مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ سایت ترخیص اینترنتی شرایط و هزینه
اما گاهی در مناسبتهای ویژه از سوی پلیس راهور اعلام میشود که ترخیص خودرو بدون پرداخت خلافی نیز امکانپذیر است. اگر خودروتان توقیفشده و توسط جرثقیل به پارکینگ منتقل شده، احتمالا پیام زیر برای شماره تلفنتان پیامک خواهد شد. همانطور که گفتیم ممکن است خودرو شما به دلیل عدم پرداخت جریمه بالای سه میلیون تومان توقیف شده باشد.
ستاد ترخیص شهرستانها هم در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷ لغایت ۱۴ و در روزهای پنجشنبه از ساعت ۷ لغایت ۱۲ پاسخگو هستند. این منطقه در ابتدای جاده ساوه قرار دارد و شامل سرپل ساوه، میدان بوتان و تقاطع بوتان و زرند میشود. با گسترش و توسعه، منطقه ۱۸ نقطهی ارتباطی اصلی بین مناطق دیگر شهر تهران محسوب میشود. در این منطقه مکانهای مختلفی مانند بیمارستانها، مراکز خرید و فضاهای خدماتی وجود دارند. هزینه پارکینگ به ازای هر روز توقف در پارکینگ حدوداً ۲۴۰۰۰ تومان است و هرچه مدت بیشتری خودرو در پارکینگ باقی ماند، هزینه پرداختی نیز بیشتر خواهد شد. سلام وقت بخیربرای این کار کافیست به سرویس استعلام سوابق خودرو مراجعه کرده و شماره بارکد و کد ملی خود را وارد کرده و گزینه تایید را بزنید.سبز و مانا باشید.
سلام دوست عزیزمتاسفانه متوجه منظورتان نمیشویم، برای دریافت راهنمایی دقیقتر، بهتر است جزئیات بیشتری از درخواست خود را ارائه کنید.سلامت باشید. بهتر است در همین ساعات اولیه، نوبت خود را رزرو کنید چرا که ممکن است ظرفیت مراکز زود تکمیل شود. ساعت نوبتدهی مراکز در استان تهران معمولاً از ساعت ۷ صبح آغاز و تا ساعت ۱۴ ادامه دارد. سایت پدال برگزیده مردم و داوران به عنوان بهترین سایت فارسی در حوزه خودرو از چهارمین، پنجمین و هفتمین جشنواره وب ایران است. من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی.
گاهی ممکن است خودرو در محل نامناسبی پارک شده و به همین دلیل پلیس آن را با جرثقیل به پارکینگ منتقل کرده باشد، گاهی نیز خودرو به علت حرکات نمایشی توقیف میشود. بعد از توقیف خودرو، صاحب آن باید در سریعترین زمان اقدام به ترخیص خودرو از پارکینگ کند. برای اطلاع از انتقال خودرو به پارکینگ پلیس راهور و استعلام خودرو توقیفی از طریق پیامک، میتوانید فقط اعداد شماره پلاک خودرو را به شماره ۳۰۰۰۵۳۵۳ ارسال کنید. در ادامه مراحل ترخیص خودرو توقیفی از پارکینگ، باید به ستاد ترخیص راهور مربوط به آن مراجعه کنید.
لازمبهذکر است پرونده عوارض سالیانه برخی از افراد در زمان خرید و فروش خودرو در سامانه شهرداری ثبت میشود و دیگر نیازی به اقدام مجزا ندارد. زمانی که جریمه را پرداخت میکنید، ثبت تسویه در سامانه راهور ممکن است تا 72 ساعت طول بکشد. بااینحال، در مواقع ضروری میتوانید رسید پرداخت را همراه داشته باشید و به مرکز مربوطه ارائه دهید. گاهی در همان لحظه برای ترخیص کافیست مستندات و رسید پرداخت را ارائه کنید.
نکته دیگر اینکه خودروهای توقیفی میبایست حداقل ۲۴ ساعت در پارکینگ مانده و سپس مجوز ترخیص آنها صادر خواهد شد. زمان تحویل گرفتن خودرو از پارکینگ به دقت بدنه خودرو را بررسی کنید زیرا امکان دارد در زمان حمل خودرو برخی بخشها آسیب دیده باشد که در این صورت میتوانید هزینه آسیبهای وارد شده را طلب کنید. برای مراحل رفع توقیف خودرو شکایتی باید به مراجع قضایی، دادسرا یا پلیس راهور مراجعه و پس از پیگیری پرونده و ارائه مدارک لازم، دستور رفع توقیف را دریافت کنید. برای اینکار میتوانید از سرویس آیتول جهت استعلام دلیل توقیف خودرو استفاده کنید.
ترخیص خودرو از پارکینگ ، نیازمند آن است که مالک خودرو ، مراحلی را انجام دهد تا در اسرع وقت ، بتواند اقدام به خارج کردن ماشین خود از پارکینگ نماید . به همین دلیل ، در این قسمت ، قصد داریم مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ را شرح دهیم . ترخیص خودروی توقیف شده بدون حضور مالک در شرایط خاصی امکانپذیر است که البته باید مطابق با برخی قوانین و ارائه مدارک مشخص باشد. این شرایط معمولاً در مواردی اتفاق میافتد که مالک به دلایلی مانند بیماری، سفر، یا فوت قادر به حضور فیزیکی نباشد. در شرایطی که صاحب خودرو فوت کرده باشد، وارث قانونی باید گواهی فوت وی، گواهی انحصار وراثت و سایر مدارک مربوط به وراثت را ارائه دهد که خود این موضوع فرآیندی زمانبر است و نیاز به حکم دادگاه نیز دارد.
پس اگر اتومبیل شما توسط پلیس راهور توقیف شده است یا قصد دارید اطلاعات خود را از رویههای قانونی ترخیص خودرو افزایش دهید، با ما همراه باشید. توجه داشته باشید که مدت زمان ترخیص اتوموبیل شما از پارکینگ به صورت مستقیم به نوع جریمه و تخلف تان بستگی دارد. به طور عادی هم حداقل زمانی برای حضور خودرو در پارکینگ پلیس در نظر گرفته شده است.
در هر صورت چه صاحب خودرو در آن باشد چه نباشد، امکان دارد که نیروی انتظامی خودرو را توقیف بکند. شما میتوانید از دو روش در مورد محل پارکینگ خودرو پس از توقیف اطلاعات کسب کنید. روش اول تماس تلفن با شمارهی ۱۱۰ است و روش دوم ارسال پیامک به سرشمارهی ۳۰۰۰۵۳۵۳ است.
این زمان ۲۴ ساعت می باشد و در شرایط عادی، امکان دریافت اتوموبیل در کم تر از این زمان وجود ندارد. حال بسته به نوع خلافی شما و شرایط خودرو، ممکن است زمان ترخیص خودرو از پارکینگ اینترنتی یا حضوری بیش تر هم بشود. در صورت متوقف شدن خودرو به دلایل دیگر هم ابتدا باید علت توقیف برطرف شود. به همین خاطر، مدت زمان ترخیص خودرو از پارکینگ ثابت نبوده و با توجه به شرایط ممکن است نیاز به صرف زمان مختلفی وجود داشته باشد. معامله خودرو با قولنامه یکی از روش های مرسومی است که در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرد. به عبارت دیگر، خریدار و فروشنده پس از رسیدن به توافق اولیه، صورت معامله را در قولنامه ای وارد کرده و امضاء می کنند.
یکی از راه های دیگر برای ترخیص اینترنتی خودرو، استفاده از اپلیکیشن پلیس من است. پس از دانلود و نصب این اپلیکیشن باید وارد بخش راهور شده و سپس روی گزینه ترخیص اینترنتی خودرو کلیک کنید. شماره پلاک خودروی مورد نظر را انتخاب کرده تا بتوانید لیست خلافی های آن را مشاهده کنید. پس از دریافت مبلغ خلافی باید ابتدا این مبلغ را پرداخت کرده و سپس روی گزینه درخواست ترخیص ضربه بزنید. بهتر است تا قبل از مراجعه به پارکینگ و ستاد ترخیص خودرو، از تمامی مدارک مورد نیاز مطلع بوده و آن ها را آماده کنید.
به مناسبت عید غدیر خم در تیرماه ۱۴۰۲، اولین مرکز تعویض پلاک شرق استان تهران در فاز ۸ مسکن مهر پردیس افتتاح شد. این مرکز روزانه به خودروهای جاجرود، پردیس، بومهن، رودهن، دماوند و فیروزکوه خدمات ارائه میدهد. مراجعان میتوانند از ساعت ۷ صبح تا ۱۴، به این مرکز واقع در فاز ۸ پردیس، جنب کلانتری دره بهشت، مراجعه کنند. در این مرحله باید مدارک برای ترخیص خودرو را آمادهسازی کنید و بههمراه داشته باشید تا با مشکل مواجه نشوید. بر اساس طرح ترخیص خودروهای توقیفی، از روز شنبه 14 مهر سال 1403 تا پایان هفته فراجا کلیه خودروهای توقیفی، به جز خودروهایی که با دستور قضایی توقیف شده اند، ترخیص می گردند. با تماس با پلیس ۱۱۰ هم میتوانید از اوضاع سر دربیاورید و ببینید که خودروی شما در چه وضعیت و پارکینیگی بهسر میبرد.
بهطور کلی، بیشتر پلتفرمها برای ارائه جزئیات تخلف نیازمند تأیید مالکیت یا دسترسی به شماره همراه مالک هستند. بله، اگر در سامانههایی مانند سخا ثبتنام کرده باشید، امکان استعلام رایگان وجود دارد. اما توجه داشته باشید که این سامانه معمولاً نیازمند احراز هویت مالک و تطابق شماره موبایل و کد ملی است. همچنین بعضی از سامانههای پیامکی ممکن است هزینه اندکی (مثلاً ۳۵۰ تومان) کسر کنند. پیش از آنکه به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید، حتماً از تکمیل بودن مدارک و تسویه تمامی بدهیهای مرتبط با خودروی خود اطمینان حاصل نمایید.
هنگامی که خودرو بیمه شخص ثالث ندارد، فرد باید هزینههای تمدید بیمه را پرداخت کند تا بتواند خودروی خود را از پارکینگ ترخیص کند. همچنین، با انجام کارهای مربوط به ترخیص خودرو به صورت آنلاین، میتوان تمامی خلافیها را به صورت یکجا پرداخت کرد. برای ترخیص خودرو از پارکینگ باید به پارکینگ مربوطه بروید و مدارک مورد نیاز را ارائه کنید. خودرویی که در پارکینگ توقیف شده است، تنها با ارائه مدارکی که قبلا نام بردیم، به مالک خودرو یا نماینده قانونی او تحویل داده میشود.
به هر حال، اطلاع از مراحل مورد نیاز تا حد زیادی می تواند به کارتان سرعت دهد. علاوه بر اینها ، مدارکی همچون شناسنامه و کارت ملی مالک ماشین ، گواهینامه ، بیمه نامه شخص ثالث و برگ سبز خودرو نیز ، می بایست به ستاد ترخیص خودرو ، ارائه شوند . همان طور که از ابتدای مطلب هم اشاره کردیم، توقیف خودرو توسط پلیس راهنمایی و رانندگی می تواند دلایل گوناگونی داشته باشد. یکی از رایج ترین دلایل متوقف کردن خودروها هم پارک کردن آن ها در مکان های پارک ممنوع می باشد.
در این صورت ابتدا مالک خودرو باید استعلام گرفته و مطمئن شود که خودرو به پارکینگ منتقل شده یا به سرقت رفته است. اگر متخلف بیمه شخص ثالث را تهیه یا تمدید نکرده باشد، توقیف خودرو انجام میشود. ترخیص خودرو از پارکینگ پس از توقیف به علت نداشتن بیمه شخص ثالث تنها زمانی انجام میشود که متخلف آن را تهیه یا تمدید کرده باشد؛ سپس، مدارک تهیه یا تمدید آن را ارائه دهد. هنگام فروش خودرو یا انجام کارهای اداری مانند ترخیص از پارکینگ، نیاز به گواهی عدم خلافی دارید. برای دریافت آن معمولاً از طریق دفاتر پلیس+10 یا مراکز اجرائیات راهور اقدام میشود.
تفاوتی ندارد که از چه روشی استفاده میکنید؛ بعد از اطلاع از این انتقال، اولین کاری که باید انجام دهید، پرداخت خلافی خودرو است که از به راحتی از طریق سامانههای مختلف مثل «سامانه سخا» قابل انجام است. در این مقاله به بررسی مراحل و مدارک مورد نیاز برای ترخیص خودرو از پارکینگ پرداخته شده است. ابتدا باید به پارکینگ مربوطه مراجعه کرده و مدارک و برگه جریمه و نامه ارجاع را دریافت کرد.
هزینه پارکینگ نیز ، از شبی 3000 تا 3500 تومان ، متغیر است که مالک خودرو ، پس از پرداخت آن ، می تواند ماشین را ترخیص نماید . اگر خودروی شما توقیف و به پارکینگ منتقل شود، نشانی و نام پارکینگ به شماره همراهتان پیامک میشود. همچنین هزینه پارکینگ بر اساس تعداد روزهایی که خودرو در پارکینگ بماند محاسبه می شود. اگر فردی که قرار است برای ترخیص مراجعه کند مالک خودرو نباشد، باید ابتدا وکالتنامه قانونی از مالک دریافت کند و سپس کارهای ترخیص را انجام دهد. بهعبارتی، حضور مالک هنگام ترخیص اجباری است؛ مگر اینکه به فرد دیگری وکالت داده باشد. تا چند وقت گذشته برای استعلام امنیت اخلاقی خودرو نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر پلیس + ۱۰ بود اما حالا شما میتوانید از سامانه راهور یا قبضینو برای مشاهده جرائم رانندگی خودرو و خلافی کشف حجاب استفاده کنید.
ترخیص خودرو از پارکینگ فرایندی تقریبا دشوار است که در بسیاری از موارد شهروندان جهت انجام این کار با چالش مواجه می شوند. زمانی که خودرو شما توسط پلیس راهنمایی و رانندگی توقیف می شود، آن را به پارکینگ انتقال می دهد. به هر حال، توقیف خودرو می تواند حسابی شما را با دردسر مواجه سازد و باید هر چه زودتر به فکر ترخیص آن باشید. زمانی که ماشین شما توقیف می شود، باید از افسر مربوطه برگه جریمه و نامه ارجاع به ستاد ترخیص خودرو را دریافت کنید. اگر در همان لحظه توقیف حاضر نبودید و خودرو توسط جرثقیل به پارکینگ منتقل شده است، باید با تماس با شماره 110 پلیس، آدرس پارکینگ را دریافت و به آنجا مراجعه کنید. در این مکان، به شما نامه ارجاع به ستاد ترخیص خودرو همراه با برگه جریمه تحویل داده می شود.
ممکن است افسر راهنمایی و رانندگی یا دوربین پلیس جریمه را ثبت کرده باشد، اما هنوز در سامانه نهایی وارد نشده باشد. اما توجه کنید که سیستم راهور بهصورت آنی بهروزرسانی نمیشود و ثبت جریمه شما ممکن است کمی زمان ببرد. بهتر است یکی دو روز پس از صدور جریمه، آن را از طریق روشهای استعلام (پیامک، سایت راهور، اپلیکیشنها) بررسی و پرداخت نمایید. اصل و کپی کارت ملی و سند مالکیت خودرو، بیمهنامه معتبر، گواهینامه رانندگی و قبض رسید پارکینگ. این ستاد، از مراکز معتبر ترخیص خودروهای توقیفی در شمال تهران است و با پرسنل مجرب خدمات متنوعی ارائه میدهد. این مرکز با ارائه خدمات سریع و راهنمایی دقیق، روند ترخیص خودرو را برای متقاضیان تسهیل میکند.
درصورت کاملبودن مدارک و پرداخت هزینهها، فرآیند ترخیص معمولا در کمتر از یک روز انجام میشود. مدت زمان توقیف خودرو در حالت مستی حداقل 21 روز است و ممکن است با حکم قضایی افزایش یابد. در تصادفات منجر به جرح یا فوت عابر پیاده، خودرو مقصر تا زمان صدور حکم قضایی توقیف میشود.
لیست پارکینگ های کشف حجاب تهران معمولا در دسترس عموم قرار دارد و با مراجعه به منابع معتبر، میتوان آدرس و اطلاعات تماس آنها را بهدست آورد. در صورت عدم ارائه مدارک فوق به مامور راهور، خودرو بر اساس قانون توقیف خواهد شد. همچنین نداشتن گواهینامه و بیمه شخص ثالث، علاوه بر توقیف خودرو، جریمههای سنگینتری نیز به دنبال خواهد داشت. درصورت توقیف پلاک خودرو بدون مدارک، برای اطلاع از آدرس پارکینگ محل نگهداری خودرو، میتوانید با استعلامگرفتن از وضعیت آن باخبر شوید. در صورتیکه به این دلیل با مشکل توقیف خودرو مواجه شدید، باید برای اطلاع از آدرس پارکینگ محل نگهداری خودرو، اقدام به استعلام توقیفی خودرو کنید. لذا در صورتی که شخصی غیر از مالک خودرو ، قصد داشته باشد مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ را انجام دهد ، می بایست با اخذ وکالت رسمی از مالک در دفترخانه ، این امر را پیگیری نماید .
اگر هنگام توقیف خودرو حضور نداشته اید، باید مدارک شناسایی و مدارک ماشین را نیز به پارکینگ ارائه بدهید. این فرایند تحت نظارت ستاد ترخیص خودرو انجام میشود و شامل اقداماتی مانند پرداخت خلافی، ارائه مدارک لازم جهت ترخیص خودرو از پارکینگ و دریافت مجوز خروج از پارکینگ است. آشنایی با این مراحل به شما کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن خودروی خود را آزاد کنید.
دقت داشته باشید که در کنار پیامک ترخیص خودرو از پارکینگ اینترنتی ، راه های دیگری هم برای اطلاع از وضعیت خودرو توقیف شده و اطلاعات آن وجود دارد. راه اول این است که با شماره پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و وضعیت خودروتان را جویا شوید. در صورتی که خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل شده باشد، این موضوع به اطلاع تان رسانده می شود؛ هم چنین می توانید از شماره پیامکی که جهت این امر در نظر گرفته شده است، برای دریافت اطلاعات خودرو استفاده کنید. جهت این امر باید شماره پلاک خودرو را بدون حروف و کلمه ایران به شماره پیامکی ۳۰۰۰۵۳۵۳ ارسال کنید. در صورتی که خودرو شما توقیف شده باشد، وضعیت متوقف شدن و انتقال آن به پارکینگ برای تان نمایش داده می شود. به این ترتیب می توانید با اطلاع از وضعیت اتوموبیل تان، جهت ترخیص خودرو از پارکینگ اقدام کنید که مراحل انجام آن را در بخش های قبل به صورت کامل برای تان توضیح داده ایم.
نکته مهم این است که برای پرداخت جریمه خلافی نیاز به شماره پلاک خودروی خود دارید. یکی دیگر از مدارک مورد نیاز برای ترخیص خودرو تهیه تاییدیه عدم خلافی است. قبل از مراجعه به اداره ترخیص باید لیست خلافی خودرو را از طریق قبضینو یا دفاتر پلیس ۱۰+ تهیه کنید. اگر خودروی شما خلافی داشته باشد باید آن را از طریق روشهای حضوری و اینترنتی زیر پرداخت کنید.
هرچه خلاف ها و جریمه های قبلی بیشتر باشد، هزینه پرداختی نیز بیشتر خواهد شد. حفاظت از ماشین توقیفشده به عهده مامور راهنمایی و رانندگی، حملکننده و نگهدارنده است. اگر خودرو هنگام حمل و نگهداری آسیب ببیند، هزینه آن به عهده حملکننده و مسئول پارکینگ است. همچنین اگر خودرو بیمه بدنه داشته باشد میتوان با ارائه مدرک معتبر هزینه تعمیر آن را از بیمه دریافت کرد. اگر میخواهید خودرو توقیفی خود را از پارکینگ ترخیص کنید، باید هزینههای آن را بپردازید.
شما به یک کپی از تمام مدارک برای تحویل به ستاد ترخیص خودرو نیاز دارید. در ضمن، شما باید برگه توقیف خودرو را نیز به همراه داشته باشید که باید آن را از محل پارکینگ خودرو توقیفی خود دریافت کنید تا به ستاد ترخیص خودرو ارائه دهید. بله، کارپرداز خدمت جدیدی از آیتول میباشد که فرایند ترخیص خودرو از پارکینگ راهور را بدون نیاز به حضور مالک خودرو، در پارکینگ و ستاد ترخیص، بسیار سریع انجام میدهد.
البته تنها یک راه برای ترخیص اتوموبیل بدون حضور مالک وجود دارد که آن هم داشتن وکالت نامه است. اولین قدم، استعلام وضعیت توقیف خودرو از طریق سامانههایی مانند آیتول است که امکان بررسی دلایل توقیف را فراهم میکند. سپس، با داشتن مدارک مورد نیاز برای ترخیص خودرو از پارکینگ، پرداخت خلافی و مراجعه به ستاد ترخیص میتوانید در کمترین زمان ممکن خودروی خود را رفع توقیف و از مشکلات ناشی از آن جلوگیری کنید. طی مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ ، نیازمند آن است که متقاضی ، با ارائه مدارک لازم ، مالکیت خود را بر وسیله نقلیه مورد نظر ، اثبات نماید .
با این حال ، در موارد خاصی ، ممکن است به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات رانندگی ، پلیس ، اقدام به توقیف خودرو نماید . برخی از دلایل رایج توقیف خودرو می تواند پارک در مکان های پارک ممنوع، انجام حرکات نمایشی، استفاده از مواد روان گردان و الکلی هنگام رانندگی و… باشند. برای ترخیص خودرو از پارکینگ باید سند سبز خودرو را بههمراه داشته باشید. اگر خودرو بهدلیل توقف در مکانهای پارک ممنوع به پارکینگ منتقل شود، آدرس و نام پارکینگ برای مالک خودرو پیامک میشود. سلام آقای معصومیباید با پلیس تماس گرفته و با اعلام شماره پلاک خودروی خود، استعلام موردنظر را انجام دهید. در حالت عادی امکان ترخیص خودرو بدون حضور مالک وجود ندارد اما اگر وکالت به شخص دیگری داده باشید، آن فرد میتواند خودرو را بدون نیاز به حضور شما از پارکینگ ترخیص کند.
دیدگاهتان را بنویسید