰  و عرض ۱,۸۳۰  و ارتفاع ۱,۴۷۰ و فاصله محوری ۲,۷۵۰  میلی‌متر، مشابه تویوتا کمری ۲۰۱۸ موجود در ایران است. ساختار تک موتور محرک جلو، ۱۴۹ اسب بخار قدرت  و ۲۲۵ نیوتن متر گشتاور فراهم می‌کند. براساس ادعای سایت‌های چینی، لونا GRE همراه باتری ۴۳/۹ کیلووات ساعت، ۱۵۳۵ کیلوگرم وزن دارد و در زمان ۱۰ تا ۱۱ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت می‌رسد.

سدان الکتریکی E-QM5 دومین محصول هونگچی است که توسط گروه بهمن به‌صورت وارداتی در کشورمان عرضه شد. گروه بهمن نسخهٔ قوی‌تر این سدان چینی را به ایران آورده که به یک موتور الکتریکی با ۱۸۸ اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور در جلو مجهز است. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری ۵۴ کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن حداکثر ۴۳۰ کیلومتر را فراهم می‌کند. E-QM5 اما به دلیل قیمت بالا و امکانات نسبتاً اندک، مورد استقبال قرار نگرفته و در بازار قیمتی بسیار کمتر از قیمت نمایندگی دارد. کی‌ام‌سی EJ7 یکی از اولین خودروهای الکتریکی بود که راهی بازار کشورمان شد و در ناوگان تاکسیرانی هم مورداستفاده قرار گرفت.

با این مشخصات، اومودا ۵EV در زمان ۸ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت می‌رسد و نهایت سرعت ۱۴۰ کیلومتر برساعت خواهد داشت. فونیکس FX برقی، باتری ۶۱ کیلووات ساعتی دارد و با یک شارژ، مسافت ۴۵۰ کیلومتر را طی می‌کند. برای ایران، احتمالاً فونیکس FX EV به قیمت ۱/۸ تا ۲ میلیارد تومان عرضه خواهد شد. موتور فیدلیتی برقی یا eQ5 در عقب نصب شده تا این خودرو یکی از معدود کراس‌اورهای دیفرانسیل عقب ساخت چین باشد. نسخه پایه ۱۶۰ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند؛ درحالی‌که مدل گران‌تر با ۱۷۷ اسب بخار و ۲۸۰ نیوتن‌متر نیز عرضه می‌شود.

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم.

کراس‌اووری با ظاهری نسبتا اسپرت که البته با اقتصادی‌ترین نسخه آن در سامانه خودرو‌های برقی وارداتی یعنی آئودی Q5 e-tron طرف خواهیم بود. سینوگولدتانگو ۵ از صدقه‌سر پیشرانه برقی ۱۰۰ کیلووات می‌تواند ۱۳۴ اسب‌بخار و ۱۷۵ نیوتن‌متر گشتاور را به چرخ‌ها منتقل کند. جالب‌ترین نکته در بررسی وبسایت رسمی شرکت عرضه‌کننده بی وای دی هان یعنی BYD ALI، آن است که با وجود تاکید بر برقی (BEV) بودن این خودرو، در بخش مشخصات فنی از آن به عنوان یک هیبرید نوع پلاگین (PHEV) یاد شده است. مشخص نیست که شرکت واردات هر دو نسخه هیبرید و تمام‌الکتریکی باتری‌دار را در برنامه دارد یا صرفا در جریان تمایزهای فاحش میان دو خودرو BEV و PHEV نیست. این خودرو، سال ۱۴۰۲ به عنوان تاکسی برای تهران رونمایی شده بود و حالا ظاهرا برای عرضه‌ی عمومی آماده می‌شود. هوندا وزل با طول ۴۳۴۰  و عرض ۱۷۹۰ و ارتفاع ۱۵۸۲  میلی‌متر همراه فاصله محوری۲۶۱۰  میلی‌متر تولید می‌شود.

حال که درباره لیست خودروهای وارداتی صحبت و به معرفی ویژگی کلی آنها پرداخته شد لازم است درباره قیمت خودروهای برقی وارداتی نیز صحبت شود. به تازگی سامانه یکپارچه عرضه خودروهای برقی راه اندازی شده است که به صورت مستقل به فروش انبوه خودروهای برقی اختصاص یافته است. افراد هنگام ثبت نام در این طرح می بایست مبلغ یک میلیارد ریال را در حسابی وکالتی نزد یکی از بانک هایی که در سامانه نام برده شده بلوکه کرده و طبق شرایط و ضوابط طرح منتظر اعلام نتایج ثبت نام خود بمانند. نسخه برقی از کراس‌اور کوچک هیوندای کونا به قیمت ۳۴ هزار دلار در بازار جهانی فروخته می‌شود.

سامانه فروش خودروهای برقی از ۳۰ اردیبهشت تا ۵ خرداد ۱۴۰۳ فعال خواهد بود و متقاضیان می توانند خودروهای مورد نظر خود را انتخاب کنند. برای ثبت نام در این سامانه نیاز است تا صد میلیون تومان به صورت حساب وکالتی در حساب بانکی متقاضی وجود داشته باشد. به گزارش آخرین خودرو، در اولین دوره سامانه فروش خودروهای برقی محصولاتی چون هوندا E-NS1 ، آئودی Q5 E-Tron ، هونگچی E-QM5 ، لونا GRE ، جک E50A ، سینوگلد و… عرضه می شود. متقاضیان باید توجه داشته باشند که صرفاً بانک های مندرج در سامانه امکان افتتاح حساب وکالتی برای سامانه خودروهای برقی را دارند. KMC J7 البته از حیث فنی، یک سرو‌گردن بالاتر از KMC J7 بنزینی قرار می‌گیرد و ۱۹۰ اسب‌بخار و ۳۴۰ نیوتن‌متر گشتاور خروجی آزاد می‌کند. شتاب تقریبا ۷.۵ ثانیه‌ای گواهی بر توانایی فنی خودرو برقی کرمان‌موتور است که البته حداکثر سرعت ۱۴۰ کیلومتری آن در کاتالوگ KMC J7 می‌تواند یکی از نقاط ضعف این خودرو محسوب شود.

مدل هان از سوی بی وای دی، به‌عنوان یکی از موفق‌ترین، پیشرفته‌ترین و مشهورترین خودروسازان چینی، در سال ۲۰۲۰ و در سگمنت سدان فول سایز (سایز بزرگ) به بازار معرفی شد. این خودرو در نسخه‌های مختلف هیبرید پلاگین و تمام الکتریکی به بازار عرضه می‌شود، اما نسخه به‌نمایش درآمده در نمایشگاه خودرو تهران از سوی شرکت BYD ALI، نسخه تمام الکتریکی و فیس‌لیفت‌شده آن است. یکی از اتفاقات مهمی که در رویداد خودرویی تهران رخ داد، گردهمایی محصولات برند BYD از چین بود. این خودروساز چینی همزمان با فروش فوق العاده خود در بازارهای جهانی، حضور فعال و پرشوری در نمایشگاه خودرو تهران داشت و توانست نظر مساعد واردکنندگان و مشتریان را جلب کند. از دیگر محصولاتی که BYD ALI به ایران آورده، یوآن پلاس است که با نام آتو 3 در بازارهای اروپا شناخته می‌شود.

این سیستم، از طریق گیربکس تک سرعته روی محور عقب عمل می‌کند و تنها گزینه برای سدان برقی هونگچی محسوب می‌شود. در نسخه پایه که احتمالا وارد ایران خواهد شد، باتری ۵۴ کیلووات ساعتی و توان پیمایش ۴۰۰ کیلومتر وجود دارد. این مدل با وزن ۱۹۰۰ کیلوگرم، در زمان ۹ تا ۱۰ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت می‌رسد و نهایت سرعت ۱۶۰ کیلومتر برساعت فراهم می‌کند. کیا EV5 مجهز به یک موتور برقی شده که می‌تواند در شرایط ایده آل، 215 اسب بخار قدرت و 310 نیوتن متر گشتاور را از طریق یک گیربکس مخصوص به محور جلو انتقال دهد. ظرفیت پکیج باتری این محصول 64.2 کیلووات ساعت بوده و حداکثر توان پیمایشی آن 530 کیلومتر است. فورتینگ اس 50 مجهز به یک موتور الکتریکی با حداکثر توان خروجی 215 اسب بخار قدرت و 310 نیوتن متر گشتاور شده و به مدد یک باتری با ظرفیت 56.8 کیلووات ساعتی، می‌تواند نیروی محرکه را به کف جاده تزریق کند.

نظر شما درخصوص افزایش تعداد خودروهای برقی در سامانه یکپارچه چیست؟ لطفاً نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو درمیان بگذارید. کمیسیون تلفیق لایحه بودجه، با کاهش عوارض وارداتی خودروهای برقی و کم‌مصرف در سال ۱۴۰۳ موافقت کرده است. بر اساس مصوبه این کمیسیون، نرخ حقوق گمرکی خودروهای برقی و کم‌مصرف برای استفاده در تاکسیرانی ۰.۵ درصد و برای سایر مصارف ۴ درصد تعیین شده است. قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی در بورس کالا بر عهده کارگروهی است که ریاست آن را وزارت صمت بر عهده دارد. این کارگروه موظف است نرخی را تعیین کند که هم منافع تولیدکنندگان داخلی را تأمین کند و هم به ثبات بازار کمک کند. نرخ سود بازرگانی به‌عنوان تفاوت بین قیمت پایه و قیمت نهایی در بورس کالا تعیین می‌شود.

این خودرو یک هاچ‌بک کامپکت است که البته کمی هم شبیه کراس‌اوورها به نظر می‌رسد. ام‌جی ۴ در نسخه‌های تک موتوره و دو موتوره تولید می‌شود که فردا موتور نسخهٔ تک موتوره را به ایران آورده است. در این مدل، برخلاف اکثر خودروهای الکتریکی بازار، موتور الکتریکی روی محور عقب نصب شده است.

در ادامه مطلب، چند خودروی الکتریکی با حدود قیمت مناسب بازار ایران معرفی شده‌اند. عامه مردم امیدوارند با واردات گسترده و پرتعداد، تنوع محصولات در کشورمان افزایش یابد؛ هرچند که انحصارطلبی شرکت‌های داخلی، مانع اصلی برای تحقق این شرایط است. در ایران، تسهیل واردات خودروهای الکتریکی و هیبریدی باهدف کاهش مصرف بنزین و بهبود آلودگی محیط‌زیست، سابقه‌ای نزدیک به ۱۰ سال دارد.

هوندا وزل برقی با نام eNS1 نیز به یک موتور برقی با قدرت ۲۰۴ اسب‌بخاری همراه گشتاور ۳۱۰ نیوتن‌متر مجهز است. یکی از کراس‌اوورهای جذاب اروپایی که از سر و صورتش اصالت می‌بارد، فولکس واگن ID.4 بوده که در ششمین نمایشگاه خودرو تهران با ماموت خودرو به میدان آمده است. البته خودروسازان راین هم آی دی 4 را به صورت مونتاژی به بازار ایران معرفی کرده‌اند که چندی پیش شرایط فروش آن اعلام شده بود. یکی از محصولات تازه وارد مدیران خودرو در ششمین نمایشگاه خودرو پایتخت، ام وی ام ایکس 77 بود. علاوه بر رونمایی از این کراس اوور جدید، نماینده رسمی چری در کشور از نسخه برقی فونیکس FX رونمایی کرد تا تنوع سبد محصولات خود را افزایش دهد.

با توجه به این مشخصات، هونگچی E-QM5 می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای کسانی باشد که به دنبال یک خودروی لوکس برقی با فضای داخلی جادار و امکانات پیشرفته هستند. LUNA-GRE برخلاف پنج مدل دیگر حاضر در لیست خودرو‌های برقی وارداتی، بدون ارائه کاتالوگ در سامانه قرار گرفته و اطلاعات رسمی از خودرو وارداتی ایرانخودرو وجود ندارد. با این حال گفته می‌شود پیشرانه LUNA-GRE می‌تواند ۱۱۰ کیلووات توان و ۲۲۵ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند و حداکثر سرعت و شتاب صفر تا ۱۰۰ این محصول به‌ترتیب ۱۴۰ کیلومتربرثانیه و ۹.۵ ثانیه خواهد بود. با راه اندازی سامانه جدید با نام سامانه یکپارچه عرضه خودروهای برقی برندهای دیگری نیز به این مجموعه اضافه و در سامانه قرار گرفت که لیست این موارد در زیر قابل مشاهده است.

متقاضی باید، اقدام به ثبت نام در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای برقی وارداتی نماید. قرار است سه نسخه از این خودرو با توان‌های 94 اسب بخار، 174 اسب بخار و 201 اسب بخاری به بازار بیایند که دو مدل اول مجهز به باتری‌های 44.9 کیلووات ساعتی هستند و نسخه قدرتمند با ظرفیت باتری 60 کیلووات ساعت عرضه می‌شود. سینوگولد تانگو ۵ یکی از بهترین خودرو های برقی وارداتی از برند سینوگولد است که با طراحی مدرن و ویژگی‌های پیشرفته وارد بازار شده است. این خودرو با توجه به نیازهای روزافزون به وسایل نقلیه پاک و کارآمد، توانسته است جایگاهی ویژه در بین خودروهای برقی پیدا کند.

روز گذشته 6 خودرو جدید که قرار است به زودی در سامانه یکپارچه عرضه شوند منتشر شد. با حضور این 4 مدل جدید، حالا لیست خودروهای برقی قابل عرضه در سامانه یکپارچه به 5 دستگاه رسید. روز گذشته 6 خودرو دیگر نیز به لیست جدید خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی اضافه شد. بدین ترتیب با درنظر گرفتن یک خودرو الکتریکی که پیش‌تر به لیست اضافه شده بودند، حالا 5 خودرو برقی در دور بعدی عرضه خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه وزارت صمت حاضر خواهند بود.

سینوگولد تانگو ۵ در واقع نسخه برقی چری آریزو 5 است که شرکت چری امتیاز تولید آن را به برند سینوگولد واگذار کرده است. این خودرو قبلاً در میان خودروهای وارداتی دیده شده بود و اکنون مشخص شده که واردکننده آن شرکت سایپا است. جالب است بدانید که این خودرو قبلاً به تعداد محدودی توسط مدیران خودرو مونتاژ شده بود. اگر پس از بررسی مزایای خرید خودرو برقی، به خرید این نوع خودرو علاقه‌مند شده‌اید، اما هنوز در انتخاب بین خودرو بنزینی و برقی دچار تردید هستید، بهتر است یک مقایسه کلی انجام دهید. در حال حاضر، قیمت بنزین نسبت به سال‌های گذشته افزایش زیادی نداشته است، اما پیش‌بینی می‌شود که با تصویب افزایش قیمت بنزین در سال 1403، سوخت‌گیری در خودروهای بنزینی دیگر از نظر اقتصادی صرفه‌جویانه نباشد. در مقابل، انرژی برق به عنوان منبع تغذیه خودروهای برقی، مقرون به‌صرفه‌تر است و در درازمدت می‌تواند به نفع مصرف‌کنندگان باشد.

اگر این محدودیت برای سقف فیمت وجود داشته باشد، بخش دیگری از بازار ایران که تاکنون دست نخورده بود، تماماً تقدیم برندهای چینی خواهد شد. به بیان ساده‌تر، شرکت‌های مونتاژکار مثل کرمان موتور و مدیران خودرو، فعالیت خود را گسترش خواهند داد. در سمت دیگر ماجرا، شایعاتی وجود دارند که واردات بدون سقف قیمت را به دلیل ارزبَری (نیاز بالا به ارز) غیر قابل اجرا توصیف می‌کنند. طبیعتاً در بازار جهانی، ابرخودروهای برقی با قیمت بیش از یک میلیون دلار هم وجود دارند که هنگام ورود به ایران، بحث‌برانگیز خواهند شد. به این ترتیب، بسیاری از کارشناسان صنعت خودروی ایران و افراد نزدیک به مسئولان کشور، اجرای سقف قیمتی ۴۰ هزار یورو برای واردات مدل‌های الکتریکی را محتمل می‌دانند.

صنعت خودروسازی جهانی مدت‌هاست که به سمت الکتریکی شدن حرکت کرده است، و تسلا با عرضه خودروهای الکتریکی قابل توجه، مسیر را برای دیگر خودروسازان هموار کرد. علاوه بر این، قوانین سخت‌گیرانه آلایندگی و مقررات جدید دولتی برای ممنوعیت فروش خودروهای درون‌سوز در آینده، موجب شده است که تولیدکنندگان خودرو در سرتاسر جهان، به‌ویژه در آمریکا، اروپا و چین، به سرعت به توسعه خودروهای برقی روی آورند. حالا در ایران نیز مقامات به دنبال پیروی از این روند جهانی هستند و برنامه‌هایی برای عرضه خودروهای برقی در کشور دارند.

در این میان جدا از خودروهای برقی، شاهد اضافه شدن ونوسیا D60 پلاس و ونوسیا استار هم به لیست وارداتی ها هستیم تا حضور مکث موتور هم در شرایط فروش ها پررنگ تر از گذشته شود. امروز ۶ خودرو به لیست محصولات قابل عرضه در سامانه اضافه شد و حالا تعداد خودروهای برقی وارداتی حاضر در سامانه به عدد ۵ رسیده است. برای خرید خودروی هیبریدی یا برقی با شرایط مناسب و خدمات پس‌ازفروش مطمئن از نمایندگی‌های معتبر و شناخته‌شده استفاده کنید. سپند خودرو یکی از مجموعه‌های معتبر در زمینه فروش خودروهای هیبریدی و برقی در ایران است که با ارائه خدمات متنوع و شرایط فروش اقساطی به شما در خرید خودروی موردنظرتان کمک می‌کند.

فولکس واگن ID.UNYX مجهز به یک نسخه تک موتوره با حداکثر توان 230 اسب بخار قدرت و 310 نیوتن متر گشتاور است که می‌تواند به لطف پکیج باتری با ظرفیت 82.4 کیلووات ساعت، نیروی محرکه را به چرخ‌ها انتقال دهد. تویوتا bZ4X مجهز به یک پیشرانه الکتریکی با حداکثر توان 205 اسب بخار قدرت و 266 نیوتن متر گشتاور شده که به لطف یک پکیج باتری با ظرفیت 66.7 کیلووات ساعت به کف جاده تزریق می‌شود. این کراس اوور تمام برقی روی کاغذ، قادر به پیمایش 600 کیلومتر مسافت بوده که این رقم در شرایط واقعی به 500 کیلومتر می‌رسد. در انتخاب بهترین خودرو برقی وارداتی، عوامل متعددی مانند برد حرکتی، سرعت شارژ، قدرت موتور و قیمت تأثیرگذار هستند.

از نظر نگهداری و تعمیرات، یکی از چالش‌های اصلی خودروهای برقی، عدم آشنایی برخی تعمیرکاران با این نوع خودروها است. با این حال، در ایران نمایندگی‌های مختلفی برای خودروهای برقی وجود دارد که امکان تعمیر و سرویس این خودروها را به‌طور تخصصی فراهم کرده‌اند. در دوره‌ای که گارانتی خودرو برقی فعال باشد، هزینه تعمیرات تقریباً صفر است و به همین دلیل نگرانی از بابت خرابی وجود ندارد. اما زمانی که گارانتی به پایان برسد، ممکن است تعمیرات خودروهای برقی نسبت به خودروهای بنزینی کمی هزینه‌برتر شود. با این حال، حتی در این شرایط، هزینه‌های تعمیر خودرو برقی نسبت به صرفه‌جویی در هزینه سوخت، همچنان به‌صرفه‌تر خواهد بود.

معین خودرو مدل Q5 e-Tron 40 را به ایران آورده که به یک موتور الکتریکی با ۲۰۴ اسب بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن متر گشتاور در عقب مجهز است. این موتور توسط یک پکیج باطری ۸۵ کیلووات ساعتی تغذیه می‌شود تا کراس‌اوور الکتریکی آئودی بتواند با هر بار شارژ بتواند تا ۵۶۰ کیلومتر را طی کند. این خودرو نسخهٔ الکتریکی چری آریزو ۵ است که توسط شرکت سینوگلد می‌شود و سایپا قصد عرضهٔ آن را دارد.

همچنین مایلیم تجربیات، دانسته‌ها و نظرات شما را که برای همگی ما مفید و راه‌گشاست، بدانیم. کرولا کراس هیبرید به‌دلیل ابعاد مناسب و ارتفاع بالاتر نسبت به سدان‌ها برای خانواده‌ها گزینه‌ای مناسب محسوب می‌شود. اگر به‌دنبال یک شاسی‌بلند جمع‌وجور هستید، باید بدانید که قیمت تویوتا کرولا کراس باعث می‌شود نسبت به رقبا ارزش خرید بالایی داشته باشد و در ضمن، پیشرانه‌های قدرتمند آن، تجربه رانندگی مطمئن و لذت‌بخش را برای شما تضمین کنند.

بعد از چند ماه بلاتکلیفی، بالاخره دولت جزئیات دقیق قانون جدید واردات خودرو برقی رو مشخص کرد. این قانون جدید از تاریخ ۳ شهریورماه به طور رسمی اجرا می‌شود و وزارتخانه‌های مختلف هم موظف شدن که به این قانون عمل کنند. تیم طراحی شرکت بی وای دی مسئولیت قلم‌زدن نقوش بدنه مدل هان را در زیر سایه سرطراح این شرکت ینی ولفگنگ ایگر (Wolfgang Egger) بر عهده داشت. ایگِر یکی از طراحان موفق در صنعت خودروسازی جهان و زاده کشور آلمان است که سابقه طراحی در شرکت‌های مطرح اروپایی نظیر آلفا رومئو، آئودی و لامبورگینی را در کارنامه خود دارد. تلاش ما انتشار اخبار و مطالب روز حمل و نقل و وسایل نقلیه در ایران و جهان برای بازدیدکنندگان علاقه‌مند و ارائه و تبادل اطلاعات مفید و صادقانه در محیطی جذاب و دوستانه است.

ظرفیت پکیج باتری 61 کیلووات ساعت بوده و با یک بار شارژ کامل، توان پیمایش 430 تا 500 کیلومتر در دسترس است. یکی از شرکت‌هایی که در ششمین نمایشگاه خودرو تهران 1403 حضور داشت، BYD ALI بود که واردکننده محصولات برند چینی بی وای دی است. پیش از این که این شرکت بخواهد سانگ پلاس را به بازار ایران بیاورد، بهمن موتور نسخه پلاگین هیبرید این کراس اوور را معرفی کرده بود. حال نسخه برقی این محصول با حداکثر توان 200 اسب بخار قدرت و 310 نیوتن متر گشتاور از راه رسیده تا نیروی محرکه را از طریق گیربکس به چرخ‌های جلو انتقال دهد. این کراس‌اوور چینی مجهز به یک پیشرانه الکتریکی شده که می‌تواند در شرایط ایده آل، 200 اسب بخار قدرت و 340 نیوتن متر گشتاور تولید کند. ظرفیت باتری 85.9 کیلووات ساعت بوده و لاماری ایما با این پکیج قدرتمند می‌تواند حداکثر 630 کیلومتر پیمایش تمام الکتریکی داشته باشد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *