ام وی ام ایکس ۳۳ کراس

مشخصات فنی و تصاویر رسمی ام وی ام ایکس 33 کراس، محصول جدید مدیران خودرو منتشر شد گجت نیوز

جدیدترین محصول این شرکت برای بازار ایران، ام وی ام ایکس 33 کراس است که نسل چهارم این خودرو به حساب می‌آید. در ادامه این مطلب نیز تست و بررسی ام وی ام X33 کراس دنده‌ای را از دیدگاه بخش خودرویی دیجیاتو خواهید خواند. گروه مدیران خودرو با برند ام وی ام، حسابی در حال تاخت و تاز است و خودروهای خوش فروش چری را روی هوا می‌زند و تحت نام خودش، روانه بازار ایران می‌کند. ما در سال جاری، به استقبال ام وی ام آریزو 5 اسپرت رفتیم و سپس به ایکس 22 پرو دنده‌ای رسیدیم که قبلا با نسخه پرچمدار آن یعنی ام وی ام X22 Pro IE آشنا شده بودیم.

مدل جدید که مردم ایران به نام X55 می‌شناسند، سال ۲۰۱۴ معرفی شد و پس از فیس لیفت سال ۲۰۱۹ جای‌گزین X33 شد. دیگر نکته‌ی جالب اینکه، چری 5x علاوه‌بر ایران و چین، در برزیل، مصر، اندونزی و پاکستان نیز مونتاژ می‌شود. همچنین نسخه‌ی تمام برقی از این خودرو نیز به تعداد محدود در چین تولید شد که در زمان ۴ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت می‌رسید. کراس اوور جدید مدیران خودرو با نام MVM X33 کراس به‌واسطه نمایشگاه خودرو شانگهای برای خبرنگاران ایرانی عازم به چین به‌نمایش گذاشته شده است. ام وی ام ایکس 33 کراس به‌نوعی به‌عنوان چهارمین نسل شاسی بلند چینی ام وی ام ایکس 33 از راه رسیده است که پیشرانه و پلتفرمی متفاوت را پشتوانه خود دارد. به‌عبارتی دیگر، این خودرو جدید مدیران خودرو را می‌توان نسخه‌ای ارتقا پیدا کرده از ام وی ام ایکس 22 پرو هم برشمرد.

ایکس 33 کراس CVT در محور جلو از سیستم تعلیق مک فرسون و در محور عقب از سیستم تعلیق نیمه مستقل تورشن بیم بهره می برد. وقتی به چهره ام وی ام X33 کراس (X33 Cross) نگاه کنیم به سرعت متوجه شباهت بسیار آن با ام وی ام X22 پرو می‌شویم. در عین حال سابقه X33 کراس به سال 2009 و ورود ام وی ام 315 در ایران بازمی‌گردد. در واقع X33 کراس نسخه تکامل یافته هاچ‌بک چری در گذشته است که در سال 2016 با نام تیگو X3 یا در برخی بازارها به نام تیگو 2 به دنیا معرفی شد و در ایران با نشان ام وی ام X22 را به خود گرفت. استفاده از پنل کنترل لمسی به همراه شیفتر دنده جدید شبیه به آنچه که در تیگو ‌۷ پرو موجود است، باعث شده تا در مجموع شاهد یک کابین مدرن و مطابق با خودروهای میان‌رده چینی در ام ‌وی ‌ام X77 باشیم.

سلام من x33 کراس اتومات گرفتم، با توجه به جعبه دنده ۹ سرعته cvt بهترین شتاب و قدرت را انتقال میده و موقع تغییر سرعت و دنده بدون سر و صداست. تمام دنیا دارند به سمت گیربکس های cvt و سبک با ۳ سیلندر با شتاب و قدرت بیشتر و همچنین موتورهای برقی و غیره میرند که خودرو وزن کمتر ومصرف سوخت کمتری داشته باشه. ام وی ام X33S نام دومین فیس لیفت ام وی ام X33 است که در سال 1395 توسط مدیران خودرو رونمایی و جایگزین نسخه قبلی شد. این خودرو نسبت به نسخه های قبلی تغییرات نسبتا زیادی پیدا کرد و توانست فروش ایکس 33 در ایران را افزایش دهد. این خودرو در دو تیپ ام وی ام X33S اسپرت و ام وی ام X33S ساده به فروش می رسید که تنها تفاوت این دو تیپ در نمای ظاهری است. ام وی ام X33S در دو تیپ ساده و اسپرت تولید شد که تیپ اسپرت تنها از نظر ظاهری سپر جلوی متفاوت و رکاب جانبی را نسبت به نسخه ساده داشت.

در مورد صندوق عقب باید اشاره کنیم که فضایی معادل صندوق عقب تیگو ‌۷ نسل قدیم در محفظه پشت صندلی‌های ردیف دوم ام وی ام X77 جانمایی شده که تقریبا معادل ۴۱۰ لیتر است. صرفا در ستون انتهای بدنه، شیشه‌ی سیاه اضافه شده است و ادوات پلاستیکی، مشابه قبل هستند. رینگ ۱۷ اینچ برای X5 هم‌اندازه‌ی چرخ‌های X55 است اما طرح متفاوت و فاقد جزئیات قرمز دارد. یکی از نقاط ضعف این خودرو که در نسل‌های قبلی و فعلی مشاهده می‌شود، هندلینگ ضعیف در پیچ‌های تند و جاده‌های کوهستانی است.

خودروی ام وی ام X33 کراس امکانات متفاوتی مثل چهار کیسه هوا، سیستم ورود بدون کلید، شارژ وایرلس موبایل، دکمه استارت و رینگ 17 اینچی دارد. جعبه دنده اتوماتیک CVT 9 سرعته وظیفه انتقال قدرت به چرخ‌های جلو ام وی ام X33 کراس را برعهده دارد. با این وجود نمای جانبی این خودرو شامل درب ها و ستون ها کاملا با X22 یکسان بوده و تنها تغییر قابل مشاهده در این نما، رینگ های جدید X33 کراس هستند. نمای عقب X33 کراس نیز بی شباهت به FX نبوده و چری از چراغ های به هم پیوسته در این خودرو استفاده کرده که نوشته MVM نیز در وسط آن ها دیده می شود. در واقع باید گفت پلتفرم و سیستم تعلیق این خودرو نیز هیچ تفاوتی با X22 پرو نداشته و باید انتظار همان سواری و هندلینگ را از X33 کراس CVT نیز داشته باشیم.

با توجه به تقاضای بالا و ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این خودرو، ما شرایط ویژه‌ای برای فروش نقدی و اقساطی ایکس 33 کراس ارائه می‌دهیم. شما می‌توانید با توجه به نیاز و بودجه خود، از شرایط فروش ایکس 33 کراس بهره‌مند شده و به‌راحتی مالک این خودروی جذاب و مدرن شوید. در ادامه با جزئیات بیشتری از شرایط فروش خودرو ایکس 33 کراس آشنا خواهید شد. از وسط تا گوشه چپ داشبورد این خودرو دو نمایشگر متصل به یکدیگر قرار گرفته‌اند که تلاش شده است تا حد ممکن شبیه به نمایشگرهای دوگانه یکپارچه جدید باشند. نمایشگر مرکزی با اندازه قابل قبول، به سیستم اطلاعات و سرگرمی تعلق دارد و نمایشگر پشت فرمان عهده‌دار نمایش اطلاعات ضروری به راننده است. فرمان هم طبق ترند این روزها به‌شکل 3 پر دی‌کات طراحی شده و روی آن چندین دکمه جا گرفته‌اند.

این کراس‌اوور با قیمت تقریبی 900 میلیون الی یک میلیارد تومان آماده عرضه به بازار است تا محصول مدیران خودرو را تحت فشار قرار دهد. بنابراین در نبرد دو کراس‌اوور هم‌قیمت، برتری روی کاغذ با خودرویی است که به صورت انبوه و با قیمت رقابتی وارد بازار شود. لازم به ذکر است که انواع مختلف پژو 207 دنده‌ای نیز با با قیمتی بین 550 الی 650 میلیون تومان از بازار آزاد قابل خریداری هستند. قیمت ام وی ام X33 کراس دنده‌ای از سوی مدیران خودرو معادل 850 میلیون تومان اعلام شده است. بنابراین نسخه ارتقا یافده ام وی ام X22‌ پرو، 12 درصد در تیپ دنده‌ای و 7 درصد در تیپ اتوماتیک گران‌تر از نسخه ساده تعیین شده است. البته در زمان نگارش این مطلب یعنی پاییز 1402، هنوز نسل چهارم ایکس 33 به صورت انبوه وارد بازار نشده است و قیمت آن در بازار آزاد مشخص نیست.

با توجه به رینگ‌های ۱۷ اینچی و سیستم تعلیق مک‌فرسون در عقب، این خودرو سواری نسبتاً خشکی دارد و ضربه های ایجاد شده توسط جاده را به کابین منتقل می‌کند. این ویژگی باعث می‌شود که در مقایسه با رقبایی مانند تارا اتوماتیک، سواری نرمی ارائه ندهد. ما خودمون تارا داریم واقعا یه تومن هم نمی ازره همه چی انگار اسباب بازی هست آما این ماشین مثبت به قیمتش نمی‌گم ارزون هست اما نسبت خودروهای داخلی خیلی خیلی عالی هست. نمای عقب x33 کراس جایی است که به رسم دیگر خودروهای به‌روز چینی، چراغ‌های عقب متصل به‌هم را می‌بینیم. هرچند این چراغ‌ها گرافیک جذابی دارند اما طرح آن‌ها چندان با استایل کلی خودرو هماهنگ نیست.

سبک طراحی طبق معمول از نمایشگرهای یکپارچه مالتی‌مدیا با نمایشگر کیلومترشمار به حالت شناور بهره می‌برد که جلوه فناورانه و زیبایی‌شناختی کابین را ارتقا بخشیده است. شرکت مدیران خودرو قدیمی‌ترین و اصلی‌ترین شریک کمپانی چری در ایران محسوب می‌شود که از حدود بیش از ۱۵ سال پیش (اواسط دهه ۸۰)، مونتاژ و عرضه محصولات این خودروساز چینی در ایران را بر عهده دارد. همچنین علاوه‌بر فروش محصولات مدیران خودرو، این نمایندگی با ارائه خدمات گسترده از مرحله ثبت نام و خرید ایکس 33 کراس تا تحویل خودرو و پشتیبانی فنی، تجربه‌ای حرفه‌ای و بی‌نظیر را برای مشتریان خود فراهم می‌کند. با داشتن چندین شعبه و نمایشگاه در استان‌های تهران و البرز، نمایندگی 777 دسترسی آسان و خدمات گسترده‌ای را نیز در سراسر کشور ارائه می‌دهد. کابین ایکس ۳۳ از تریم دو رنگ بهره می‌برد که در بخش داشبورد و رودری از نوار LED با قابلیت تغیر ۶۴ رنگ استفاده شده  است. نمایشگر ۱۰ اینچی نیز به شکلی طراحی شده که دید مناسب و مطلوبی را برای راننده فراهم می‌کند.

تغییرات درون کابین ام وی ام X33 کراس نسبت به ظاهر خارجی آن بیشتر است و حس یک خودرو جدید و بروز را منتقل می‌کند. تریم کابین ام وی ام X33 کراس از رنگ‌های سفید، آبی و نقره‌ای تشکیل شده است که در ترکیب با یکدیگر ظاهر زیبایی را تشکل داده‌اند و ظاهر لوکسی برای خودرو به وجود اورده است. ام وی ام x33 کراس دومین عضو از خانواده اومودا چری است و با نام اومودا C3 شناخته می‌شود. این خودرو برخلاف چری اومودا C5 (فونیکس FX)، محصول کاملاً جدیدی نیست و درواقع یک فیس‌لیفت اساسی از چری تیگو 3x (ام وی ام X22) محسوب می‌شود.

بنابراین پیشرانه ۱.۶ لیتری توربوشارژر با تزریق مستقیم سوخت را در فونیکس اف ایکس تیپ پرمیوم مشاهده می‌کنید که با گیربکس هفت سرعته دو کلاچه جفت شده است. سیستم تعلیق محور عقب در فونیکس FX پرمیوم نیز از نوع چند اتصالی یا مولتی لینک است. حداکثر توان و گشتاور تیپ پرمیوم به ۱۹۷ اسب بخار قدرت و ۲۹۰ نیوتن متر می‌رسد.

ماشین فونیکس FX در ابتدا با دو تیپ فونیکس FX اکسلنت و فونیکس FX پرمیوم وارد بازار ایران شده است که هر تیپ مشخصات فنی و امکانات رفاهی متفاوتی نسبت به تیپ دیگر دارد. در تیپ اکسلنت فونیکس FX از موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژر و نام آشنای چری استفاده شده است که به همراه گیربکس اتوماتیک CVT با ۹ دنده مصنوعی عرضه می‌شود. در واقع مشخصات این تیپ با فونیکس تیگو ۷ پرو مشابه است و بنابراین پیشرانه یاد شده از سیستم تزریق غیرمستقیم سوخت یا MPi بهره می‌برد. فونیکس FX اکسلنت در تعداد بسیار محدودی روانه بازار شد و پس از عرضه تعداد اندکی از این تیپ، تولید آن متوقف شد.

سیستم کنترل پایداری که یکی از الزامات هاچ‌بک کراس‌ها است، در ام وی ام X33 کراس عملکرد مطلوبی دارد. سواری این خودرو نیز مطابق انتظاری که از یک هاچ‌بک بلندقامت داریم، خشک ارزیابی می‌شود. نکته منفی در مورد رانندگی این خودرو، کورس بالای دنده‌هاست که باعث شده تا شتاب خودرو در مقایسه با انتظارات راننده کاهش یابد. درصورتی‌که این مسئله به‌صورت نرم‌افزاری قابل حل باشد، نسخه‌های بعدی ایکس 33 کراس شتاب و کشش بهتری را نسبت به سری اول تجربه خواهند کرد. اندازه و ابعاد ام وی ام ایکس 33 کراس شامل 4200 میلی متر طول، 1760 میلی متر عرض و 1570 میلی متر ارتفاع می‌شود و فاصله محوری هم به 2555 میلی متر می‌رسد.

یک صفحه نمایش ۱۰.۲۵ اینچی در وسط سیستم اطلاعات سرگرمی را در دسترس قرار می دهد که وضوح قابل قبولی دارد و در کنار آن جلوآمپر نیمه دیجیتال را در پشت فرمان می بینیم. در نمای جانبی سقف منحنی و مشکی رنگ را داریم و رینگ های دو رنگ ۱۷ اینچی در این خودرو بکار رفته است. نکته مهم اضافه شدن فلاپ های برجسته مشکی رنگ روی گلگیرها است که باعث شده تا ام وی ام X33 کراس کمی پهن تر بنظر برسد و استایل کراس در این خودرو بخوبی القا شود. با توجه به محدودیت ظرفیت ثبت نام، فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما جهت ثبت نام قطعی باشما ارتباط برقرار کنند. اما شباهت ام وی ام X77 با تیگو ۷ تنها از نمای بغل است و چهره قسمت عقب این خودرو به طور کلی تغییر کرده است.

اصلاحات صورت‌گرفته روی چهره، به‌ویژه با حضور جلوپنجره بزرگ، چراغ‌های دی‌لایت نواری و طراحی جدید سپر بسیار مدرن جلوه می‌کند و هماهنگی قابل قبولی با اتاق پیدا کرده است. در قسمت عقب نیز از چراغ‌های طرح جدید با فرم پیوسته استفاده شده تا مطابق با گرایش‌های روز مورد توجه مشتریان قرار گیرد. همان‌طور که در ابتدا اشاره کردیم، اتاق ام وی ام ایکس ۷۷ همان اتاق چری تیگو ‌۷ است که حالا به صورت کلی فیس‌لیفت شده و نمای زیبایی پیدا کرده است. همان طور که انتظار داشتیم، مشخصات فنی ام وی ام ایکس‌۷۷ تفاوت اساسی با تیگو‌۷ نسل اول ندارد.

این کراس‌اوور جمع‌وجور چینی از دهه 1380 تاکنون مهمان جاده‌های ایران بوده و تاکنون سه نسل آن در قالب مدل‌های مختلف به بازار عرضه شده‌اند. وجه مشترک هر سه نسل ام وی ام X33، بهره‌مندی از پلتفرم و پیشرانه مشترک بود. در واقع هر نسل از این خودرو، نسخه ارتقا یافته نسل قبلی محسوب می‌شد که از نظر طراحی ظاهری و امکانات رفاهی، دستخوش تغییراتی شده بود. سه نسل پیشین این خودرو از پیشرانه‌های دو لیتری تنفس طبیعی بهره می‌بردند که به همراه گیربکس‌های دنده‌ای یا اتوماتیک در اختیار مشتری قرار می‌گرفت. این خودرو در چین با نام چری تیگو 3 هم شناخته می‌شود و تا پیش از ورود ام وی ام X22 یا چری تیگو 2 به بازار، کوچکترین عضو خانواده تیگو به حساب می‌آمد.

همان‌گونه که در مقدمه مطلب اشاره کردیم، ام وی ام X33 کراس در واقع نسخه جدیدی از چری تیگو 2 پرو یا همان ام وی ام X22 پرو به حساب می‌آید. این خودرو تغییرات ظاهری قابل‌توجهی را در مقایسه با نسخه اصلی تجربه کرده است. همچنین می‌توان از کراس‌اوور بک X3 پرو خودروسازان بم به عنوان دیگر رقیب این خودرو نیز نام برد.

چراغ‌های روشنایی اصلی در دو طرف سپرها قرار داده شده‌اند و برای مشاهده آن‌ها باید با قدت بیشتری به خودرو نگاه کنیم. البته باید تاکید شود که انتظار نداریم این تغییرات ظاهری باعث به وجد آمدن بیش از حد مشتریان شود و آنها را با شور و شوق فراوان به سوی خرید این خودرو بکشاند. عملکرد دقیق گیربکس به همراه توان متعادل موتور باعث شده تا کاربران این خودرو حس نکنند که سوار ماشینی با یک موتور کوچک ۳ سیلندر هستند. حتی این پیشرانه نسبت به موتور ۴ سیلندر تنفس طبیعی در مدل قبلی نیز ضعف چندانی نشان نمی‌دهد و توان کافی را به چرخ‌ها می‌فرستد تا چابکی و شتاب خودرو نسبت به مدل ۴ سیلندر تفاوت چندانی نداشته باشد. این میزان نیرو برای آن که بتواند چرخ‌های جلو را به گردش درآورد، از یک گیربکس اتوماتیک CVT با ۹ دنده مصنوعی استفاده می‌کند.

تنظیمات سیستم تهویه از طریق دکمه های پیانویی در پایین دریچه ها انجام می شود و در کل طراحی قابل قبولی در کابین می بینیم. در بحث امکانات هم ام وی ام X33 کراس در رده ای بالاتر نسبت به ایکس ۲۲ پرو قرار می گیرد و شما می توانید لیست امکانات این خودرو را در جدول مشخصات فنی مطالعه کنید. دقت داشته باشید تصاویر این مطلب مربوط به نسخه اتوماتیک است که مورد تست و بررسی آخرین خودرو قرار گرفته است. خودروی MVM X33 Cross با موتور یک لیتری سه سیلندر توربوشارژ عرضه می‌شود که حداکثر 112 اسب بخار قدرت و 150 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند.

همچنین این خودرو در دسته کراس‌اوورهای کامپکت شهری طبقه‌بندی می‌شود و بنابراین X33 کراس مدیران خودرو قابلیت آفرود ندارد. ایکس 33 کراس اتوماتیک 1314 کیلوگرم وزن داشته و به صورت میانگین 6.1 لیتر بنزین در هر 100 کیلومتر پیمایش سیکل ترکیبی مصرف می کند. همچنین قابل ذکر است که این خودرو از استانداردهای عدم آلایندگی یورو 6 پیروی می کند.

در شرایط فروش نقد و اقساط ایکس 33 کراس نمایندگی 777، خریداران می‌توانند از مزایای برجسته‌ای بهره‌مند شوند که فرآیند خرید را ساده و مطمئن می‌کند. در نمای بغل، این کراس‌اوور کوچک از رینگ‌های ۱۷ اینچی دو رنگ استفاده می‌کند که به همراه فلاپ‌های دور گلگیر و روف‌رک با رنگ متفاوت، جلوه‌ای اسپرت و جوان‌پسند را ایجاد کرده‌اند. در نمای عقب نیز چراغ‌های LED به‌هم پیوسته، نمایی خاص‌تر و مدرن‌تر به این خودرو می‌دهند. این سبک طراحی در خودروهای دیگر این برند همچون تیگو ۷ پرو و تیگو ۸ پرو هم مشاهده شده است. جدیدترین عضو خانواده X33 نسخه توربوشارژ آن است که مدیران خودرو اواخر سال 1400 از آن رونمایی کرد.

نمای جلو چراغ های اصلی فرم نسبتا گرد و بزرگی دارند که در کنار جلوپنجره نسبتا کوچک آن بیننده را سردرگم می کند. در نمای جانبی کمی شرایط عادی شده و یک ظاهر نسبتا ساده با کمی حجم پردازی مشخص است. همچنین نمای عقب ظاهری شبیه به نسل دوم تویوتا راو 4 دارد اما این کجا و آن کجا! شاید تنها جذابیت این نما وجود تایر زاپاس پشت درب صندوق باشد اما یک نکته منفی بیش از همه چیز به چشم می آید آن هم ناقص بودن سپر عقب که طراحی این خودرو را ناقص کرده است. سپر عقب در قسمت درب صندوق بدون برآمدگی طراحی شده و اصلا هماهنگ با قسمت های دیگر نیست. لازم به ذکر است نسخه جدید X33 اواخر سال 2010 رونمایی شد که در اصل فیس لیفتی برای نسل اول تیگو 3 بود.

از مدتی پیش سبد محصولات مدیران خودرو به دو بخش ام وی ام و فونیکس تفکیک شده است. اکنون با کمرنگ‌شدن هاچ‌بک ام وی ام 315، ام وی ام X22 و ام وی ام ایکس 33 جایگاه مهم‌تری نسبت به گذشته پیدا کرده‌اند. چری برای طراحی کراس اور جدید خود از همان زبان طراحی خانواده اومودا استفاده کرده و بنابراین X33 کراس شباهت هایی به فونیکس FX یا همان چری اومودا 5 دارد. در نمای جلو چراغ های اصلی در سپر قرار گرفته و دیلایت ها با طراحی نوینی در جلوپنجره فریم لس این خودرو حل شده اند. علاوه بر ارتقاء چهره و امکانات داخلی، ام وی ام ایکس 33 کراس در زمینه ایمنی و آپشن‌های رفاهی هم حرکت رو به جلو و بهبودی نسبت به ایکس 22 داشته است. X33 کراس با امکانات رفاهی و ایمنی متنوعی عرضه می‌شود که نسبت به رقبا خصوصا خودروهای داخلی تفاوت آشکاری دارد.

در سبد محصولات این شرکت، تیگو ۷ پرو با قیمت ۲ میلیارد تومان دیده می‌شود و فونیکس FX تقریبا ۲/۲ میلیارد تومان است. از مجموع این موارد می‌توان نتیجه گرفت، MVM X5 حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون‌ تومان گران‌تر از X55 قیمت‌گذاری شود. این محصول از نظر اندازه‌ی بدنه، اندکی بزرگ‌تر از ام‌وی‌ام ایکس ۳۳ (تیگو ۳) و البته کوچک‌تر از چری تیگو ۵ است.

مهم‌ترین و دلچسب‌ترین تغییری که در ام وی ام X33 کراس نسبت به مدل‌های قبلی صورت گرفته، تحول کامل طراحی داخلی خودرو به سبک محصولات لوکس چری است. داشبرد X22 پرو طراحی جذابی نداشت و نتوانست نظر مثبت کارشناسان و مالکان را کسب کند. اما طرح داشبرد ایکس ۳۳ کراس می‌تواند آب رفته را به جوی بازگرداند و افرادی را که پیش از این از نمای داخلی ایکس ۲۲ پرو دل خوشی نداشتند، به جمع طرفداران ام وی ام X33 کراس اضافه کند. این خودرو از ابتدای فعالیت این شرکت طی دهه 1380 خورشیدی، در سبد محصولات مدیران خودرو حضور داشت.

اگر شما هم به دنبال کراس اوور اقتصادی هستید، که امکانات خوب و فنی قابل قبول نیز داشته باشد و همچنین کیفیت و به روز بودن را حفظ نماید، میتوانید روی این خودرو حساب کنید. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو حدود ۵ لیتر در صد کیلومتر است که با توجه به باک ۴۸ لیتری آن، نیاز زیادی به سوخت‌گیری در فاصله‌های کوتاه نخواهید داشت. مصرف سوختش از تمام مواردی که گفتم کمتره، شتاب قابل قبوله و بیشتر از جک، کیفیت متریال بسیار بالاتر از هم رده ها، موتور گیربکس کاملا هماهنگ، ترمز ها کاملا مطمئن، کولر و بخاری قابل قبول، مالتی مدیای شیک و به روز. اگرچه صندلی‌های ردیف عقب خیلی جادار نیست، اما فضای کافی برای افراد با قد متوسط را دارد. صندوق عقب ام وی ام X33 کراس نیز ظرفیتی برابر با ۴۲۰ لیتر را برای اسباب و لوازم را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می‌دهد که برای این کلاس خودرویی گنجایش مناسبی به حساب می‌آید. در واقع باید گفت پلتفرم و سیستم تعلیق این خودرو نیز هیچ تفاوتی با X22 پرو نداشته و باید انتظار همان سواری و هندلینگ را از X33 کراس دستی نیز داشته باشیم.

علاوه‌بر اشتراک قوای فنی با تیگو ۷ پرو، سیستم تعلیق عقب تیپ اکسلنت فونیکس FX از نوع یکپارچه است. اعداد اعلام شده برای راندمان فونیکس FX اکسلنت ۱۵۶ اسب بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتن متر گشتاور هستند. دیگر خبری از موتور دو لیتری تنفس طبیعی نیست و به جای آن موتور یک لیتری سه سیلندر توربوشارژر زیر کاپوت خودرو قرار دارد. ایکس ۳۳ کراس می‌تواند ۱۱۲ اسب بخار قدرت و ۱۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید تولید کند. گیربکس اتوماتیک CVT با نه دنده مصنوعی که در اکثر محصولات ام وی ام و فونیکس مشاهده می‌شود، در ام وی ام X33 کراس هم به کار گرفته شده است.

نسخه توربوشارژ ام وی ام X33 خودرویی است که به بازار آمده تا با دیگر رقبای هموطنش که از نظر فنی خودروهای تر و فرزی بودند به رقابت بپردازد. شرکت مدیران خودرو ۲۵تیرماه ۱۴۰۲ از مینی کراس جدید X۳۳ کراس از برند MVM رونمایی کرد. خودروی X33 کراس (Coming- Redefine- oxygen-Pasion-Self) در جمع مدیران این شرکت و اصحاب رسانه معرفی شد. طراحی روان و سیال که به واسطه خطوط ملایم و المان‌های مدرن روی داشبرد به چشم می‌خورد، باعث می‌شود بیننده از دیدن این طرح در یک خودروی نه‌چندان گران‌قیمت تا حدودی ذوق‌زده شود. البته قیمت ماشین‌های اقتصادی خارجی در بازار ما همواره بالاست و نمی‌توان به این محصول در بازار ایران لقب خودروی اقتصادی داد. سیستم تعلیق ام وی ام X33 کراس در هر دو نسخه اتوماتیک و دنده‌ای از نوع مک‌فرسون در جلو و میله پیچشی در عقب است.

ایکس 33 کراس دستی به عنوان گزینه بهینه و گران تر X22 پرو دنده ای وارد بازار خواهد شد تا سهم بیشتری از بازار را برای مدیران خودرو در اختیار بگیرد. این خودروی برای نخستین بار در اواخر آبان 1402 با قیمت قطعی 800 میلیون تومان توسط مدیران خودرو به فروش رسید. ام وی ام X33 کراس دنده ای، در واقع نسخه فیس لیفت ماژور X22 پرو اتوماتیک است که در بازار چین با نام چری Omoda C3 شناخته شده و در سال 2023 به بازار این کشور معرفی شده است. سری اومودا چری در واقع کراس اور هایی هستند که با داشتن ظاهر مدرن و پیروی از مد روز، مشتریان جوان و طرفدار طراحی های نوین را به عنوان بازار هدف خود قرار داده اند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *