بازنشر محتوا بدون اشاره به منبع، غیرمجاز و حق car.ir برای پیگیری از طریق DMCA محفوظ است.
نیمه بسیار مهم برای اقتصاد و سیاست ایران که شاهد افت بورس و روند صعودی دلار آمریکا و مشخص شدن رئیس جمهور بعدی آمریکا هستیم. بلکه وانت چینی لیون بوده که با تغییرات فنی در بازار ایران عرضه شده و سازنده اصلی پادرا را باید شریک جدید زامیاد یعنی شرکت FODAY دانست. طرح نمای بیرونی اتاق نیز شامل تغییرات مثبتی در قسمتهای پنجرهها، درها و قاب آینههای جانبی است که باعث میشود ظاهر وانت پادرا بهروزتر و قابل قبولتر به نظر برسد. این تغییرات باعث میشود وانت پادرا شمایلی متفاوت از نیسان آبی و نیسان جونیور داشته باشد و نمای ظاهری جدیدتری به خود بگیرد.
قرار بود این شرکت نیز شاسی بلندی به نام فودای لندفورت را هم به کشور وارد کند. بنابراین جای تعجب نیست که پادرا پلاس همان فودای لیون است که در چین به عنوان F16 معروف است. مهم ترین ویژگی های پادرا پلاس علاوه بر مواردی که در بالا گفتیم، صندلی سه حالته راننده و دستگیره آسان بازشو و قابلیت نصب مانیتور و مه شکن جلو و عقب و ترمز دیسکی جلو و ترمز کاسه ای عقب است. قائم مقام مدیرعامل زامیاد از عرضه پادرا پلاس تا یک ماه آینده خبر داد و مشخصات و شاخصههای بارز این خودروی تجاری را تشریح نمود. پادرا پلاس با پیشرانه 2.4 لیتری Z24 و قدرت 95 اسب بخار با گشتاور 175 نیوتون متری تولید خواهد شد و این توان از طریق گیربکس 1+5 سرعته به چرخهای عقب انتقال داده میشود. با نشستن درون کابین متوجه تغییرات عمده ی پادرا پلاس نسبت به پادرا معمولی می شویم.
از امکانات دیگر پادرا پلاس می توان فرمان هیدرولیک، مه شکن جلو و عقب، ترمز دیسکی جلو، ترمز کاسه ای عقب، ریموت و قفل مرکزی، ایمولایزر، ABS و EBD را نام برد. محفظه بار (لگن بار)، پیشرانه، گیربکس، سیستم انتقال نیرو، محورهای جلو و عقب، سیستم تعلیق و ترمزها، همگی همان نسخه بسیار قدیمی و از رده خارج به کار رفته در زامیاد ۲۴ است که سالیان دراز بر خط تولید زامیاد قرار داشت. اما اگر بخواهیم به چند مورد از ویژگیهای سیستم تعلیق خودرو اشاره کنیم، ترمز کاسهای اکسل عقب، ترمز دیسکی اکسل جلو و فرمان هیدرولیکی نمونهای از سیستم تعلیق خودرو پادرا پلاس است.
داشبورد کاملا تغییر کرده و دارای تریم مشکی نقره ای شده، فرمان خیلی شبیه به فرمان پراید است، صندلی ها تقریبا همان صندلی پراید هستند و پشت آمپر های شبیه به پراید خودنمایی می کنند و کیفیت متریال نیز به شدت پایین است. در نمای جانبی، هر چه از جلوی خودرو به سمت عقب می رویم نیسان بودنِ ذات پادرا پلاس بیشتر مشخص می شود، به حالتی که فرم در ها و محفظه ی بار تقریبا خود نیسان جونیور است و تفاوت آنچنانی ندارد و فقط آینه های بزرگ با روکش کروم و دستگیره های آسان باز شو با روکش کروم جلب توجه می کنند. قصر یدک فروشگاه اینترنتی یکی از مهمترین فروشگاه های عمده و خرده فروشی قطعات یدکی نیسان در تهران است. قصر یدک با سابقه بیش از 20 سال فعالیت تخصصی در زمینه قطعات نیسان و دارای نمایندگی انحصاری برند سانکس که از بهترین برندهای تولیدکننده فطعات یدکی نیسان، پادرا، شوکا وکارون است. همچنین قصر یدک تولید کننده محصولات تخصصی نیسان و زیرمجموعه آن با برند CAP است که از بهترین و باکیفیت ترین برندهای بازار محسوب می شود.
این خودرو قابلیت نصب ایربگ، ریموت و قفل مرکزی / ایموبلایزر و سیستم ترمز ABS و EBD را دارد. همه می گویند وانت پادرا مثل وانت شوکا و وانت پادرا قبلی متوقف میشه پلاستیکی هست و….درست است کار نیسان وانت بردن ۳ تن بار هست و کار مصالح ساختمانی که قیافه نیاز ندارد فقط سپر محکم نیسان رو می خوادنیسان برای کار مناسب هست ولی پادرا برای نمایشگاه دلال ها. اکثر محصولات شرکت های داخلی مورد رضایت مشتریان نبوده و کمبود قطعات در کنار تعیین قیمت دستوری، گزارش های مالی شرکت های خودروساز در بورس را با زیان انباشته سنگین مواجه کرده است. نابسامانی در تولید خودرو، عرضه و مدیریت تقاضا از جمله مسائلی است که سبب شده تا خودرو در اقتصاد ایران سال ۱۳۹۹ به یک کالای لوکس و غیر قابل دسترس برای عموم ملت ایران تبدیل شود. زامیاد در سال ۱۴۰۱ نیز در نمایشگاه اصفهان از پادرا پلاس در کاربرد های مختلف مانند آتشنشانی، یخچال دار و کمپرسی رونمایی کرد. همچنین زامیاد در سال ۱۴۰۲ در نمایشگاه حمل و نقل اصفهان نیز از پادرا پلاس لانگ رونمایی کرد؛ در حقیقت پادرا پلاس برای کاربری مختص لیفتراک طراحی شده است؛ یعنی هر چهار طرف محفظه بار آن، برای سهولت استفاده از لیفتراک، باز می شود.
دیزلیران از سال 1390 فعالیت خود را در حوزه نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور آغاز نموده و سالیانه بیش از 3000 معامله موفق را زمینه ی خرید و فروش خودروهای سنگین به خود اختصاص داده است ، دیزلیران همواره بر آن است که خرید و فروش آسان و شفاف برای مشتریان خود فراهم سازد. شرکت سایپا با تولید سایپا کوپیک پلاس بر روی پلتفرم X200 که حجم موتور ۱۵۰۳ سی سی و ۴ سیلندر داشت وارد رقابت پلاس ها با خودروسازی ها شد. دنا پلاس از جمله محصولات ایران خودرو است که پیش فروش آن و ۷ محصول دیگر ایران خودرو با تحویل زودهنگام از ۲۰ مهر ۹۹ آغاز کرد.
قدرت این موتور از طریق یک گیربکس ۶ سرعته دستی، به چرخهای عقب وانت منتقل میشود. طرح غربیلک فرمان، صفحه کیلومتر شمار و تودریها نیز به نوبه خود تحولات مثبتی را نسبت به نیسان آبی تجربه کرده و نمای جذابتری را مقابل دیدگان راننده به معرض دید قرار دادهاند. جنس متریال استفاده شده در ساخت ادوات کابین طبق انتظار چندان مرغوب نبوده اما برای این سبک وانتهای تجاری اقتصادی قابل قبول ارزیابی میشود. ظرفیت کابین نیز فضای مناسبی برای راننده و سرنشین پدید آورده و نسبت به نیسان جونیور تا حدودی جادارتر طراحی شده است. به طور کل باید گفت که تحولات کابین وانت پادرا نسبت بهروزرسانیهای نمای بیرونی بیشتر مورد توجه وانت سواران قرار گرفته و رضایت بیشتری نسبت به نیسان جونیور را برای کاربران این خودرو به دنبال داشته است. پادرا پلاس نام جدید ترین محصول شرکت زامیاد-سایپا است که قرار است نیمه دوم سال کرونایی ۹۹ روانه بازار شود.
وانت پادرا پلاس، به عنوان یکی از محصولات شرکت سایپا، یک خودرو وانت است که حاصل همکاری بین شرکت سایپا ایران و یک شرکت چینی میباشد. این خودرو با استفاده از ترکیب دو خودروی قدیمی، یعنی نیسان جونیور ژاپنی و وانت چینی فودی لئون، ساخته شده است. در نگاه ابتدایی به خودرو، مشخصات فنی وانت پادرا پلاس توجه چشمگیری را به خود جلب میکند.
هم چنین برای تهیه لوازم یدکی پادرا پلاس میتوانید از سایت ما خرید خود را انجام دهید. داستان تولید وانت پادرا از سالهای بسیار دور و به عنوان وانت جایگزین برای یکی از قدیمیترین محصولات صنعت خودرو تاریخ جهان، یعنی زامیاد ۲۴ (نیسان جونیور/Z24) یا همان نیسان آبی خودمان باز میگردد. وانتی که در سالهای ابتدایی پس از انقلاب به عنوان یکی از محصولات قدیمی برند ژاپنی نیسان به ایران راه یافت و در کمال ناباوری همچنان بر خط تولید قرار دارد. ازآنجاییکه وانت پادرا نتوانسته است انتظارات را آنطور که باید برآورده کند، شرکت سایپا تصمیم گرفت با همکاری شرکت فودای چین محصولی جدید به نام پادرا پلاس را به بازار کشور ارائه دهد. این پیکاپ باربر شهری، در اصل مدل لیون اف ۱۶ شرکت فودای است که در آینده نزدیک از سوی زامیاد روانه بازار داخل خواهد شد.
از خودرویی که خیال جانشینی نیسان جونیور را دارد نمیتوان انتظار زیادی داشت. با این وجود پادرا پلاس در نمای داخل از طراحی به روزتر و تریمهای پلاستیکی نقرهای مات، مجموعه نشانگرهای جدید پشت فرمان و غربیلک فرمان شبیه به خانواده پراید اما مزین به لوگو تجاری زامیاد، روکش پارچهای صندلیها و رودریها بهره میگیرد. هر چند بحث جایگزینی این خودرو با نیسان آبی هنوز به قطعیت نرسیده است و زمینه های انجام آن از نظر آمار تولید و توانایی فنی نیز موجود نیست اما بر اساس شواهد موجود، پیکاپ پادرا پلاس از سال جاری به سبد فروش زامیاد افزوده خواهد شد. طرح نمای بیرونی اتاق نیز در قسمت پنجرهها، درها و قاب آینههای جانبی با تغییرات مثبتی روبرو بوده و شمایلی متفاوت از نیسان آبی را به نمایش میگذارد. از نظر ظاهری، طراحی این پیکاپ جذاب و مدرن است و توجه زیادی را به خود جلب میکند. فضای داخلی پادرا پلاس نیز مناسب و جادار است و امکاناتی نظیر سیستم صوتی و تنظیمات آب و هوا را داراست.
در واقع این دو شرکت ایرانی و چینی یک محصول قدیمی ژاپنی به نام نیسان جونیور را با وانت چینی فودی لئون ترکیب کرده و نتیجه حاصل را تحت عنوان وانت پادرا به لیست تولیدات شرکت سایپا اضافه کردهاند. نکته دیگری که علاقمندان به خودرو های داخلی و سهامداران این شرکت باید بدانند آن است که در پادرا پلاس از پیشرانه سابق وانت پادرا استفاده می شود که حجم ۲.۴ لیتر دارد و ۹۵ اسب بخار. وانت جدید سایپا قدرتی معادل 95 اسب بخار داشته و 4000 دور در دقیقه دارد و حداکثر گشتاور آن 175 نیوتنمتر در 2500 دور است.
حجم باک حدود ۱۵ لیتر کاهش یافته است و ظرفیت برگیری نیز در نسخه دوگانه سوز طبق اعلام کاتالوگ حدود ۱۴۰ کیلوگمر کاهش داشته است. وانت پادرا پلاس یکی از محبوبترین خودروهای تجاری زامیاد است که در مدلهای مختلف، مانند پادرا پلاس بنزینی، پادرا پلاس دوگانهسوز، مدل لانگ و دو کابین (کارون) عرضه میشود. این خودرو با مشخصات فنی به روزتر و طراحی زیباتر و ارتقا به استاندارد های ۸۵ گانه توانسته جایگاه خوبی در بازار خودروهای کار به دست آورد. حتی شوکا و پادرا نیز به همین پیشرانه در کنار گیربکس دنده دستی پنج سرعت مجهز بودند. پیشرانهای که در گذر زمان تنها بر سطح داخلیسازی آن افزوده و به سیستم سوخت رسانی انژکتوری مجهز شده اما هیچ توان فنی درخور توجهی را شاهد نبود. پادرا پلاس در واقع پیکاپ جدید زامیاد است که با همکاری سایپا بزودی روانه بازار می شود.
شرکت خودرو سازی زامیاد اقدام به معرفی خودرو جدیدی با نام پادرا پلاس کرده است که در این مطلب مشخصات و ویژگیهای آن را بررسی میکنیم. در آخرین طرح فروش سایپا (ابتدای تیر ۱۴۰۰) پادرا پلاس سفید با قیمت ۲۶۶ میلیون تومان عرضه شد. با دیدن نمای عقب نیز یاد طراحی مزدا و نیسان جونیور می افتید و تنها تفاوت در نوشته ی روی درب محفظه بار است. جلوی این خودرو شامل یک جفت چراغ بزرگ با نوارهای کرومی است که در دو سمت جلوپنجرهای قرار دارد.
این خودرو در نسخهای متفاوت عرضه میشود و بعید نیست در آیندهای نزدیک شاهد تولید مدلهای دوگانهسوز CNG و دیزلی نیز باشیم. در حال حاضر با توجه به رنج قیمتی و سطح امکانات پادرا، وانتهایی همچون وانت کارا (وانت مزدا)، زامیاد Z24، زامیاد Z28 و وانت شوکا اصلیترین رقبای این خودرو محسوب میشوند. در بخش فنی شاید تمامی خودروهای نامبرده از تواناییهای نسبتاً یکسانی برخوردار باشند اما مطمئناً در نمای ظاهری و داخلی، وانت پادرا از طراحی مدرنتری برخوردار بوده و در مقایسه با سایر رقبا راحتی بیشتری را برای سرنشینان خود به همراه دارد.
این خودرو همچنین به سیستمهای ایمنی مثل کیسههای هوا و ترمزهای ABS مجهز شده تا ایمنی سرنشینان را تضمین کند. پیکاپ پادرا پلاس یک وانت ایرانی است که به تازگی وارد بازار شده و بهطور خاص برای نیازهای حمل و نقل شهری و بینشهری طراحی شده است. پادرا پلاس به موتور ۲.۰ لیتری مجهز است که قدرت قابل قبولی برای حمل بار فراهم میکند. چرا قیمت بازار خودرو مهم است؟قیمت خودرو صفر همواره برای خریداران و فروشندگان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در واقع قیمت صفر خودرو در بازار نقش رهبری را بازی می کند و بر اساس آن ماشین های کارکرده تعیین قیمت می شوند. زیرا قیمت خودروهای داخلی امروز علاوه بر قیمت خودرو بازار به لیست قیمت روز خودرو کارخانه هم بستگی دارد.
حتی قامت عمودی جلوپنجره و سپر جلو با مهشکنهای بسیار ساده و کوچک درون سپر نیز ظاهر پادرا پلاس را بیشتر به رنج رووهای قبل از ۲۰۱۰ شبیه میکند. نمای جانبی خودرو نیز گلگیرهای برجسته و یکپارچه ادغام شده با ساختار بدنه را به همراه دارند که ظاهری عضلانی برای پادرا پلاس فراهم میکنند. البته شاید قیمت این خودرو، رقابت را سخت کند؛ اما شرکت سایپا همچنان خودروهای وانت دیگرا برای فروش دارد و خریداران میتوانند از شرایط فروش اقساطی سایپا 151 استفاده کنند.
با انتخاب نوع مورد نظر، مشتریان میتوانند میزان مصرف سوخت و سرعت رانندگی را تنظیم کنند. از جمله ویژگیهای ارزشمند این خودرو، تجهیزات رفاهی و ایمنی که در آن گنجانده شدهاند، میباشد. طراحی داخلی پادرا نیز با ارائه امکانات مدرن و کاربردی، از راحتی و لذت بیشتری برای سفرهای طولانی بهرهمندی میکند. پیکاپ زامیاد پادرا پلاس یکی از خودروهای ایرانی است که به تازگی به بازار معرفی شده و توجه بسیاری از مشتریان را به خود جلب کرده است. این خودرو به ویژه برای افرادی که به دنبال یک وانت کارآمد و با امکانات مناسب هستند، طراحی شده است. با توجه به نیازهای مختلف کاربران، این پیکاپ تلاش کرده تا ترکیبی از عملکرد، راحتی و ارزش اقتصادی را ارائه دهد.
پادرا پلاس در حقیقت نسخه به روز شده همان پادرا سابق است که در اصل بر خلاف زامیاد ۲۴، ساخته خود شرکت زامیاد نیست. این وانت جدید مدل لیون (Lion/لیان) شرکت فودِی (Foday) چین است که با میزان داخلیسازی ۷۰ درصد روانه بازار کشور شده است. این محصول هم نمیتواند جایگزین مناسبی برای Z24 باشد اما با توجه به نیاز بازار مدرن امروزی و قرارگیری در بازه قیمتی کمتر از وانتهای مونتاژی چینی، پادرا پلاس میتواند گزینه مناسبی برای برخی از وظایف باربری سبک در کشور باشد. زامیاد (از زیرمجموعههای تجاریساز سایپا) بسیار تلاش داشت تا در گذر زمان، وانت Z24 را با محصولات جدیدتری نظیر شوکا و سپس پادرا، به طور کامل جایگزین کند. اما این شرکت حالا محصول دیگری را روانه بازار کرده است که با نام پادرا پلاس شناخته میشود. پادرا پلاس، از نظر امکانات ایمنی نسبت به سایر محصولات سایپا پیشرفت خوبی داشته است.
دنا پلاس دو سال پس از عرضه دنا یعنی در سال ۱۳۹۵ با سرمایه گذاری ۵۵ میلیارد تومانی تولید شد. فرمان هيدروليك – ترمز ABS – آينه هاي جانبي برقي به همراه استاندارد آلايندگي زيست محيطي يورو ۴ . ولی شاید مهمترین نکته در خصوص این وانت مصرف سوخت کمتر و مطابق با استاداردهای 85 گانه ایران می باشد که باعث می شود مشکلی برای شماره گذاری از طرف پلیس نداشته باشد. این خودرو جدید نمونه کپیبرداری شده از یک وانت چینی به نام Lion نیز میباشد و با تغییرات اصلاحاتی فنی روانه بازارهای کشورمان خواهد شد.
بنابراین به سمت تولید پادرا پلاس رفت تا جایگزین نیسان نوستالژیکش باشد که سفیر آلمان هم در زمان خداحافظی وترک ایران، با آن عکس گرفته بود. اگر به دنبال جایگزین بهتری برای نیسان هستید، میتوانید پادرا پلاس را انتخاب کنید و اگر اختلاف قیمتشان برای شما چندان مهم نیست، خرید پادرا پلاس عاقلانه تر میباشد. سایپا پادرا پلاس در واقع نسخه فیس لیفتی از پادرا محسوب می شود در حالی که پادرا، خود نسخه ارتقا یافته وانت شرکت زامیاد با نام Z24 است. شما میتوانید پادرا پلاس را با شرایطی فوقالعاده همچون امکان تحویل فوری و اقساط بلندمدت منعطف ۱۵ تا ۳۰ ماهه از سپند خودرو خریداری کنید.
البته پادر پلاس لانگ کاربرد های دیگری نیز دارد و برای مثال در نمایشگاه تبریز به صورت یخچال دار معرفی شد. در کل تنها تفاوت پادرا پلاس لانگ، افزایش طول فاصله محوری (۳۵ سانتی متر) و محفظه بار (۱۵ سانتی متر) است. هر دو خودرو به شکست بزرگی برای زامیاد و گروه خودروسازی سایپا بدل شدند، اما در عین حال ارائه محصول جدید از این کلاس برای یک شرکت خودروسازی غیر قابل اجتناب است. در نتیجه پادرا پلاس را باید سومین تلاش نوین زامیاد در این زمینه به حساب آورد که در عین حال بسیار بعید است از سوی همان قشر کم توان مورد استقبال قرار گیرد.
طراحی ظاهری این خودرو تغییراتی را نسبت به خودروهای قدیمیتر نیسان آبی و نیسان جونیور (نیسان زامیاد ۲۴) به همراه داشته است و این تغییرات باعث بهروزتر به نظر رسیدن ظاهر وانت پادرا میشود. پادرا پلاس در بخش جلو (اتاق و شاسی)، در حقیقت نسخه تک کابین فودی لیون است اما محفظه بار (لگن بار)، پیشرانه، گیربکس، سیستم انتقال نیرو، محورهای جلو و عقب، سیستم تعلیق و ترمزها، همگی همان نسخه بسیار قدیمی و از رده خارج به کار رفته در زامیاد ۲۴ است که سالیان دراز بر خط تولید زامیاد قرار داشت. وانت پادرا پلاس جدیدترین محصول شرکت سایپا دیزل می باشد که از آن به عنوان جانشین وانت محبوب نیسان آبی هم نام برده می شود. این وانت امکانات و آپشن های به مراتب بیشتری نسبت به وانت نیسان آبی دارد و فعلا تنها در نسخه بنزینی تولید می شود. قیمت پادرا پلاس در شهریور 1402 در بازار معادل 650 میلیون تومان است که چیزی در حدود 30 میلیون تومان از نیسان آبی گرانتر است. لازم به ذکر است که قیمت پادرا پلاس دوگانه سوز چیزی در حدود 730 میلیون تومان است که نسبت به نسخه ی دوگانه سوز نیسان آبی حدود 90 میلیون تومان گرانتر است.
مخصوصا تغییر صندلیهای به نمونههای راحتتر و دارای اورگنومی بهتر، سیستم تهویه مطبوع، سیستم صوتی جدید، کلاچ هیدرولیک، آینههای برقی، ایموبلایزر و ریموت کنترل و دزدگیر. حتما میپرسید چرا؟ چون نمای جانبی درست از پشت اتاق به سمت عقب، یعنی دقیقا محل محفظه بار (لگن بار) خودرو، دقیقا همان نمونه سابقی است که بر وانتهای Z24 نیز به کار گرفته شده است. یک لگن بار با طراحی بسیار قدیمی، ناهماهنگ با خطوط کابین و گلگیرهای برجسته جلو و بسیار زشت که تصور استفاده از آن بر بدنه خودرو جدیدی چون پادرا پلاس از تصور خارج است. پادرا پلاس از یک پیشرانه پیشرانه 2.4 لیتری بهرمند است که توان تولید 95 اسب بخار با گشتاور 175 نیوتن متر را خواهد داشت.
زامیاد در گزارش افشاسازی خود در کدال اعلام کرد که قصد تولید ۱۰۰۰ دستگاه از این خودرو دارد. قیمت پادرا پلاس ، مشخصات فنی پادرا پلاس و زمان پیش خرید پادرا پلاس همه سوالاتی است که زامیاد و سایپا در ماه های اخیر از طریق درگاه های خود اطلاع رسانی کرده اند. به نظر می رسد در صنعت خودروسازی ایران در اخرین سال قرن چهاردهم شمسی، شاهد جولان «پلاس» ها هستیم.
پادرا پلاس نخستین بار در نمایشگاه خودرو تهران در سال 97 رونمایی شد اما به نظر میرسید که یک فیس لیفت ساده از نیسان آبی شرکت سایپا باشد. ابعاد کابین در پادرا پلاس مناسب است اما فقط جا برای نشستن ۲ نفر در آن وجود دارد. البته از نظر بعضی از مشتریان صندلی یک تکه ی نیسان آبی از این دو صندلی بهتر است چون ۳ یا ۴ نفر بر روی این صندلی می توانند بنشینند. طبق گفته زامیاد، پادرا پلاس توانایی حمل بار تا تقریبا ۲ تن را دارد در صورتی که دیده شده رانندگان تا ۳ تن نیز به این خودرو بار وارد کرده اند که البته از مقاومت خوبی هم برخوردار بوده است. البته لازم به ذکر است که در کاتالوگ های فودای، توانایی حمل بار F16 را ۸۲۰ کیلوگرم ذکر کرده اند.
خودرو پادرا سایپا، یکی از محصولات بازار خودرو ایران است که مشخصات فنی، امکانات رفاهی، تجهیزات ایمنی، طراحی داخل و بدنه، مصرف سوخت، سرعت، محاسن، معایب و انواع آن شامل دیزلی، بنزینی و وانت پادرا پلاس باعث نظرات متفاوت مصرف کنندگان شد. این پیشرانه که حجمی برابر با ۲۳۸۹ سیسی دارد، از چهار سیلندر خطی بهره میبرد که از نوع انژکتوری بنزینی هستند. این موتور میتواند در ۴۵۰۰ دور در دقیقه، قدرتی معادل ۹۵ اسب بخار تولید کند و حداکثر گشتاور آن به ۱۷۵ نیوتون متر میرسد. با وجود چنین مشخصاتی، مشتریها نباید از بابت ضعیف بودن موتور پادرا پلاس نگرانی داشته باشند.
زامیاد شوکا نیز دقیقا همین مشخصات را دارد؛ پیشرانه همان نیسان جونیور است و از نظر طول نیز از نیسان جونیور بیشتر است اما از پادرا پلاس کمتر است. اولین نسخه های تولید شده ی پادرا پلاس که در اواخر سال ۱۳۹۹ به بازار عرضه شدند همگی بنزینی بودند و در تابستان ۱۴۰۱، نسخه دوگانه سوز آن نیز معرفی شد که البته نسخه های دوگانه سوز هیچ تفاوتی با نسخه های بنزینی ندارند و فقط دارای توان و گشتاور تولیدی کمتری نسبت به نسخه ی بنزینی هستند. پادرا پلاس نسبت به پادرا معمولی دچار یک سری تغییر و تحولاتی در آپشن ها و ظاهر شده است اما از نظر مشخصات فنی تفاوت آنچنانی مشاهده نمی شود. وانت پادرا یک از خودروهای «تجاری سبک» شرکت سایپا محسوب میشود که بر اساس دستهبندیهای جهانی در سگمنت وانتهای متوسط (Mid-Size Truck) قرار میگیرد که پس از گذشت ۴ سال از رونمایی اولیه، در سال ۱۳۹۶ به عنوان یک پیکاپ کاملاً جدید به بازار داخلی عرضه شد. پادرا در واقع فیس لیفت همان نیسان آبی یا زامیاد Z24 است که شرکت سایپا توانسته با همکاری یک شرکت چینی تغییرات فراوانی را در ظاهر این خودرو ایجاد کند؛ هم اکنون این خودرو تنها با یک پیشرانه انژکتوری و بنزینسوز در خط تولید شرکت سایپا قرار داشته و با کاربریهای متفاوتی به بازار عرضه میشود. پادرا پلاس از نظر خریداران، خیلی خودروی پرطرفداری نمی باشد و اغلب خریداران وانت در این رده قیمتی همان نیسان جونیور را ترجیح میدهند.
طراحی کابین وانت پادرا نسبت به نیسان جونیور کاملاً متحول شده و به طور کامل از فودی لئون به عاریت گرفته شده که در مجموع تغییرات بسیار مثبت و مشتریپسندی را برای آن به دنبال داشته است. طراحی داشبورد و سایر المانها بسیار قدیمی و نه چندان مهیج به نظر میرسد اما این تغیرات، نسبت به نیسان آبی موجب رضایت بیشتر مشتریان است؛ به ویژه طراحی مناسب صندلیها و فضای جادارتر کابین راحتی بیشتری را برای سرنشینان به دنبال خواهند داشت. وانت پادرا که برای اولین بار در نمایشگاه خودرو تهران در سال ۱۳۹۷ توسط گروه خودروسازی زامیاد معرفی شد، در خارج از کشور به نام Lion F16 شناخته می شود و محصول کارخانه فودای چین است. وانت پادرا صرفا از لیون F16 الگوبرداری شده است و در نمای پشت و جانبی شباهت آنچنانی مشاهده نمی شود و در این دو نما بیشتر شبیه به نیسان آبی یا همان نیسان جونیور است. پادرا و نسخه به روزتر آن یعنی پادرا پلاس خودروهایی هستند که به عنوان جایگزین نیسان آبی به بازار خودرویی ایران عرضه شدند و طراحی و تولید آن توسط کمپانی چینی فودای در سال 2010 انجام شده است.
برای اطلاع از شرایط فروش اقساطی سایپا با کارشناسان ما از طریق راهای ارتباطی موجود در تماس باشید. مصرف سوخت این خودرو به صورت ترکیبی برابر با ۱۲ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است که نسبت به نیسان ۲ الی ۳ لیتر کمتر شده است. اما در حقیقت اگر کمی فنیتر به پادرا پلاس نگاه کنیم، درمییابیم که این خودرو یک ترکیب عجیبی از زامیاد ۲۴ و نیمی از بدنه فودی لیون است. پادرا پلاس که به استاندارد آلایندگی یورو5 مجهز است در بحث آپشن و امکانات ایمنی از پیشرفت خوبی نسبت به سایر محصولات این شرکت برخوردار است. زامیاد در زئزهای گذشته مشخصات فنی و لیست آپشن و امکانات این خودرو را در سایت این شرکت بارگزاری کرده است و انتظار می رود تا فروش این خودرو از هفته های آینده آغاز شود. به گزارش ایمنا، وانت پادرا یک پیکاپ سایز متوسط شهری است که در قالب خودروی تجاری ویژه حمل بار درون و بین شهری میتواند مورد استفاده واقع شود.
از سوی دیگر مصرف سوخت بالا و بازار خرید و فروش ضعیفتر از نیسان جونیور را میتوان به عنوان نقاط ضعف این محصول در نظر گرفت. این وانت شهری ۱۶۸۵ کیلوگرمی، از توانایی حمل بار به میزان ۲۱۰۰ کیلوگرم برخوردار است. ظرفیت باک سوخت آن نیز معادل ۵۵ لیتر است و انتظار میرود حدود ۱۲ تا ۱۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر بهصورت ترکیبی سوخت مصرف کند. مسلما در حالتی که محفظه بار این خودرو پر باشد، مصرف سوخت آن نیز به همان نسبت افزایش خواهد یافت. نکته قابل توجه این خودرو رنگ قهوهای است که آن را از دیگر خودروهای مشابه متمایز میکند؛ هرچند با کمی توجه به ظاهر این خودرو میتوان نیسان آبی شرکت زامیاد را در بتن آن دید.
این محصول که عمدتا به رنگ آبی در کشور ما مشاهده میشود، یکتنه مسئولیت حملونقل بارهای نیمهسنگین را درون شهرها و بین استانهای مختلف کشور برعهده گرفته است؛ حال، پس از کشاکشهای مختلف میان زامیاد و سازمانهای استاندارد و محیطزیست، قرار است که تحولاتی در این عرصه رخ دهد. قبل از خرید تحت تاثیر همین نظرات نادرست بودم ولی بعد متوجه شدم که دوستان چندان با نیسان آشنایی ندارند. این را عرض می کنم چون چهل سال است که از وانت های نیسان برای کار استفاده می کنم. کاملا درسته فقط دلال ها میگن پادرا خوبهچون با قیافه اش مردم ساده رو فریب میدن و مردم ساده ما گول نخورید….پادرا از نیسان هم ضعیف تر هست دلیلشموتور پادرا بنزینی ۹۵ اسب بخار قدرت داردموتور نیسان بنزینی ۱۰۰ اسب بخار قدرت دارد. استانداردهای جدید ۸۵ گانه در خط تولید وانت نیسان سبب شده بود که زامیاد نگران از دست دادن خط تولید نیسان باشد.
استاندارد آلایندگی پادرا پلاس یورو ۴، سیستم ترمز پادرا پلاس نیز ABS و EBD است و ظرفیت حمل بار پادرا پلاس نیز ۲۱۰۰ کیلوگرم است. سیستم فرمان پادرا پلاس ، هیدرولیک بوده و سیستم تهویه و شیشه و آینه برقی دارد. شرکت زامیاد از زیرمجموعه گروه خودروسازی سایپا به تازگی اقدام به معرفی خودروی جدید پیکاپ یا کامیونت با نام پادرا پلاس کرده است و آن را به زودی روانهی بازار خواهد کرد. این خودرو به عنوان نوع پیشرفته خودروی قبلی شرکت زامیاد شناخته میشود و از لحاظ کیفیت و آپشنها نسبت به نسخه قبلی خود پیشرفتهایی داشته است. نمای داخلی خوشبختانه جایی نبود که زامیاد بتواند دست زیادی بر آن ببرد، اما آنچنان هم ذوق برانگیز نیست.
به نظر می رسد شرکت زامیاد برای آن که از موج نوین پلاس سازی در شرکت های ایران خودرو و سایپا عقب نماند، محصول تازه ای روانه بازار کرده به نام پادرا پلاس تا در سال جهش تولید، خلاقیت طراحی و تولید خود را به نمایش بگذارد. این خودروی موتوری 2,4 لیتری دارای قدرت 70 کیلو وات، 94 اسب بخار و 187 نیوتن متر گشتاور خروجی دارد و از استاندارد یورو 5 EOBD بهره میبرد. همچنین گیربکس دستی 5 سرعته، سیستم کلاچ تک صفحهای خشک با عملکرد هیدرولیکی، سیستم ترمز چرخ های جلو به صورت دیسکی و چرخ های عقب به صورت کاسه ای، ترمز دستی مکانیکی که بر روی میل گاردان نصب شده را داراست و مجهز به سیستم های ABS و EBD است. خودرو پادرا پلاس با تحقق شعار جهش تولید و بر اساس سیاستهای تعیین شده از سوی مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا آغاز شده است و در سال جاری 1000 دستگاه از آن روانه بازار خواهد شد.
تنها رقیب پادرا پلاس در این رنج قیمتی همین نیسان آبی است که از نظر خریداران وانت در این رده قیمتی مورد استقبال بیشتری نیز بوده است. متاسفانه سیستم تعلیق این خودرو با نیسان جونیور هیچ تفاوتی ندارد و در پادرا پلاس نیز شاهد همان سواری خشک و خسته کننده هستیم. در کل از معایب پادرا پلاس می توان به عدم تغییر پیشرانه، مصرف سوخت بالا، کیفیت ساخت پایین و نداشتن ایربگ و از مزایا نیز می توان به بهبود امکانات و طراحی بهتر نسبت به نسخه ی قبلی و بهبود آلایندگی موتور اشاره کرد. طراحی ظاهری آن نیز بهبود یافته است و از نظر رونمایی بهروزتر از مدلهای قدیمیتر نیسان جونیور و زامیاد ۲۴ به نظر میرسد. داخل کابین نیز با صندلیهای بهبود یافته و فضای جادارتر، راحتی بیشتری را برای سرنشینان فراهم میکند.
وب سایت خودرو با هدف اطلاع رسانی در حوزه خودرو در آذر 92 فعالیت خود را آغاز نموده است. سعی بر آن بوده که مرجعی برای اطلاعات و مشخصات فنی خودروهای داخل ایران باشیم و بتوانیم به صورت تخصصی مقایسه، قیمت، تست و بررسی خودروها را انجام بدهیم. بنابراین، به احتمال قوی طی یکی دو سال آینده شاهد سرنوشتی مشابه ماجرای پیکان وانت و آریسان برای نیسان جونیور و پادرا پلاس در بازار کشورمان خواهیم بود. تکیه بر جای بزرگان زدن کار هر کسی نیست؛ بهویژه اگر آن بزرگ موردنظر، یک محصول قدیمی جاافتاده، قابلاعتماد و همهفنحریف به نام نیسان وانت زامیاد z24 باشد.
از مهمترین امکانات رفاهی و تجهیزات پادرا پلاس سایپا میتوان به آینه و شیشههای برقی، تنظیمات سه حالته صندلی راننده، مهشکن جلو و عقب، قابلیت نصب مانیتور، تهویه مطبوع دستی، صندلیهای جدید با طراحی ارگونومیک و قابلیت نصب ایربگ اشاره کرد. از خودرویی که خیال جانشینی نیسان جونیور را دارد نمیتوان انتظار بالایی داشت. در بحث نقاط قوت وانت پادرا میتوان به طراحی داخلی زیباتر، کابین جادارتر، توانایی بالای حمل بار، طراحی ظاهری بهروزتر خدمات پس از فروش گسترده و لوازم یدکی نسبتاً ارزان با توجه به یکسان بودن بخشهای فنی آن با نیسان زامیاد اشاره کرد.
دیدگاهتان را بنویسید