مقایسه خودرو چانگان با x22

شرایط فروش تویوتا کرولا الیت و چانگان CS55 پلاس منتشر شد اسفند 1403

چانگان CS35 توسط سایپا با یک پیشرانه ی 4 سیلندر 1.6 لیتری با قدرت 113 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه و بیشینه گشتاور 160 نیوتن متر در 4000 دور در دقیقه عرضه می شود. این قدرت توسط گیربکس 4 سرعته ی اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل می شود و این کراس اوور 1290 کیلوگرمی را طی 15 ثانیه به 100 کیلومتر در ساعت می رساند و در نهایت می تواند به حداکثر سرعته 180 کیلومتر در ساعت برساند. چانگان CS35 دارای استاندارد آلایندگی یورو 4 بوده و میزان مصرف سوخت این خودرو در حالت سیکل ترکیبی 7 لیتر میباشد. در تریم اتوماتیک ساده، مدیران خودرو تجهیزات، امکانات و آپشن‌هایی مانند کروز کنترل، سنسور عقب، مانیتور ۸ اینچی لمسی، چراغ روشنایی روز، روکش چرم مصنوعی، سانروف و آینه جانبی برقی را ارائه می‌کند. البته باید این نکته را ذکر کنیم که مدیران‌خودرو در ادامه تریم‌های جدید از این خودرو را با ۵ آپشن جدید شامل سنسور فشار باد تایر، کنترل کشش، کنترل پایداری، کمکی حرکت در سربالایی و کمکی ترمز روانه بازار کرده است.

اما با توجه به اطلاعاتی که درمورد امکانات ایمنی این سه خود را در جدول زیر مورد بررسی قرار داده شده است، محصول کمپانی چانگان به علت تعداد کیسه‌های هوای بیشتر می‌تواند شرایط ایمنی بهتری را در مقایسه با رقبای خود برای راننده و سرنشینان فراهم نماید. البته این موضوع به این معنی نیست که دو رقیب دیگر این خودرو شرایط رفاهی مطلوبی را برای راننده و سرنشینان خود فراهم نمی‌کنند، بلکه همانطور که در قسمت قبل گفتیم هر سه از این کراس اوورهای چینی دارای امکانات و تجهیزات رفاهی مطلوبی هستند. مقایسه سه خودرو چانگان Cs35 و جک S3 و ام وی ام X22، موضوع این مقاله از سری مقالات مجله خودرو سوئیچ است. محبوبیت بالای خودروهای دارای کلاس کراس اوور سبب شده تا کمپانی‌های بسیاری در سراسر جهان دست به تولید این خودروها بزنند. در مقابل، ام وی ام X22 در نمای جلو از جزئیات اغراق شده و قطعات کرومی بیشتری بهره می‌گیرد.

هم چانگان CS35 و هم ام وی ام X22 از سنسورهای پارک عقب بهره‌مند هستند. ام وی ام X22هایی که مدل آن‌ها 97 به بعد است، از یک آپشن جدید نیز به نام سنسور فشار باد تایر برخوردار شدند. ام وی ام X22، مانند سایر رقبای خود از جمله محصولات چینی پرطرفدار در بازار ایران است؛ که توسط شرکت مدیران خودرو به صورت مونتاژ شده در اختیار مخاطبان ایرانی قرار گرفته و به واسطه طراحی جذاب و اسپرت خود مخاطبان جوان بسیاری را به سمت خود جذب کرده است. از آغاز سال ۱۳۹۷ تا امروز اگر نگاهی به نمودار قیمتی‌ ام وی ام X22 بیاندازید، رشد قیمتی عجیب‌وغریب مشابه سایر خودروهای بازار کشورمان را مشاهده خواهید کرد. در آخرین شرایط فروش اعلامی ‌ام وی ام X22 که متعلق به مرداد ۹۸ است، تیپ‌های لاکچری و اکسلنت اسپرت اتومات به ترتیب به قیمت ۱۹۵.۶ و ۲۰۳.۸ میلیون تومان فروخته می‌شوند.

ایرانی‌های دوستدار شاسی‌بلند از این خودروی چینی هم استقبال زیادی کرده‌اند و به آن علاقه دارند. هرچند که ظاهر این خودرو از سوی مشتریان پسندیده شده است اما در مقایسه با رقبا و هم‌تایان دچار نقص‌هایی در این زمینه هست و متریال به‌کاررفته برای اتاقک آن هم تعریفی نیست. اما اجازه بدهید که نگاهی دقیق‌تر به این خودرو داشته باشیم و ببینیم که اوضاع از چه قرار است. در بحث هندلینگ و خوش دستی چانگان cs35 یرای کلاس خودش ماشین خوبی است و ترمزهای قابل اطمینانی دارد ولی کمی از نظر پایداری در پیچ ها و فرمان پذیری چانگان سی اس 35 با ضعف مواجه است. خوب است مقایسه چانگان CS35 و ام وی ام X22 را با معرفی خودروی اول یعنی چانگان آغاز کنیم.

مقایسه ساینا S و رانا پلاس برای بسیاری از خریداران اهمیت دارد، چرا که هر دو از خودروهای محبوب و پرفروش داخلی هستند که توسط دو کمپانی بزرگ خودروسازی سایپا و ایران خودرو عرضه می‌شوند. در مقابل ام وی ام X22  از امکاناتی نظیر ، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD، سیستم ترمز ضد قفل ABS، سیستم ترمز کمکی BAS، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، سیستم کمکی ABS بهره می برد. در طراحی این دو خودرو هم به منوال طراحی ظاهری با سبک های مختلف روبرو هستیم.

در بازار، مدل‌های دست دوم ام وی ام X22 اتوماتیک با کارکرد بین ۱۰ تا ۲۰ هزار کیلومتر را امروز می‌توانید به قیمتی بین ۱۷۵ تا ۱۸۰ میلیون تومان خریداری کنید که نشان از افت قیمت بالای آن دارد. در بخش کناری رینگ‌های ۱۶ اینچی خودرو اندکی کوچک به نظر می‌رسند، ولی طراحی اسپرت آن‌ها بسیار زیباست. فلپ‌های مشکی روی گلگیرها و بخش‌های پایینی بدنه در کنار باربند روی سقف ظاهر خودرو را کراس‌‌اورتر کرده است. در بخش عقب گرچه اوضاع به‌خوبی جلو نیست، ولی به‌طورکلی‌ ام وی ام X22 در این قسمت هم طراحی خوب و هماهنگی با سایر بخش‌ها دارد. از موارد قابل‌توجه این بخش می‌توانیم به نواری کرومی که چراغ‌ها را به هم متصل می‌کند اشاره کنیم. هر دو خودرو در دو نسخه دستی و اتوماتیک روانه بازار شدند که هر دو در نسخه دستی از گیربکس 5 سرعت و در نسخه اتوماتیک از نوع سنتی 4 سرعت بهره می‌گیرند.

اما حقیقت آن است که در چند سال اخیر خودروسازان چینی، بهره بسیار زیادی از طراحان بین‌المللی نام آشنای اروپایی برده‌اند که به کار گیری طراحانی چون جیمز هوپ و کِوین رایس از سوی شرکت چری، یکی از مهم‌ترین مثال‌ها در زمینه به کارگیری طراحان مطرح کلاس جهانی است. خودروی چانگان CS35 از آن کراس‌اُورهای چینی است که قیمت مناسبی دارد و دوستداران شاسی‌بلندها را راضی نگه می‌دارد. البته چانگان CS35 به جز سری نخستی که از چین وارد شد به تولیدی داخلی بدل گشت و در کشور خودمان تولید می‌شود. چانگان بعد از ورود به ایران از سوی تولیدکننده داخلی یعنی سایپا در کاشان به حیاتش در کشورمان ادامه داده است. ام وی ام x22 در ظاهر ماشین قابل قبول و زیبایی است و چهره ماشین خوب است و این میزان فروش ماشین هم که تا به حال داشته به لطف ظاهر ماشین بوده که مدرن و جذاب است و در کلاس کراس اوور های کوچک ماشین منحصر فردی است.

در نسخه‌های مونتاژی CS35، یک جفت چراغ روشنایی روز هم به سپر جلو اضافه‌شده است. اما از سویی، جلوپنجره نیز با دو خط کرومی و نشان برجسته چانگان با ابعاد چراغ‌ها هماهنگی دارد. فلاپ مشکی‌رنگ سرتاسر بدنه دیده می‌شود و در قسمت سپر جلو با یک دیفیوزر نقره‌ای‌رنگ همراه شده است. از‌ مطالب‌ این‌ وب‌سایت‌ می‌توانید برای‌ مقاصد غیرتجاری‌ و با ذکر منبع‌ استفاده‌نمایید.

ایکس پنگ جی 6 – XPeng G6 جدیدترین خودرو کراس اور چینی‌ها است که به لطف 600 اسب بخار قدرت، حرف‌های مهمی برای گفتن دارد. در ادامه با مشخصات فنی و امکانات مهم ایکس پنگ G6 جدید مدل 2025 همراه شما هستیم. چانگان CS35 در قسمت جلو و عقب از چراغ‌های مه‌شکن برخوردار است، اما ام وی ام X22 این چراغ‌ها را تنها روی سپر عقب خود دارد. تجهیزان نوری این دو اتومبیل به همین موارد مذکور محدود می‌شود و برای آن‌ها تجهیزات نوری خاص دیگری در نظر گرفته نشده است. لازم به ذکر است که فرمان‌های هیدرولیک اتومبیل‌های ام وی ام از کیفیت بالایی برخوردار هستند و چیزی از فرمان الکتریکی کم ندارند. فرمان هیدرولیک ام وی ام X22 با یک روکش چرمی پوشانده شده است و دکمه‌های کنترل سیستم صوتی نیز روی آن قرار دارند.

زبانی که در آن، فرم چراغها و جلو پنجره، از هندسه ثابتی پیروی می کنند. از آن دسته خودروهایی است که معمولا در رنگ های شاد، مورداستقبال بانوان هم قرار می گیرد. چانگان در ابتدای ورود خود به ایران قصد داشت تا همکاری‌های گسترده‌ای را با شرکت سایپا شکل دهد؛ اما اعمال تحریم‌ها باعث شد تا تمام برنامه‌های این شرکت در ایران منتفی شود و تنها کار آن در ایران مونتاژ کراس اوور سی اس 35 شود. از سوی دیگر شرکت چری توانست حتی در شرایط تحریم صنعت خودروسازی ایران نیز در کشور باقی بماند و در بازار کشور با همکاری مدیران خودرو فعالیت کند. شرکت مدیران خودرو قصد دارد که به زودی نسخه جدیدی از ام وی ام X22 را که زمانی بیشترین فروش در بین محصولات این شرکت را داشت، روانه بازار خودرو کشور کند.

اما اگر به دنبال برند قوی تر و کیفیت رانندگی بهتری هستید قطعا چانگان CS35 بیشتر نظر شما را به خود جلب خواهد کرد. برای اطلاع از قیمت ام وی ام X22 و قیمت چانگان CS35 اتوماتیک کلیک کنید. در نمای جانبی نیز رینگ های 16 اینچی در کنار طراحی جذاب گلگیرها باعث شده تا این خودرو جذاب‌تر به نظر برسد. هر چند که می‌توان گفت اندازه این رینگ‌ها چندان متناسب با اندازه خودرو نیست. در بخش عقبی خودرو نیز، گویا طراحان MVM X22 چندان دقت و ظرافت به خرج نداده‌اند و طراحی این کراس‌اوور به نسبت سایر بخش‌ها چندان جذاب به نظر نمی‌رسد و شباهت زیادی به MVM 315 دارد. در طراحی نمای جانبی، شیب زیبای ستون سی علاوه بر پیروی از قوانین آیرودینامیکی و کاهش ضریب درگ، هنر چینی‌ها را نشان می‌دهد و رینگ‌های 18 اینچی با گرافیک منحصر به فرد و دستگیره‌های درب پاپ اوت نیز گویای تکنولوژیک بودن آن هستند.

در پایان این بخش باید گفت ام وی ام X22 بدلیل طراحی جدید و جعبه ای شکل خود که منجر به چهره جوان پسند شده است ،می تواند منتخب این بخش باشد .

بنابراین پیشنهاد می‌شود به هنگام رانندگی با آن، مخصوصاً سر پیچ‌ها اندکی بیشتر احتیاط کنید. مقایسه ابعاد خارجی دو خودرو با یکدیگر نشان می‌دهد که CS35 معادل 40 میلی‌متر در طول کوتاه‌تر، 50 میلی‌متر عریض‌تر و 100 میلی‌متر بلندتر از X22 است درحالی که از دیدگاه فاصله محور تنها 5 میلی‌متر کشیده‌تر است. از این رو هر دو خودرو از دیدگاه ابعاد اختلاف بسیار ناچیزی بای یکدیگر دارند. اینکه بگوییم پیشرانه‌های درون‌سوز قدرتمند در حال انقراض هستند کمی دور از واقعیت است زیرا آستون‌مارتین و لامبورگینی با فاصلهٔ چند ماه از یکدیگر، دو نمونه از قوی‌ترین شاسی‌بلندهای درون‌سوز تاریخ را هردو … سرانجام پس از سال‌ها انتظار فراری رسماً از شاسی‌بلند خود با نام پوروسانگوئه پرده‌برداری کرده است و به نظر می‌رسد این خودرو موفقیت چشمگیری را برای اهالی مارانلو به دنبال داشته باشد زیرا به گفتهٔ مدیر ا … شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است.

چانگان cs35 در ابتدا به صورت مونتاژ وارد کشور می‌شد که به علت قیمت نه چندان ارزشمند این ماشین استقبال خوبی از آن نشد و مدتی بعد که سایپا اقدام به مونتاژ چانگان cs35 کرد و تا حدودی قیمت این ماشین کاهش یافت فروش چانگان سی اس 35 هم مقداری بهتر شد. به بررسی طراحی این ماشین که بپردازیم درمیابیم که استایل جذابی دارد و طراحی‌اش جدید است اما در آن به طور نا معقولی از ماشین های کره ای الهام گرفته اند که باعث شده است در بعضی از قسمت ها نا همگونی در طراحی اش ایجاد شود و چندان قسمت های مختلف ماشین با هم هماهنگی نداشته باشد. در ادامه مقایسه چانگان CS35 و ام وی ام X22 به ویژگی‌های فنی این دو خودرو می‌پردازیم. در این خصوص علی‌رغم شباهت‌های نسبی هر دو محصول چینی، خودروی چانگان CS35 علی رغم شتاب ضعیف تر اما در مسیرهای تخت و سرعت های بالا به دلیل پیشرانه حجیم تر کمی بهتر ظاهر می شود. موتور CS35 با تکنولوژی Blue Core ساخته می شود که علاوه بر آلایندگی بسیار پایین تر، در عین حال قدرت موتور را بالاتر می برد اما کوپل نشدن مناسب گیربکس قدیمی این خودرو با موتور یکی از دلایل شتاب اولیه ضعیف این خودرو است. در طرف دیگر نیز، معمولا مالکان MVM X22 نظر چندان مناسبی در خصوص قدرت خودرو خصوصا در نمونه های اتوماتیک ندارند اما وزن کمتر این خودرو در مقایسه با رقیب و آیرودینامیک بهتر، شتاب اولیه بهتری را برایش رقم می زند.

انتخاب میان این دو خودرو با اختلاف‌های نسبتا ناچیز بدون شک بر اساس سلیقه شخصی مشتری و بودجه نهایی انجام می‌شود اما باید بدانیم که CS35 با وجود داشتن ظاهری زیبا و متناسب، همچنان از طراحی قدیمی بهره می‌گیرد که قدمت آن به چشم بسیاری از افراد جلوه می‌کند. اما در مقابل X22 خودرویی با زبان طراحی داخلی و خارجی اغراق شده است و می‌تواند با همخوانی بیشتر با زبان طراحی امروزی، جوانان بیشتری را به سمت خود بکشاند که اتفاقا هدف مدیران خودرو نیز از عرضه این خودرو در بازار ایران هم دقیقا نیل به همین مهم بوده است. ام وی ام X22 از موتور کاملا اقتصادی 1.5 لیتری تنفس طبیعی با بیشنه قدرت 102 اسب بخار و گشتاور 132 نیوتن متر مجهز شده است. قدرت این موتور توسط جعبه دنده 4 سرعته اتوماتیک و یا 5 سرعته  دستی به چرخهای جلو منتقل می کند. این عملکرد فنی باعث خواهد شد که ام وی ام X22  برای پیمایش 100 کیلومتر 5.9 لیتر بنزین مصرف کند. ام وی ام X22 به دلیل قیمت پایینی که در مقایسه با سایر محصولات چری دارد از امکانات ایمنی چندانی بهره‌مند نیست.

امکانات و آپشن‌های متعدد از ویژگی‌های اصلی خودروهای چینی به‌شمار می‌روند که دو خودروی یاد شده نیز از آن مستثنی نیستند. چانگان CS35 و MVM X22 به لحاظ امکانات و آپشن‌ها تفاوت زیادی نداشته، بلکه شباهت‌های زیادی دارند. قابلیت به اشتراک گذاری صفحه نمایش موبایل با صفحه نمایش خودرو و کیت اسپرت بدنه در X22 از بارزترین مزایای این خودرو است و فرمان کمک برقی CS35 نیز به عنوان سلاح مخفی این خودرو در مقابل رقیب به کار گرفته شده است. رینگ های 17.0 اینچی CS35 نیز همچون X22، تناسب خوبی باظاهر کلی خودرو برقرار کرده اند.

افزایش ارتفاع غیر اصولی ام وی ام 315و تبدیل آن با قطعات تزئینی به یک شبهه کراس اوور، پایداری X22 را زیر سوالبرده بود. کار به جایی رسید که مدیران خودرو و چری از سال 1397، تمام X22 ها را به طوراستاندارد با سیستم کنترل پایداری (ESP) به بازار فرستادند. البتهتنها در برخی موارد از ام وی ام عقب تر است که مهم ترین آنها را می توان نمایشگراستاندارد لمسی و دوربین دید عقب دانست که هر دو را می توان با هزینه شخصی ازبازار تهیه کرد. در عوض، چانگان با برخورداری از 4 کیسه ایمنی هوا، ایمنی بالاتریاز ام وی ام دارد. از دیگر امکانات شاخص CS35 می توان به کروز کنترل، سان روف،دکمه های روی فرمان، کامیپوتر سفر، تودوزی چرم کابین، مه شکن جلو و عقب، سنسورپارک عقب، سیستم صوتی مجهز به 6 بلندگو، چراغ روشنایی روز، اتو لایت و چراغ هایهالوژن در جلو اشاره کرد.

جلوپنجره بزرگ خودرو با سه اسلات افقی کرومی در کنار چراغ‌های نسبتاً بزرگ ظاهر این بخش را بسیار زیبا کرده‌اند. خطوط طراحی نرم و روان روی بخش‌های مختلف بدنه به سبک ایتالیایی‌ها ظاهری متین و پخته به چانگان CS35 داده است. به‌طورکلی طراحی بدنه این خودرو زیبا بوده و نمی‌توان ایراد خاصی را به آن گرفت. در بخش سیستم صوتی، ام وی ام مانند همیشه به سراغ یک نمایشگر معمولی و بدون سیستم عامل رفته است که البته ابعاد و کیفیت تصویر قابل قبولی دارد، اما کیفیت تاچ آن چندان چنگی به دل نمی زند.

برای اطلاع از مشخصات فنی، مزایا، معایب، تجهیزات و شرایط بازار این دو کراس‌اوور در ادامه با ما همراه باشید. امضای برند ایکس پنگ در طراحی این محصول فریاد می‌زند و طراحی چراغ‌های جلویی که از ترکیب ال ای دی یکپارچه و چراغ‌های جداگانه است را به وفور در محصولات این برند دیده‌ایم. تویوتا کرولا وارداتی سایپا نخستین بار در نمایشگاه مشهد 1403 رونمایی شد. این خودرو مانند دیگر تیپ‌های هیبرید لوین و کرولا، به پیشرانه 1.8 لیتری تنفس طبیعی در کنار موتور برقی مجهز شده است. این پیشرانه ترکیبی 135 اسب‌بخار قدرت و 185 نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند.

در نمای کناری بدنه، خطوط روی در و حجم پردازی گل گیرها زیبا و منطقی هستند. نقطه تمایز شخصیت CS35 با رقیبش ام وی ام ایکس ۲۲، ادامه یافتن پروفیل پلاستیکی دور پنجره‌ها تا ستون C است که به نشان آبی‌رنگ چانگان مزین شده است. کمپانی ام وی ام در تولید این محصول خود توانسته با بهره‌مندی از طراحی منحصر به فرد و جذاب مخاطبان جوان بسیاری را به سمت محصول خود سوق دهد. در این مطلب، لاماری ایما و فونیکس FX که جزء قوی‌ترین و جذاب‌ترین شاسی‌بلندهای چینی بازار کشورمان محسوب می‌شوند را به‌طور کامل باهم مقایسه خواهیم کرد. بالای پروژکتورهای جلو، یک ابرویی همرنگ با تزیینات نقره‌ای بدنه وجود دارد که وجود آن دلیل خاصی ندارد.

ام وی ام ایکس 22 و چانگان cs35 هر دو ماشین هایی با سطح کیفیت متوسط هستند ولی چانگان cs35 کمی کیفیت کلی اش در بخش های مختلف بهتر است البته با ضعف بازار دست دوم مواجه است و اگر صاحب یک چانگان سی اس 35 باشید صاحب اول و آخرش خودتان هستید. در مقایسه MVM X22 و چانگان CS35 در بخش ایمنی می‌توان گفت، از آن‌جایی که هر دو این خودروها به عنوان کراس‌اوورهای نسبتا اقتصادی در کشور سازنده محسوب می‌شوند، نباید از آن‌ها انتظار چندانی برای ارائه تجهیزات ایمنی متنوع و به‌روزی داشت. در مجموع دو خودرو یاد شده تفاوت چندانی به لحاظ ایمنی ندارند؛ هرچند که به نظر می‌رسد چانگان CS35 در مقایسه با MVM X22 به دلیل برند قوی تر و انجام تست تصادف در موسسه C-NCAP و کسب چهار ستاره ایمنی، از وضعیت نسبتا بهتری برخوردار است. لازم به ذکر است که هر دو خودرو در نمونه های اتوماتیک و دستی در بازار حضور دارند و X22 نیز از تیپ های متنوعی بهره می برد که در این مقاله ما به مقایسه نمونه های فول آپشن و اتوماتیک دو خودرو پرداخته ایم. برای مقایسه بهتر دو خودرو از این لحاظ می‌توان جدول زیر را مشاهده کرد. در مورد چانگان CS35 نیز باید گفت که طراحی این خودرو توسط طراحان ایتالیایی شکل گرفته است.

این کلاس از خودروها معمولا بر اساس ساختار فنی و پلتفرم خودروهای سواری و هاچ‌بک طراحی می‌شوند چراکه جز اندک ارتفاع بیشتر اتاق که از سبک طراحی ظاهری و سیستم تعلیق آن‌ها نشات می‌گیرد، تقریبا هیچ تفاوت محسوس دیگری با خودروهای سواری ندارند. این دست خودروها به هیچ عنوان قرار نیست در بیراهه‌ها مورد استفاده قرار بگیرند و ساختار شاسی بلند مانند آن‌ها تنها برای انتقال حس قدرت و استقامت به مالک است، درحالی که زیربندی و ظاهر، البته مجموعه فنی آن‌ها کاملا منطبق بر یک خودرو سواری درون ‌شهری است. جذابیت آن که نیاز به توضیح ندارد اما چرا سخت؟ واقعیت این است که گاهی خرید از میان مدل‌هایی با تشابهات فنی و ظاهری باعث می‌شود که رسیدن به انتخاب نهایی کمی سخت باشد. برای نمونه، اگر از میان سه خودروی تقریبا هم‌سطحِ چانگان CS35، جک S3 و ام‌وی‌ام X22قصد خرید داشته باشید، کدام را جواب و کدام را انتخاب می‌کنید؟ اجازه بدهید که در این مقاله به مقایسه میان این‌ها مشغول شویم و به ساده‌ترشدن فرایند خریدتان کمک کنیم.

در نتیجه نمای خارجی CS35 ظاهری بسیار مدرن و به روز دارد که تصور تعلق آن به 2012 را دشوار می‌سازد. در نمای عقب دو خودرو همین منوال طراحی وجود دارد اما شاید چانگان CS35 کمی بهتر عمل کرده است  چرا که ام وی ام X22 بسیار شبیه به هاچ بک 315 نزدیک شده است که برای یک کراس اور مستقل بسیار ناپسند است. اما در مقابل ام وی ام X22 با توجه به جدیدترین زبان طراحی کمپانی چری شکل داده شده و برخلاف چانگان CS35 در ظاهر این خودرو خطوط تند و زاویای تیز استفاده شده ،از همین رو در نمای جلو این خودرو چهره ای کاملا جسور و تهاجمی را شاهد هستیم. هیچ یک از دو خودرو مذکور از سنسورهای پارک جلو و باران برخوردار نیستند، البته سنسور نور که تحت عنوان اتولایت نیز شناخته می‌شود برای چانگان CS35 در نظر گرفته شده است، این در صورتی است که چنین آپشنی در ام وی ام X22 وجود ندارد.

چانگان CS35 و ام وی ام X22 از یک سیستم تهویه تک کاناله با تنظیم دستی برخوردار هستند. لازم به ذکر است که هر دو اتومبیل فاقد دریچه تهویه برای سرنشینان عقب هستند و تنظیم صندلی‌های ام وی ام X22 و چانگان CS35 به صورت دستی انجام می‌شود و هیچ‌یک از گرم‌کن بهره‌مند نیستند. همه این موارد دست‌به‌دست هم می‌دهند تا X22 ظاهری با حال‌وهوای یک خودرو شاسی‌بلند را تداعی کند. البته از نقش پلت‌فرم جدید چری در این مورد نباید گذشت که این خودرو را کاملاً نسبت به سایر هاچ‌بک‌های کراس بازار ایران متمایز کرده است. از دیگر پارامترهای ظاهری X22 می‌توان به باربند مشابه خودروهای کراس‌اوور، زه دور گلگیرها و فاصله محوری بیش‌تر و ابعاد بزرگ‌تر نسبت به ام‌وی‌ام ۳۱۵ اشاره کرد. اگرچه شاید این سبک طراحی برای بسیاری از افراد قدیمی به نظر برسد اما این میانه‌روی و سبک مینیمالیستی که در طراحی آن دوران هیوندای نیز به چشم می‌خورد، در حقیقت نجات‌بخش نمای خارجی این خودرو است که از قدیمی شدن آن در گذر زمان کوتاه جلوگیری می‌کند.

گرچه پیشرانه CS35 گشتاور بیشتری نسبت به ام وی ام دارد، ولی به دلیل وزن نسبتاً بیشتر و جعبه‌دنده‌ای که خیلی با پیشرانه هماهنگ نیست، شتاب‌گیری خوبی را از آن نمی‌بینیم. به‌طورکلی جعبه‌دنده CS35 در بحث تعویض دنده و انتقال قدرت پیشرانه به چرخ‌ها اندکی تعلل دارد و اوضاع حتی در حالت تیپ‌ترونیک بدتر هم می‌شود. همان‌طور که احتمالاً خودتان متوجه شده‌اید بزرگ‌ترین ایراد فنی ‌ام وی ام X22 شتاب نه چندان خوب آن است و با خودرویی خیلی قوی طرف نیستیم. این موضوع مخصوصاً در سربالایی‌ها بیشتر خود را نشان داده و اگر به رانندگی اسپرت و پرشتاب علاقه دارید شما را اذیت خواهد کرد. این مجموعه با تجریه‌ی هزاران همراهی در خرید و با ارائه‌ی خدمات همه جانبه‌ی خودرویی، در مسیر خلق بهترین تجربه‌ی ممکن از خرید و فروش، کنار شماست. من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی.

تمامی‌ حقوق‌ این‌ وب‌سایت‌ به‌ شرکت‌ پارسانوآوران‌سامان‌ایرانیان‌ تعلق‌‌ دارد. با نصب اپلیکیشن همراه مکانیک، یک دستیار متخصص خودرویی داشته باشید و از خدمات متنوع این شرکت بهره‌مند شوید. به گزارش تابناک به نقل از ایران جیب؛ بهای فروش شامل هزینه‌های مالیات (بر مبنای ۱۰%) و عوارض ارزش افزوده شماره گذاری و بیمه شخص ثالث (۱.۲ میلیارد) و حق گارانتی است. قیمت‌های درج شده صرفا قیمت پیشنهادی فروشندگان می‌باشد و ممکن است خرید وفروش با قیمت‌های متفاوتی انجام شود.

صفحه سرعت‌سنج و دورسنج به‌صورت قرینه قرارگرفته‌اند و در شرایطی که عقربه سرعت‌سنج به‌صورت ساعت‌گرد می‌چرخد، عقربه دورسنج حرکتی پادساعت‌گرد دارد و این موضوع تا زمانی که به آن عادت کنید برای شما کمی عجیب خواهد بود. روی‌هم‌رفته طراحی بخش‌های مختلف کابین زیبا بوده و هماهنگی خوبی با هم دارند. ظاهر X22 باوجود استفاده گسترده از انواع پلاستیک، دل‌چسب و کیفی به نظر می‌رسد و آن‌گونه که تا پیش‌ازاین در برخی محصولات چینی دیده بودیم نمایی شلوغ و بی‌هدف ندارد. خطوط محکم و قدرتمند در بدنه چنین خودرویی درست همان چیزی هستند که این کلاس به علت ابعاد نسبتاً کوچک برای اینکه یک شاسی‌بلند به نظر برسد نیازمند آن است و ام وی ام ایکس ۲۲ به‌خوبی با ورود به بازی خشونت و القای قدرت خود را یک شاسی‌بلند نشان می‌دهد. صفحه سرعت‌سنج و دورسنج به‌صورت قرینه قرار گرفته‌اند و در شرایطی که عقربه سرعت‌سنج به‌صورت ساعت‌گرد می‌چرخد، عقربه دورسنج حرکتی پادساعت‌گرد دارد و این موضوع تا زمانی که به آن عادت کنید برای شما کمی عجیب خواهد بود. برخلاف ام وی ام X22 که طراحی جلوی زیبایی دارد و طراحی بخش عقبش خیلی چنگی به دل نمی‌زند، طراحی چانگان CS35 به‌عنوان یک پکیج کلی بسیار زیبا و دوست داشتنی است.

در بازار کشورمان هم برای مدل ۹۸ قیمت ۲۳۰ تا ۲۴۰ میلیون تومان را می‌توان پیدا کرد وی نسخه‌های کارکرده چانگان باقیمت ۱۷۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان هم در بازار یافت می‌شوند. بزرگ بودن چراغ‌ها نسبت به ابعاد بدنه، طراحی چینی خودرو را فریاد می‌زند. طراحی CS35 به دست یک مرکز وابسته به چانگان در ایتالیا انجام‌شده و شاید به این دلیل، شباهت‌های زیادی به خودروهای اروپایی نظیر اوپل دارد. ام وی ام X22 اتومات اسپرت در این روزها تقریباقیمتی برابر با یک چانگان سی اس ۳۵ دارد و شاید بسیاری از شما در گزینش یکی از این دو مورد با بودجه ۲۳۰ میلیون تومانی دچار شک و تردید شده باشید.

چانگان Cs35 فضای مناسبی را در اختیار سرنشینان قسمت عقب خود قرار می‌دهد، این در حالی است؛ که سرنشینان قسمت عقب در هر دو خودرو دیگر از نظر فضا با مشکلاتی روبرو هستند. این خودرو مانند برادر بزرگش X33، فقط ۲ کیسه هوا برای سرنشینان جلو دارد. خبری از ایربگ های کناری و پرده ای در X22 نیست، اما در آن طرف میدان، خوشبختانه سایپا در مونتاژ CS35، این خودرو را با ۴ کیسه هوا سفارش گذاری کرد. وجود کیسه های هوای کناری در چانگان، یک مزیت ایمنی مهم نسبت به X22 است. البته مقایسه ایمنی چانگان CS35 و ام وی ام X22 تنها به تعداد ایربگ ها ختم نمی شود، چراکه چری با تعبیه سیستم های کنترل پایداری، کنترل کشش و کنترل ایستایی در شیب، ضربه ای مهلک به چانگان وارد می کند.

البته هم چری و هم چانگان برای القای حس لوکسی، صندلی ها را با چرم مصنوعی روکش کرده اند. در این میان، تریم دورنگ تودوزی X22 ممکن است بیش تر به مذاق برخی مشتریان خوش بیاید. سان روف الکتریکی دوحالته یکی از مهم ترین آپشن های مشترک در هر دو خودروست. در عوض، ام وی ام X22 هم از گاردهای پلاستیکی جلو و عقب، سقف مشکی، رکاب و باربند اسپرت برخوردار است. در ادامه مقایسه سه خودرو چانگان Cs35 و جک S3 و ام وی ام X22 به بررسی طراحی داخل کابین این سه خودرو می‌پردازیم.

ام وی ام X22 از تعلیق نسبتاً خوبی برخوردار بوده و سیستم مک‌فرسون با فنر پیچشی در جلو و سیستم کشنده چندگانه با فنر پیچشی در عقب در کل به‌خوبی می‌توانند ناهمواری‌های جاده را جذب کنند. ام وی ام هم به مانند رقیب هموطن خود به امکاناتی نظیر سنسور پارک ،دوربین عقب ،کروز کنترل ،صفحه نمایش 8 اینچی ،سانروف ،رینگ آلومینیومی ،سیستم تهویه مطبوع مجهز شده است. خودروی جک S3 هم از موفق‌ترین و محبوب‌ترین کراس‌اورهای چندسال اخیر است که از چین می‌آید.

در حالی که CS35 می‌تواند حداکثر قدرت 113 اسب بخار در دور 6000 و بیشینه گشتاور 160 نیوتون.متر در دور 4000 به تولید برساند. با این حال چینی‌ها هیچ بازاری را از محصولات متنوع خود خالی نگذاشتند و بازار ایران نیز تاکنون از این قائده مستثنی نبوده است. در واقع ظاهر مدرن ایکس 22 نیز یکی از دلایل فروش این خودرو است به خصوص مدل اسپرت این خودرو که دارای سقف و ستون های مشکی نیز میباشد. وارد کابین هر دو خودرو که بشوید با طراحی متقارن چانگان CS35 مواجعه می شوید و تریم تک رنگ این خودرو ، پنل پشت فرمان همان طرح سنتی عقربه ای است اما قضیه در ایکس 22 کاملا متفاوت است این خودرو دارای تریم دو رنگ مشکی و نارنجی و از طراحی نامتقارنی برخوردار است. اجازه بدهید که در کنار ویژگی‌هایی که برای هریک گفتیم، نگاهی مقایسه‌ای هم میان این دو داشته باشیم.

همین مهم باعث گردید خودروسازی چینی و حتی برندهای معتبر نظیر تویوتا ونیسان با استفاده از پلت فرم خودروی های هاچ بک و ساری اقدام به تولید شبه کراس اور ها نمایند. اگر به ارتفاع این دو خودرو دقت کنیم ام وی ام X22 با ارتفاعی بیشتر نزدیکتر به کراس اور ها خواهد بود. چانگان ماشین‌هایش از ناشناخته ترین برندهای تولید ماشین سواری در ایران هستند که مدتی قبل سایپا برای افزایش طیف محصولات خود دو ماشین از این برند را به سبد ماشین‌های سواری خود اضافه کرد.

چانگان CS35 با شیشه عقب‌های دودی فابریک به بازار عرضه می‌شود در صورتی که ام وی ام X22 فاقد شیشه عقب‌های دودی است. اما از طرفی ام وی ام X22 نیز از رکاب و باربند اسپرت، سقف مشکی، گاردهای پلاستیکی عقب و جلو بهره می‌برد. این نمایشگر به صورت فابریک به دوربین عقب مجهز شده و از قابلیت اشتراک محتوای موبایل نیز برخوردار می‌باشد. این در صورتی است که CS35 بدون نمایشگر به بازار عرضه می‌شود و برای خرید این آپشن باید به شکل جداگانه اقدام کرد؛‌ اما از بلندگوهای بیشتر و با کیفیت‌تری در مقایسه با X22 برخوردار است. این در صورتی است که نسخه فعلی این خودرو نیز همچنان به بازار عرضه و با سایر خودروهای هم سطح خود رقابت می‌کند. ما قصد داریم که در این مطلب چانگان CS35 را با ام وی ام X22 مقایسه کنیم تا ببینیم کدام یک از این دو خودرو برای خرید مناسب‌تر هستند.

در ام وی ام X22 داشبورد بصورت نا متقارن و با خطوط  تیز طراحی شده است. همچنین پنل این خودرو به سبک خودروهای روز چینی از پنل کاملا دیجیتالی استفاده شده است و در میان داشبورد هم یک صفحه نمایش کوچک ،ظاهر مدرن کابین را حفظ نموده است. این کراس‌اور کوچک از جذاب‌های بازار به‌شمار می‌رود و گزینه‌ای جوان‌پسند است.

با وجود سیستم تعلیق نرم تر X22 اما کیفیت رانندگی نماینده چانگان در مجموع بهتر ارزیابی می شود و کار کردن با فرمان کمک برقی آن بسیار لذت بخش است و همچنین نفوذ صدای محیط به داخل کابین نیز کمتر است. در مقابل اما در هنگام مانورها و پیچ ها این نماینده MVM است که در سری های جدید خود به لطف داشتن سیستم ترمزی پایداری (ESP) عملکرد مطمئن تری دارد. سواری X22 نیز به تبع افزایش ارتفاع کف خودرو از سطح زمین، تعریف چندانیندارد. این خودرو به طرز محسوسی از رقبایی چون چانگان CS35 و جک S3 خشک تر است.البته نقطه قوت سیستم تعلیق X22 آنجاست که در جاده های صاف، نسبتا خشک و در جاده های ناهموار،کاملا نرم عمل می کند. چری از سیستم مک فرسون با فنر بندی پیچشی در جلو و سیستمچندگانه کششی در فنر بندی عقب استفاده کرده است.

بنابراین در هیچ یک از آن ها نمی توان امکاناتی همچون سیستم ورود بدون کلید و استارتر دکمه ای را مشاهده کرد. متأسفانه هیچ یک از دو خودرو دریچه تهویه برای سرنشینان عقب هم طراحی نکرده اند. صندلی ها در هر دو رقیب به شکل دستی تنظیم می شوند و خبری از گرم کن برای سرنشینان هیچ کدام از خودروها نیست.

حداکثر سرعت این خودرو طبق کاتالوگ برابر با ۱۷۰ کیلومتر بوده و مصرف سوخت آن در حالت ترکیبی ۶.۱ لیتر به ازای هر صد کیلومتر است. چانگان CS35 در سال ۲۰۱۱ در چین طراحی و مدل تجاری آن در سال ۲۰۱۲ به بازار عرضه شد و معمولا از آن به عنوان اولین شاسی‌بلند شرکت خودروسازی چانگان یاد می‌کنند. متناسب بودن شرایط این خودرو برای حضور در بازار ایران باعث شد تا در سال ۱۳۹۴ خودروسازی سایپا تصمیم به واردات این خودرو به صورت کامل (CBU) بگیرد و در سال بعد به مونتاژ این خودرو روی بیاورد. در حال‌حاضر چانگان CS35 با دو گیربکس اتوماتیک و دستی در بازار داخلی حضور دارد و طی سالیان گذشته آمار فروش بسیار مناسبی را به خود اختصاص داده است. اما با آگاهی از اینکه داشتن تایرهای پهن‌تر بر فرمانپذیری، پایداری و لذت رانندگی خودرو نیز تاثیر مثبتی دارد می‌توان از اندک مصرف سوخت بیشتر CS35 چشم‌پوشی کرد. چانگان CS35 و ام وی ام X22 به چراغ های روشنایی روز از نوع LED مجهز هستند.

عده ای آنرا جذاب و متفاوت می دانند،اما عده ای دیگر، چراغ های عقب را بیش از حد کوچک و ناموزون می خوانند. جزئیات اینبخش همچون گرافیک چراغ ها، دیفیوزر بزرگ سپر، مه شکن ها و نوار کرومی افقی نصب شدهروی درب صندوق، به تنهایی زیبا هستند. اما نقطه ضعف اصلی طراحی عقب X22، ارتفاع بیش ازاندازه از زمین است که عرض کم آن را نمایان می کند و از دیده شدن جزئیات زیبایطراحی این بخش، جلوگیری به عمل می آورد. همچنین کامپیوتر سفری این خودرو به تراشه پیشرفته انویدیا 8295p مجهز شده است که نسبت به سایر همرده‌های چینی، دو برابر سریعتر است و عملکرد بهتری را ارائه می‌دهد و در ترکیب با دوربین‌های با کیفیت این خودرو، یک آرایش بی نظیر را خلق می‌کند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *