پژو ۲۰۶ تیپ ۵ هم به عنوان نسخه فولآپشن دندهای این خودرو از سال ۱۳۸۲ به بازار آمد و تا سال ۱۳۹۹ (به استثنا سال ۱۳۹۱) تولید شد. در اوایل دهه ۸۰ شمسی که پژو ۲۰۶ تیپ ۵ به بازار آمد؛ بازار خودرو کشورمان به شدت تشنه و کم تنوع بود. تا جایی که این خودرو هم از نظر فنی و هم از نظر آپشن بسیار بهروز به نظر میرسید و با استقبال کمنظیری از سوی خریداران مواجه شد. پژو 206 را میتوانیم به جرئت یکی از موفقترین محصولات تاریخ این خودروساز فرانسوی بدانیم. در این میان، نسخه تیپ 5 این خودرو به لطف تواناییهای حرکتی مناسب و آپشنهای قابلقبول خود جایگاه ویژهای نزد خریداران دارد.
تا جایی که پژو تولید آن را در فرانسه تا سال 2012 یعنی 6 سال بعد از معرفی جانشین آن (پژو 207) ادامه داد. سمند که بهعنوان اولین خودروی ملی ایران شناخته میشود، بر اساس پلتفرم پژو ۴۰۵ ساخته شده است و در ابتدا قرار بود جانشین پیکان شود. در پاییز ۱۹۹۵، ۴۰۶ بهعنوان جایگزین ۴۰۵ معرفی و تولید مدل سدان ۴۰۵ متوقف شد. یک کیسه هوا از سال ۱۹۹۴ در ۴۰۵ و به صورت استاندارد در سمت چپ Mi16 و T16 موجود بود. در ابتدای سال ۱۹۹۷، نسخه استیشن ۴۰۶ به بازار عرضه شد که نشان دهنده پایان تولید ۴۰۵ اروپایی پس از ده سال بود. خودروهای داخلی از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند و این حقیقت بر کسی پوشیده نیست.
در نسخهٔ وباپلیکیشن نیازی به دانلود و بهروزرسانی نیست و کاربران iOS و اندروید با دسترسی به آیکون اپلیکیشن در کنار سایر اپهای موبایل خود میتوانند از آن استفاده کنند. بازنشر محتوا بدون اشاره به منبع، غیرمجاز و حق car.ir برای پیگیری از طریق DMCA محفوظ است. تمامی حقوق مطالب برای کاروم محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد. با استفاده از تمامی کارت های بانکی عضو شتاب می توانید پرداخت خود را انجام دهید.
همچنین نیروی محرکه در این هاچ بک شهری از طریق یک گیربکس 5 سرعته دستی به محور جلو منتقل میشود. این پیشرانه نیروی خود را از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی به محور جلو این هاچبک جوانپسند منتقل میکند و ضمن مصرف ۶٫۶ لیتر سوخت در هر صد کیلومتر پیمایش ترکیبی، شتاب صفرتاصد ۱۱٫۶ ثانیه را برای پژو ۲۰۶ تیپ ۵ به ارمغان میآورد. سیستم برق این خودرو مالتی پلکس است، به این معنی که این خودرو از سیستم برقی نوینی برای اجرای فرامین راننده استفاده میکند.
مهمترین تفاوت تیپ ۵ با ۲۰۷هایی که روی خط تولید قرار دارند، طراحی داخلی و داشبرد است. از آنجایی که ایران خودرو قصد داشته قیمت محصول جدیدش را کاهش دهد، داشبرد ۲۰۶ را برای ۲۰۷ تیپ ۵ کار گذاشته و از این به بعد راننده به مالتی مدیا، کلیدهای کنترلی روی فرمان و دوربین عقب دسترسی نخواهد داشت. پژو 206 تیپ 5 در ظاهر تفاوتی با تیپهای دیگر ندارد و تنها باید از لابلای سوراخهای رینگ به داخل چرخ عقب نگاه کنید تا شاید از رویت کردن پیسک ترمز عقب بتوانید تشخیص دهید خودرو تیپ 5 است. طراحی خودرو تخم مرغی و حالی مثل هاچ بکهای اواخر دهه 90 دارد که البته به بهترین نحو انجام شده است. چراغهای عقب و جلوی این خودرو در دهه اخیر تغییراتی را در زمینه چیدمان داخلی چراغ تجربه کردهاند که مورد قبول برخی خریداران قرار گرفته است و برخی خریداران نیز آن را نمیپسندند.
به همین دلیل ایران خودرو مدلی قویتر از 206 را با نام تیپ 5 وارد بازار کرد که با استفاده از موتور 1.6 لیتری قدرتمند خود این نقطه ضعف را پوشش داده و یک هاچ بک سریع و قوی بود. تفاوتهای تیپ ۵ و تیپ ۲ در موضوع آپشن به سه مورد خلاصه میشود که این سه مورد عبارتند از آینههای جانبی برقی، شیشه بالا برقی برای درهای عقب و سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک. ایران خودرو طی سالیان اخیر ترمز دیسکی عقب را نیز از تیپ ۵ حذف کرد تا تفاوتها میان تیپ ۵ و تیپ ۲ به حداقل برسد. البته اگر قصد خرید پژو ۲۰۶ تیپ ۵ را دارید؛ با توجه به تعداد بسیار اندک نسخههای صفرکیلومتر آن در بازار، به احتمال زیاد بایستی انتخاب خود را از بین گزینههای کارکرده انجام دهید. در این شرایط، استفاده از خدمت کارشناسی خودرو میتواند بسیار راهگشا باشد و به شما این اطمینان را بدهد که گزینهای سالم و مطمئن را انتخاب میکنید. اما رفته رفته بازار خودرو کشورمان تنوع بیشتری پیدا کرد و پیشرانههای مدرنتری هم از سوی خودروسازان داخلی معرفی شدند.
کابین پژو 206 هم به لطف حجیم بودن کلی طرح و استفاده از خطوط نرم، هماهنگی بسیار خوبی با ظاهر بیرونی خودرو دارد و نسبت به خودروهای هم سنوسال، بهروزتر به نظر میرسد. اگر دنبال شتاب و قدرت باشید بدون شک تیپ 5 ارزش اضافی پرداخت را دارد ضمن اینکه چند آپشن اضافی مانندشیشه ها عقب برقی و تهویه خودکار نیز در این خودرو وجود دارند. اما در صورتی که قدرت موتور برایتان مهم نیست همان تیپ 2 با ظاهری یکسان میتواند انتخابی ارزانتر و منطقیتر باشد. تا به حال فکر کردهاید که چرا خودرویی مثل 206 برای مشتریان تکراری و خسته کننده نمیشود؟ بله پاسخ تناسب بینظیری است که بین اجزای این خودرو وجود دارد. اشکال هندسی به کار رفته در ظاهر این ماشین عمدتاً دایره و بیضی هستند و به چشم زیبا میآیند.
مدل ۳۰۵ که از نظر ابعاد اندکی کوچکتر بود بلافاصله پس از عرضه ۴۰۵ از محدوده پژو خارج شد و تولید مدل بزرگتر ۵۰۵ نیز چند سال بعد به پایان رسید. این اتفاق خوشایندی نبود و پس از وارد شدن قطعات چینی و ایرانی به خودرو، کیفیت پژو ۲۰۶ به شکل قابل توجهی کاهش یافت. در حال حاضر همین روند ادامه دارد و ۲۰۶ به عنوان یکی از پرفروشترین خودروهای داخلی، با پایینترین کیفیت ممکن به دست مشتریان میرسد. تغییرات بعدی هم از سال ۱۳۹۲ و به بازار آمدن نسخههای ایرانیزه اتفاق افتاد. در نسخههای مذکور، روکش مشکی ستون B حذف شد و گرافیک چراغهای عقب هم تغییر کرد.
ترمزهای چهارچرخ دیسک در کنار دو ایربگ جلو نیز نشان از ایمنی قابل قبول (البته نسبت به سال ورود به بازار خودرو) دارند. پژو 206 تیپ 5 همچنان توانایی حرکتی خوبی دارد و امروز نیز میتوان آن را با خودروهای روز چینی در زمینه شتاب مقایسه کرد. با وجود افت کیفیت شدید این خودرو، همچنان بسیاری از خریداران، 206 تیپ پنج را به برندهای گمنام ترجیح میدهند. پژو 206 تیپ پنج خودروی چندان کاربردی نیست چون هم صندوق کوچکی دارد که مناسب سفر نیست و هم فضای عقب آن بسیار کم و ناراحت است. با این وجود این خودرو انتخاب خوبی برای جوانان و یا افرادی است که خودروی کوچک و کم مصرف برای شهر میخواهند.
علاوه بر مدل ۵ در که رانندگان ایرانی پشت فرمان آن نشستند، در بازارهای جهانی هم به صورت ۳ در عرضه شده است. عملکرد نامناسب جعبه دنده و نیز استهلاک بالا، از جمله مهمترین نقاط ضعف پژو ۲۰۶ هستند. پژو ۲۰۶ ایرانی، پس از طی کردن مسافت نه چندان طولانی، دچار مشکلات جدی در بخشهای مختلف میشود و احتمالا مالک خود را به دردسر میاندازد.
اگر شما هم قصد خرید خودرو در کلاس هاچبک اقتصادی را دارید، در ادامه با ما همراه باشید. این موتور 1.6 لیتری تنفس طبیعی از نوع 16 سوپاپ با دو میل سوپاپ در بالا است و میتواند 105 اسب بخار قدرت و 142 نیوتن متر گشتاور تولید کند. این مشخصات میتوانند 206 تیپ 5 را با وزنی در حدود 1054 کیلوگرم در زمان 11 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسانند. مصرف سوخت موتور چهار سیلندر 206 تیپ 5 بسیار پایین و در سیل ترکیبی تنها 6.4 لیتر در هر 100 کیلومتر است. موتور TU5 بر خلاف موتور خانواده 405 و سمند، موتوری پر مصرف و پر استهلاک نیست و یکی از موتورهای خوب و پر طرفدار بازار کشور است.
این پیشرانه ۱٫۶ لیتری تنفس طبیعی ۱۶ سوپاپ، در نسخههای فرانسوی حداکثر قدرت ۱۱۰ اسب بخار را تولید میکرد اما این عدد در نسخههای ایرانیزه به ۱۰۵ اسب بخار کاهش پیدا کرد. موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی با ۱۰۵ اسببخار قدرت و ۱۴۲ نیوتنمتر گشتاور، به راحتی میتواند این هاچبک یک تنی را به حرکت در آورد. مصرف سوخت این پیشرانه در کنار شتاب و کشش قابل قبولی تجربه خوبی از رانندگی را در اختیار راننده قرار میدهد که بزرگترین برگ برنده پژو ۲۰۶ تیپ ۵ نسبت به تیپ دو است. ۲۰۶ تیپ ۵ رقبای مختلفی همچون جک J۳، برلیانس H۲۲۰ و ام وی ام ۳۱۵ در رقابت بوده و میتوان گفت که تقریباً تمامی رقبای خود را شکست داده است. در خودرو پژو ۲۰۶ تیپ ۲ از موتور TU۳ استفاده شده که از مشخصات فنی این مدل موتور، میتوان به موتور ۱۴۰۰ سیسی، ۴ سیلندر بودن، ۷۵ اسب بخار قدرت و ۱۱۸ نیوتون- متر گشتاور اشاره کرد. قدرت در خودروهایی با موتور TU۳ به کمک جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخهای جلو منتقل میشود و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در خودرو پژو ۲۰۶ تیپ ۲ در مدت زمان ۱۴.۱ ثانیه اتفاق میافتد و مصرف سوخت به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، چیزی حدود ۶.۴ لیتر است.
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ در زمان خودش جزو فول آپشنهای بازار بود و به همین خاطر توانست مشتریان پر و پا قرصی در بازار خرید خودرو دست و پا کند. اگر پژو ۲۰۶ ایران خودرو را در شرایط کنونی بازار با سایر رقبای بی کیفیتش مقایسه کنیم در حال حاضر خرید پژو ۲۰۶ در هر دو تیپ ۲ و ۵ می تواند یکی از گزینه های قابل قبول دراین بازه قیمتی باشد. یکی از بهترین خودروهای تولید داخل، سری پژو 206 است که در تیپهای مختلفی به بازار عرضه شده. پس از معرفی پژو ۲۰۶ تیپ ۵ و آشنایی با جنبههای مختلف این خودرو، در این بخش نگاهی به مزایا و معایب پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انداختهایم. البته اگر قصد خرید پژو 206 تیپ 5 را دارید؛ با توجه به تعداد بسیار اندک نسخههای صفرکیلومتر آن در بازار، به احتمال زیاد بایستی انتخاب خود را از بین گزینههای کارکرده انجام دهید.
طی دو دهه 70 و 80 هجری شمسی، ایران خودرو با زیرکی تجربه تلخ مونتاژ پژو 205 را به دست باد بسپارد و موفق شد امتیاز خط تولید پژوی جدید را (منظور 206 است) از شرکت فرانسوی پژو بگیرد. هاچ بک کوچک و شهری 206 در چندین تیپ یا مدل وارد بازار شد و به مرور دستاوردهای مطلوب و مهمی برای ایران خودروییها به دست آورد. در پایان بررسی پژو ۲۰۶ تیپ ۵ میتوانیم بگوییم که این خودرو با توجه به شرایط فعلی بازار کشور ما و قیمتهای سربه فلک کشیده، کماکان میتواند برای افرادی که به دنبال یک هاچبک جوانپسند شهری با قیمت معقول هستند، گزینه مطلوبی باشد. پژو 206 زمانی که در سال 1380 توسط ایران خودرو وارد بازار شد از خودروهای روز دنیا بود و توانست به چنان محبوبیتی در بازار کشور دست پیدا کند که تا امروز نیز کمتر خودرویی به آن جایگاه رسیده است.
وقتی هاچ بک جذاب ایران خودرو در اوایل دهه 80 وارد بازار داخل شد، رقیبی نداشت که از نظر قوای فنی مورد مقایسه قرار بگیرند. وقتی طی سالهای بعدی خودروهای جدید با پیشرانههای قدرتمندتری وارد بازار کشورمان شدند. پژو ۲۰۶ تیپ ۵ در سالهای اولیه حضور در بازار ایران علاوه بر جنبههای فنی، از نظر آپشن هم بسیار بهروز بود اما کمکم سروکله چینیهای پرآپشن و حتی رقیب همخونی مثل پژو ۲۰۷i پیدا شد و آپشنهای پژو ۲۰۶ تیپ ۵ جلوهای بسیار معمولی پیدا کرد. ناگفته نماند که این خودرو هم از گزند تیغ حذف آپشن ایران خودرو در امان نماند و در سال پایانی تولید، سنسور پارک و ترمزهای دیسکی عقب از روی آن حذف شد. 206 تیپ 5 همه مزایای تیپهای دیگر را با یک پیشرانه قدرتمند ترکیب کرده است که لذت رانندگی خوبی را هم در مقایسه با سایر محصولات ایران خودرو به ارمغان میآورد. هندلینگ خودرو و کیفیت سواری آن در حد متوسط است ولی عملکرد خودرو در خط مستقیم خوب است.
موتورهای چهار سیلندر بنزینی از ۱٫۴ تا ۱٫۹ لیتر و ۶۵ تا ۱۶۰ اسب بخار (۴۸ تا ۱۱۸ کیلووات) در دسترس بودند. در سال ۱۹۸۸، موتورهای دیزل تنفس طبیعی (۱٫۹) و توربوشارژ (۱٫۸) به این محدوده اضافه شدند.۱۰ ۵۰۰ هزارمین ۴۰۵ در سال ۱۹۸۹ تولید شد و پس از آن یک میلیونمین ۴۰۵ در سال ۱۹۹۰ کارخانه سوشو را ترک کرد. قیمت خودروها طی چندین ماه اخیر به شدت افزایش یافته و گرانی کمر خریداران را شکسته است.
کابین نسخههای ایرانیزه هم با وجود بهرهگیری از صفحه نمایشگر بزرگتر قسمت میانی داشبورد (موسوم به نمایشگر تایپ B) و پس زمینه سفید رنگ صفحه نشاندهندهها از نسخههای فرانسوی متمایز میشود. این خودرو نسبت به نسل قبلی خود (پژو ۲۰۵) زبان طراحی کاملاً متحولشده و مدرنی داشت و به همین دلیل با استقبال فوقالعادهای در سراسر دنیا روبهرو شد. تا جایی که پژو تولید آن را در فرانسه تا سال ۲۰۱۲ یعنی ۶ سال بعد از معرفی جانشین آن (پژو ۲۰۷) ادامه داد.
امکانات این خودرو در مقایسه با رقبای امروزی اش از کشور چین در سطح پایینتری قرار دارد اما همچنان بهتر از پژو 405 و پراید است. زمانی که خودروساز فرانسوی درگیر مشکلات مالی بود و جام جهانی فوتبال هم در فرانسه برگزار میشد. طراحی زیبای ۲۰۶ در بازار خرید و فروش خودرو آن روز ایران چشمگیر بود و مصرف سوخت خیلی کمی داشت. گروه خودروسازی ایران خودرو ۲۰ سال است که این هاچبک کوچک را تولید و عرضه میکند.
این خودروی هاچ بک شهری دقیقا با شروع دهه ۸۰ شمسی ابتدا به صورت وارداتی و با تیپ ۱ توسط ایران خودرو وارد ایران شد اما خیلی زود با جایگزین شدن تیپ ۲ به عنوان تیپ پایه کار خود را رسما به عنوان یک محصول مونتاژی در ایران آغاز کرد. سر انجام در دی ماه سال 1391 پژو 206 تیپ 5 رسما ایرانیزه شده و بسیار از قطعات تولید چین، هند و ایران بر روی تیپ 5 قرار گرفتند. فروش مدل استیشن در ماه مه ۱۹۸۸ آغاز شد، اگرچه بازار بریتانیا تا اکتبر ۱۹۸۸ نسخههای استیشن را دریافت نکرد. نسخههای راست فرمان در کارخانه سابق روتس/کرایسلر در خط تولید رایتون در نزدیکی شهر کاونتری و مدلهای چپ فرمان در خط تولید سوشو در فرانسه تولید میشد. در ژوئیه ۱۹۸۷، پژو ده نسخه از مدل سدان ۴۰۵ را بهطور همزمان برای مدل سال ۱۹۸۸ رونمایی کرد. فروش در بازار اروپا در اکتبر ۱۹۸۷ و در بریتانیا در ژانویه ۱۹۸۸ آغاز شد.۹ این خودرو جانشین پژو ۳۰۵ قدیمی و همچنین مدلهای تالبوت، هاچبک آلپاین و سدان سولارا شد که عرضه آن یک سال پیش و با حذف برند تالبوت متوقف شد.
همین استفاده از شکلهای مختلف هندسی باعث شده تا طرح خودرو بیشتر در اذهان باقی بماند. ناگفته نماند که پژو 206 ظرفیت بالایی برای تیونینگ دارد و میتوان قطعات جذاب پسامارکتی برای آن خرید. این خودرو نسبت به نسل قبلی خود (پژو 205) زبان طراحی کاملاً متحولشده و مدرنی داشت و به همین دلیل با استقبال فوقالعادهای در سراسر دنیا روبهرو شد.
زیر کاپوت پژو 206 تیپ 5 پیشرانه 1.6 لیتری 16 سوپاپ قدرتمند TU5 قرار گرفته که میتواند در نمونههای فرانسوی این ماشین تا حداکثر 110 اسب بخار قدرت و در مدلهای 92 به بعد 105 اسب بخار قدرت تولید کند. نیروی محرکه نیز در این ماشین از طریق یک گیربکس 5 سرعته دستی به محور جلو انتقال مییابد. پژو ۲۰۶ را میتوانیم به جرئت یکی از موفقترین محصولات تاریخ این خودروساز فرانسوی بدانیم. این هاچبک جمعوجور بیش از دو دهه است که در بازار خودرو کشورمان هم عرضه میشود و کماکان مثل روزهای اول محبوب است. در این میان، نسخه تیپ ۵ این خودرو به لطف تواناییهای حرکتی مناسب و آپشنهای قابلقبول خود جایگاه ویژهای نزد خریداران دارد. به همین بهانه تصمیم گرفتیم تا در این مقاله به سراغ بررسی پژو ۲۰۶ تیپ ۵ برویم و نگاهی دقیقتر به این هاچبک کهنهکار بازار داشته باشیم.
دلیل این موضوع، تناسب فوقالعادهای است که طراحان پژو در ظاهر این خودرو رعایت کردهاند. در واقع به هر قسمتی از ظاهر پژو ۲۰۶ نگاه میکنیم، المانهای دایرهای و بیضی شکلی را میبینیم که با استایل کلی خودرو هماهنگی بسیار خوبی دارند. این موضوع علاوه بر کمک به ماندگاری بیشتر طرح، باعث شده است تا پژو ۲۰۶ پتانسیل بسیار بالایی برای تیونینگ و نصب قطعات ظاهری افترمارکت داشته باشد. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ با همان طراحی ظاهری تیپهای فعلی تولید خواهد شد و کوچکترین تغییر و بهروزرسانی در بدنه خودرو نمیبینیم.
فرمان سه شاخ نیز خوش دست است و در پشت آن اینترفیس مربوط به سیستم صوتی به چشم میخورد. طراحی پشت آمپرها نیز در تیپ 5 متفاوت با تیپ 2 است و پشت زمینه سفید نشان دهندهها جلب توجه میکند. از نظر فضای داخلی سرنشینان جلو در وضعیت خوبی قرار دارند اما فضای سر و پا برای سرنشینان عقب چندان مناسب نیست. در عوض برای هر سه سرنشین عقب پشت سری قرار داده شده است تا راحتی بیشتری داشته باشند، موردی که برای مثال در پراید یا پژو 405 دیده نمیشود. اگر به دنبال خودرویی با شتاب بالا و امکانات رفاهی بیشتری هستید، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انتخاب بهتری است اما اگر خودرویی اقتصادیتر و مناسب برای کاربریهای شهری مدنظر دارید، تیپ ۲ میتواند گزینهای مناسبتری برای خرید است.
متاسفانه تورم، اقتصاد کشور را به ورطه نابودی کشانده و باعث شده قدرت خرید مردم به شدت کاهش یابد و در نتیجه مشتریان نتوانند ماشینهای با کیفیت خریداری کنند. بنابراین آنها تن به خرید محصولات بیکیفیت و غیراستاندارد داخلی میدهند و بسیار ضرر میکنند. نخست آن که پیشرانه تیپ ۲ نسبت به تیپ ۵ کوچکتر و ضعیفتر است و نکته دوم امکانات رفاهی کمتر تیپ ۲ نسبت به تیپ ۵ است.
ترمز دیسکی خنکشونده جلو، ترمز دیسکی عقب، توزیع نیروی ترمز، مالتی مدیا، سنسور عقب، دوربین عقب، ایزوفیکس، کروز کنترل و فرمان برقی در لیست آپشنهای ۲۰۷ جدید دیده نمیشود تا رسما با پژو ۲۰۶ در لباس ۲۰۷ روبهرو شویم. پژو 206 تیپ 5 در سالهای اولیه حضور در بازار ایران علاوه بر جنبههای فنی، از نظر آپشن هم بسیار بهروز بود اما کمکم سروکله چینیهای پرآپشن و حتی رقیب همخونی مثل پژو 207i پیدا شد و آپشنهای پژو 206 تیپ 5 جلوهای بسیار معمولی پیدا کرد. در زمان ورود به بازار پژو 206 تیپ 5 رقبایی مانند فولکس واگن گلف و مزدا 323 اشت که هر دوی آنها سالها است که با بازار خداحافظی کرده و جای خود را به خودروهای چینی داده اند. اصلیترین رقیب 206 تیپ 5 در بازار امروز رنو ساندرو است، خودرویی که با وجود ظاهر ساده و نه چندان جالبش و امکانات کمی که دارد اما هم ایمنی بالایی دارد و هم از فضای کابین جاداری برخوردار است.
ایران با تولید تیپهای مختلف پژو ۲۰۶ یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین محصولات را به بازار خودرو ایران عرضه کرد. کابین هاچبک کوچک فرانسوی ۲.۹۶ متر مربع مساحت دارد و جادار و بزرگ به نظر میرسد. البته راننده و سرنشین جلو بیشترین سهم از این فضا را دارند اما سرنشینان عقب کمی دچار زحمت خواهند شد، به خصوص اگر قدبلند و بزرگسال باشند.
از امکانات رفاهی برجسته 206 تیپ 5 می توان به سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دیجیتال، تنظیم برقی آیینه های جانبی، 4 شیشه بالابر برقی، 2 کیسه هوا برای راننده و سرنشین، نشانگر دما هوای بیرون خودرو، ترمز ضدقفل ABS و سیستم توزیع نیروی ترمز EBD اشاره کرد. پژو ۲۰۶ را باید محبوبترین خودرو در میان جوانان ایرانی بدانیم چراکه ظاهر جذابی دارد و باوجود اینکه سالیان طولانی از تولید آن میگذرد، همچنان از بسیاری از رقبا در بخش طراحی برتر است. ۲۰۶ در حال حاضر در دو تیپ ۲ و ۵ به تولید میرسد که در مدل محبوبتر، یعنس پژو ۲۰۶ تیپ ۵ از موتور TU5 بهره میبرد. احتمالا از آنجا که این موتور در بسیاری از محصولات ایران خودرو مورد استفاده قرار گرفته بسیاری از شما با آن آشنایی دارید ولی بد نیست اشاره کنیم که این موتور توانایی تولید قدرت ۱۰۵ اسب بخاری و گشتاور ۱۴۲ نیوتن متری را دارد. امکانات پژو 206 تیپ 5 آنچنان زیاد نیست و این با توجه به سال ساخت خودرو و اینکه یکی از محصولات ارزان قیمت پژو بوده طبیعی است.
با تمامی تفاسیر میتوانیم در این رده قیمتی ارزش خرید بالایی را برای پژو 206 تیپ 5 متصور باشیم. در رده قیمتی این خودرو میتوانید سدانهایی همچون دنا تیپ 1 یا پژو پارس سال را نیز خریداری کنید. برای بررسی پژو 206 تیپ 5 از نظر تواناییهای حرکتی شاید بد نباشد کمی به گذشته برگردیم.
دیدگاهتان را بنویسید