مقایسه خودرو اطلس با ساینا

مقایسه سایپا اطلس، سهند و ساینا: جنگ خودروهای اقتصادی اتوخبری اخبار روز خودرو

اسب بخار فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ با محور تست و بررسی ویدیویی خودروها آغاز کرد. این رسانه در همان سال پایگاه خبری خودرو را در فضای وب تاسیس کرد و با انتشار اخبار مختلف صنعت خودرو، شاخه های فعالیت خود را گسترش داد. در حال حاضر پایگاه خبری اسب بخار یکی از پرمخاطب ترین رسانه های صنعت خودرو در ایران است و به صورت روزانه به اخبار و حواشی آن می پردازد. با تولید هر خودرو یکی از مهم ترین نکاتی که باید در نظر گرفت، فراهم بودن لوازم یدکی آن در بازار است. البته بحث تقلبی و اصلی بودن این قطعات موضوع جداگانه ای است که شرح آن در اینجا نمی گنجد. اما امیدوار هستیم قطعات یدکی اطلس نیز مانند رقبای خود به خوبی در بازار موجود باشد.

بااین‌حال، طراحی جانبی همچنان به مدل‌های قدیمی‌تر شباهت دارد و تناسب کلی بدنه در برخی نقاط مورد نقد قرار گرفته است. طراحی بدنه سایپا اطلس را می توان نسخه ای از تکامل تدریجی محصولات قبلی سایپا دانست. این خودرو در واقع فیس لیفتی از سایپا کوییک است که خود آن نیز نسخه فیس لیفت تیبا ۲ بود. در طراحی این خودرو تلاش شده تا با الهام گرفتن از سبک های بین المللی، جذابیتی تازه به ظاهر آن بخشیده شود. نمای جلویی اطلس کاملا متفاوت از کوییک طراحی شده و شامل جلوپنجره ای بزرگ تر و بدون قاب است که با نوارهای عمودی، شباهتی به فورد فیگو ایجاد کرده است. چراغ های جدید و کشیده، همراه با سپری مدرن و قاب های J شکل مه شکن، چهره ای تهاجمی و به روزتر برای این خودرو ساخته اند.

قیمت اطلس نیز درحالی به ۴۱۶ میلیون تومان رسیده که تا مرداد امسال خریداران اطلس از نمایندگی سایپا ۴۱۲ میلیون تومان پرداخت می‌کردند. سهند S که به‌عنوان اولین تیپ این محصول روانه بازار شده، تا همین یک ماه قبل در کارخانه حدود ۴۵۹ میلیون قیمت داشت و حالا این عدد با رشد تقریبا دو درصدی به بیش از ۴۶۷ میلیون رسید. سایپا اطلس به طور کلی در دو تیپ ۱ و ۲ و بصورت دقیق تر در چهار تیپ S، L، G و E به بازار می آید.

همچنین رادار نقطه کور، سیستم کمک به حرکت در سربالایی و سانروف نیز از دیگر امکانات آپشنال خودرو اطلس خواهند بود که احتمالا در نسخه اتوماتیک قابل دسترسی هستند. شما به راحتی می توانید اخبار خودرو مربوط به ماشین اطلس یا سایر ماشین های موجود در بازار ایران را در سایت خودرو بانک دنبال کنید. سایپا اطلس جدید ترین محصول شرکت خودروسازی سایپا است که در سال ۱۴۰۲ به بازار عرضه شد.

همانند فضای خارجی سایپا اطلس ، فضای داخلی آن نیز نسخه تغییر یافته کوییک محسوب می‌شود. بخش بالایی داشبورد ماشین اطلس سایپا با رنگ کرم مزین شده است و به جای نمایشگر دیجیتال ساده، یک نمایشگر لمسی بزرگ قرار گرفته است که پیش از این در کوییک اتوماتیک نیز مورد استفاده قرار گرفته بود. فرمان خودرو اطلس نیز از همان نوعی است که کوییک یا ساینا S مورد استفاده قرار می‌گیرد. طراحی دریچه‌های تهویه خودرو اطلس سایپا نیز تا حدی تغییر کرده است اما قسمت میانی داشبورد که محل قرارگیری سیستم صوتی و سیستم تهویه است، همچنان با سایر محصولات خانواده کوییک و ساینا مشابهت دارد.

تیپ E به‌عنوان فول‌ترین نسخه سایپا اطلس شناخته می‌شود که شامل امکاناتی مانند کروز کنترل، سیستم ورود بدون کلید، رادار نقطه کور، و سانروف است. یکی از عوامل مهم در تصمیم‌گیری برای خرید یک خودرو، خدمات پس از فروش و در دسترس بودن قطعات یدکی آن است. سایپا به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور، شبکه گسترده‌ای از نمایندگی‌ها و مراکز خدماتی را در اختیار دارد. این موضوع، مزیتی مهم برای خریداران سایپا اطلس به شمار می‌آید، زیرا می‌توانند در هر نقطه از کشور به خدمات پس از فروش دسترسی داشته باشند.

قلب تپنده اطلس یک پیشرانه 4 سیلندر 8 سوپاپ 1.5 لیتری است که توانایی تولید حدود 90 اسب بخار قدرت و 137 نیوتن متر گشتاور را دارد. طبق گفته مهندسان سایپا تغییراتی که این پیشرانه با نسل قبلی خود کرده شامل تغییرات در سر سیلندر و هدرز و همچنین تجهیز به سیستم زمان ‌بندی متغیر سوپاپ‌ است که تغییراتی مثبت است. قیمت اطلس و سهند در بازار آزاد مثل بقیه خودرو‌های داخلی بیشتر از نرخ مصوب کارخانه است.

اطلس خودرویی است که در واقع فیس لیفتی از کوییک به حساب می آید و خط طراحی های جدید شرکت سایپا را درچهره اش دارد. طراحی در این خودرو به آنچه در شاهین و آریا دیده می شد نزدیک شده و ظاهر این خودرو با آنچه در کوییک و ساینا دیده می شد بسیار متفاوت است. مدل های تیپ بالای اطلس مانند G و E با طراحی دو رنگ بدنه تولید می شوند که شامل سقف، قاب آینه های جانبی و دور مه شکن ها با رنگی متفاوت از سایر اجزای بدنه است. به طور کلی، طراحی بدنه اطلس تلاشی است برای ارائه یک ظاهر مدرن تر در قالبی اقتصادی که بتواند با نیازها و سلیقه بازار داخلی هماهنگ باشد. این پیشرانه به لطف تغییراتی مثل اضافه شدن سیستم زمان‌بندی متغیر باز و بسته شدن سوپاپ‌ها (VVT)، اضافه شدن هدرز، ارتقا میل بادامک و… علاوه بر افزایش قدرت و گشتاور، کم مصرف‌تر و کم صداتر هم شده است. قیمت اطلس از سوی فروشندگان بازار ۵۸۵ میلیون تومان اعلا شده، در حالی که سهند S با ۵۵۵ میلیون تومان کمی ارزان‌تر است.

اما این پیشرانه کماکان مشکلاتی هم دارد که در ادامه و در بخش معایب اطلس جی به آن خواهیم پرداخت. سایت پدال برگزیده مردم و داوران به عنوان بهترین سایت فارسی در حوزه خودرو از چهارمین، پنجمین و هفتمین جشنواره وب ایران است. در ادامه به سراغ معایب اطلس جی خواهیم رفت تا با نقاط ضعف این خودرو هم آشنا شویم. اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش شما استفاده می‌شود، و پشتیبانی از تجربه شما در این وبسایت، و برای اهداف دیگری که در privacy policy توضیح داده شده است.

سایپا وعده داده است تا اطلس را در قالب 4 تیپ به تولید برساند و در صورت عملی شدن این وعده، گروه بزرگی از مشتریان قادر به خرید اطلس خواهند بود. در بحق مشخصات فنی، تغیرات مهمی انجام شده تا اطلس حرف های بیشتری برای گفتن داشته باشد. از طرف دیگر در آپشن ها نیز اطلس به مراتب امکانات و امکانات بهتری را نسبت به کوییک ارائه می کند. نظر شما درباره ماشین اطلس سایپا چیست؟ در این بررسی به سراغ ماشین اطلس سایپا رفتیم. خودرویی تازه وارد که قرار است بخش عمده ای از سبد محصولات شرکت سایپا را به خود اختصاص دهد.

درحالی که اختلاف قیمت کارخانه و بازار اطلس به حدود ۲۵ درصد می‌رسد؛ تقریبا ۱۰۴ میلیون تومان. قیمت قیمت اطلس G در کارخانه ۴۱۶ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان است و در فهرست محصولات سایپا روبروی اسم سهند S رقمی معادل ۴۶۷ میلیون و ۱۴۷ هزار تومان به چشم می‌خورد. سهند و اطلس از حیث مصرف سوخت نیز شرایط مشابهی دارند و هر دو مدل به‌طور متوسط ۶.۹ لیتر بنزین به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر می‌سوزانند. این خودرو با بهره‌گیری از امکانات ویژه و طراحی زیبای خود به راحتی توانسته به یکی از رقیبان سرسخت خودرو اطلس سایپا تبدیل شود. خودروی جدید توسعه یافته توسط گروه سایپا با گیربکس اتوماتیک و یا دستی عرضه می‌شود. این خودرو با استفاده از پلتفرم توسعه یافته X200  ساخته شده که قبلاً برای توسعه سری‌های خودرویی مانند تیبا و ساینا استفاده و طراحی شده است.

در نمای داخلی سایپا اطلس تلاش هایی برای ارائه ظاهری جدیدتر و مدرن تر در آن صورت گرفته است. استفاده از ترکیب رنگ دوگانه در کابین، به ویژه در تیپ G، حس تازه ای به فضای داخلی بخشیده است. در این مدل، نیمه میانی داشبورد و برخی قسمت های رودری ها رنگی متفاوت دارند که جلوه ای جوان پسند ایجاد کرده است.

همچنین اتاق داخلی و صندلی‌های آن شباهت بسیاری به خودرو پراید دارد که این مسئله را نیز نمی‌توان یک امتیاز مثبت برای طراحی خودرو تیبا دانست. اطلس از نظر مشخصات فنی و ایمنی تفاوت خاصی با مدل ساده کوییک و حتی تیبا ندارد و تنها تفاوت این مدل به شرایط مختلف رنگ آمیزی بدنه و آپشن‌های تزئینی مربوط می‌شود. بخش‌های بغل بدنه اطلس سایپا هم تفاوت چندانی با سایر محصولات سایپا یعنی کوییک و تیبا ۲ ندارد و اگر این موضوع برای شما مهم است، می توانید برای ثبت نام تیبا یا کوییک اقدام کنید. طراحی بدنه اطلس شباهت زیادی به کوییک دارد و به نوعی نسخه ارتقاءیافته محصولات فیس‌لیفت این گروه خودروسازی یعنی کوییک و تیبا ۲ محسوب می‌شود. قیمت ری‌را، گران‌ترین سواری ایران‌خودرو امروز یکشنبه ۱۹ اسفند ۲۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد. سایپا اعلام کرد که قصد دارد در سال جاری ۵۰ هزار دستگاه شاهین، ۱۵ هزار آریا، ۲۰ هزار اطلس، ۱۴۷ هزار دستگاه کوئیک، ۱۰۰ هزار تیبا و ۷۹ هزار دستگاه ساینا تولید کند.

این خودرو که بر اساس پلتفرم X200 طراحی شده، نسخه ای فیس لیفت شده از کوییک محسوب می شود و در مقایسه با مدل های پیشین این خانواده، از طراحی به روزتر و امکانات بیشتری بهره می برد. نخستین تصاویر رسمی از اطلس در آذرماه ۱۴۰۱ منتشر شد و اطلاعاتی درباره مشخصات فنی آن ارائه گردید. قیمت سهند سایپا در بازار آزاد درحالی به مرز نیم‌میلیارد تومان رسیده که اواخر مرداد و همزمان با تحویل اولین سری از سهند به حواله‌داران، ارقام پیشنهادی فروشنده‌ها قریب ۵۷۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان اعلام می‌شد. اطلس نیز اوایل اردیبهشت امسال با قیمتی نزدیک ۵۹۰ میلیون تومان پا به بازار گذاشت، اما الان بیشتر از ۵۲۰ میلیون خریدار ندارد.

همچنین مصرف سوخت ترکیبی هر چهار تیپ نیز حدود 7 لیتر در هر 100 کیلومتر است. اطلس در بخش مشخصات فنی هم آنچنان تغییر بزرگی نداشته اما نسبت به قبل شاهد برخی بروزرسانی‌ها بوده است. اطلس زیر کاپوت خود مجهز به نسل جدید پیشرانه معروف M15 با کد M15GSI شده است.

سایناS دنده‌ای تیپ DA نیز هم‌قیمت با کوییک GX L است و هر دو از ارزان‌ترین خودروهای سایپا در بازار هستند. به گزارش اقتصادنیوز، بررسی بازار نشان می‌دهد امروز «ساینا دنده‌ای S» در بازار 489 میلیون تومان قیمت خورد و «اطلس» هم بدون تغییر 585 میلیون تومانی ماند. نسخه E همان پیشرانه M15-GSI را با جعبه دنده CVT پانچ دارد اما در بحث امکانات نسبت به آنچه در نسخه L دیده می شد آپشن های بیشتری داریم. امکانات شاخصی که این تیپ را از نسخه L متمایز می کند عبارت است از سانروف، سقف با رنگ متفاوت، صندلی برقی دو حالته راننده، گرمکن صندلی راننده، شیشه دودی عقب، سنسور باران، ۲ توییتر و رادار نقطه کور. قیمت محصولات سایپا در بازار نسبت به محصولات ایران خودرو به قیمت کارخانه نزدیکتر است و حباب کمتری در آنها مشاهده می شود.

چیزی که در تیپ S سهند مشاهده نمی‌شود و احتمالا در طراحی سهند G جبران خواهد شد. قیمت ماشین اطلس سایپا تیپ G پس از عرضه اولیه دراسفند 1402 در بازار آزاد ابتدا بالا رفت (تا 620 میلیون تومان) و سپس بعد از مدتی افت کرد. تا اینکه اوایل مرداد 1403 دوباره قیمت اطلس سایپا با افزایش قیمت روبرو بود. این افزایش چیزی حدود 30 میلیون بود که شاید به دلیل اقبال جامعه به سمت این ماشین باشد.

در عین حال، فضای پای سرنشینان در ردیف عقب همچنان محدود است و ممکن است برای افراد قد بلند راحت نباشد. داشبورد خودرو میزبان یک صفحه نمایش نسبتا بزرگ بوده که به سبک محصولات بی ام و بیرون زده از داشبورد طراحی شده است. پس از آن دریچه‌های سیستم تهویه مطبوع به صورت دایره ای شکل تعبیه شده و در نهایت انتهای داشبورد بخش تنظیمات سیستم تهویه مطبوع و برخی کلیدهای کنترلی خودرو جا خوش کرده‌اند. قیمت کوییک در تیپ GX L در مقایسه با روز گذشته تغییری نداشته است و ۴۸۰ میلیون تومان عرضه می‌شود.

هنوز مشخص نیست چه تیپی از این خودرو اول به بازار می آید اما با توجه به تصاویر منتشر شده از خط تولید سایپا، احتمالا ابتدا نسخه دنده ای فول آپشن یعنی تیپ G به بازار بیاید و درگاه فروش هم سامانه یکپارچه وزارت صمت خواهد بود. تیپ های L و E به جعبه دنده اتوماتیک CVT (با ۶ دنده مصنوعی) مجهز هستند که بترتیب تیپ L به عنوان نمونه پایه و تیپ E به عنوان نمونه فول آپشن اتوماتیک اطلس در نظر گرفته شده است. آذر ماه ۱۴۰۱ بود که سایپا برای نخستین بار تصاویر رسمی اطلس را منتشر کرد و پس از آن تصاویر دیگری از تولید آزمایشی این خودرو در خط تولید سایپا منتشر شد. حدودا یک ماه پیش بود که تصاویر و ویدیو سایپا اطلس در حال تست در اسب بخار منتشر شد و حالا در سال جدید شرکت سایپا مشخصات و تیپ بندی رسمی سایپا اطلس را منتشر کرده است. پیشرانه سایپا اطلس نسخه ارتقاءیافته M15 است که با حجم 1.5 لیتر، توان 90 اسب بخار و گشتاور 137 نیوتن‌متر تولید می‌کند. درمجموع، سایپا اطلس با امکانات و طراحی بهبودیافته خود گزینه‌ای مناسب برای خریدارانی است که به دنبال خودرویی اقتصادی با امکانات رفاهی و امنیتی قابل‌قبول هستند.

همچنین، وجود گیربکس CVT در نسخه‌های اتوماتیک، رانندگی نرم‌تر و راحت‌تری را برای کاربران فراهم می‌کند. بااین‌حال، مصرف سوخت ترکیبی 6.8 لیتر در هر 100 کیلومتر نشان می‌دهد که این خودرو از نظر بهره‌وری سوخت در سطح متوسط قرار دارد. طراحان شرکت سایپا برای خلق خودروی اطلس سایپا از الگوهای محبوب بین‌المللی استفاده کرده‌اند.

قیمت ری‌را با این میزان افزایش به یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسید و فاصله خود را با دیگر محصولات ایران‌خودرو بیشتر کرد. بااین‌حال، وقتی به پروفیل جانبی سهند نگاه می‌کنیم که به‌منظور کاهش هزینه‌ها و عدم تغییر قالب‌های تولید هیچ تغییر قابل‌توجهی را تجربه نکرده و همچنان مشابه تیبا است، نوعی عدم هماهنگی با طراحی جدید جلو و عقب خودرو به چشم می‌خورد. البته سایپا سعی کرده با رینگ‌های جدید، دستگیرهای کرومی درها و تریم کرومی روی گلگیرهای جلو طراوتی جزئی به این بخش ببخشد ولی سهند همچنان پلت‌فرم قدیمی خود را نشان می‌دهد. برای درک بهتر توانایی سهند و اطلس کافی است بدانید توان تولیدی گشتاور خروجی آنها نسبت به ساینا و کوییک درحد پنج درصد ارتقا پیدا کرده.

پیشرانه ۱.۵ لیتر، حداکثر ۹۱ اسب‌بخار قدرت و ۱۳۷ نیوتن‌متر گشتاور خروجی به چرخ‌های سهند و اطلس منتقل می‌کند و راننده می‌تواند نهایتا سرعتی معادل ۱۷۰ کیلومتربرساعت را تجربه کند. در حال حاضر، نسخه فول آپشن این خودرو با گیربکس دستی به بازار ارائه شده است. این محصول به عنوان یکی از گزینه های جدید در کلاس خودروهای اقتصادی، ادامه دهنده راه خودروهایی نظیر تیبا، تیبا ۲، ساینا و کوییک است. طراحی ظاهری اطلس و اضافه شدن برخی آپشن ها نشان دهنده تلاش سایپا برای ایجاد تنوع بیشتر در محصولات خود است. شاهین دنده‌ای با قیمت ۸۷۰ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود، اما مدل اتوماتیک آن با اختلاف ۹۵ میلیون تومانی، ۹۶۵ میلیون تومان قیمت دارد. گران‌ترین مدل خودروهای شاهین، شاهین پلاس است که با قیمت یک میلیارد و ۲۴۰  میلیون تومان فاصله قابل‌توجهی با سایر محصولات سایپا دارد.

جلوپنجره و چراغ‌های جلو با خطوط تیز و جذاب، طراحی مدرن‌تری را ارائه می‌دهند که در کنار المان‌هایی مانند آینه‌های جانبی بزرگ‌تر و رینگ‌های آلومینیومی، ظاهری متمایز به این خودرو بخشیده‌اند. بااین‌حال، همچنان برخی انتقادها به عدم هماهنگی کلی طراحی بدنه، به‌ویژه در نمای جانبی، وارد است. طراحی نمای عقب نیز شباهت‌هایی به مدل‌های رنو کپچر دارد که نشان‌دهنده الگوبرداری از خودروهای موفق خارجی است. این خودرو در مقایسه با مدل‌هایی چون ساینا و کوییک، ظاهر جذاب‌تری دارد و به‌ویژه در نمای جلو و عقب از خطوط و زوایای تیز استفاده شده است که حس به‌روزتری به خودرو می‌بخشد.

روکش پلاستیکی به همراه‌ تریم نقره‌ای‌رنگ روی سپر عقب و آینه‌های جانبی جدید با طراحی جالب و راهنما هم از دیگر ویژگی‌های بیرونی اطلس هستند. به‌طورکلی، این تغییرات نمای بسیار مدرن‌تر و زیباتری نسبت به کوییک ایجاد کرده و خودرو را لوکس‌تر جلوه می‌دهند. اگرچه سایپا اطلس از طراحی داخلی جدیدی بهره می برد، اما کیفیت ساخت و دقت مونتاژ، مشابه دیگر محصولات داخلی، جای بحث دارد.

سایپا، خودروساز بزرگ، قصد دارد با معرفی مدل‌های کاملاً جدید در مجموعه محصولات خود، تولید خود را تا ۲۰۲۲ تا ۱۲ درصد افزایش دهد. این خودرو با حجم موتور 1503 سی سی، 1063 کیلوگرم وزن و حداکثر قدرت آن 87 اسب بخار است. اطلس به عنوان خودروی دارای استانداردهای آلایندگی Euro-4  طبقه بندی می‌شود در حالی که استاندارد می‌تواند به مرحله Euro-5  افزایش یابد. در مجموع، اگر به دنبال خودرویی اقتصادی با طراحی نسبتاً مدرن، امکانات رفاهی مناسب و هزینه نگهداری پایین هستید، اطلس می‌تواند گزینه مناسبی باشد. بااین‌حال، برای خریدارانی که انتظار عملکرد فنی بالاتر یا کیفیت ساخت بهتری دارند، گزینه‌هایی مانند خودروهای چینی یا حتی دست‌دوم‌های باکیفیت‌تر ممکن است جذاب‌تر باشند. اطلس G امکانات متعددی را به سرنشینان خود ارائه می دهد، از جمله این امکانات می توان به سیستم تهویه دیجیتال، سنسور پارک دنده عقب، سیستم کنترل باد تایرها (TPMS)، و سیستم مولتی‌مدیا با نمایشگر ۷ اینچ اشاره کرد.

قیمت پژو ۲۰۷ با موتور TU۵ از سوی فروشندگان بازار ۸۵۰ میلیون تومان اعلام شده است؛ پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف شیشه‌ای یک میلیارد و ۳۰ میلیون تومان عرضه شده است که نشانی از کاهش قیمت در مقایسه با روز گذشته ندارد. قیمت اطلس در بازار خودرو امروز پنج میلیون تومان افزایش پیدا کرد و ری‌را تنها سواری ایران‌خودرو در بازار امروز است که افزایش قیمت را تجربه می‌کند و معادل یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون فروخته می‌شود. اختلاف قیمت سهند کارخانه و بازار به‌این ترتیب حول‌وحوش ۳۳ میلیون تومان برآورد می‌شود که معادل گپ هفت درصدی است.

سیستم GSI یا راهنمای تعویض دنده خودرو اطلس ، به کاربر کمک می‌کند تا بهترین دنده را در هر زمان انتخاب کند و به طور همزمان مصرف سوخت و راندمان خروجی بهینه‌ای دریافت کند. از دیگر تغییرات پیشرانه ماشین اطلس سایپا یا M15GSI نسبت به نسخه عادی موتور M15، می‌توان به نصب سیستم زمانبندی متغیر سوپاپ یا VVT و دریچه گاز برقی اشاره کرد که افزایش اندکی را در راندمان این پیشرانه به همراه داشته‌اند. در نتیجه موتور سایپا اطلس جی می‌تواند حدود 94 اسب بخار قدرت و 138 نیوتن‌متر گشتاور تولید کند.

چراغ های جدید دو تکه و بازطراحی در صندوق به این بخش ظاهری تازه بخشیده اند. این تغییرات در کنار ابعاد بزرگ تر خودرو، شامل افزایش طول، عرض و ارتفاع نسبت به کوییک، باعث شده تا اطلس از نظر بصری خودرویی متعادل تر و جذاب تر به نظر برسد. قیمت کارخانه خودرو اطلس به‌عنوان جدیدترین خودرو اقتصادی سایپا که از اواخر سال ۱۴۰۲ به بازار عرضه شد، با قیمت بازار آن تفاوت دارد. به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، اطلس نام فیس لیفت کوییک بوده که قرار است در سال جاری پایش به جاده‌های کشور باز شود.

آیا اطلس ارزش خرید دارد؟، سایپا اطلس، یکی از جدیدترین محصولات سایپا، به‌عنوان یک خودروی اقتصادی با طراحی به‌روز و امکانات مدرن وارد بازار شده است. این خودرو که در چندین تیپ مختلف عرضه می‌شود، سعی دارد تا با ارائه ویژگی‌هایی همچون طراحی جذاب، امکانات رفاهی متنوع، و مصرف سوخت اقتصادی، توجه خریداران ایرانی را به خود جلب کند. سایپا با بهره‌گیری از تجربه‌های قبلی خود در تولید خودروهای داخلی و بهبودهایی در زمینه کیفیت و ایمنی، تلاش کرده است تا با اطلس به نیازهای مشتریان پاسخ دهد. در این مقاله، با بررسی جزئیات این خودرو و پاسخ به پرسش‌های متداول، تلاش می‌کنیم تا تصویری دقیق از ارزش خرید سایپا اطلس ارائه دهیم. سایپا اطلس به عنوان جدیدترین عضو خانواده هاچ بک های سایپا، از همان موتور آشنای M15 استفاده می کند که در بسیاری از محصولات قبلی این خودروساز نیز به کار رفته است. این موتور ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ با حجم ۱.۵ لیتر، بهینه سازی هایی را تجربه کرده است.

متریال و طراحی داخل کابین ماشین اطلس سایپا نیز نسبت به کوییک پیشرفت چشمگیری داشته است. نمایشگر ایستاده دورنگ در وسط داشبرد طرح جدید خودرو اطلس یکی از جلوه های متمایز این ماشین از خودرو کوییک می باشد. از لحاظ امکانات و آپشن ها نیز مشخصا ماشین اطلس جلو تر و برنده بازی می باشد.

این اعداد ۳ اسب بخار و ۹ نیوتن متر نسبت به نسخهٔ قبلی موتور M15 بیشتر شده‌اند. این موتور مطابق با استانداردهای آلایندگی یورو ۵ بوده و در هر صد کیلومتر ۷.۵ لیتر بنزین مصرف می‌کند. انتقال قدرت پیشرانه همچنان توسط همان گیربکس پنج سرعته دستی صورت میگیرد اما برنامۀ ارائۀ گیربکس اتوماتیک تیپ ترونیک هم برای این خودروها وجود دارد که احتمالاً همان گیربکس CVT کوییک اتوماتیک خواهد بود. فعلاً قیمت و زمان عرضه دقیق اطلس و سهند مشخص نیست اما احتمالاً این خودروهای جدید اوایل سال ۱۴۰۲ با قیمتی بین ۲۳۰ تا ۲۸۰ میلیون تومان راهی بازار خواهند شد. همانطور که گفته شد پیشرانه در تمام تیپ ها یکسان است و در اطلس S جعبه دنده ۵ سرعته دستی را داریم.

آخرین این نوع محصولات اقتصادی سایپا ماشین اطلس است که پس از عرضه به بازار در اواخر سال ۱۴۰۲، امکان ثبت نام اطلس برای متقاضیان آن فراهم شد. اگر شما هم قصد خرید یک هاچ‌بک اقتصادی صفر کیلومتر را دارید، با بررسی مزایا و معایب اطلس سایپا همراه ما باشید تا بهتر بتوانید در مورد خرید یا عدم خرید این خودرو تصمیم بگیرید. اطلس یکی از جدیدترین خودروهای نارنجی پوشان سایپاست که در اصل فیس لیفت کوییک محسوب می‌شود. این خودرو قرار است بزودی در بازار خودروی کشور عرضه شده و اکنون مشخصات آن توسط سایپا اعلام شده است.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *