9 مدل خودروی جدید وارداتی به سامانه یکپارچه افزوده شد؛ اعلام مشخصات و امکانات مجله پدال

نسخه‌ای از کیا اسپورتیج نسل پنجم که به بازار کشورمان راه پیدا کرده، از نوع L (با فاصله محوری بیش‌تر نسبت به نسخه استاندارد) است و در چین مونتاژ می‌شود. قوای محرکه این نسخه یک پیشرانه 1.5 لیتری توربو GDI با حداکثر قدرت 198 اسب بخار و حداکثر گشتاور 253 نیوتن متر است که نیروی خود را از طریق یک گیربکس 8 سرعته اتوماتیک به محور جلو این کُره‌ای محبوب منتقل می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفرتاصد کیا اسپورتیج نسل پنجم هم به ترتیب برابر با 5.8 لیتر در صد کیلومتر و 8.5 ثانیه است. پیشرانه نسخه‌های توربو تویوتا کرولا و لوین یک نمونه 4 سیلندر 1.2 لیتری توربو با حداکثر قدرت 116 اسب بخار و حداکثر گشتاور 285 نیوتن متر است که نیروی خود را از طریق یک گیربکس اتوماتیک CVT با قابلیت شبیه سازی 10 دنده به محور جلو منتقل می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفرتاصد این نسخه‌ها هم به ترتیب برابر با 5.6 لیتر در صد کیلومتر و 10.2 ثانیه است. قوای محرکه این نسخه یک پیشرانه 1.5 لیتری توربو GDI با حداکثر قدرت 198 اسب بخار و حداکثر گشتاور 253 نیوتن متر است که نیروی خود را از طریق یک گیربکس 8 سرعته اتوماتیک به محور جلو این کُره‌ای محبوب منتقل می‌کند.

امیدواریم که در پایان این نوشتار، نگرش بهتری در خصوص گزینه‌های خرید خودروهای وارداتی داشته باشید. در دور جدید واردات خودرو به ایران، شرکت KTL واردات و عرضه این خودرو به بازار ایران را برعهده دارد. هیوندای الانترا در قالب نسل‌های سوم (هیوندای آوانته)، پنجم، ششم و هفتم در بازار ایران حضور دارد. نیسان سنترا در مدل 2022 خود یکی از شاهکارهای ژاپنی محسوب می‌شود که در رنج 20 هزار دلار قرار دارد.

شرکت راسا موتور واردات دو مدل از GAC شامل سدان امپو و کراس‌ اوور GS3 را قطعی کرده است و در صورت امکان سدان اقتصادی سوزوکی سیاز و اس یو وی سوزوکی جیمنی را نیز وارد خواهد کرد. علاوه بر تیپ دو دیفرانسیل اوتلندر، نسخه تک دیفرانسیل آن نیز این سری عرضه شده است که البته ارزش خرید کمتری دارد و توصیه می‌شود تا طی اولویت‌بندی خود، دو دیفرانسیل‌ها در ارجحیت قرار دهید. توجه داشته باشد ۵ خودرویی که قرار است در ادامه راجع به آن‌ها صحبت شود رتبه‌بندی نشده‌اند و اول یا آخر بودن آن‌ها در لیست دال بر باارزش‌تر بودن و یا بی‌ارزش‌تر بودن آن‌ها نیست.

کیا سول در نسخه جدید و به روزرسانی شده خود، امکانات بیشتری نسبت به قبل دارد و تغییراتی روی آن اعمال شده است. برای مثال، چراغ‌های این خودرو دچار تغییر شده‌اند و حالا پیچیدگی سابق را ندارند و طراحی معمولی دارند. در مورد قیمت‌گذاری، باید گفت که قیمت‌های فعلی به‌صورت علی‌الحساب و بدون در نظر گرفتن نرخ جدید ارز و تعرفه‌های گمرکی محاسبه شده‌اند. همانطور که اشاره شد، مهلت تعریف حساب وکالتی و بلوکه کردن وجه ۵۰۰ میلیون تومانی در این حساب تا ساعت ۱۲ ظهر امروز و مهلت ثبت درخواست خودرویی تا ساعت ۲۳ و ۵۹ دقیقه امشب است و تا این لحظه، بحث تمدید مهلت ثبت‌نام مطرح نشده است؛ در صورت تمدید مهلت ثبت‌نام، اطلاعات بیشتر اطلاع‌رسانی خواهد شد. بنابراین، قیمت نهایی پس از محاسبه مواردی مانند مالیات، بیمه و … تعیین خواهد شد. تعلق به خودروهای سدان فول سایز و تمام‌الکتریکی، به معنای رعایت سادگی و اندکی تجمل در فضای کابین است.

مشخص نیست که شرکت واردات هر دو نسخه هیبرید و تمام‌الکتریکی باتری‌دار را در برنامه دارد یا صرفا در جریان تمایزهای فاحش میان دو خودرو BEV و PHEV نیست. بخش انتهایی خودرو ارائه‌کننده چراغ‌های تمام LED سیستم روشنایی پیوسته با گرافیک طراحی بسیار منحصربه‌فرد و جذاب است که با شکاف‌های زیرسپر در تناسب با طراحی سپرهای جلو تکامل می‌یابد. طراحی کلی نمای خارجی و استواری خطوط بدنه بی وای دی هان برقی نشان می‌‌دهد که خارج از بازار اشباع شده کراس‌اوورها، هنوز فضای گسترده‌ای برای رشد و فراگیری سدان‌های زیبا وجود دارد. گیربکس اتوماتیک 8 سرعته، تعویض دنده‌های نرم و بدون وقفه را فراهم می‌کند و به بهبود راندمان سوخت کمک می‌کند.

این خودرو در نسخه‌های مختلف هیبرید پلاگین و تمام الکتریکی به بازار عرضه می‌شود، اما نسخه به‌نمایش درآمده در نمایشگاه خودرو تهران از سوی شرکت BYD ALI، نسخه تمام الکتریکی و فیس‌لیفت‌شده آن است. برخی از قطعات و لوازم جانبی خودروهای هیوندای نسبت به رقبا قیمت بالاتری دارند که می‌تواند هزینه‌های تعمیر و نگهداری را افزایش دهد. همچنین، در برخی مناطق دسترسی به قطعات اصلی و خدمات پس از فروش ممکن است محدود باشد .

قیمت این خودرو طبیعتا زیر 20 هزار دلار است و مهم‌ترین مولفه‌های آن برای ورود به کشور، راحتی و ایمنی بالایی است که دارد. سواری نرم و کابین راحت می‌تواند باب طبع مشتریان باشد و پیشرانه 4 سیلندری که قادر است 122 اسب بخار قدرت تولید کند، هیجان انگیز به نظر می‌رسد. اول این‌که در فهرست مذکور تنها به خودروهایی پرداخته‌ایم که یا در بازار موجود هستند و یا حداقل یک مرتبه در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی عرضه شده‌اند. لازم به ذکر است که در عرضه جاری خودروهای وارداتی، لوین و کرولاهای عرضه شده متعلق به شرکت آریاک کار هستند که در میان واردکننده‌های تویوتا به بازار ایران، بهترین و گسترده‌ترین خدمات پس از فروش را به مشتریانش ارائه می‌کند. از طرفی دیگر این شرکت اعلام کرده که خودروهای ثبت‌نام‌شده توسط مردم را در کوتاه‌ترین زمان و فقط پس از ۲۰ روز تحویل می‌دهد. نیسان سیلفی از نظر آپشن دو تیپ متفاوت دارد که تیپ کم آپشن (پلاس) توسط شرکت آمیتیس گستر و تیپ فول (مکس ادیشن) توسط نامی خودرو وارد می‌شود.

گفتنی است، آخرین دور از فروش خودرو‌های وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی، از روز شنبه ۱۸ تا ۲۳ اسفندماه به مرحله اجرا در آمد. البته متقاضیان می‌بایست از روز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ماه در یکی از حساب‌های خود نزد بانک‌های عامل واجد شرایط اعلامی سامانه، به نام خودرو وارداتی، وکالتی کرده و ۵۰۰ میلیون تومان را در این حساب بلوکه کنند؛ برای این منظور تا ساعت ۱۲ (سه‌شنبه ۲۱ اسفند ماه) مهلت در نظر گرفته شد. با توجه به ورود خودروهای وارداتی جدید در سال 1403، بازار خودروی ایران شاهد تنوع زیادی از مدل‌های مختلف بوده است. مکث موتور قصد دارد خودروهای وارداتی ونوسیا شامل مدل‌های وی آنلاین، استار و D60 پلاس را در دو مدل بنزینی و برقی وارد بازار کند. مزدا 3 یکی از سدان‌های محبوب بازار کشور ما است که نسل‌های اول و دوم آن در بهمن موتور مونتاژ و به بازار ایران عرضه شدند.

خوشبختانه فضای کابین حس خوبی به راننده و سرنشنان انتقال می‌دهد و تنها مشکل آن، فضای کم ردیف عقب است. مصرف سوخت بهینه و قیمت مقرون‌به‌صرفه کافی است تا به خرید این خودروی خارجی فکر کنیم و آن را جزء پرفروش ترین خودروهای وارداتی بدانیم. آخرین دور از فروش خودروهای وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی، از ساعت ۱۸ روز شنبه ۱۸ اسفند به مرحله اجرا در آمده است. به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آخرین دور از فروش خودروهای وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی، از ساعت 18 روز شنبه 18 اسفند ماه به مرحله اجرا در آمده است. نسخه تمام‌الکتریکی (BEV) بی وای دی هان در بازار بین‌المللی در بازه قیمت حدود ۲۵ تا ۳۳ هزار دلار به فروش می‌رسد که با قیمت برخی از خودروهای وارداتی اروپایی برابری می‌کند.

پیشرانه نسخه‌های توربو تویوتا کرولا و لوین یک نمونه 4 سیلندر 1.2 لیتری توربو با حداکثر قدرت 116 اسب بخار و حداکثر گشتاور 285 نیوتن متر است که نیروی خود را از طریق یک گیربکس اتوماتیک CVT با قابلیت شبیه سازی 10 دنده به محور جلو منتقل می‌کند. امیدواریم در پایان مطلب بهترین ماشین خارجی برای خرید در ایران، دید مناسبی از خودروهای خارجی که ارزش خرید بالایی دارند، داشته باشید. ازاین‌رو خودروهایی مانند هیوندای سانتافه و کیا سورنتو را در این لیست قرار ندادیم؛ چراکه این خودروها در دور جدید واردات حضور ندارند. باید به این موضوع اشاره کنیم که مطلب فوق سال ۱۴۰۳ و براساس نیازهای زمان نوشته شده است؛ بنابراین ممکن است سال آینده لیست خودروهای وارداتی دارای ارزش خرید تغییر کرده باشند. باید به این موضوع اشاره کنیم که مطلب فوق سال 1403 و براساس نیازهای زمان نوشته شده است؛ بنابراین ممکن است سال آینده لیست خودروهای وارداتی دارای ارزش خرید تغییر کرده باشند.

با این حال، ما تویوتا هایلوکس را به عنوان یکی از بهترین خودروهای وارداتی یاد می‌کنیم؛ زیرا این خودرو جدیدتری نسبت به لندکروز و پرادو در ایران دارد و از سال2015 به تولید می‌رسد. مشتریان ایرانی ابتدای دهه ۱۳۹۰ ایرانی، با خودرو کره‌ای محبوب و جذابی روبه‌رو شدند به نام کیا اپتیما که در قالب نسل‌های دوم، سوم و چهارم به بازار ایران آمد. نسل دوم این خودرو ظاهر آرامی داشت اما نسل سوم و چهارم آن تبدیل به خودروی اسپرت شدند. نسل پنجم این خودرو با نام کیا K5 را نیز کوشاخودرو به بازار ایران وارد و به‌دلیل مشخصات فنی مناسب، در لیست بهترین ماشین‌های خارجی در ایران قرار می‌گیرد. طی دهه ۱۳۸۰ و ۱۳۹۰، نسل‌های نهم، دهم و یازدهم تویوتا کرولا نیز در تعداد زیاد وارد بازار ایران شدند. اگر قصد خرید تویوتا کرولا را دارید، پیشنهاد می‌کنیم نسخه‌های جدید این خودرو را خریداری کنید.

کیکس وارداتی در مقایسه با قشقایی از امکانات و آپشن های بیشتری برخوردار است، به بیانی دیگر کیکس فول تر از قشقایی وارد می شود. ۶- طبق اعلام مسئول وزارت صمت در امر واردات، ۵۰۰ میلیون تومان بلوکه شده یک روز بعد از اتمام ثبت نام آزاد می شود. ۳- لازم به ذکر است که جهت ثبت نام خودرو در سامانه باید ۲۴ ساعت از وکالتی کردن حساب ها بگذرد تا سامانه اجازه ثبت نام به متقاضی را بدهد. تلاش ما انتشار اخبار و مطالب روز حمل و نقل و وسایل نقلیه در ایران و جهان برای بازدیدکنندگان علاقه‌مند و ارائه و تبادل اطلاعات مفید و صادقانه در محیطی جذاب و دوستانه است. همچنین مایلیم تجربیات، دانسته‌ها و نظرات شما را که برای همگی ما مفید و راه‌گشاست، بدانیم. سایت پدال برگزیده مردم و داوران به عنوان بهترین سایت فارسی در حوزه خودرو از چهارمین، پنجمین و هفتمین جشنواره وب ایران است.

این حرکت پرشیا خودرو(گروه پرشیاموبیلیتی) نشان‌دهنده تلاش این شرکت برای حضور فعال‌تر در بازار خودروهای وارداتی و ارائه محصولاتی با استانداردهای جهانی به مشتریان ایرانی است. با توجه به موتورهای کم‌مصرف و تکنولوژی‌های پیشرفته، تویوتا لوین یکی از خودروهای کم‌مصرف در کلاس خود محسوب می‌شود. مدل هیبریدی این خودرو نیز با کاهش قابل توجه مصرف سوخت، به حفظ محیط زیست کمک می‌کند. تویوتا لوین به مجموعه‌ای از سیستم‌های ایمنی پیشرفته مجهز است که شامل سیستم ترمز اضطراری، کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم هشدار خروج از خط و سیستم‌های ایمنی فعال دیگر می‌شود. تویوتا لوین و کرولا از مهم‌ترین خودروهای وارداتی ایران اند که در مقایسه با بقیه محصولات، تعداد قابل‌توجهی از آن‌ها وارد و ترخیص شده است و همین موضوع موجب شده تا بازار بهتری داشته باشند. از آن جایی که این دو سدان فقط در طراحی ظاهری با یکدیگر متفاوت‌اند آن‌ها را در یک گروه قرار دادیم.

در‌حال‌حاضر نسل هشتم تویوتا هایلوکس در بازار حضور دارد که از سال ۲۰۱۵ تاکنون تولید می‌شود. سابقه حضور تویوتا هایلوکس در ایران به نسل دوم آن می‌رسد که از سال 1972 میلادی در بازار حضور داشت. در‌حال‌حاضر نسل هشتم تویوتا هایلوکس در بازار حضور دارد که از سال 2015 تاکنون تولید می‌شود.

بی وای دی هان در صورت واردات، به یکی از هیولاهای بازار خودرو کشور بدل خواهد شد که حتی بهترین کوپه‌های سایز کوچک توربوشارژر نیز از پس آن بر نخواهند آمد. پک باتری خودرو یک واحد ۸۵.۴ کیلووات.ساعت است که بر اساس دو الگوی استاندارد اروپایی NEDC قدیم و WLTP جدید به ترتیب برد مفید برابر با ۶۰۵ و ۵۲۱ کیلومتر به ارمغان خواهد آورد. البته بر اساس چرخه آمریکایی معتبرتر و حقیقی‌تر EPA، این مقدار احتمالا به عدد ۴۳۰ کیلومتر نزدیک‌تر باشد. مدل هان از سوی بی وای دی، به‌عنوان یکی از موفق‌ترین، پیشرفته‌ترین و مشهورترین خودروسازان چینی، در سال ۲۰۲۰ و در سگمنت سدان فول سایز (سایز بزرگ) به بازار معرفی شد.

چند ماه پیش بود که مجوز ورود خودروهای خارجی به کشور صادر شد و حتی نمونه‌هایی از بهترین محصولات کره‌ای و چینی به کشور راه یافتند. خودروسازان خصوصی از گوشه و کنار کشور تلاش کردند با کمپانی‌های معتبر قرارداد منعقد کنند و محصولات باکیفیتی به کشور بیاورند. ازاین‌رو نباید انتظار خرید خودرو در مدل های برقی توسط عموم مردم و مشاهده تردد روزانه نسخه‌های مختلف بی وای دی هان برقی در خیابان‌های پایتخت را داشته باشیم. گل تایر محتوای کاربردی و مفیدی را درباره خرید لاستیک، لوازم یدکی، بیمه خودرو و سامانه‌های پرداخت ارائه می‌دهد.

تبصره 3- آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه ارسال به خودرو ساز را مشاهده می‌نمایند، در این مرحله امکان انتخاب خودرو را نخواهند داشت . ۵- آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه ارسال به خودرو ساز و یا رزرو را مشاهده می‌نمایند، در این مرحله امکان انتخاب خودرو را نخواهند داشت. به گزارش پدال، این خودروها شامل کیا سلتوس، هیوندای النترا، هیوندای کرتا، جتا VS7، زوتی DL5 و چانگان CS55 پلاس هستند. لازم به یادآوری است این قیمت‌ها خام و حدودی بوده و در مراحل بعدی پرداخت، قیمت نهایی به خریداران اعلام خواهد شد. به نظر می‌رسد قیمت نهایی مصرف کننده این خودروها بین ۱.۵ تا ۳.۵ میلیارد تومان باشد. کیا سول 2022 نسبت به مدل‌های پیش از 2021 خود رشد و پیشرفت گسترده‌ای داشته و از جمله آپشن‌های رفاهی آن می‌توان به تهویه خودکار منطقه‌ای، استارت دکمه‌ای، شارژر بی‌سیم تلفن همراه و نمایشگر 10.25 اینچی و مسیریاب اشاره کرد.

خودروهای کمتر شناخته‌شده حتی از برندهای معتبری مثل کیا و هیوندای هم سود کمتری را به دنبال دارند. به‌عنوان‌مثال، خودروهایی مثل هیوندای توسان، کیا اسپرتیج، کیا اپتیما (K5) و میتسوبیشی اوت‌لندر سابقهٔ زیادی در بازار ایران دارند و درنتیجه بین خریداران محبوب و پرتقاضا هستند. یکی دیگر از عوامل مهم و تأثیرگذار روی سود خودروهای وارداتی، محبوبیت برند خودرو در بین خریداران ایرانی است. کیا سراتو به نوعی برادر هیوندای الانترا است، با این تفاوت که از برخی لحاظ ظاهری و عملکردی اسپرت‌تر به نظر می‌رسد. این خودرو معمولاً با پیشرانه‌های قدرتمندتری نسبت به هیوندای الانترا عرضه می‌شود و جذابیت بیشتری دارد، به همین دلیل جوانان بیشتری به خرید کیا سراتو روی می‌آورند. همچنین مدل‌های معدودی از کیا سراتو کوپه نیز در بازار موجود است که به تسهیل انتخاب جوانان علاقه‌مند به خودروهای اسپرت کمک می‌کند.

پرتیراژترین خودروهای وارداتی غیرچینی در دور جدید واردات، تویوتا کرولا و تویوتا لوین هستند که در واقع یک روح در دو بدن محسوب می‌شوند و به همین دلیل آن‌ها را در قالب یک خودرو بررسی می‌کنیم. دوم این‌که لیست بهترین خودروهای وارداتی حالت رتبه ‌بندی ندارد و بالاتر قرارگرفتن خودرویی در این لیست به معنای بهتر بودن آن نسبت به گزینه‌های بعدی نیست. به همین بهانه امروز به سراغ بررسی بهترین خودروهای وارداتی رفته‌ایم و قصد داریم 7 خودرو وارداتی جدید که ارزش خرید معقولی دارند را معرفی کنیم. در سال 1403، بازار خودروی ایران شاهد ورود موج جدیدی از خودروهای وارداتی با تکنولوژی‌های پیشرفته و طراحی‌های نوین است که توجه بسیاری از علاقه‌مندان و خریداران را به خود جلب کرده است.

هرچند خودروهای آلمانی به دلیل محدودیت‌های قیمتی در دور جدید واردات، کم فروغ ظاهر شده‌اند اما رفته رفته شاهد بازشدن پای نمایندگان ژرمن‌ها به بازار کشورمان هستیم. یکی از آلمانی‌های دور جدید واردات، فولکس واگن T-ROC است که با ماموت خودرو به ایران آمده است و می‌توانیم آن را جزو بهترین خودروهای وارداتی جدید بدانیم. هیوندای توسان ازجمله خودروهای خارجی باسابقه در بازار ایران به حساب می‌آید که طی نسل‌های مختلف در اختیار مشتریان ایرانی قرار گرفته است. هیوندای توسان از سال ۲۰۰۴ در بازار جهانی حضور دارد و تمامی نسل‌های آن در کشورمان به فروش رسیده‌اند. هیوندای توسان از سال 2004 در بازار جهانی حضور دارد و تمامی نسل‌های آن در کشورمان به فروش رسیده‌اند. ظاهر جوان پسند و مدرن به همراه امکانات مناسب از جمله ویژگی‌های بارز این ماشین وارداتی چینی محسوب می‌شوند.

اما به تازگی نسل چهارم مزدا 3 به صورت وارداتی و با شرکت آفتاب خودرو به ایران آمده است. همان‌طور که توضیح دادیم، خدمات پس از فروش یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار روی میزان سوددهی خودروهای وارداتی محسوب می‌شود و بنابراین هنگام خرید خودروهای وارداتی سراغ شرکت‌های واردکنندهٔ شناخته‌شده‌تر بروید که خدمات پس از فروش بهتری را ارائه می‌کنند. خودروهایی که برای اولین بار قرار است در سامانه وارداتی ها عرضه شوند عبارتند از اشکودا کاروک، اشکودا اکتاویا پرو، تویوتا کرولا هیبرید الیت (سایپا)، کیا اسپورتیج لانگ، بی وای دی سانگ پلاس، تانک ۳۰۰ و شاین مکس هیبریدی.

نیسان سیلفی به دلایلی مثل ظاهر منطقی، سطح قابل قبول آپشن‌ها، تکنولوژی فنی بالا، عرضه منظم و مصرف سوخت اندک (4.5 لیتر در صد کیلومتر) جزو بهترین خودروهای وارداتی سامانه یکپارچه محسوب می‌شود. کیا اسپورتیج که در نسل‌های قبلی خود همیشه جزو محبوب‌ترین کراس‌اوورهای وارداتی بازار ایران بوده، به تازگی در نسل پنجم خود و توسط شرکت‌های کوشا خودرو و هرمس خودرو در بازار کشورمان عرضه شده است. در خلال اجبارها و رویکردهای تخیلی برای واردات و عرضه خودروهای برقی، امروز نیز ۶ خودرو به لیست محصولات قابل عرضه در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی اضافه شد که از میان آن ها ۴ خودرو تمام برقی اند.

در نسخه‌های هیبریدی تویوتا کرولا و لوین یک پیشرانه 1.8 لیتری تنفس طبیعی و یک پیشرانه برقی را داریم که در مجموع حداکثر قدرت 136 اسب بخار و حداکثر گشتاور 185 نیوتن متر را تولید می‌کنند. نیروی این پیشرانه ها هم از طریق یک گیربکس اتوماتیک مخصوص خودروهای هیبریدی (E-CVT) به محور جلو منتقل می‌شود. مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفرتاصد این نسخه‌ها هم به ترتیب برابر با 4 لیتر در صد کیلومتر و 9.5 ثانیه است.

این شرکت با عرضه مدل‌های اوپل موکا و اوپل کورسا، گزینه‌های جذابی را برای علاقه‌مندان به خودروهای شهری و اسپرت فراهم کرده است. این اقدام نشان‌دهنده تلاش پرشیا خودرو(گروه پرشیاموبیلیتی) برای حضور پررنگ‌تر در بازار خودروهای وارداتی و پاسخگویی به سلیقه‌های مختلف مشتریان است. نسخه هیبرید لاماری ایما با پیشرانه جدید و امکانات بیشتر به‌صورت وارداتی در بازار ایران عرضه می‌شود و هم اکنون نیز از طریق سامانه یکپارچه قابل‌خرید است. این کراس‌اوور وارداتی که می‌توان آن را جذاب‌ترین چینی بازار ایران دانست در مقایسه با بقیه هم‌رده‌هایش بسیار کم استهلاک است و به همین دلیل می‌تواند گزینه باارزشی برای خرید باشد. کیا K5 توربو به دلیل پیشرانه TGDI و گیربکس دوکلاچه خشک، خودرو چندان کم استهلاکی نیست. اما دلایلی مثل ظاهر جذاب، توانایی‌هایی حرکتی مناسب، لیست منطقی آپشن‌ها و سواری نرم باعث می‌شود تا این سدان کٌره‌ای در فهرست بهترین خودروهای وارداتی جدید جای بگیرد.

به هر حال احتمالاً با رویکرد جدید وزارت صمت و عملکرد ضعیف سایپا و ایران خودرو در واردات خودروهای تمام برقی، احتمالاً این دو شرکت مجبور به ارائه محصولاتی شده اند که مطمئناً با شکست و عدم استقبال مواجه خواهند شد. لازم به ذکر است که امروز علاوه بر اضافه شدن SINO-GOLD و چانگان ایدو ۴۶۰ از گروه سایپا به لیست وارداتی ها، خبر تاکسی تمام برقی ایران خودرو نیز منتشر شد. کیا اپتیما و کیا K5 به دلیل بهره‌مندی از پیشرانه‌های تنفس طبیعی با دوامی که دارند و طراحی جذاب در نسل‌های مختلف، مورد توجه مشتریان ایرانی قرار گرفته‌اند. قیمت مناسب این خودرو نسبت به سایر سدان‌های اروپایی نیز باعث افزایش ارزش خرید آن می‌شود. همچنین، واردات گسترده این خودرو به بازار ایران موجب در دسترس بودن قطعات یدکی برای مشتریان شده است.

نسخه‌های محدودی از این خودرو با پیشرانه پلاگین هیبریدی نیز به بازار ایران راه یافتند. آرین موتور به‌تازگی نسل چهارم این خودرو را نیز رونمایی کرده است و در آینده نزدیک روانه بازار کشور خواهد کرد. قیمت‌ها به‌طور سالیانه افزایش می‌یابند و هزینه نگهداری خودروها نیز بسیار سنگین شده است. همان‌طور که می‌دانیم، در حال حاضر با شروطی از سوی دولت رو به رو هستیم؛ از جمله اینکه در آیین نامه واردات خودرو قید شده، خودروهای وارداتی باید زیر 20 هزار یورو باشند. بنابراین در مطلب پیش رو تصمیم گرفته‌ایم به معرفی و بررسی اجمالی ماشین‌هایی بپردازیم که وارداتی هستند و جزو بهترین‌ها محسوب می‌شوند. نیسان سیلفی از جمله خودروهایی است که به دلیل سطح بالای تکنولوژی فنی، یکی از گزینه‌های جذاب و با ارزش خرید بالا در دور جدید واردات محسوب می‌شود.

در این سری عرضه خودروهای وارداتی هر دو تیپ توربو بنزینی و هیبرید لوین و فقط نسخه توربو کرولا حاضر و قابل‌خرید هستند. هوندا وزل و هوندا HR-V به دلایلی مثل برند معتبر، کیفیت ساخت بالا، استهلاک پایین و آپشن‌های قابل قبول، لایق قرارگیری در فهرست بهترین خودروهای وارداتی جدید هستند. پرتیراژترین خودروهای وارداتی غیرچینی در دور جدید واردات، تویوتا کرولا و تویوتا لوین هستند که در واقع یک روح در دو بدن محسوب می‌شوند و به همین دلیل آن‌ها را در قالب یک خودرو بررسی می‌کنیم.

مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفرتاصد فولکس واگن تی راک هم به ترتیب برابر با 6.1 لیتر در صد کیلومتر و 9.4 ثانیه است. مشخصات فنی نیسان سیلفی E-POWER شامل یک پیشرانه 3 سیلندر 1.2 لیتری تنفس طبیعی و یک پیشرانه برقی است که حداکثر قدرت 136 اسب بخار و حداکثر گشتاور 300 نیوتن متر را تولید و از طریق یک گیربکس تک سرعته اتوماتیک به محور جلو منتقل می‌کند. پیشرانه نسخه 1.5 لیتری تویوتا کرولا که در تعداد محدود عرضه شده، یک نمونه 3 سیلندر تنفس طبیعی 1.5 لیتری با حداکثر قدرت 120 اسب بخار و حداکثر گشتاور 149 نیوتن متر است که نیروی خود را از طریق گیربکس CVT مشابه دیگر تیپ‌ها به محور جلو منتقل می‌کند. پیشرانه فولکس واگن تی راک یک نمونه 1.5 لیتری توربو GDI است که حداکثر قدرت 158 اسب بخار و حداکثر گشتاور 250 نیوتن متر را تولید و نیروی خود را از طریق یک گیربکس 7 سرعته اتوماتیک دوکلاچه خشک به محور جلوی این کراس‌اوور ساب کامپکت آلمانی منتقل می‌کند.

لازم به ذکر است که در شرایط فروش جاری سامانه یکپارچه اما این سری فقط کوشا خودرو نسخه لانگ اسپورتیج های خود را عرضه کرده است. این شرکت علاوه بر اسپورتیج، دیگر محصولات کیا را در سبد محصولات خود دارد و از خدمات پس از فروش گسترده‌ای نیز برخوردار است تا مشتریان برای تعمیر و سرویس خودروی خود با مشکل مواجه نشوند. آرین موتور پویا واردکننده این کراس بزرگ به بازار ایران است که خدمات پس از فروش گسترده‌ای به مشتریان خود ارائه می‌دهد و در زمینه واردات و ارائه خدمات محصولات میتسوبیشی، بهترین است. آمار کم استهلاک، امکانات فراوان، طراحی مطلوب و دسترسی ساده به قطعات یدکی و خدمات فنی از ویژگی‌های بارز هیوندای توسان به شمار می‌آید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *