مقایسه قیمت جدید کارخانه ایران خودرو و بازار آزاد + لیست قیمت کامل
این روند همچنان ادامه داشت تا سال ۵۱ حدود ۱۲۰ هزار دستگاه پیکان ساخت ایران در خیابانهای تهران و دیگر شهرستانها تردد میکردند. این تعداد در سال ۵۷ و پیش از انقلاب اسلامی با رشد نسبتاً زیادی به بیش از ۴۳۲ هزار دستگاه در سال ۵۷ رسید. همچنین اگر قصد مقایسه قیمت محصولات بهمن موتور با دیگر خودروهای بازار را دارید میتوانید به صفحه قیمت روز خودرو مراجعه فرمایید.
این خودرو که نسخه مونتاژی جک T8 چینی است، از سال ۱۳۹۹ به بازار عرضه شده و با موتور دیزلی و سیستم دو دیفرانسیل، برای کاربریهای سنگین و مسیرهای ناهموار طراحی شده است. در این صفحه از پدال، قیمت KMC T8 صفر در کارخانه و بازار بهصورت دقیق و بهروز ارائه میشود.اگر قصد خرید و اطلاع از قیمت روز این خودرو دارید این صفحه را تا انتها دنبال کنید. قیمت دنا پلاس اتوماتیک آپشنال در کارخانه حدود ۹۴۳ میلیون تومان تعیین شده، اما در بازار آزاد فعلا برای این محصول رقمی نزدیک یک میلیارد و ۹۰ میلیون اعلام میشود. قیمت دنا پلاس اتوماتیک آپشنال در کارخانه حدود ۹۴۳ میلیون تومان تعیین شده ، اما در بازار آزاد فعلا برای این محصول رقمی نزدیک یک میلیارد و ۹۰ میلیون اعلام میشود. در اطلاعیه فروش محصولات ایرانخودرو عنوان شده، این طرح برای متقاضیان عادی، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و جایگزینی خودروهای فرسوده اعلام شده است. موعد تحویل خودرو در فروش فوقالعاده ۹۰ روز پس از واریز کامل وجه خودرو و انعقاد قرارداد با این شرکت بوده و در روش پیش فروش نیز بر اساس نوع محصول و اولویت کسب شده متقاضی، از چهار تا ۹ ماه پس از واریز ۵۰ درصد وجه مصوب فعلی خودرو و انعقاد قرارداد تعیین شده است.
به واقع سال ۷۹ و سال پس از آن آغاز شکوفایی صنعت خودروی ایران و پرحاشیه و پرخبر شدن آن بود. ایران خودروییها این محصول خود را با قیمتی حدود یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون برای مشتریان فاکتور میکنند. اما این خودروی مونتاژی در بازار حول و حوش یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان داد و ستد میشود؛ بنابراین شاهد هستیم قیمت هایما S ۷ در کارخانه با بازار، فاصلهای حدود ۳۶ درصدی دارد.دیگر عضو خانواده هایما یعنی هایما S ۸ نیز میان قیمت کارخانهای و بازاری خود حدود ۳۵ درصد فاصله را ثبت کرده است.
همچنین، پژو پارس سال سفارشی ELX با موتور XU۷P در کارخانه ۲۰۹ میلیون تومان و در بازار آزاد ۳۷۵ میلیون تومان قیمتگذاری شده که اختلافی نزدیک به ۹۰ درصد دارد. برخی از این محصولات شامل سورن پلاس XU۷P، پژو ۲۰۷ دستی TU۵ در تیپهای مختلف، رانا پلاس، تارا دستی، تارا اتوماتیک، هایما S۷ پرو و دنا پلاس اتوماتیک هستند که به صورت فوقالعاده با موعد تحویل ۹۰ روزه ارائه میشوند. محصولاتی مانند دنا پلاس دستی با موتور EF۷P، دنا پلاس اتوماتیک، رانا پلاس، سورن پلاس XU۷P، تارا دستی و تارا اتوماتیک به صورت پیشفروش با موعد تحویل ۴ تا ۱۱ ماه در دسترس متقاضیان قرار گرفتهاند. به گزارش پرشین خودرو، بررسی مقایسه قیمت محصولات ایران خودرو کارخانه و بازار در طرح فروش ایرانخودرو، تفاوتی در محدوده قیمتی ۱۵۰ تا ۲۱۰ میلیون تومانی را نشان میدهد. برطبق این ارزیابی انجام شده به نظر میرسد،شانس برنده شدن برای محصولاتی که قیمت بازار آنها دارای تفاوت کمتری نسبت به کارخانه است، بیشتر از سایر محصولات است و متقاضیان خرید محصولات ایران خودرو برای برنده شده در قرعه کشی باید در جهت انتخاب خودروهایی که تفاوت قیمت آنها با کارخانه کمتر است اقدام کنند.
در دور جدید واردات خودرو که از سال 1402 آغاز شد، ثبت نام خودروهای وارداتی تنها از طریق سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی انجام می شود. این موضوع در مورد قیمت خودروهای برقی نیز صدق می کند، این در حالی است که در ابتدا قرار بود خودروهای برقی به سبب تعرفه بازرگانی پایین تر از انواع مدل های بنزینی، با قیمت پایین تری به دست مصرف کنندگان برسد، امری که با توجه به تیراژ پایین خودروهای برقی و قیمت بالای آن ها به سبب تکنولوژِ باتری هایشان، تا کنون محقق نشده. با مطالعه جدول زیر اطلاعات کاملی درباره قیمت روز انواع خودروهای ایران خودرو به دست خواهید آورد.
در مقابل، کمترین مابهالتفاوت مربوط به سورن پلاس با موتور XUVP با ۵۱,۴۴۰,۸۰۱ تومان است. براساس این گزارش، ایرانخودرو از آغاز طرح فروش فوقالعاده سورن پلاس با موتور XU۷P و پیش فروش دناپلاس دستی با موتور EF۷P، دناپلاس دستی با موتور EF۷، تارا دستی و تارا اتوماتیک، سورن پلاس دوگانه سوز و سورن پلاس XU۷P و همچنین خودرو برقی بستیون NAT از یکشنبه دوم دیماه تا شنبه هشتم همینماه خبر داده است. یگانه عامل ایجاد انحصار در بازار و صنعت خودروی ایران تحولات نرخ ارز و همینطور وضع تعرفههای سنگین گمرکی، بالغ بر ۱۰۰٪، از سوی دولت برای خودروهای وارداتی میباشد. این مسئله که بانی افزایش دوچندان بهای خودروهای وارداتی بود منجر شد تا قشر متوسط جامعه برای خرید خودرو در رنج قیمتی مناسب با درآمدشان انتخابی جز محصولات داخلی نداشته باشند. KMC T8، پیکاپ وانت دوکابین شرکت کرمان موتور، با طراحی قدرتمند و مشخصات فنی قابلتوجه، یکی از گزینههای برجسته در رده خودروهای کار و آفرود در بازار ایران محسوب میشود.
این موتور در آریزو ۵ اسپرت E4T15B و در ریسپکت E4T15C نام دارد که نسخهٔ مورداستفاده از سدان مونتاژی بهمن کمی قویتر است. آریز ۵ اسپرت ۱۴۷ اسب بخار قدرت و ۲۱۰ نیوتن متر گشتاور دارد درحالیکه این ارقام در ریسپکت ۱۵۴ اسب بخار و ۲۳۰ نیوتن متر است. انتقال نیرو در هردو خودرو هم توسط یک گیربکس CVT با ۹ دنده مجازی صورت میگیرد؛ بنابراین، دو خودرو از لحاظ قوای محرکه تقریباً یکسان هستند و هرچند ریسپکت کمی قویتر است ولی با وزن ۱۴۰۹ کیلوگرم، از آریزو با وزن ۱۳۳۰ کیلوگرم سنگینتر است و درنتیجه، این دو سدان چینی از لحاظ شتاب و کشش هم تقریباً در یک سطح هستند. اطلاع از آخرین قیمتها به شما کمک میکند تا بتوانید تخمین درستی از وضعیت بازار داشته باشید و در زمان مناسب اقدام به خرید یا فروش خودرو کنید. با توجه به نوسانات موجود، درک بهتر از روند قیمتها میتواند به شما کمک کند تا از فرصتهای مناسب استفاده کنید. هرچند هردو خودرو با برخورداری از مواردی مثل شش ایربگ، گرمکن صندلیهای جلو، آینههای جانبی تاشو برقی، سانروف، کروز کنترل، سیستم ورود بدون کلید، ترمز پارک برقی و… از سطح امکانات مناسبی برخوردار هستند ولی ریسپکت از آپشنهای بیشتری مثل سنسور نور و باران، شارژر بیسیم گوشی نورپردازی داخلی و دوربین ۳۶۰ درجه بهره میبرد که در آریزو ۵ اسپرت وجود ندارد.
پس از جنگ نیز ساخت خودروهایی مانند پژو ۲۰۶ (پرفروشترین خودروی اروپا در سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳)، سیتروئن زانتیا (Xantia)، دوو سییلو و ماتیز، پژو ۴۰۵ و فولکسواگن گل (VW Gol) صنعت خودروی ایران را نزدیک با سایر کشورهای آسیایی اما در حد مونتاژ نگاه داشت. نیسان سانی از سوی جهان نوین آریا با قیمت یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان به فروش رسید و در بازار هماکنون حدود یک میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان قیمت دارد که همسطح ریسپکت است. با این حال، همانطور که گفتیم این خودرو با طراحی قدیمی، امکانات اندک و پیشرانهٔ ضعیف، در برابر ریسپکت حرفی برای گفتن ندارد و خیلی ارزش خرید بالایی نخواهد داشت. فرارو- قیمت جدید محصولات ایرانخودرو و سایپا در کارخانه، رسما آرایشی جدید در بازار خودرو بهوجود آورده است.
این پیکاپ با ظرفیت حمل بار ۹۰۰ کیلوگرم، در بازار خودروهای کار جایگاه ویژهای کسب کرده است. یکی دیگر از رقبای ریسپکت پرایم در بازار، کیامسی J7 مونتاژ کرمان موتور است که البته در بازار چند صد میلیون تومان قیمت گرانتری دارد ولی یکی از گزینههایی است که خریداران ریسپکت میتوانند در نظر بگیرند. خودرویی که با نام J7 در ایران میبینیم، درواقع محصول شرکت جک است و A5 پلاس نام دارد. این خودرو اولین بار در سال ۲۰۱۹ معرفی شد و سپس دو سال بعد فیسلیفتی را تجربه کرد که طراحی جذابتری را به همراه داشت. ازاینرو، J7 با چراغهای باریک جلو، ورودی هوای بزرگ روی سپر، فرم فستبک مانند و چراغهای سراسری عقب، ظاهر جذابتری نسبت به آریزو و ریسپکت دارد.
از سوی دیگر، ریسپکت پرایم توسط گروه بهمن با قیمت یک میلیارد و ۳۷۹ میلیون تومان به فروش میرسد و در بازار قیمت یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومانی دارد؛ بنابراین، در بازار دو خودرو همقیمت هستند و با توجه به امکانات بیشتر، موتور کمی قویتر و ابعاد بزرگتر، ارزش خرید ریسپکت کمی بالاتر خواهد بود. در ادامه تفاوت قیمت کارخانهای و بازار۹ تا از محصولات ایرانخودرو را در جدول زیر مرور می کنیم. اولین شرکت خودروسازی ایرانی ایران خودرو فعلی بود که در سال ۱۳۴۱ خورشیدی یا ۱۹۶۲ میلادی توسط برادران خیامی تأسیس و در سال ۱۹۶۷ میلادی اولین خودروی خود با نام پیکان را تحت برند ایران ناسیونال روانه بازار کرد. پس از چند سال شرکتهای سیتروئن، رنو، فورد و بسیاری دیگر از کشورهای نیز با توجه به رشد صنعتی و افزایش طبقه متوسط در ایران، دست با تولید خودرو در ایران زده و این مسئله تا جایی پیش رفت که خودروی فوق لوکسی مانند کادیلاک سویل (معادل کادیلاک سیتیاس فعلی) نیز در فهرست خودروهای تولید ایران قرار گرفت. همانطور که مشاهده میشود، بیشترین مابهالتفاوت مربوط به خودرو سورن پلاس دوگانهسوز با ۱۸۱,۶۳۸,۶۸۲ تومان و پس از آن تارا اتوماتیک با ۱۵۴,۳۰۱,۲۱۵ تومان است. این بدان معناست که سود حاصل از فروش این دو خودرو در بازار آزاد، به مراتب بیشتر از سایر مدلهاست.
این طرحها با هدف پاسخگویی به متقاضیان عادی، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و جایگزینی خودروهای فرسوده اجرا میشود. با توجه به طرح فروش محصولات ایران خودرو، نگاهی به تفاوت قیمت کارخانهای و بازار ۹ محصول این خودروسازی انداخته ایم. بازار خودرو در ایران همیشه در حال تغییر است و برای خریداران و فروشندگان، اطلاع از قیمت روز خودرو میتواند نقش مهمی در تصمیمگیریهایشان داشته باشد.
تارا V۴ و پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقفشیشهای هم دیگر مدلهای میلیاردی داخلی در بازار آزاد بهحساب میآیند. قیمت تارا اتوماتیک تیپ V۴ در کارخانه و بازار آزاد به ترتیب ۹۰۱ و یک میلیارد و ۸۵ میلیون تومان استو پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقفشیشهای هم که منبعد با قیمت ۷۹۶ میلیون از سوی ایرانخودرو روانه بازار میشود، در بازار آزاد خودرو یک میلیارد و ۷۰ میلیون بهخریداران پیشنهاد میشود. مراسم چهارمین دوره اولویتبندی درخواستهای ثبتشده برای خرید محصولات ایران خودرو، روز شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳، ساعت ۱۰ صبح و با حضور نهادهای نظارتی برگزار میشود. این مراسم به منظور اولویتبندی درخواستهای ثبتشده در طرحهای مختلف از جمله حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، جایگزینی خودروهای فرسوده و همچنین متقاضیان عادی انجام میگیرد. نگاهی به جدول تفاوت قیمت کارخانه ای و بازار محصولات ایران خودرو خواهیم انداخت و بررسی خواهیم کرد که سود کدام یک از ماشینها بیشتر است. در حال حاضر، آریزو ۵ اسپرت قیمت کارخانهای یک میلیارد و ۲۹۱ میلیون تومانی دارد درحالیکه این رقم در بازار به نزدیک ۱.۵ میلیارد تومان رسیده است.
با پیگیری مداوم قیمتها و عوامل مؤثر بر آنها، میتوانید بهترین تصمیمات را در خصوص خرید یا فروش خودرو اتخاذ کنید. همچنین میتوانید برای اطلاع از جزئیات و شرایط فروش فوقالعاده سایپا و فروش فوقالعاده ایرانخودرو، به صفحات مربوطه مراجعه کنید و از جدیدترین پیشنهادات و قیمتها بهرهمند شوید. برای مقایسه قیمت جک t8 با سایر مدلها، به صفحه قیمت محصولات کرمان موتور مراجعه کنید. کیامسی J7 در بخش امکانات تقریباً همسطح ریسپکت است و صرفاً از چند آپشن بیشتر مثل کول باکس، در صندوق برقی و ترمز اضطراری بهره میبرد و دیگر آپشنهای این سدان مونتاژی کرمان موتور را در ریسپکت با وجود قیمت کمتر میبینیم. ازآنجاییکه این دو خودرو محصول چری هستند، پیشرانههای آنها اساساً یکسان است و هردو از یک موتور ۱.۵ لیتری چهار سیلندر توربو استفاده میکنند.
بااینوجود، ریسپکت در قسمت جلو و عقب کاملاً نسبت به آریزو ۷ قدیمی بازطراحی شده و ظاهر بروزتر و جذابتری پیدا کرده است. این در حالی است که آریزو ۵ اسپرت هم به جلوپنجرهٔ بزرگتری مجهز شده و ظاهری تهاجمیتر پیدا کرده است؛ بنابراین، هردو خودرو طراحی نسبتاً بروز و قابلقبولی دارند و انتخاب مدل زیباتر بیشتر موضوعی سلیقهای خواهد بود. در داخل نیز تقریباً همین شرایط جریان دارد ولی بااینوجود، آریزو ۵ اسپرت به لطف دریچههای تهویه طرح سراسری، کنسول مرکزی مدرنتر و تریم مشکی پیانو روی داشبورد، کمی بروزتر از رقیب به نظر میرسد. یکی از اصلیترین رقبای ریسپکت پرایم در بازار، آریزو ۵ اسپرت مونتاژ مدیران خودرو است. هرچند پیشینهٔ این سدان چینی در ایران به سال ۱۳۹۵ بازمیگردد ولی طی این سالها چند بار مورد بهروزرسانی قرار گرفته است. خرید ساینا S دندهای از سایپا طبق قیمت جدیدی که از اواخر آبان لحاظ شده، حولوحوش ۴۱۶ میلیون تومان بودجه احتیاج دارد.
به گزار ش بانک اول قیمت جدید کوییک در کارخانه بهعنوان یکی از مدلهای مثلا اقتصادی، بهحوالی ارقام اعلامی فروشندهها در بازار آزاد رسیده و اختلاف قیمت کارخانه و بازار مدلهای دیگری مثل ساینا حولوحوش ۱۰ درصد برآورد میشود. قیمت شاهین G دندهای در کارخانه ۵۹۳ میلیون است، اما ارقام پیشنهادی فروشندههای شاهین G در بازار آزاد به ۸۱۰ میلیون تومان رسیده است. اختلاف قیمت شاهین دندهای کارخانه و بازار حولوحوش ۳۶ درصد برآورد میشود و از این حیث پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقفشیشهای با تفاوت قیمت ۳۴ درصدی در رتبه بعدی قرار میگیرد. در سال ۷۳ که خودروی پراید در ایران با تیراژ حدود ۱۵۰۰ دستگاه تولید شد حدود ۲۴ هزار دستگاه پیکان ایران به بازار عرضه شد.
این محصول ایران خودرو فاصله قیمتی حدود ۳۰ درصدی را میان قیمت کارخانه و بازار تجربه کرده است. خریداران تارا با گیربکس دستی ۶ سرعته باید حدود ۵۹۰ میلیون تومان برای در اختیار گرفتن این خودرو از کارخانه هزینه کنند. این محصول خانواده سورن با قیمتی نزدیک به ۴۷۰ میلیون تومان از سوی ایران خودروییها فاکتور میشود.
همین خودرو در بازار آزاد بیشتر از ۴۴۵ میلیون خریدار ندارد و از این حیث میتوانیم از تفاوت تقریبا یک درصدی بین قیمت کارخانه و بازار کوییک صحبت کنیم. با توجه به این دادهها و متن ارائه شده، این فرضیه مطرح میشود که شانس برنده شدن در طرحهای فروش برای محصولاتی که اختلاف قیمت کمتری بین کارخانه و بازار دارند، بیشتر است. دلیل این امر میتواند تقاضای کمتر برای این خودروها در بازار آزاد و در نتیجه، تعداد کمتر متقاضی در طرحهای فروش باشد. به عبارت دیگر، افرادی که به دنبال سود بالا در بازار آزاد هستند، کمتر به خرید خودروهایی با حاشیه سود پایینتر تمایل نشان میدهند و این موضوع، شانس برنده شدن برای سایر متقاضیان را افزایش میدهد.
ما در این صفحه آخرین قیمت های خودروهای داخلی و خارجی را به تفکیک قیمت کارخانه و بازار آزاد بهصورت دقیق و بهروز در اختیار شما قرار میدهیم.همچنین به طور خاص شما میتوانید برای اطلاع از قیمت روز محصولات ایرانخودرو و قیمت روز محصولات سایپا و قیمت روز خودرو های وارداتی به این صفحات مراجعه کنید. با توجه به جدیدترین طرح فروش محصولات ایران خودرو، نگاهی به تفاوت قیمت کارخانهای و بازار ۹ محصول این خودروساز انداخته ایم. تیم Car.ir علاوه بر انتشار شرایط فروش خودرو ها، قیمت روز خودرو کارخانه و بازار را نیز به صورت روزانه توسط سیستم بروزرسانی می کنند. بررسی تفاوت قیمت کارخانهای و بازار محصولات عرضه شده در طرح فروش ایرانخودرو محدوده قیمتی ۵۰ تا ۱۸۰ میلیون تومانی را نشان میدهد. کمترین اختلاف قیمت کارخانه و بازار اوایل آذر امسال در مدلی بهاسم کوییک دندهای تیپ GX بهچشم میآید. قیمت کوییک GX L دندهای در کارخانه از سوی سایپا از ۳۷۹ به ۴۳۹ میلیون تومان ارتقا پیدا کرد.
لیست امکانات این خودرو صرفاً به موارد پیشپاافتادهای مثل دو ایربگ، نمایشگر لمسی ۶ اینچی، سنسور پارک عقب و دوربین دنده عقب محدود میشود و حتی ترمزهای عقب هم کاسهای هستند. سایت پدال برگزیده مردم و داوران به عنوان بهترین سایت فارسی در حوزه خودرو از چهارمین، پنجمین و هفتمین جشنواره وب ایران است. تلاش ما انتشار اخبار و مطالب روز حمل و نقل و وسایل نقلیه در ایران و جهان برای بازدیدکنندگان علاقهمند و ارائه و تبادل اطلاعات مفید و صادقانه در محیطی جذاب و دوستانه است. همچنین مایلیم تجربیات، دانستهها و نظرات شما را که برای همگی ما مفید و راهگشاست، بدانیم.
قیمت خودروها درب کارخانه با در نظر گرفتن پارامترهای مختلفی تعیین می شود، قیمت ارز، هزینه های تولید، مالیات و عوارض مختلف، هزینه های خدمات پس از فروش و… در اوایل دهه هشتاد با توجه به عدم وجود موانع برای واردات خودرو، محصولات خارجی با قیمت و کیفیت مناسبی در داخل کشور ارائه میشد که این مسئله باعث ورود شوک به دو قطب خودروسازی ایران یعنی سایپا و ایران خودرو شد و آنها را وادار نمود تا محصولات جدیدی را به بازار عرضه کنند. بهعنوان نمونه، در آبان ۱۴۰۱، قیمت کارخانهای سمند EF۷ دوگانهسوز حدود ۱۶۹ میلیون تومان بوده، در حالی که در بازار آزاد به ۴۷۰ میلیون تومان رسیده است که نشاندهنده اختلاف ۱۸۰ درصدی است. همچنین، پژو پارس سال سفارشی ELX با موتور XU۷P در کارخانه ۲۰۹ میلیون تومان و در بازار آزاد ۳۷۵ میلیون تومان قیمتگذاری شده که اختلافی نزدیک به ۹۰ درصد دارد. بهعنوان نمونه، در آبان ۱۴۰۱، قیمت کارخانهای سمند EF۷ دوگانهسوز حدود ۱۶۹ میلیون تومان بوده، در حالی که در بازار آزاد به ۴۷۰ میلیون تومان رسیده است که نشاندهنده اختلاف ۱۸۰ درصدی است.
به گزارش سرویس خودرو اقتصادآنلاین، بر اساس قیمت کارخانه و بازار آزاد شاهین در اسفند ۱۴۰۳ شاهین جی ال مدل ۱۴۰۳ در بازار آزاد حوالی ۸۵۳ میلیون تومان به فروش میرسد اما قیمت این خودرو در کارخانه ۵۶۵ میلیون تومان میباشد که نشان دهنده اختلاف حدودا ۲۹۰ میلیونی در قیمت کارخانه و بازار آزاد این مدل شاهین است. در جدول زیر تفاوت قیمت کارخانهای و بازار ۶ محصول ایرانخودرو قید شده است که به راحتی با مقایسه آن می توان متوجه میزان تفاوت قیمت های شد. جدول مقایسه قیمت کارخانه و بازار محصولات ایران خودرو را در این گزارش مشاهده می کنید. شرکت ایران خودرو در جدیدترین اقدام خود، شرایط فروش ویژهای را برای خودروی وارداتی شاین مکس بنزینی مدل ۲۰۲۳ اعلام کرده است.
با توجه به تغییرات قیمت ها در بازار، میتوانید با بررسی و مقایسه قیمت های کارخانه و بازار آزاد، تصمیم درستی بگیرید. چه به دنبال خودروی داخلی باشید و چه خارجی، این صفحه منبع معتبری برای دسترسی به آخرین قیمتها است. در سال ۲۰۰۸، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران آگهی داد که ۵۴٪ تولیدات خودروی ایران متعلق به سایپا و ۴۶٪ آن متعلق به ایران خودرو است.
قیمت جدید محصولات ایرانخودرو و سایپا در کارخانه، رسما آرایشی جدید در بازار خودرو بهوجود آورده است. همانطور که گفتیم، نوسانات عرضه خودرو توسط خودروسازان داخلی و ممنوعیت واردات خودرو، باعث برهم خوردن تعادل عرضه و تقاضا شده بود دولت با ایحاد این سامانه تلاش کرد تا با اعلام رسمی قیمت خودروهای وارداتی در سامانه، بر فرایند عرضه این خودروها و نیز قیمت خودرو وارداتی در بازار نظارت بیشتری داشته باشد. خودروسازان علت این کاهش را افزایش هزینهها به دلیل اجرای طرح هدفمند کردن یارانهها، افزایش نرخ ارز و تحریمهای اقتصادی ایران عنوان کردند. در هشت ماه اول سال ۱۳۹۱ تولید خودرو در ایران نسبت به سال پیش تقریباً نصف شد و به ۶۰۶ هزار و ۳۷۱ دستگاه رسید. پیکاپ وانت KMC T8 از سال ۱۳۹۹ توسط کرمان موتور تولید میشود و با جلوپنجره بزرگ مزین به لوگوی KMC و رینگهای ۱۸ اینچی، ظاهری متمایز دارد. کابین آن از نمایشگر ۸ اینچی و سیستم استارت دکمهای بهره میبرد که فضایی کاربردی و مدرن فراهم میکند.
این فاصله قیمت به زبان درصد حول و حوش ۴۵ درصد برآورد میشود.ایران خودروییها به صورت مشخص اعلام نکردهاند که دو عضو خانواده تارا را در این طرح فروش عرضه میکنند یا نه. اما چنانچه تارا LX V ۴ با گیربکس اتوماتیک و تارا با گیربکس دستی ۶ سرعته در طرح فروش آبیهای جاده مخصوص حاضر باشد. سود خرید این خودرو از کارخانه و فروش آن در بازار نزدیک به ۳۸ درصد خواهد بود.ایران خودروییها نیز در مورد خانواده هایما به طور مشخص اعلام نکردند که آیا تمام محصولات هایما در این دور از فروش پشت ویترین قرار میگیرند یا اینکه مدیران این خودروساز به صورت گزینشی قصد دارد اعضای خانواده هایما را عرضه کنند. در نتیجه، اگر هدف از شرکت در طرحهای فروش ایران خودرو صرفا خرید خودرو برای استفاده شخصی و نه کسب سود از بازار آزاد باشد، احتمالا شرکت در طرحهای مربوط به خودروهایی با اختلاف قیمت کمتر بین کارخانه و بازار، گزینه مناسبتری خواهد بود.
این طرح فروش از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز میشود و ثبتنام تا تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت. متقاضیان عادی میتوانند ۷۲ ساعت پس از افتتاح حساب وکالتی نزد بانک عامل در حساب خود و مسدود کردن مبلغ تعیین شده نسبت به ثبت درخواست خرید اقدام کنند. این دسته از متقاضیان تا پایان ساعت ۲۴ روز سهشنبه چهارم دیماه فرصت افتتاح حساب وکالتی نزد بانکهای عامل اعلام شده در بخشنامه فروش را دارند. پس از لغو تحریمهای بینالمللی، خودروساز فرانسوی رنو در سال ۲۰۱۶ بیش از ۹۳ هزار خودرو (واحدهای تمام ساخته و CKD) به ایران وارد کرد.۷۹ گروه پیاسای ۳۰ درصد از بازار ایران را پوشش میداد؛۸۰ در حالی که سهم رنو ۵ درصد بود. همانطور که از یک سدان اقتصادی ارزانقیمت انتظار میرود، سانی در بخش امکانات هم هیچ حرفی برای گفتن ندارد و حتی از کروز کنترل هم بیبهره است.
با اینکه هر دو شرکت در بورس اوراق بهادار تهران فهرست شدهاند اما هنوز دولت صاحب ۴۰٪ هر دو شرکت است. در ژولای ۲۰۱۰، دولت ۱۸٪ سهام ایران خودرو و سایپا را با قیمت ۲ میلیارد دلار فروخت و سهام خود را در هر دو شرکت به ۲۰٪ رسانید. هرچند جدیدترین نسل این خودرو در سال ۲۰۱۹ راهی بازار شد ولی تولید نسل قبلی همچنان در مصر ادامه دارد و نمونهای که توسط جهان نوین آریا وارد شده هم از همین نسل قبلی است.
سانی به یک پیشرانهٔ ۱.۵ لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی مجهز است که تنها ۱۰۸ اسب بخار قدرت و ۱۳۴ نیوتن متر گشتاور دارد و طبیعتاً بسیار از موتورهای توربوشارژ رقبای چینی ضعیفتر است. انتقال نیروی این موتور هم توسط یک گیربکس چهار سرعتهٔ اتوماتیک قدیمی صورت میگیرد که سالها است در صنعت خودروسازی منسوخ شده است. بااینوجود، مزیت اصلی این قوای محرکه، استهلاک پایین و برخورداری از کیفیت ثابتشدهٔ نیسان است. علاوه بر این، پیشرانهٔ تنفس طبیعی سادهٔ سانی نسبت به ریسپکت هزینهها و دردسرهای نگهداری کمتری هم خواهد داشت.
محصولی که با تفاوت قیمت ۳۶ درصدی در کارخانه و بازار، بین خودروهای داخلی از این جهت رکورددار است. شورای سیاستگذاری خودرو در فرودین ۱۳۸۷ توسط علی اکبر محرابیان وزیر صنایع وقت ایران راه اندازی گردید. در آن دوره به پیشنهاد وی، ستادی برای سیاست گذاری در سطح کلان صنعت خودروی ایران تشکیل شد که اعضای نسبتاً زیادی نیز از نهادهای مرتبط عضو ستاد مذکور بوده و در تصمیمگیریها و مصوبات آن، نقش داشتند. مدیران عامل شرکتهای خودروسازهای دولتی و خصوصی، رئیس انجمن خودروسازان، نمایندگانی از انجمن قطعه سازان، ریاست سازمان گسترش و نوسازی صنایع کشور، برخی معاونتهای وزارت صنایع و همچنین عدهای از کارشناسان و نخبگان صنعت خودرو، از جمله اعضای تشکیل دهنده ستاد سیاست گذاری خودرو در آن دوره بودند. این ستاد تقریباً در تمامی مسائل کلان صنعت خودرو تصمیمگیری کرده و با نظر جمع، مصوباتی را جهت اجرا ابلاغ میکرد.
بازنشر محتوا بدون اشاره به منبع، غیرمجاز و حق car.ir برای پیگیری از طریق DMCA محفوظ است.
کیامسی J7 هم مثل ریسپکت به یک پیشرانهٔ ۱.۵ لیتری چهار سیلندر توربو مجهز است ولی این موتور از سیستم تزذیق مستقیم سوخت یا GDI بهره میبرد و به همین دلیل، خروجی بالاتری برابر با ۱۷۲ اسب بخار قدرت و ۲۸۰ نیوتن متر گشتاور دارد. علاوه بر این، برخلاف دو سدان قبلی، انتقال نیرو هم در J7 توسط یک گیربکس شش سرعته دوکلاچه صورت میگیرد؛ بنابراین، سدان مونتاژی کرمان موتور قوای محرکهٔ هیجانانگیزتری نسبت به ریسپکت و آریزو ۵ اسپرت دارد ولی از سوی دیگر، موتور توربو GDI حساسیت بیشتری نسبت به بنزین دارد و هزینههای نگهداری گیربکس دوکلاچه هم میتواند از گیربکسهای CVT دو خودروی دیگر بیشتر باشد. هرچند ریسپکت با نام اصلی کوین ژواندو در سال ۲۰۲۱ معرفی شد ولی همانطور که گفته شد، این خودرو بر اساس آریزو ۷ متعلق به سال ۲۰۱۳ ساخته شده و بنابراین ساختاری قدیمیتر از آریزو ۵ دارد که اولین بار در سال ۲۰۱۶ معرفی شد.
سال بعد به واسطه استقبال بالایی که از خودروی کرهای پراید شد در سال ۷۵ و همزمان با حضور یک خودروساز کرهای دیگر در ایران یعنی دوو حدود ۲۳ هزار دستگاه پراید در ایران تولید شد در همان زمان پیکان همچنان با تولید ۷۷ هزار دستگاه در سال به رکورد پیش از انقلاب خود نزدیک میشد. بالاخره این رکورد پس از ۲۲ سال و با رسیدن به تیراژ ۱۱۰ هزار دستگاه پیکان در سال ۷۹ شکسته شد. این پروژه با ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در سال ۷۹ با تولید ۲۶ دستگاه سمند به سرانجام رسید اما نکته این بود که مسئولان ایران خودرو نتوانستند هزینهها را درست مدیریت کنند و قیمت تمام شده آن بسیار بالاتر از حد انتظار بود. از سوی دیگر این خودرو در اولین سالهای ساختش عیوب فراوانی داشت که بعدها منوچهر منطقی ضمن دادن وعده ساخت مدل بهینه آن در مهرماه ۸۵ وجود بخشی از این عیوب را تأیید کرد «طراحی بدنه خودرو سمند با استفاده از مهندسی معکوس انجام شد و به همین دلیل، برخی اشکالات در طراحی آن وجود داشت. در سال ۷۹ حدود ۱۵ هزار پژو ۴۰۵، ۱۱ هزار سمند، ۶۷ هزار پراید، شش هزار دوو، چهار هزار ماتیز و پانصد مزدا تولید شد.
این خودرو که از سال ۱۴۰۱ توسط گروه بهمن در حال مونتاژ است، محصول برند کوین چری محسوب میشود و درواقع بر اساس چری آریزو ۷ ساخته شده است. ریسپکت هرچند به لطف امکانات قابلقبول و قیمت نسبتاً مناسب در قیاس با دیگر خودروها، توانسته نظر برخی خریداران را جلب کند ولی این سدان مونتاژی بهمن موتور در بازار کشورمان با چند رقیب محبوب و نام آشنا مواجه است که میتوانند تصمیمگیری را دشوار کنند. ازاینرو، در ادامه قصد داریم ریسپکت پرایم را با سه رقیب همقیمت در بازار مقایسه کنیم تا راهنمایی باشد برای کسانی که در این بازهٔ قیمتی به دنبال خودروی صفرکیلومتر هستند.
این طرح فروش به دو روش نقدی و اقساطی طراحی شده تا امکان خرید را برای طیف وسیعی از متقاضیان فراهم کند. در این صفحه، بهطور جامع قیمت محصولات بی ام کارز در کارخانه و بازار قرار میگیرد.از محصولات بی ام کارز میتوان به انواع محصولات سانگ یانگ، هونگچی، بستیون و… اشاره کرد که آخرین قیمت انها به صورت روزانه و مرتب در این صفحه قرار میگیرد. هدف از این صفحه، فراهم کردن یک مرجع کاربردی برای خریداران و علاقهمندان به خودروهای بی ام کارز (BM CARS) است تا بتوانند بر اساس قیمت های دقیق و بهروز، تصمیم به خرید هوشمندانهای اتخاذ کنند.برای اطلاع از قیمت محصولات بهمن موتور این صفحه از پدال را دنبال کنید. قیمت ساینا S دندهای در بازار آزاد، اما درحال حاضر به ۴۶۰ میلیون تومان تبدیل شده است.
این سدان چینی در داخل نیز با غربیلک فرمان چهار پره، نمایشگر عمودی بزرگ در میانهٔ داشبورد، صفحه آمپر دیجیتالی و طراحی مدرن کنسول مرکزی، یک سر و گردن بهتر از ریسپکت به نظر میرسد. همچنین درب صندوق J7 هم به شکل لیفتبک باز میشود که دسترسی راحتتری را فراهم میکند. در سال ۴۷ بیش از ۱۲ هزار دستگاه پیکان در ایران ساخته شد در حالی که تیراژ تولید بقیه خودروهای ذکر شده حداکثر از ۲۰۰۰ دستگاه تجاوز نمیکرد.
با این حال، اگر هدف کسب سود از بازار آزاد است، خودروهایی مانند سورن پلاس دوگانهسوز و تارا اتوماتیک، جذابیت بیشتری دارند. به گزارش فرارو؛ قیمت جدید کوییک در کارخانه بهعنوان یکی از مدلهای مثلا اقتصادی، بهحوالی ارقام اعلامی فروشندهها در بازار آزاد رسیده و اختلاف قیمت کارخانه و بازار مدلهای دیگری مثل ساینا حولوحوش ۱۰ درصد برآورد میشود. از زمان اعلام قیمت جدید محصولات ایرانخودرو و سایپا در کارخانه، شاهد موج جدیدی از افزایش قیمتها در بازار آزاد هستیم و حالا دستکم چهار خودرو داخلی در بازار آزاد به باشگاه مدلهای میلیاردی اضافه شدهاند.
این فاصله حول و حوش ۱۴۰ میلیون تومانی میان قیمت کارخانه و بازار سورن پلاس بنزینی با موتور XU ۷ P فاصلهای حدود ۳۰ درصدی میان قیمت کارخانه و بازار را نشان میدهد.هایما S ۵ با فاصله قیمتی نزدیک به ۲۸ درصدی و هایما X ۷ با فاصله قیمتی حول و حوش ۱۵ درصدی میان کارخانه و بازار در ردههای بعدی قرار دارند. “ری را” محصول جدید ایران خودرو نیز به طور دقیق قیمت کارخانهای و بازاری اش مشخص نیست و باید منتظر ماند و دید مشتریان به چه نحوی از این فروش استقبال میکنند. اقتصاد۲۴- پژو ۲۰۷ با گیربکس دستی (ارتقا یافته) بیش از سایر محصولاتی که ایران خودرو در جدیدترین طرح فروش خود پشت ویترین قرار میدهد، میتواند برای خریداران با سود همراه باشد. بررسی قیمت کارخانه این خودروی هاچ بک و مقایسه آن با قیمت بازاری نشان میدهد فاصلهای حول و حوش ۲۳۰ میلیون تومانی میان قیمت پژو ۲۰۷ با گیربکس دستی (ارتقا یافته) در مبدا با بازار وجود دارد.
به همین دلیل، نیسان سانی وارداتی طراحی بسیار قدیمی و سالخوردهای دارد که پیشینهٔ آن به پانزده سال پیش یعنی سال ۲۰۱۰ بازمیگردد. همین موضوع در مورد داخل خودرو هم صدق میکند و طراحی داخلی کاملاً قدیمی سانی به وضوح نشان میدهد که با خودرویی متعلق به یک نسل قبل طرف هستیم. این سدان اقتصادی با غربیلک فرمان ساده، نمایشگر کوچک و کنسول قدیمی با دسته دنده بزرگ، قطعاً نمیتواند در برابر خودروهای چینی جدیدتر بازار عرضاندام کند هرچند که از لحاظ دوام طولانیمدت شرایط بهتری خواهد داشت. در بازهٔ قیمتی ریسپکت پرایم اگر علاقهای به خودروهای چینی ندارید و به دنبال یک خودروی وارداتی با برند معتبر هستید، تنها انتخاب نیسان سانی وارداتی شرکت جهان نوین آریا خواهد بود. این خودرو هرچند در سگمنتی پایینتر از ریسپکت قرار دارد ولی از لحاظ قیمت کاملاً به سدان مونتاژی بهمن موتور نزدیک است. ازجملهٔ مزایای شاهین پلاس میتوان به برخورداری از پیشرانهٔ مدرنتر و کماستهلاکتر، گیربکس بهتر، پلتفرم نسبتاً مدرن و ایمنی بالاتر نسبت به دیگر خودروهای داخلی اشاره کرد درحالیکه از سوی دیگر، توان کم موتور برای وزن سنگین خودرو، کمبود برخی امکانات مثل ایربگهای جانبی و ظاهر یکسان با دیگر نسخههای شاهین هم از معایب این محصول گرانقیمت سایپا محسوب میشوند.
این محصول مونتاژی از سوی ایران خودروییها نزدیک به یک میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان فاکتور میشود. اما در بازار حول و حوش یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان داد و ستد میشود؛ بنابراین فاصله نزدیک به ۴۸۰ میلیدن تومان را میان قیمت کارخانه و بازار تجربه میکند. ایران خودرو از آغاز طرح فروش فوقالعاده و پیش فروش محصولاتی مانند سورن پلاس با موتور XU۷P، دناپلاس دستی با موتورهای EF۷P و EF۷، تارا دستی و اتوماتیک، سورن پلاس دوگانه سوز و همچنین خودرو برقی بستیون NAT از دوم تا هشتم دیماه خبر داده است.
تفاوت قیمت ساینا S دندهای کارخانه و بازار با این اوصاف در حد ۴۶ میلیون تومان یا بهعبارتی ۱۱ درصد برآورد میشود. تفاوت قیمت دنا پلاس اتوماتیک آپشنال در کارخانه و بازار بهاین ترتیب حدود ۱۴۷ میلیون است که نشان از اختلاف ۱۵ درصدی دارد. انحصار در صنعت خودروی ایران اشاره به مجموعه عواملی دارد که منجر به ایجاد بازار تک قطبی در صنعت خودروی ایران و در نتیجه کاهش کیفیت و افزایش بی رویهٔ قیمت محصولات شده است. شرکت بی ام کارز، به عنوان زیرمجموعه گروه بهمن، با واردات خودرو از برندهای معتبر بینالمللی مانند بستیون، هونگچی، هاوال، MG و …، تنوع خوبی از خودروهای وارداتی را برای مشتریان ایرانی فراهم کرده است. در نظر داشته باشید که قیمت محصولات بی ام کارز به دلیل وارداتی بودن و نوسانات نرخ ارز، ممکن است تغییرات زیادی داشته باشد. برای اطلاع از شرایط فروش محصولات بی ام کارز، میتوانید آخرین اخبار خودروهای وارداتی را ازین صفحه دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید