مقایسه خودرو برقی با بنزینی

تفاوت خودرو برقی با بنزینی خودرو45

شارژ ماشین با برق مستقیم در مقایسه با برق شهری حدود خیلی سریع‌تر صورت می‌گیرد. چرا که می‌توان گفت بیشترین قیمت ماشین های برقی از ناحیه باتری آنهاست که در صورت اتمام گارانتی باید از بازار آزاد تهیه کرد که حتی اگر قابل تهیه باشد، هزینه آن بسیار بالا خواهد بود. به نحوی که می‌توان گفت شاید در بعضی از مواقع، اسقاط یک خودرو برقی حتی به‌صرفه‌تر از تهیه باتری‌های نو برای آن است. اما به‌طور کلی با آزمایش‌ها و مطالعاتی که توسط موسسه‌های BTS و NTSB آمریکا انجام شده است، خطر خودروهای برقی کمتر از خودروهای بنزینی است و این ایمن‌تر بودن در تصادفات نیز دیده می‌شود.

خودروهای برقی در مقایسه با خودروهای بنزینی گزینه بسیار بهتری محسوب می‌شوند. به همین علت، دولت‌ها در کشورهای سراسر جهان تلاش می‌کنند تا با طرح‌های تشویقی مردم را به استفاده از ماشین برقی ترغیب کنند. تسهیلات مالیاتی و عوارضی، اعطای یارانه برای خرید خودرو برقی و افزایش ایستگاه‌های شارژ خودرو برقی در افق چشم‌انداز ۱۴۱۰ عرضه خودرو برقی از جمله طرح‌های دولت برای ترویج استفاده از خودروهای برقی هستند. این طرح‌ها کم‌کم رانندگی با خودرو برقی را به روش بهتری تبدیل خواهد کرد. شاید جذاب‌ترین بحث درباره تفاوت خودرو برقی با بنزینی مربوط به عملکرد فنی آن‌ها باشد.

در مقابل، خودروهای برقی در زمان رانندگی هیچ گونه آلودگی مستقیم ایجاد نمی‌کنند. اگرچه تولید برق مورد استفاده و فرایند ساخت باتری‌ها نیز چالش‌هایی از نظر زیست محیطی دارد، اما با توجه به رشد روزافزون انرژی‌های تجدیدپذیر و بهبود فرآیندهای بازیافت، این مسائل به تدریج قابل مدیریت خواهند بود. در نهایت، از منظر پایداری محیط زیست، خودروهای برقی گزینه‌ای مناسب‌تر برای آینده حمل‌ونقل محسوب می‌شوند و می‌توانند نقش موثری در کاهش آلاینده‌ها و حفظ کیفیت هوا ایفا کنند. یکی از مهم‌ترین عوامل در تصمیم‌گیری خرید خودرو، هزینه‌های اولیه و عملیاتی آن است. خودروهای بنزینی معمولاً هزینه خرید اولیه‌ای کمتر دارند؛ اما هزینه‌های سوخت، نگهداری و تعمیرات در طول زمان افزایش می‌یابد.

تویوتا CHR هیبریدی علاوه‌بر طراحی زیبا و مدرن، امکانات رفاهی و ایمنی پیشرفته‌ای هم دارد و برای کسانی که به‌دنبال یک خودروی اسپرت و مدرن هستند، گزینه‌ای مناسب محسوب می‌شود. تویوتا لوین هیبرید یکی از محبوب‌ترین خودروهای هیبریدی در ایران است که طراحی جذاب، مصرف سوخت پایین و کیفیت ساخت بالای دارد. این خودرو مجهز به یک موتور بنزینی 1.8 لیتری و یک موتور الکتریکی است که در مجموع توانی معادل 120 اسب بخار تولید می‌کنند. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو حدود 4.2 لیتر در هر 100 کیلومتر است که برای رانندگی شهری بسیار اقتصادی محسوب می‌شود.

صنعت خودروسازی جهانی مدت‌هاست که به سمت الکتریکی شدن حرکت کرده است، و تسلا با عرضه خودروهای الکتریکی قابل توجه، مسیر را برای دیگر خودروسازان هموار کرد. حالا در ایران نیز مقامات به دنبال پیروی از این روند جهانی هستند و برنامه‌هایی برای عرضه خودروهای برقی در کشور دارند. در مجموع، خودروهای برقی ساختار ساده‌تری نسبت به خودروهای بنزینی دارند و این سادگی باعث کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری و افزایش راندمان می‌شود. بهترین نوع انرژی برای شارژ خودروهای برقی، انرژی‌های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و باد است که به طور مستقیم آلودگی را کاهش می‌دهد. با توجه به چرخه زندگی، خودروهای برقی ممکن است در مراحل تولید و بازیافت از نظر آلودگی نسبت به خودروهای بنزینی وضعیت بهتری داشته باشند، به‌خصوص اگر انرژی مورد استفاده برای شارژ آن‌ها از منابع تجدیدپذیر تأمین شود. موتورهای الکتریکی در مقایسه با موتورهای درون‌سوز، گشتاور بیشتری را در لحظه آغاز حرکت ارائه می‌دهند که منجر به شتاب‌گیری سریع‌تر می‌شود.

علاوه بر این، نگرانی‌های مربوط به دامنه‌ی حرکت و زمان شارژ خودروهای برقی همچنان برخی مصرف‌کنندگان را از تغییر به سمت این فناوری منصرف می‌کند. اما با گذشت زمان و افزایش پذیرش این فناوری، انتظار می‌رود مشکلات زیرساختی کاهش یافته و بازار خودروهای برقی به طور نمایی رشد کند. این روند می‌تواند تأثیرات مثبتی بر آینده حمل‌ونقل داشته باشد و مصرف‌کنندگان بیشتری را به سمت استفاده از خودروهای پایدار سوق دهد. در پایان، می‌توان گفت که هر دو دسته خودروهای برقی و بنزینی دارای مزایا و معایب خاص خود هستند.

سبک طراحی طبق معمول از نمایشگرهای یکپارچه مالتی‌مدیا با نمایشگر کیلومترشمار به حالت شناور بهره می‌برد که جلوه فناورانه و زیبایی‌شناختی کابین را ارتقا بخشیده است. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. با نصب اپلیکیشن همراه مکانیک، یک دستیار متخصص خودرویی داشته باشید و از خدمات متنوع این شرکت بهره‌مند شوید.

با توجه به مزایا و معایب خودروهای برقی، ممکن است در تصمیم‌گیری برای خرید آن‌ها تردید داشته باشید. خودروهای برقی نه تنها در صرفه‌جویی انرژی مؤثر هستند، بلکه نیاز شما به استفاده از بنزین را نیز به حداقل می‌رسانند. در صورتی که قیمت بنزین در ایران افزایش یابد، داشتن یک خودرو برقی می‌تواند به‌طور چشمگیری به صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک کند. علاوه بر این، خودروهای برقی وارداتی دارای طراحی شیک و منحصر به فردی هستند که احساس رانندگی در یک خودروی لوکس و کارآمد را به شما منتقل می‌کند. انتخاب بهترین خودروی برقی در ایران به عوامل مختلفی مانند بودجه، نیازهای شخصی و زیرساخت‌های موجود بستگی دارد.

به این ترتیب، انرژی از دست رفته در ترمز آنها بازیابی می‌شود و کمتر از خودروهای بنزینی به تعویض لنت ترمز نیاز خواهند داشت. خودروهای برقی هم به برخی تعمیرات اساسی مانند بررسی سرویس‌ها و تایرها نیاز دارند اما به طور کلی، هزینه نگهداری و تعمیر آنها معمولا نصف خودروهای بنزینی و گازسوز است. در صورت برخورداری از قیمت منطقی و همچنین ارائه خدمات پس از فروش مناسب، ام‌وی‌ام ایکس‌۷۷ می‌تواند جایگاه مناسبی در بازار کراس‌اوورهای میان‌قیمت برای خود فراهم کند و فروش مناسبی را در بازار ایران به دست آورد. کمری بنزینی قدرت 181 اسب بخار و گشتاور 235 نیوتن متر را ارائه می‌دهد و شتاب 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت آن 9.3 ثانیه است.

خودروهای برقی به دلیل ساختار ساده‌تر موتور الکتریکی و حذف قطعاتی مانند فیلتر روغن، شمع، تسمه تایم و گیربکس پیچیده، نیاز به تعمیرات و نگهداری کمتری دارند. یکی از مهم‌ترین مزایای خودروهای برقی، کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و آلاینده‌های هوا است. خودروهای بنزینی دی‌اکسید کربن (CO₂) و سایر گازهای مضر را منتشر می‌کنند، در حالی که خودروهای برقی مستقیماً آلودگی تولید نمی‌کنند. البته میزان آلایندگی خودروهای برقی به منبع تولید برق بستگی دارد؛ در صورتی که برق از منابع تجدیدپذیر تأمین شود، این مزیت چشمگیرتر خواهد بود. به گزارش خودرونویس، تا حدود 10 سال پیش، خودروهای بنزینی و دیزلی، عمده وسایل نقلیه بازار را تشکیل می‌دادند و بنزین در مقایسه با دیگر حامل‌های انرژی، برنده بدون منازعه در استفاده از خودروهای سواری بود.

انتخاب نهایی شما باید بر اساس نیازها، شرایط مالی و ترجیحات شخصی انجام شود. ماشین‌های بنزینی معمولاً دارای قدرت موتور بالاتری هستند و برای رانندگی در شرایط سخت و پرشتاب مناسب‌ترند. اما ماشین‌های برقی نیز با موتورهای الکتریکی قدرتمند خود، عملکردی قابل توجه ارائه می‌دهند. محبوبیت ماشین‌های برقی ها روز به روز در حال افزایش است، به خصوص در شهرهای بزرگ که همواره با نگرانی‌های آلودگی درگیر هستند. در آینده ممکن است استفاده از ماشین‌های بنزینی با محدودیت‌های بیشتری روبرو شود، به خصوص در شهرهای بزرگ.

سیاست‌های دولتی نیز نقش مهمی در تعیین آینده ماشین‌های برقی و بنزینی خواهند داشت. بسیاری از کشورها با ارائه تشویق‌ها و تسهیلات مالی، به ترویج استفاده از ماشین‌های برقی می‌پردازند. برای نیازهای خانوادگی، انتخاب ماشین بستگی به تعداد مسافران، مسافت‌های پیموده شده و هزینه‌های مرتبط دارد. ماشین‌های برقی می‌توانند گزینه مناسبی برای خانواده‌ها با نیازهای متوسط باشند. ماشین‌های بنزینی دارای فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند موتورهای توربوشارژ، سیستم‌های تزریق مستقیم سوخت و گیربکس‌های پیشرفته هستند.

مدت زمان رسیدن سطح شارژ باتری این ماشین به 80 درصد در ایستگاه‌های شارژ با برق مستقیم حدود 45 دقیقه زمان می‌برد. این در حالی است که برای رسیدن به‌همین سطح شارژ با شارژرهای خانگی و برق شهری بیش از 6 ساعت زمان می‌برد. در مقابل خودروی برقی قرار دارد که خبری از احتراق برای تامین انرژی مورد نیاز ماشین در آن نیست.

نمونه این موضوع را در خصوص کی ام سی J7 بنزینی و برقی در بازار ایران مشاهده می‌کنیم. کی ام سی EJ7 به‌عنوان خودرو برقی، حداکثر پیمایش 402 کیلومتر با هر بار شارژ کامل باتری را ثبت می‌کند. در سال‌های اخیر، خودروهای برقی چینی مانند BYD و NIO به‌صورت محدود وارد ایران شده‌اند. با پیشرفت فناوری‌های نوین و افزایش نگرانی‌های زیست‌محیطی، خودروهای برقی به عنوان جایگزینی برای خودروهای بنزینی مطرح شده‌اند.

چند سالی بیشتر نمی گذرد که شرکت های پیشتاز خودروساز جهان، تمرکز خود را به سمت خودروهای برقی و فناوری های پیشرفته مربوط به آن ها گذاشته و حتی شرکت های استارتاپی نوپا در این زمینه مشغول به فعالیت می شوند. درواقع می توان گفت که هنوز، دوران سلطنت خودروهای سوخت فسیلی تمام نشده و این خودروها به این زودی ها قرار نیست حذف شوند. به‌عنوان مثال، قیمت کی ام سی جی 7 بنزینی صفر کیلومتر مدل 1403 در زمان نگارش این مطلب برابر با 1.7 میلیارد تومان است. در حالی است که مدل برقی این خودرو با قیمت 2.2 میلیارد تومان عرضه می‌شود. اما خودروهای برقی دارای سیستم تهویه و تنظیم دمای باتری هستند که از گرمای آنها برای گرم‌کردن فضای داخل کابین در زمستان نیز استفاده می‌شود.

چرا که حتی بسیاری از خودروهای وارداتی فعلی از نوع بنزینی نیز خدمات خوب و کاملی در کشور ندارند، این در حالی ا‌ست که خودروهای برقی، وضعیت بدتری خواهند داشت. البته در نظر داشته باشید، یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های این دو خودرو، قیمت نهایی آن‌ها در بازار است. این تفاوت قیمت برای افرادی که قصد شرکت در طرح فروش اقساطی خودرو را دارند، می‌تواند عامل تعیین کننده در انتخاب نهایی باشد. معمولاً خودرو هیبریدی به دلیل داشتن تکنولوژی‌های پیشرفته، نسبت به خودروهای بنزینی قیمت بالاتری دارند. برخلاف خودروهای بنزینی که از موتور احتراق داخلی و قطعات متحرک زیادی بهره می‌برند، خودروهای برقی تعداد قطعات متحرک کمی دارند و در نتیجه استهلاک کمتری دارند.

در این سامانه، انواع مختلفی از خودروهای برقی، از برندهای چینی، ژاپنی و اروپایی عرضه می‌شوند و قیمت‌های اولیه‌ای برای آن‌ها اعلام شده است. با این حال، سوال اینجاست که آیا خرید خودرو برقی در ایران منطقی است؟ پاسخ به این سوال می‌تواند از دیدگاه‌های مختلفی بررسی شود. آلودگی هوا یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی است که جوامع مدرن با آن مواجه هستند.

خودروهای برقی در زمان استفاده هیچ گاز آلاینده‌ای تولید نمی‌کنند، اما آلودگی ممکن است در مراحل تولید انرژی و تولید باتری‌ها ایجاد شود. در مقابل یکی از اصلی‌ترین مزیت خودروهای بنزینی، راحتی استفاده از این محصولات است. غالباً خودروهای بنزینی تکنولوژی سخت و پیچیده‌ای ندارند و در صورت خرابی، به راحتی می‌توانند تعمیر شده و دوباره به چرخه استفاده بازگردند.

اما محدودیت‌هایی مانند برد حرکتی کمتر، زمان شارژ طولانی‌تر و هزینه خرید بالاتر باعث شده‌اند که هنوز جایگزینی کامل برای خودروهای بنزینی محسوب نشوند. با پیشرفت فناوری و توسعه زیرساخت‌ها، احتمالاً در آینده نزدیک شاهد رشد چشمگیر استفاده از خودروهای برقی خواهیم بود. اما تا زمانی که این چالش‌ها برطرف نشوند، خودروهای بنزینی همچنان نقش مهمی در حمل‌ونقل خواهند داشت. این آمار نشان می‌دهد که کمری هیبریدی به طور قابل توجهی مصرف سوخت کمتری نسبت به مدل بنزینی دارد. کاهش سوخت به دلیل بهره‌مندی از سیستم هیبریدی پیشرفته‌ای است که ترکیبی از موتور بنزینی و موتور الکتریکی را ارائه می‌دهد. پس اگر قصد شرکت در طرح فروش اقساطی تویوتا را دارید، مسئله سوخت و انرژی پاک را در نظر گرفته و سپس دست به انتخاب نهایی بزنید.

این وسایل نقلیه با کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و کاهش آلایندگی، مورد توجه دولت‌ها و مصرف‌کنندگان قرار گرفته‌اند. اما آیا خودروهای برقی می‌توانند به طور کامل جایگزین خودروهای بنزینی شوند؟ در این مقاله، مزایا و معایب خودروهای برقی را بررسی کرده و مقایسه‌ای جامع با خودروهای بنزینی ارائه می‌دهیم. برای مقایسه ماشین‌های برقی و بنزینی، اول باید زوایای گوناگونی مانند هزینه، محیط زیست، عملکرد، تعمیر و نگهداری، و تکنولوژی بررسی شوند. هر کدام از این دو نوع خودرو مزایا و معایب خاص خود را دارند که می‌توانند برای کاربران مختلف جذابیت‌های متفاوتی داشته باشند. برای کمک به انتخاب بهتر، بیایید آنها را در زمینه‌هایی که برای شما اهمیت بیشتری دارند، بررسی کنیم تا مشخص شود کدام یک در حال حاضر گزینه مناسبی برای خرید خودرو است. برای روشن شدن موضوع اجازه دهید که باز هم به‌سراغ مدل برقی و بنزینی کی ام سی جی 7 برویم.

با این حساب، رووی eRX5 رقیبی برای لاماری ایما هیبرید و تیگو 7 پرو e پلاس خواهد بود. موتور بنزینی این خودرو 1.5 لیتری چهارسیلندر توربوشارژر است که حداکثر 185 اسب‌بخار قدرت و 300 نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. موتور دوم نیز پیشرانه الکتریکی است که 241 اسب‌بخار قدرت و 270 نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. گیربکس 10 سرعته نیمه‌خودکار (AMT) وظیفه انتقال قدرت به چرخ‌ها را بر عهده دارد. پکیج باتری این خودرو نیز 12.3 کیلووات ساعت ظرفیت دارند که در کنار باک بنزین، پیمایش 1050 کیلومتری را برای خودرو فراهم می‌کنند.

با توجه به نکته‌ای که بالاتر اشاره کردیم، با دو بار شارژ کامل باتری این خودرو می‌توان مسافتی معادل مدل بنزینی پیمود که چیزی حدود 55 هزار تومان هزینه خواهد داشت. همان‌طور که مشاهده می‌کنید، هزینه شارژ باتری ماشین برقی به‌مراتب کمتر از خودرو بنزینی است. برخی مدل‌ها حتی سریع‌تر از خودروهای بنزینی عمل می‌کنند، بنابراین رانندگی با آن‌ها می‌تواند هیجان‌انگیز باشد. در اواخر اردیبهشت، اولین دوره فروش خودروهای برقی وارداتی در ایران آغاز شد و وب‌سایت اختصاصی evauto.ir برای این منظور راه‌اندازی شد.

خودروهای برقی نیازی به سوخت و بنزین ندارند و هزینه‌های مصرف‌کنندگان را در این زمینه کاهش می‌دهند. هرچند که شارژ این خودروها هزینه‌هایی دارد، اما می‌توان از تعرفه‌های برق خانگی برای شارژ خودرو بهره برد. سوزوکی سوئیفت هیبرید یکی از خودروهای کوچک و اقتصادی در بازار ایران است که با توجه به ابعاد جمع‌وجور و مصرف سوخت پایین برای استفاده‌های شهری بسیار مناسب است. موتور هیبریدی سوئیفت یک موتور بنزینی کوچک و یک موتور الکتریکی دارد که مصرف سوخت ترکیبی آن به حدود 3.9 لیتر در هر 100 کیلومتر می‌رسد.

این خودرو، با طراحی زیبا، کیفیت ساخت بالا و عملکرد قابل اعتماد، توانسته است نظر مثبت بسیاری از مشتریان را به خود جلب کند. نکته جالب اینکه گروه اقتصادی اندرسون تأکید کرده است که با افزایش قیمت برق از یک‌سو و کاهش قیمت سوخت از سوی دیگر، هزینه تأمین انرژی یک خودروی بنزینی و دیزلی به‌تدریج کمتر از هزینه خودروی برقی می‌شود. با توجه به پیشرفت‌های تکنولوژیکی و کاهش هزینه‌های تولید، خودروهای برقی به تدریج به گزینه‌ای مقرون به صرفه‌تر تبدیل می‌شوند.

هزینه های نگهداری مانند تعویض روغن و تعمیرات معمولی مثل تعویض فیلترها و تسمه‌ها، در ماشین های بنزینی بالاست. قیمت خرید اولیه این ماشین های برقی معمولا ًزیاد است، اما سوبسید های دولتی در بعضی کشورها این هزینه را کاهش می‌دهند.هزینه شارژ باتری کمتر از هزینه سوخت بنزین است. به طور کلی به علت قطعات مکانیکی به کار رفته کمتر در ماشین‌های برقی، هزینه نگهداری و تعمیرات کمتری دارند. بدون توجه به زیرساخت‌های کشور نمی‌توان مقایسه خودرو برقی با بنزینی را به‌درستی انجام داد. بر اساس آخرین آمارها، تعداد ایستگاه‌های شارژ باتری ماشین‌های برقی در سطح کشور کمتر از 40 جایگاه است که تعدادی از آن‌ها هم غیرفعال‌اند.

این خودرو با طراحی ساده و امکانات مناسب، گزینه‌ای اقتصادی و کارآمد برای خریدارانی است که به‌دنبال یک خودروی کوچک و کم‌مصرف هستند. تویوتا CHR هیبریدی هم یکی از خودروهای محبوب در بازار ایران است که با طراحی خاص و دینامیک بدنه جذاب، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این خودرو مجهز به یک موتور بنزینی 1.8 لیتری و یک موتور الکتریکی با مصرف سوخت ترکیبی حدود 4.1 لیتر در هر 100 کیلومتر است.

سیستم هیبریدی کمری، از نوع هیبرید موازی (Parallel Hybrid) است و عملکرد آن توسط ECU خودرو کنترل می‌شود. دیدگاه شما در خصوص مقایسه مصرف انرژی خودروهای برقی و بنزینی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید. طبق محاسبات گروه اقتصادی اندرسون، هزینه سوخت یک پیکاپ دیزلی در 100 مایل مسافت 17.10 دلار می‌شود. در مقابل، پیکاپ برقی که راننده باتری آن را با برق خانگی شارژ کرده است، در مسافت 100 مایلی، به 17.72 دلار برای تأمین انرژی نیاز دارد. درصورت شارژ باتری در ایستگاه‌های عمومی، این رقم با افزایشی قابل‌توجه برابر 26.38 دلار خواهد بود. خودروهای بنزینی به دلیل انتشار گازهای آلاینده و ذرات معلق، تأثیر منفی بر سلامت انسان دارند.

همچنین تعرفه شارژ باتری خودرو برقی در ایستگاه‌های شارژ موجود در سطح کشور برابر با 547 تومان به‌ازای هر کیلووات ساعت است. اما برای مقایسه خودرو برقی با بنزینی باید به روی دیگر سکه نیز نگاهی کرد و آن هم مدت زمان لازم برای هر بار شارژ ماشین برقی و سوخت‌گیری خودرو بنزینی است. هم شارژ خودروهای برقی نسبت به بنزین زدن وقت بیشتری را می‌گیرد و هم پیمایش خودروهای برقی عرضه‌شده در ایران کمتر از نسخه‌های بنزینی است که باعث می‌شود نیاز به شارژ مجدد را بیشتر کند.

در سال‌های اخیر، تعداد خودروهای برقی در جاده‌ها به طور چشمگیری افزایش یافته است. خودروهای برقی شرایط مناسبی برای پیش‌فروش و فروش اقساطی در نمایندگی‌های معتبر در ایران دارند. کرولا کراس هیبرید به‌دلیل ابعاد مناسب و ارتفاع بالاتر نسبت به سدان‌ها برای خانواده‌ها گزینه‌ای مناسب محسوب می‌شود.

بااین‌حال در نبود خدمات پس از فروش مناسب، کمتر کسی به خرید خودروهای پیچیده و مدرن علاقه نشان می‌دهد. خوشبختانه پارس‌خودرو همچنان سعی دارد با پایین نگه‌داشتن قیمت محصولاتش، آنها را به گزینه‌ای جذاب برای مشتریان تبدیل کند. قیمت رووی eRX5 در مبادی ورودی یک‌میلیارد و 454 میلیون تومان اعلام شده است. انتظار داریم قیمت نهایی این کراس‌اوور در بازه یک‌میلیارد و 900 میلیون تومان تعیین شود.

ماشین‌های برقی با استفاده از انرژی الکتریکی، هیچ‌گونه گاز آلاینده‌ای تولید نمی‌کنند و از این رو، تأثیرات زیست‌محیطی کمتری دارند. با این حال، تولید و بازیافت باتری‌های لیتیوم-یونی می‌تواند چالش‌هایی را برای محیط زیست ایجاد کند. ماشین‌های بنزینی به دلیل احتراق سوخت‌های فسیلی، گازهای آلاینده و دی‌اکسید کربن تولید می‌کنند.

این خودرو کراس‌اوور متوسط با پیشرانه هیبریدی و فناوری‌های مدرن محسوب می‌شود. این موضوع ابتدا نکته‌ای مثبت تلقی می‌شود اما می‌تواند در نقش پاشنه آشیل eRX5 نیز عمل کند. امروزه نیاز به تأمین برق در موقعیت‌های مختلف، از جمله پروژه‌های عمرانی، مجتمع های مسکونی و اداری، کارگاه های کوچک و کارخانجات تولیدی، به یکی از دغدغه های اصلی مردم تبدیل شده است. قطعی های مکرر برق نیز تمامی مردم را ناچار به خرید موتور برق برای گذران امور کرده است. تویوتا کمری، در دو نسخه بنزینی و هیبریدی، با ارائه تریم‌های متنوع، امکانات و آپشن‌های مختلفی را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

در کنار خودروسازان آمریکایی و اروپایی، کشور چین به عنوان ابرقدرت جدید جهانی، تصمیم گرفت تا این صنعت را به‌طور جدی‌تری پیگیری کند تا فاصله خودروسازی این کشور را با صنعت جهانی از بین ببرد. برای استفاده خارج از شهر و سفرهای طولانی، ماشین‌های بنزینی به دلیل دسترسی آسان‌تر به سوخت و عملکرد بهتر در مسیرهای طولانی مناسب‌تر هستند. برای استفاده شهری، ماشین‌های برقی با توجه به کاهش آلایندگی و هزینه‌های کمتر مناسب‌تر هستند.

برای تأمین انرژی خودروهای برقی هم می‌توانید از انرژی تولید شده در نیروگاه‌های بزرگ یا نیروگاه‌های کوچک خانگی استفاده کنید. مشورت با کارشناسان انرژی‌های تجدیدپذیر می‌تواند نقطه شروعی برای این مسیر باشد. ما به شما مشورت با کارشناسان  شرکت صنایع نیرو و انرژی پاک فولاد (صناپ) را پیشنهاد می‌دهیم. صناپ مجری پروژه‌های بزرگ انرژی‌های تجدیدپذیر در ایران است و تلاش می‌کند تا مسیری برای آینده سبز ایران بسازد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *